kızlar ben cıkıyorum bugun size bolbol eşlik edebildim işim hafifti allahtan ,keske hergün böyle olsa diyorum ama nerde artık işten cıkma saatim geldi malum cuma günü yogun bir trafik beni bekliyor olacak , yarında kısmetse doktrora gideceğim ikili test için hayırlı haberlerle dönmek umuduyla...sağlıcakla kalın öpüyorum hepinizi
Canım yaaa kıyamam sana Allah kavuştursun :26: Yok yazma canım üye olmayanlarda görür sonraÜzme kendini canım ya zor aslında insan eşini yanında istiyor en çok ihtiyacın olduğu dönem ama katlanacaksın artık canım
ah kocam burda olsa böyle olmayacak zaten 11 gündür yok.. yurtdısında üstelik 10 gun daha gelmeyecek gibi.. yanı dönus tarıhı belli degılbende adımı soyadımı yazsam uyarı alır mıyım acaba?sadece bilin soyadımı dıye :):)
ayy cnm çok zor o eşim 2 günlüğüne istanbula gidicem diyo bende gelirim diyorum ben napıcam burdabide seninki baya uzun kalmışş ben hayatta tek kalamazdım ama kaynanamdada kalmak istemem yani onun için mecbur benide yanında götürücek özel msj atamıyomusun cnm ordan ekleriz seni
ayy cnm çok zor o eşim 2 günlüğüne istanbula gidicem diyo bende gelirim diyorum ben napıcam burdabide seninki baya uzun kalmışş ben hayatta tek kalamazdım ama kaynanamdada kalmak istemem yani onun için mecbur benide yanında götürücek özel msj atamıyomusun cnm ordan ekleriz seni
bencede git sakın kalma....çünkü cidden çok zor beklemek.. bende bugün ipler koptu bu yüzden...artık her aradıgında ağıyorummm....garıbım aramaya bile korkar oldu... ben annemlerde kalıyorum bakalım bugun evımde kalmaya cabalıyacam..:) ama inan anne evı bıle olsa zor oluyor yaaainsan yatagını özluyormuşş.....özelden hiç msj atmadım ki daha önce dur bi bakayım atabilecekmiyim?:)
canım fotoğraflarını çok beğendim.çok hoş bir gelin olmuşsun maşallahbunu özellikle belirtmek istedim..
daha bikaç aylık gelinsin hemen mi istediniz bebişi?
buarada neden sivasta yaşıyorsunuz,iş nedeniyle mi?
Eki Görüntüle 559426 bebeği gören parmak kaldırsınçok şeker .....
Kızlar ben hiç hamile gibi değilim noluyor yaaa korkuyorum yani o mide yanlmalrı falan geçti neden böyle oldu bir teslik mi var acaba...
atabilmişsin cnm bende cvp attım :) ama bence tek kalmaktansa annende kalman daha iyidir eşinde bidaha seni bırakıp gitmesin öle uzaklarabende geçen eşimi bırakıp 4 günlüğüne istanbula ailemin yanına gittim onlar daha kal dediler ama bende dayanamadım eşimi evimi özledim zor gerçekten ayrılık
teşekkür ederim cnmeşim sivaslı ailesi burda işleride burda mecbur buraya gelmek zorunda kaldık aslında mecbur değildikde eşim yeni mezundu askerden yeni gelmişti hemen istanbulda yapamam diye düşündü heralde onun için baba mesleğini tercih etti. hayırlısı böleymiş. hemen istemedik aslında 1 sene düşünmüyoduk ama ben hemen işe başlayamadım öle evde boş boş oturuyodum hemde gurbetlik zor ailem yeğenim aklımdan çıkmıyodu bende çocuk olursa daha kolay alışırım diye düşündüm. 3. ayımızda denedik Rabbimde hemen nasip etti öle yani
canlar ben artık çıkıyorum ne zaman gelirim bilinmez kendinize ve minişlerinize iyi bakın
cnm bencede senin kafa bi milyon olmuş yarın cumartesi ne pazarıı heyy heyy uçmuş bizimkiiilksev cim
napıyım yavrucum bi toto muhabbeti yapmışınız 50 sayfa tey tey teeeeyoku oku bitmedi totlarınz.bu arada siz angel le görüştünüz heralde toto kritiklerinizi çıkardığınıza göre kendimi bir izmirli olarak dışlanmış gördüm benim de totom var ben de gösterirdim buluşsaydık hıh benim kafa birmilyon oldu uykudan galiba ilerki günlerde hiç uğrayamıcam buraya.balığı da yaptım bu arada.hem de hamilelikte ilk kez pişirebildim çok severdim ben balığı ama bi ara tiksinmiştim.dün akşam deli gibi yedim artık sorun yaşamam heralde yoksa bizim Ahmet ten balık yağı hapı istemek zorunda kalcaktım
Tokoyay
cnm benim eşim de çocukluk aşkım 2 yaşından beri aynı sokakta top peşinde koşuyoruz aynı zamanda karşı komşumuzdu.bizim de aşk 18 de başladı.o liseyi anne baba ayrılınca mecburen foça da okudu yoksa biz daha erken başlardık da olsunbu arada siz ekleşmişiniz ilksev de sen yoksunuz bende çok kötü fena dürtüyor beni şu an hormonlarım ve an itibariyle ikinize de hatta daha başka kim varsa konudan mütevellit küsmüş bulunmaktayım hıh
fyyzzz
kuzucum ben yeni geldim ya gııı sabah pireler uçuyodu bende buraya gelmedim sabahbalıktan ben de çok fena tiksinmiştim ki şükürler olsun bebişim için daha dikkatli beslenmem gereken vakit gelince herşey normale döndü ve balıkla sütü tekrar benimsedim.
hedik minnoş mLstv
minişleriniz çok fena güzel çıkmışlar burda foto görünce o an bebek kokusu hissediyorum sanki çok garip.hepinizin kuzusuna maşallah diyorumhedikcim senin bebiş biraz akrobatik mi duruyo yoksa fotoyu çekerken mi öyle oldu sanki baş aşağı durmuş da minik totosunu da yukarı dikmiş gibi kuzucuk
tgbesr
kaybına çok üzüldüm cnm allahım yardım etsin sana en kısa zamanda tekrar kavuşursun inşallah.şu genetikle ilgili tüm testlerini eksiksiz bi yaptırın bakalım tıp çok ilerledi eminim çözülemeyecek bir sorun değildir.
angel lost
kız sen de gelsen bizim doktora ilksevin dediği gibi çok pimpirikli adam, onu görünce ben ne kadar rahatım ya diyorum düşün artıkhatta geçen gün siz niye gebelik dosyası vermiyosunuz dedim.ben sevmiyorum onu çünkü hasta her gelişinde sanki ilk kez gelmiş gibi incelemekten yanaym biraz pimpirikliyim dedi kendi ağzıyla.2li testte de nerdeyse 45 dk bebişimi izletti.bu arada benim pazarım perşembeydi şekerim sen geç kaldın
sosyolog
cnm yarın malum pazar eşim evde olcak o yüzden ben gelemeyebilirim şimdiden öğretmenler gününü kutluyorum örtmenim
kuzukulağım
sorarım sana ben de burda yemek yazmasam şu bulantısı henüz geçmemiş olan arkadaşların iştahı nasıl açılcakheeeehh sen hem prof ne diye sor hem de ondan sonra vay efendim biri yemek demiş de canı istemiş de gözünün önünden gitmiyomuş da tey tey teeeeyy
Canım cinsiyet için çok net birşey söylemedi. %52 erkek dedi:)) Hayırlısı olsun allahtan.Cinsiyeti neymiş...
Canlar ben ögleden sonra sağlık ocağina gittim. İlgilendiler saolsunlar. Özelde yaptırdığım tahlil sonuçlarını istediler. Aşı konusunda da doktorunla mutlaka konuş dediler. Bazı doktorlar karşıymış. İsteğe bağlı aşıymış yani. Ayrıca difteri aşısıda yapıyorlarmış. Benim aşı zamanım zaten ocaktaymış o zamana kadar doktorumla konuşurum artık. Tetenoz 1 sene önce olduğum için gerek yokmuş ama difteriyi sorucam, sizede sonra yazarım mutlaka:)3 doz sanırım tetanoz 2 kere hamileyken bir kere de doğumdan sonra. Ben doğumdan sonrakini unutmuştum daha doğrusu kartım kaybolmuş tu ev ve sağlık ocağı değiştirmiştim kaldı.
Ben baya baya yiyorum kimseden bişey duymadım.
Canımmm bede tombikimmm hemde bayaa tombikk:) ama doktor bile dün görür görmez ooo karnımız büyümeye başlamış dedi:)) tamamen iç karınla alakalı yani. Keşke bende zayif olsaydim ahhhşöyle karnım çıktı diyen annelere imreniyorum ben sabahları kalkınca wc ye gittikten sonra bakıyorum karnım normal, her zamanki gibi. hiçbişey belli değil. 14 haftalık olcaz daha tık yok bende. tabi karnı çıkanlar maksimum 50-55 kg sanırım. ben çok az tombikim hep ondan
Canım seni çok iyi anlıyorum ama bugünler bitecekk... Bende bundan 2 hafta önce senin gibiydim ve gunde en az 6-7 sefer çıkartıyordum. Şimdi tamamen geçmedi ama azaldı çok sükür. 12. Haftaya kadar sabret canım azalicaktır mutlaka. Çok fazla leblebiye yüklenme. Neler iyi geliyorsa azar azar ve çesitli beslen. Sonra iyi gelende kotu gelmeye basliyor.kızlar ben ağlamak istiyorum ya aç tok farketmiyor miğdem hep bulanıyor . ben ne yapayım ya
kızlar daha yeni dr geldim fakat sonuc kötü bebeğimin kalp atımını alamadık ve dr sonlandırıcaz dedi hem allattan hem üstten baktı pazartesi günü kürtaj olucam 3. düşüğüm olduğu için hem bebegin hemde anne babanın genetik kromozomlarına bakılsın dedi üzültümü paylaşmak için kelimeler yetmiyo ama rabbim bilir neden niçin diye sormuyorum ve hayırlısı böyleymiş diyorum kalın saglıcakla
Maşallah canımmm.Merhaba kızlar
Geçmişi okumadan hemen doktor sonuçlarımı yazayım size. Benim fındığım boy atmış da 7 cm olmuşGayet sağlıklı ve keyfi yerinde. Haftası da tam 13 görünüyor.
İkili test için kanımı da verdim. Bekleyeceğiz bakalım sonucu inşallah iyi olur
Kızlar cevaplarınız araştırmalarınız için çok teşekkür ederim valla bebeğime bişey olmasın yeter ki benim midem alışık acıya birşey olmaz evelallah
yiycem yaaa yiycem abartmadan tabiii
gelsin acı biberler bol biberli yemekler oh beee ohhhhhh :118::119::118::119::118::119::118::119::118:
[video=youtube;jDrFVQ5Ym1Q]http://www.youtube.com/watch?v=jDrFVQ5Ym1Q[/video]
Bence de bişey olmaz herhalde ben de 8. ayımda 4 saat kara yolu sonrasında da 3,5 saat uçak yolculuğu yapıcam. Doğum için gelicem anacığımın yanına inşallah. Bizim burdan direkt İstanbul'a uçuş yok başkente gitmem lazım eşim de "öyle 2 kere uçak yolculuğu yapma arabayla ben seni bırakırım yavaş yavaş mola vere vere gideriz" dedi. Allah'tan annemler İstanbul'da bi de ordan başke şehire geçmeye kalksam yollarda doğururdum herhalde mazallah. Adını da sefer koyarım artık. sefer yolculuk demek
Bir türlü cesaret edip giremedim topiğe
hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için, amin diyorum tüm kalbimle.
Hepiniz de yazmışsınız
Ne çok alışmışım size..
Umarım başka kayıplar yoktur..
Ben cumartesi sabahı kürtaj oldum, 5 gün oldu bile meleğim gideli..
İşe başladım, akşam eve geldiğimde hala ağlıyorum.. eşim de çok çok üzgün.. ama geçecek inşallah..
Biraz ara veriyim diyorum yeni bebek için, yaza kadar felan, ama eşimi nasıl ikna edicem bilmiyorum..
3 ay geçsin tekrar olsun diyor.. Hakkımızda hayırlısı..
Umarım hepinizin kuzucukları iyidirboncuklarımı ekleyip sayfanıza kaçıyorum
çook iyi bakın kendinize
arkadslar hayırlı cumalar sıkıntısız huzurlu bır gun gecırın ınsallh bebeıslerınızle soz verdıgım uzere bebısımın bastan ıtıbaren ultrason fotolarını koyuyorum.pıtırcıgıma masllah dıyın teyzeleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?