2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bana doktorum direk amniyosentez yaptır dedi ya hiç heveslenemiyorum ben şimdi sizin gibi. Cinsiyetini falan hiç merak etmiyorum. Sadece sağlıklı olmasını diliyorum hepsi bu.

Bulbul; neden oyle dedi ki? Tamam, yas onemli bir faktor ama ikili test haftasinda ultrason olcumlerine gore riskin derecesini doktorlar hissedebiliyor. Benim doktorum mesela ikili testimizi yapalim, ense olcumu ve burun kemigine gore karar veririz amniyosenteze dedi.

hmm .. peki normalde günü gününe uyum oluyo mu sat tarihine göre?

Canım benim üzülme hormonların seni etkiliyor biliyorsun, ben de bazen kızıyorum eşime hatta ilk hamileyim haberini verdiğimde tepki bile vermedi dondu kaldı ifadesiz ben de çok üzülmüştüm meğer şoka girmiş şimdilerde kontrollere felan hep kendim gidiyorum, unutuyor bile hamile olduğumu bazen erkekler böyle oluyor bazen donuk, duygusuz görünüyorlar ama öyle değil merak etme en azından eşlerine ve bebeklerine karşı sadece bizim gibi değiller

benimde adet tarihine göre mayısta doğması gerekirdi ama doktor bazı bayanlarda geç yumurtlama olabiliyor sende de öyle olmuş dedi. zaten adet düzensizliği vardı önceden şaşırmadım ultrasonda sağlıklı görünmesi önemli. doktora sor canım hangi tarihi baz alacağını çünkü tetonoz iğnesi için sağlık ocağı tarih istiyor. benim 23 ağustosu baz almıştı şimdi değiştireceğim sağlık ocağında. o yüzden tarih iste bence.

benimde adet tarihine göre mayısta doğması gerekirdi ama doktor bazı bayanlarda geç yumurtlama olabiliyor sende de öyle olmuş dedi. zaten adet düzensizliği vardı önceden şaşırmadım ultrasonda sağlıklı görünmesi önemli. doktora sor canım hangi tarihi baz alacağını çünkü tetonoz iğnesi için sağlık ocağı tarih istiyor. benim 23 ağustosu baz almıştı şimdi değiştireceğim sağlık ocağında. o yüzden tarih iste bence.

Angel lost; mobilyalarla ilgili bir hatirlatma yapayim Musaadenle. Cilek, İkea vb urunlerin hazir oldugu yerlerden almiyorsaniz mobilyayi, modeli sectikten sonra ureticinin verdigi bir yapim suresi oluyor. Onu da gectim, daha onemlisi bu mobilyalari o tutkal, boya, vernik vs kokusunun cikmasi icin minimum 2 ay havalandirmak gerekiyor. Mobilya zamanlamasini buna gore yapmakta fayda var canim. Bana da kizimda bebek sahibi olan arkadaslar anlatmisti bunu ve aynen oyle oldu. Havalandir havalandir cikmiyor o koku. Koku cikmadan da bebegi yatiramiyorsun orada.

Ben daha 1 ay önce oda takımı aldım oğluma öyle söylendiği gibi buram buram boya kokusu olmuyor hatta suanda 0 koku diyebilirim.

ultrasonda bi sıkıntı yoktu demek ki dediğin gibi canım .yarın tahlil sonuçlarımı göstercem o zaman soraym madem bana bi tarih versin.ne zaman oluyor bu tetonoz iğnesi vuruldun mu sen ?

Ben acikcasi bu konuda yorum yapmaya cekindim, cunku genl yaklasim bebekleri yatak odasinda yatirmak oluyor. Bebegin kesinlikle ilk gunden itibaren kendi odasinda ve yataginda, kendi kendine uyumayi ogrenmesi gerekiyor. Ben kizimda oyle yaptim, cok rahatim. Sallamak yok, uyku saatleri belli. Su an 11 aylik ve butun gece uyuyor. Odasina girip cikarsak huzursuz oluyor. :) Aksi takdirde yillarca odanizdan cikmayan bebekler, sekteye ugrayan kari-koca hayatlari ve uyku duzeni hicbir zaman oturmayan bebeklerle emin olun hayat cok daha zor oluyor. Arkadaslarimdan ve akrabalarimdan biliyorum.

iyi akşamlar kızlar...
offf yine sayfalar çok ilerlemiş, okuyamadım hepsini ben bugün çok aktiftim kızlar attım üzerimdeki uyuşukluğu süslendim püslendim yürüyerek kursa gittim, mağazalara falan bakarak:) çıkışta eşimle yemeğe gittik, sonra biraz da alışveriş merkezi gezdik ve nihayet evdeyim ama inanın kendime geldim..
bu arada bebek odası muhabbeti dönmüş ben oda yapmayı düşünüyorum beyaz mobilyalar alıp bebeklerin cinsiyetine göre odayı perde halı stikırla falan renklendirmeyi düşünüyorum:) ilk aylar için odama ne koyacağıma ise karar veremedim beşik mi park mı?? yeni doğum yapan arkadaşlarım var artık onlardan yola çıkarak bir karar veririm. zor iş bunlar zorr herşeyin en güzelini istiyoruz çünkü bebeklerimiz için..

konu bebek odalarından açılcınca bende dayanmadım şöyle bir göz gezdirdim Allah nasip ederse şöyle birşey almayı çok istiyorum tabiki odasına sığdırabilirsem
ayh düşündükçe heycan yaptım şimdi Allahın izniyle daha hazırlık alışveriş süreci var inşallah hepimiz için çok zevkli geçer

söylediklerimin bi ispatı olmasına çok sevindim canım uzmanlar burda bas bas bağırıken bizim sırf dayanamayız ay bilmem ne olur diye sırf kendimizi tatmin etmek için o yavrucukların düzenini bozmaya hakkımız yok diye düşünüyorum. 4 yaşında çocuğunun daha yeni odasına geçtiğini anlatan arkadaşımada şaşırdım doğrusu bu normal mi yani şimdi sağlıklı mı

aynı anda aynı şeylerden bahsedip paylaşmışız bu kadar olur
bende snin gibi düşünüyorum hayırlısı bakalım.
ilk aylarda ise bende bundan düşünüyorum bakalım yatak odasına uygun ölçüleri bulabilirsek daha iyi olur bizim için

Eki Görüntüle 559170

Üzülme canımın içi bunlar öküz baş öküz de benimki. Bir aydır hiç konuşmuyoruz kürüz. Şu halde bana neler yaşatıyor. Her gün ağlıyorum. Üstelik düşük tehlikem var. :)))

Canım benim hamileyken böyle durumlar daha zor geçiyor biliyorum ama şunu söyleyebilirim ki eğer küsseniz sen kendi adına bile olsa buna son ver. Kendini düşün bebeğini düşün en son da eşini. İnsanların karakterleri birbirinden çok farklı olabiliyor evlilikte ve her zaman uyum olmayabiliyor bazı konularda. Belki senin yaklaşmanı bekliyordur.

Canım sen anlattıkça benim babamın ailesi gözümün önüne geldi, kuzenlerim hariç kimse ne düğünüme ne nişanıma gelmedi. Babam sağ ama sorunlar bitmez tabii.
Ben yine de evlendim, yine de mutluyum düğünüme gelenlerle en güzel günümü paylaştım birlikte eğlendim gelmeyenin canı sağolsun dedim.
Ben kendi hayatımı kurdum ister içinde olurlar ister dışında kalırlar .

canım bende iki tana olacağı için şaşırmış durumdayım yatak odama hangi birini sığdırayı bilemiyorum:)) birini babasının yanına birini kendi yanıma falan artık.. senin oda da süper gözüküyo canım hatta avizeye bittim. aslında avize sevmezdim ama bu aralar nedense bayılıyorum..
birde şöyle bişi gördüm ama daha cafcaflı istiyorum kız mı olacaklar ne???
ekleyemedim nedense

ayh doğru ama ne güzel olur ya 2 tane şimdi tam neşeli ev biri bi taraftan diğeri öbür tarftan
benim yatak odamda küçük pek alanımız yok o yüzden böyle birşey düşünüyorum ilk zaman için bakalım nolucak
hayalimizdeki oda öyle ama nasıl olucka bilmiyorum inşallah hem uygununu hem gönlümüze göresini bulabiliriz, evet cafcaflı şeyler daha bayan olarak dikkatimizi çekiyor incik boncuğa hastayız nede olsa
bizde birde park yatak olucak oda k.validemde durucak en azından rahat etsin veya şehir dışına çıkma durumları oluyor peşimize götürebilelim diye düşündük.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…