ben de 80in üzerinde hamile kaldım ve 1,5 kg aldım şimdiye kadar. inşallah toplamda 10 kg ile doğurmayı planlıyorum :)
canım benm rabbim böyle uygun görmüş demekki
çok üzüldüm
Allah yardımcın olsun
dualarımız seninle
Çok üzüldüm arkadasım hayırlısı olsun hakkında Rabbim tez zamanda yine sağlıklı bı bebek nasip etsin sana inşallah
canım rabbim sabır versinbitanem allah sana yeniden sağlıklı gzel bir bebek versin ne diyeceğimi bilemiyorum
kesinlikle vardır bir hayır allah sabır versin ne denir ki daha önceki düşüklerinde sebeblerinnide araştırma yapılamdı mı küçük sebeblerden art arda düşük yaşanabiliyor allah en kısa zamanda bebek nasip etsin sağlıklı
canım çok üzüldüm, ne söylenebilir bilmiyorum. Rabbim hayırlısıyla en kıza zamanda bebek nasib etsin size inşallah
Mutlaka vardır bir sebebi tıp çok gelişti benim babanneminde 4 defa düşüğü olmuş ve sonra 2 tane bebeği olmuş amcam ve babam vede o zamanın şartlarında bebeği koruma yöntemi yokmuş,Allah birdaha yaşatmasın canım en kısa zamanda bir bebeğin olacağına inanıyorum.Üzme kendini, Allah yardımcınız olsun
çok geçmiş olsun arkadaşım, çok üzüldüm. Allah sabırlar versin... yerinde olsam pazartesi ya da yarın başka bir doktora, başka bir hastaneye tekrar giderdim. biliyorsun kalp atışı durdu sanılan birçok bebeğin sonradan yaşadığı vakalar olmuş. hakkınızda hayırlısı olsun, Allah yardımcınız olsun...
canım çok üzüldümRABBİM en kısa zamanda tekrardan yerini doldurur inşallah...
hımmm ne güzell malatyada mısın sen canım... ben denizhan deniz e gidiyorumm.
P.tesi gününden önce başka bir doktora daha gitmeni tavsiye ederim canım. Ne olur ne olmaz.
Allah sabır versin.
umarım düşüklerin nedeni bulunur ve bir daha tekrarlaması engellenir çok üzüldüm canım.gercekten herseyde bir hayır vardır derler belkıde hayırlısı buydu.Sana sabır ve güç diliyorum.
Çok üzüldüm canım...Allah sabır versin...
canım bence iptal etme randevunu,en azından bebişini görürsün.olmadı başka zamanda test için gidersin.
Bende eve haftalık birini çağırmayı düşünüyorum. Haftalık ne kadar veriyorsunuz acaba? Çalışıyorum zor oluyor bu dönemde. Eskiden, evim küçük olduğu için akşamlar temizliyordum. Ama şimdi yıkadığım çamaşırları katlamaya dermanım olmuyor. Tansiyondan sanırım. Normalde benim tansiyonum sürekli 9/6 dır. Düşünce beni halsiz bırakıyor.
Allah sabır versin canım çok üzüldüm :26:
Allah sizin sağlığınızı eksik etmesin arkadaşlarında dediği gibi tıp çok ilerledi
Hayırlısıyla tekrar hamile kalmanı dilerim
Sende sağlıcakla kal canım :26:
canım merak etme doğumdan sonra öyle kilo veriyorsunki zaten ilk başlarda uykusuz geceler,koşturmaca..ben doğumda 8 kilo verdim takip eden 2 ay dada toplam 14 kilo vermiştim..kızım gece hiç uyutmuyordu gecede en fazla 2 saat uykusu vardı düşün..gündüzde gelen giden oluyor uyuyamıyorsun zaten..hiç dert etme ne gerekiyorsa ye[/QUOTE
önceki hamileliğinde kaç kg ile hamile kalmıştın ve toplamda ne kadar almıştın canım?
çok teşekkürler...
önceki hamileliğinde kaç kg ile hamile kalmıştın ve toplamda ne kadar almıştın canım?
çok teşekkürler...
merhaba canım hoşgeldin..bugün kocası işe gidenler topiği oldu burası..Merhaba arkadaslar nasılasınız? Biz bebisimle iyimiz bugün çok şükür.. Babamiz ise gitti biz de evi toparlayıp topice koştuk, bakalım dedik arkadaslarımız ne yapıyor?
merhaba canım hoşgeldin..bugün kocası işe gidenler topiği oldu burası..
Canım çok geçmiş olsun öncelikle..Allah sabır versin seni çok iyi anlıyorum..bu ilk düşüğün değilmiş zannedrsem..bende iki kez bebeklerimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım..sonra araştırma yapıldı..kanda pıhtılaşma çıktı..şu an kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum..sakın ihmal etme yeni bir hamilelik düşünmeden önce tüm testlerini yaptır..ne olduğunu bilirsin ona göre önlemini alırsın..özel merkezlerde biraz yüklüce para tutuyor bu testler..ama fakültelerdede yapılıyor ben orada yaptırdıum tek kuruş ödemedim..tabii testlerin çıkması özel merkezlere göre zman alıyor ama önemli değil zaten bir korunma sürecin oalcak o sırada bunları halledersin..birde kürtajı yapan doktora sana tavsiyem bebeği direkt genetiğe göndermesini söyle ..patolojiden hiç bir sonuç çıkmıyor..inşallah yardımcı olabilmişimdir..tekrar çok çok geçmiş olsun bundan sonraki bebeğini inşallah sağlıcakla kucağına alacaksın buna inan..
merhabaa kızlar...
bebişimle cıktık alıverış yaptık bıraz gezdik.. canımızz pıyaz istedi son gücümüzle markette gıttık ordanda alıcagımızı aldık geldık bır hevesle gırdık mutfaga ama akkıllı ben o kadar kaybetmısımkı aklımı en önemlisini olmazsa olmaz patatesi unut....şimdi gücümüz bittii keske sihirli güçlerim olsaydı.. ahh ahhhhhhhhhhhh
bu arada kilodan bahsedilmiş ..yarın 12.haftamıza giriyoruz... dün tartıldım gram almamısm daha.. aslında buna harıka diyorlar gel görkı ben burun kıvırıyorum kilo almadıgıma... sankı beslenmemıs gıbı gelıyor bebek... ay bası bir gelseydı.. doktora gidip saglıklı oldugunu bir görseydım hayırlısıyla rahatlayacammmmmyada bi hareketleri hissetmeye baslasaydım.. o bile rahatlatıcak beni...
canım benim saol 2 bebeğimi kaybettikten sonra zaen bütün araştırmalar yapıldı canım bu 3. gebeliğim ve önlemlerin hepsi alınmıstı evet bendede kan pıhtılaşması cıktı bende senin gibi iğnemi kullanıyodum ama gene olmadı canım rabbim ol diyecek yoksa iğneler veya başka seyler vesileee bu 3. bebek kaybedişim oldugundan yarın kürtaj olunca bebeğide benide ve eşimide genetige gidicez yani hepimize kromozom bakılcak canım bilgin için saol rabbim seni ve bebeğini korusun
selam hanımlar birşey danışmak istiyorum dudağım uçukladıvectavir diye bir merhem var, ondan sürsem bebeğime bir şey olur mu ?
geçmişi okumadan önce bugün yaptıklarımı bi yazayım dedim.fikirleri olan arkadaşlarım olursada alıntılarınızı bekliyorum.aslında hafta sonu pek arkadaşımız burda olmuyor ama umarım yazım arada kaynamaz.herkes görür:105:
sabah erkenden yola koyulduk eşimle 10 da randevumuz vardı ikili test için.ben gerçekten işinde uzman olduğunu düşündüğüm doç dr zeki şahinoğluna muaynehanesine gittik bağdat caddesi çiftehavuzlara.kendisi ayrıca ataşehir şifa ve gebze anadolu sağlıkta perinatoloji uzmanı.kendisi bizi 45 dk bekletti oda önemli değil neyse ama ultrasonda bebiş hiç durmadı.sürekli yer değiştirdi.karnımdan baktı önce,sonra idrar torban dolu lavaboya git gel deditekrar karından baktı.baktıki olmicak alttan muayene edebilirmiyim dedi bende siz nasıl uygun görürseniz diyebildim ordada biraz kurcaladıktan sonra bebek baş aşağı konuma geçtiği için görüntü alamadı ve tekrar karına geri döndü,bu arada sürekli karnımı dürttü ultrason cihazıyla ve öksürttü beni ama olmuyordu.artık dua ediyordum içimden bebiş uygun pozisyona geçsin diye.sonra bi ara baktım ölçüm yapıyor.artık ben bile sıkılmıştım hoca çok soğuktu,msvlt arkadaşımızın yazdıklarını okuyunca ne kadar heyecanlanmıştım.herşeyini tek tek gösterdi demişti yazısında.hiç bişey anlatmadı bebekle ilgili,bebeğin hiç bişeyini göstermedi.hiç heyecanımızı paylaşmadı.ağzından bişey çıksın diye doktorun ağzının içine baktık eşimle kendi çapında işini yaptı ve bıraktı.iyi dedi,olumsuz bişey görmedim dedi.o kadar işinde iyi olabilir ama hasta doktor ilişkisi çok zayıf.normalde 12+1 dim bugün ama kendisinin ölçümüne göre 11+3 çıktım boyumuzda çok kısa çıktı.4,5 cm.daha 8 gün önce biz 11+1 dik.2 gün mü büyümüşüz yani çok canım sıkıldı.resmen paramızla rezil olduk.eşimle ben hiç memnun kalmadık.açıkcası ben günüm geçmeden başka bi doktora görünmeyi bile düşünüyorum...
moralimiz bozuldu gördüğümüz muameleden dolayı.bizde gün boyu kendimizi gezmeye verdik.sinemaya falan gittik.
umarım diğer arkadaşlarımızın karşısına benim gibi doktorlar çıkmaz ve umarım hepimizin sonuçları tertemiz çıkar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?