2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben de 80in üzerinde hamile kaldım ve 1,5 kg aldım şimdiye kadar. inşallah toplamda 10 kg ile doğurmayı planlıyorum :)

canım merak etme doğumdan sonra öyle kilo veriyorsunki zaten ilk başlarda uykusuz geceler,koşturmaca..ben doğumda 8 kilo verdim takip eden 2 ay dada toplam 14 kilo vermiştim..kızım gece hiç uyutmuyordu gecede en fazla 2 saat uykusu vardı düşün..gündüzde gelen giden oluyor uyuyamıyorsun zaten..hiç dert etme ne gerekiyorsa ye

canım benm rabbim böyle uygun görmüş demekki
çok üzüldüm
Allah yardımcın olsun
dualarımız seninle

Çok üzüldüm arkadasım hayırlısı olsun hakkında Rabbim tez zamanda yine sağlıklı bı bebek nasip etsin sana inşallah

canım rabbim sabır versinbitanem allah sana yeniden sağlıklı gzel bir bebek versin ne diyeceğimi bilemiyorum

canım çok üzüldüm, ne söylenebilir bilmiyorum. Rabbim hayırlısıyla en kıza zamanda bebek nasib etsin size inşallah

canım çok üzüldüm RABBİM en kısa zamanda tekrardan yerini doldurur inşallah...

hımmm ne güzell malatyada mısın sen canım... ben denizhan deniz e gidiyorumm.

P.tesi gününden önce başka bir doktora daha gitmeni tavsiye ederim canım. Ne olur ne olmaz.
Allah sabır versin.

umarım düşüklerin nedeni bulunur ve bir daha tekrarlaması engellenir çok üzüldüm canım.gercekten herseyde bir hayır vardır derler belkıde hayırlısı buydu.Sana sabır ve güç diliyorum.

Çok üzüldüm canım...Allah sabır versin...

canım bende şimdilik yarım gün alıyorum,daha sonra ağırlaşınca tam gün alırım diyorum.yarım güne 50 tl veriyorum ben.

benimde eşim sabah mesaj atmış bebeğimin ağzından.canım ya kıyamam saolsunbende 'bebeğim babanda yarın mı kutlayacak' dedim.oda cevap olarak "ben biraz aceleciyim annecim baban daha iyi bilir tarihini" diye cevap yazmışbende şimdiden tüm öğretmen arkadaşlarımızın gününü kutluyorum.ilk aklıma gelenler dehesa,sosyolog,zhd ve benim hatırlayamadıklarım...

canım bu yüzkitabındayız:)benide ekleyin ismim öznur:))

canım çok geçmiş olsun,istersen pazartesiden önce bi doktora daha görün derim.umarım Allahım kucağını tez zamanda doldurur[/QUOTE]

hepinizden allah razı olsun kızlar hepiniz belki bir umut demişsiniz ama bende bebeğimi kaybetmemk için elimden geleni yaptım cumartesi 2 dr daha gittim ikiside olumlu sonuc vermedi progestan değerim 26 dan 13 e düştüğü için dr canlı bir bebek yok dediler o yüzden kürtaja evet dedim pazartesi günü hayırlısıyla kürtajımı olup kendimi toparlayım tez zamnda tekrar hamile kalır ve evladımı bu sefer kucağıma alırım inş.... kalın sağlıcakla.........

Canım çok geçmiş olsun öncelikle..Allah sabır versin seni çok iyi anlıyorum..bu ilk düşüğün değilmiş zannedrsem..bende iki kez bebeklerimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım..sonra araştırma yapıldı..kanda pıhtılaşma çıktı..şu an kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum..sakın ihmal etme yeni bir hamilelik düşünmeden önce tüm testlerini yaptır..ne olduğunu bilirsin ona göre önlemini alırsın..özel merkezlerde biraz yüklüce para tutuyor bu testler..ama fakültelerdede yapılıyor ben orada yaptırdıum tek kuruş ödemedim..tabii testlerin çıkması özel merkezlere göre zman alıyor ama önemli değil zaten bir korunma sürecin oalcak o sırada bunları halledersin..birde kürtajı yapan doktora sana tavsiyem bebeği direkt genetiğe göndermesini söyle ..patolojiden hiç bir sonuç çıkmıyor..inşallah yardımcı olabilmişimdir..tekrar çok çok geçmiş olsun bundan sonraki bebeğini inşallah sağlıcakla kucağına alacaksın buna inan..

önceki hamileliğinde kaç kg ile hamile kalmıştın ve toplamda ne kadar almıştın canım?
çok teşekkürler...

canım ben 61 kg ile hamile kalmıştım 74 kilo ile bitirdim..tam 13 kilo almışım..doğumdan sonra hepsi gitti hatta bir kiloda fazladan vermişim ama hamileyken deli gibi yiyordum bebek büyüdükçe o kadar hızlı kilo almıyorsun bebek alıyor bi kısmını sanırım..

Merhaba arkadaslar nasılasınız? Biz bebisimle iyimiz bugün çok şükür.. Babamiz ise gitti biz de evi toparlayıp topice koştuk, bakalım dedik arkadaslarımız ne yapıyor?

Merhaba arkadaslar nasılasınız? Biz bebisimle iyimiz bugün çok şükür.. Babamiz ise gitti biz de evi toparlayıp topice koştuk, bakalım dedik arkadaslarımız ne yapıyor?
merhaba canım hoşgeldin..bugün kocası işe gidenler topiği oldu burası..

canım benim saol 2 bebeğimi kaybettikten sonra zaen bütün araştırmalar yapıldı canım bu 3. gebeliğim ve önlemlerin hepsi alınmıstı evet bendede kan pıhtılaşması cıktı bende senin gibi iğnemi kullanıyodum ama gene olmadı canım rabbim ol diyecek yoksa iğneler veya başka seyler vesileee bu 3. bebek kaybedişim oldugundan yarın kürtaj olunca bebeğide benide ve eşimide genetige gidicez yani hepimize kromozom bakılcak canım bilgin için saol rabbim seni ve bebeğini korusun

merhabaa kızlar...

bebişimle cıktık alıverış yaptık bıraz gezdik.. canımızz pıyaz istedi son gücümüzle markette gıttık ordanda alıcagımızı aldık geldık bır hevesle gırdık mutfaga ama akkıllı ben o kadar kaybetmısımkı aklımı en önemlisini olmazsa olmaz patatesi unut....şimdi gücümüz bittii keske sihirli güçlerim olsaydı.. ahh ahhhhhhhhhhhh

bu arada kilodan bahsedilmiş ..yarın 12.haftamıza giriyoruz... dün tartıldım gram almamısm daha.. aslında buna harıka diyorlar gel görkı ben burun kıvırıyorum kilo almadıgıma... sankı beslenmemıs gıbı gelıyor bebek... ay bası bir gelseydı.. doktora gidip saglıklı oldugunu bir görseydım hayırlısıyla rahatlayacammmmm yada bi hareketleri hissetmeye baslasaydım.. o bile rahatlatıcak beni...

selam tatlım,
endişe etme diye bir bilgi paylaşmak isterim. 72.5 ile hamile kaldım. şuan 71 kiloyum. çarşamba günü gördüm bebeğimi. doktor herşey normal, ben 4 4'lük gördüm bebeğinizi dedi :)) yani senin de bebişin iyidir merak etme henüz kilo almamanı kafana takma. :))

canım ben yeni katıldım ama takip ediyordum öncedende. benimde düşük tehlikesi var. İnan bir haftada 5 doktora gittiğim oldu ilaç ve iğne verdiler ve hepsinin söylediği tek şey eğer sağlıklı bir bebekse düşmez, sağlıklı değilse vücut onu kendiliğinden atar dediler. Açıkçası doktorlarda müdahale yaptıktan sonra kaderci yaklaşıyorlar. Çok üzüldüm çünkü neler hissedebileceğini anlıyorum benim 1 haftam aynı stresle geçti. Ama rabbim korudu bakalım. Ama hala riskim var. Artık eşimde bende kabullendik kısmetimizde varsa olur diyoruz.

selam herkese umarım hepnız ıyısınızdır.ben cook uzun zamandır gıremedım iş yerımde zaten nete gıremıyorum eve gel yemek yap ye derken haftaıcı hıc gıremıyorum bıle.
neyse bebıslerınız nasıl? benım dun kontrolum vardı bebısım masallah bır hafta onden gıdıyomus:)) kı cok kustugum yemrk yıyemedıgım ıcın bebısım beslenemıyo dıye cok korkuyodum allaha sukur hersey guzel.bu arada ben dun kontroldeyken doktorumu sıkıstırdım cınsıyetını sordum goıremem kı falan dedı.dedım ama doktorlar kemık yapısından anlıyomus yok hurafe onlar dedı baya ustune gıdınce tamam pes edıyorum kıza daha yakın dedı .:))) ıkı hafta sonra tarama testım var ıkı hafta sonra tekrra bı bakarız bebısımıze dedı :)) bende zaten hep kız hıssedıyodum .gercı 10 +5 ım ben cınsıyet ıcın cok erken ama ossun :)))) opuyorum herkesıı

selam hanımlar birşey danışmak istiyorum dudağım uçukladı vectavir diye bir merhem var, ondan sürsem bebeğime bir şey olur mu ?

selam hanımlar birşey danışmak istiyorum dudağım uçukladı vectavir diye bir merhem var, ondan sürsem bebeğime bir şey olur mu ?

Canım doktoruna sormadan sürme derim ben..prospektusune bı bak belki orada da hamilelerde kullanımı ile ilgili bilgi vardır..ben hamile kalmadan önce basur için bir krem kullanıyordum öğrenince direk bırak dedi bana doktorum

iyi akşamlar kızlar!!!!....dünkü kontrolde bebeğim bana el salladı.elleri ayakları kıpır kıpırdı maşallah:)

canım maşallah bebişine ne güzel hareketlendiğini görmüşsün...sonuçlar da iyiymiş çok sevindim:)))
doktoruna gelince benim gittiğim doktor da aynı öyleydi sadece işini yaptı hiçbir açıklama yapmadı, biz sormasak ölçümlerin normal olduğunu bile söylemeyecekti...
üstelik bebeğimi hareketlendirmek için karnıma vurup durdu
ya bazı doktorlar böyle ruhsuz, ya da kendi hastaları olmadığımız için bu şekilde davranıyorlar...gerçi mlsvt de anlatmıştı ne güzel doktor uzun uzun bakmış ve sormadan birçok şeyi açıklayıp göstermiş..heralde biz tuhaflarına denk geldik eger için rahat etmediyse başka bir doktora git istersen ama en azından sonuçların güzel
bi de ölçümler iyi çıkıyorsa genelde sonuçlarda yaramaz bir durum olmuyor sanırım:))) biz de dün aldık kan sonuçlarını normalmiş çok şükür...
bu arada daha önceden söylemiştim sana geriden gelmesine kafayı takma kesinlikle beslenmesiyle alakalı bir durum değilmiş, sadece döllenme ile alakalı o...
ilerde kapatır annesi onu..bi de zaten minyon bir yapın varsa zaten genelde minnoş oluyor çoçuklar....bizim babamız uzun ve iri bense normalim..bakalım kime benzeyecek bebişimiz:)))
neyse canım maşallah bebişine tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…