2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın kızlar,kafamı kaldırdım bugün erkenden geçmişi bi iki sayfa okudum ama şimdiden kötüledim. Ben yatayım en iyisi yine. Eşim sabah bebeği severken sitem etti, anneyi üzme artık diye. Aman iyi olsun da ben yatarım 9 ay hiç problem değil. Yarın kontrol var, bakalım dua ediyorum.

ammaan niye öyle yapmış ki o öyle, canım bazen dr.ların ters zamanına denk gelinebiliyor..kim bilir hangi işi ters gitti de sizden çıktı böyle. İçin rahat etmediyse gidin başka bir doktora, gerçi geçmiş bitmiş artık ama keşke lafını esirgemeseydin. Kimsenin hakkı yok böyle yapmaya. neyse ki bebiş iyi, asıl önemli olan o

tebrikler

deseha canım nasıl oldun? herşey yolunda mı?

günaydın canım,
stres olduğum için böyle erkkenden uyanıyorum sonra da uyuyamıyorum allaha şükür bi sorun yok şimdilik uyandığımda yine aynı sahneyle karşılaşıcam diye korktum ama kanamam bitmiş. inş bir daha olmaz düşük riski olmasa bile sen bunu dr a gitmeden bilemiyosun o yüzden de her kanamada düşük yaptım sanıyosun.. amannnn bitsin artık şu kanamalar, sıkıntılar biraz da keyfini çıkaralım hamileliğin:)
tüm annişlere bebişleriyle güzel bir pazar günü diliyorum, en çok da kendime çünkü yılda bi kez hakkım, bugün benim doğum günüm:))

canım hayırlı olsun kızınız inşallah:) çok şükür testde iyi çıkmış darısı bizim başımıza inşallah bu arada 12 + kaçta yaptırdın testi canım..

Canim 12+2 diye gittim. 12+6 cikti. En iyi 13 haftada sonuc veriyormus. Simdi 3 lu tarama var o da 16 dan sonra insallah..

Bol bol C vitamini al canım..Acile gitsen ne yapacaklarki ilaçta alamıyorsun...Geçmiş olsun

Tebrik ederim canım..Bizlerde en yakın zamanda öğreniriz inşallah cinsiyetleri
Tesekkurler. Biz hic bise sormadik doktora, kendisi soyledi. Emin olmasa soylemezdi diye dusunuyorum. Sat a gore tam 13+0 da ogrenmis olduk.

Tesekkurler darisi basina:))

Tesekkurler..

Aslinda saglik ocaginda tum kan tahlillerimizi ucretsiz yaptirabiliriz.Benimde kadin doguma gitmeme 2 hafta var en azindan tahlillerimi alir endokrin doktoruma gotururum.

Bebisinle saglikli nice mutlu yillar dilerim :).

Günaydın kızlaaar, nasılsınız bakalım? Çooook güzel bir pazar günü diliyorum hepimizeee
Aynen ben de birazdan gezmeye gidicem :) Bugün benim doğum günüm :) gezmek hakkım ama dimi :)
Dogum günün kutlu olsun canım, bebeğinle birlikte nice senelere...:)

Canım kanamanın bittiğine çok sevindim, sağlıkla kucağına al inşallah. Doğum günün kutlu olsun, nice seneleree:)

saol canım benim inş hepimiz görücez sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günü:)

Aynen ben de birazdan gezmeye gidicem :) Bugün benim doğum günüm :) gezmek hakkım ama dimi :)
nice yaşlarına olsun sevdiklerinle ,iyi ki doğduuunnnnn

kıza benzetti ama ben hala erkek hissettiğim için tam olarak kızmış gibi gelmio:) Sağlıklı olsun da en önemlisi o gerçekten.. ense kalınlığı 1,8 çıktı.3 ten sonrası sıkıntılı dedi.burnuşu da olusmus cücüğümün:) o da down sendromlu olanlarda olusmazmıs,dümdüz olurmus..çok sükür sıkıntı yok dedi bakalım..senin de iyi haberlerini bekliyorum canım benim..
tiroid varmıs sanırım sende.çok bılgim yok ama bi arkadasımın da vardı,ilaç kullandı hamılelik boyunca,çok sükür sağlıklı bebisleri oldu..

sezencim kıza benzio dedi ama bidahakı gelisinde kesin söylerim dedi.çünkü daha 13.haftanın ilk günüydü gittiğimde,hayırlısı olsun bakalım

kızlar az önce muhteşem bişe oldu:) ben hamileliğimi öğrendiğimde sağlık ocağında tartıldım 82 kilo çıktım bebiş bize göre zmansız gelince kiloma haliyle dikkat edememiştim neyse oldu artık dedim beslenmeme dikkat ettim yumurtadır süttür cevizdir işe yarıcak ne varsa yedim 3 haftalıkken bebiş ben 82 kiloydum ve canım ne istersede yedim yani hiçde sakınmadıım yürüyüşde pek yapmadım evdede çok hareketli olamadım çünkü üstümde bi ağırlık var sürekli uyumak istiyorum genelde yattım iş yerindede masa başı çalışıorum yane per hareketli bi hayatım yok benim:) boğazdanda kısmadım.
şu an hemileliğimin 9+2 deyim tartılmıyodum kesin 4 kilo almışımdır 86 falan çıkarım diye korkuyodum tartıdan bu sabah aartık cesaretimi topladım dedim ben tartılcam olmazböle başıma ne gelmiş görmeliyim karnım açtı bide lavaboya gittim tartıya çıktım gözlerimi kapadım kalbim güm güm güm atıyo bi açtım gözümü 80 kiloyum yok dedim yer düz diil başka odaya geçtim hala 80 evin tüm odalarını gezdim hala 80:)
benim bulantılarım var ama toplam 4 kere anca kusmuşumdur oda sabah kusması midem boşken yane çok çok çok mutluyum:) zaten kilolular pek hamilelikte kilo almaz demişlerdi doğruymuş meğer:)

kızlar bende geç üye oldum 9+2 deyim ve çok sıkıntı yaşıyorum mide bulantılarım akşam fena oluyor,hiç durmadan istifra ediyorum. 2 hata önce lekelenmem oldu doktor bir hafta yatacaksın dedi. Çalışıyorum bide aşırı derecede panik bir insanım eşimde aynı sürekli doktora gidiyoruz. İlk bebeğimiz kaybetmekten çok korkuyoruz

selincim senin adına çok sevindim:)) ben 77 ile hamıs kaldım simdi 14.haftaya girdik bugün 81 kılo oldum..ben senin kadar sanslı değilim ne yazıkkı:)

canım benim kendinizi strese sokmamaya çalısın..kanaman da yok sanırım artık, kanama yoksa bebis var:) hep bun düsün öyle kendini rahatlat..bende bazen böyle düsünüp rahatlıyorum çünkü

ben de 80in üzerinde hamile kaldım ve 1,5 kg aldım şimdiye kadar. inşallah toplamda 10 kg ile doğurmayı planlıyorum :)

Ben rahat 3 kilo aldim bile,zayif oluncada cok kilo aliyorsan ben onlari sonra nasil vericem fazla yemesemde rejim yapabilme gibi bir yetenegim yok.Bebegim icin herseyi yemeye calisiyorum artik sonra birsekilde kilo vermeye calisirm o iyi saglikli olsunda.

Bende 49 kiloydum hamile olduğumda ama sanırım kilo almadım İlk cocuğumdan fazla kalan 3 kilom vardı inşallah yine öyle olur çok kalmaz

canım anneciğine çok geçmişler olsun.Allah bir ömür sağlık versin annelerimize...

canım evet önemli olan bebeğin iyi olması ama yinede insan doktor ilgilensin istiyor,bişeyler duymak istiyor insan.doktorun özel muayenehanesine gittik ama muamele berbatyok hiç bişey söylemedik.kendi kadın doğumcuma söylicem,çünkü zamanında kendi kadın doğumcumun hocasıymış bu zeki şahinoğlu.
yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım,umarım senin doktorun herşeyi ayrıntılı bişekilde anlatıp içini rahatlatır...

nice mutlu ve sağlıklı senelere canımbebişlerinle :131: ve eşinle :123:sana mutlu bir ömür diliyorum...

Doğum günün kutlu olsun canım

günaydınnnnnn...1200.sayfamız ve bir pazar günü..gene kimse yok
sorma canım herkes kocişiyle pazar keyfinde sanırım..eşim bugünde çalıştığı için ben hala pijamalrla kızımla oturuyoruz böyle..birde bebişim tabii

Merhabalar kızlar

11. haftamıza girdik bugün
hayırlı olsun canım..darısı 40 haftalara olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…