Canm alınganlık,tahammülsüzlük,aniden sinirlenme vs...hepsini bende yaşıyorum..Lakin şöyle bir gerçek var...birşeyler yaşıyorum ve çok bilmiş arkadaşlarım "o öyle değil daha çok erken bunları yaşaman için" yada mesela aşerdiğim zamanlarda aşermen için daha çok erken diyor,ya arkadaşım midem bulanıyor,bunu sana ispat etmem için illa üstüne kusmam mı lazım.dersin 10 çocuk doğurdu..kulaktan dolma bilgilerle sürekli eleştirel yaklaştıklarında bende sinirleniyorum...ve onlarla görüşmelerimi azaltıyorum...ya ben çok alınıyorum yada onlar düşüncesizce davranıyorlar..en güzeli fazla sık görüşmemek bunu anladım.
Evet çok yakın bana meydan avm 5 dakika
sen nerde oturuyorsun?
yaa o kadar güzel anlattınki valla heveslendim işte
hepsini alasım geldi anlattıklarının
gitmek istiyorum hafta sonu inşallahh
hemde biraz daha toparlanmış olurum
Aman canım taktır valla çağır komşunu utanma sakın
eğer gebe kalmadan önceki halin zayıfsa 4-5 kilo pek göze gelmez
kızlar aranızda çok kilo alan var mı benim gibi:'(((
kızlar ben 6 kg verdim hala da vericem gibi geliyo. çünkü hiç birşey yemiyorum.
Aşermee kesinliklee ilk dönemlerde hatta en erken belirtilerden biri sonradan olmuyor
ama kocişlerin bunu bilmesine gerek yok dimiiii
varrrr ben 7 8 gibi aldım galibaa tartılmıyorum hayatımda ilk defa tartıya küstüm küsüştükk
off ya ben de aşeririm belkim diye bekliyorum, insanda azcık gebelik belirtisi olur:)
Gerçi kışın ortasında karpuz aşermeye eşime sözüm var
Ben Maltepe deyim canım, biraz zor oluyor burdan arabayla gitsen çok trafik eziyet, toplu taşımayla soğuk havada zor oluyor.
Dün mesela toplu taşımayla gittik yorulduk ama benim canıma minnet hiçbir hareket etme fırsatını kaçırmam :)
Ben ne zaman haftasonu gitsem ana baba günü oluyor fırsatın olursa haftaiçi git derim
Ben zaten tekrar gidicem ama ne zaman henüz belli değil
Aşermek için erken mi?Çok komikler gerçekten herkes bir çok bilmiş edasında internetde biraz dolaştım her konuda biraz birşeyler öğrenmeye çalıştım ve diyebilirimki tam tersi asıl aşerme erken dönemde hatta hamileliğin ilk dönemlerinde daha çok oluyor yine sonrasında da devam edebilecek birşey..
Yani çocukla birlikde dolaşma konusunda bunun çocuğun huyulamı diyim onunla alakalı olduğunu söylüyorlar eğer benim bebeğim karnını doyurup, gazını çıkardığında olduğu yerde oylanabilen bir çocuksa ben 40 çıkınca tatilime gidicem tabiki her çocuk gaz sancısı çekiyor bunlarıda göze alıcam.Çok zor bir çocuk olursa aileden birileriyle giderim ama yinede giderim..Tabikide hayatımızda bizi kısıtlayacak şeyler olacak ama o şuanda bile başladı ve bunu yapabiliyoruz kısa bir dönem alternatiflerimizi değiştireceğiz mesela ben yılbaşı tatilinde çılgın bir yere değilde daha sakin bir yerde kutlayacağım yinede eğleneceğim ama o eğlenceli yeri başka bir zamana sakladım.
Sigara konusunda zararsız diyemiyoruz ablamda içti mesela ama çok azalttı ve ince hafif sigaralardan içiyordu, eğer vazgeçilemiyorsa en azından bunu yapmak bile büyük başarı.Ama ben kendim göze alamadım kendime örnek bir iş arkadaşımız kötü bir hastalığa yakalandı sigara içiyordu , hastalığı öğrenince direk kesti ve bizi içerken gördüğünde lütfen içmeyin yapmayın diye yalvarıyordu allah rahmet eylesin kaybettik.Yani bu gözüm önündeydi ben çocuğu sadece kendim için doğurmuyorum benim annem hiç sigara kullanmamış hiç sigara içmeyen birisi olsam açıkcası başıma bir hastalık gelse bu yüzden anneme kızabilirdim.Annemin benim için sağladığı şartları ben çocuğuma sağlamak zorunda hissediyorum kendimizde biliyoruzki beslenmemiz çocuğun vücudundaki tüm dna kodlarını değiştiriyor 9 ay kendimi tutacağım çünkü o onun hayatı sonrasında ne yapar onun tercihi..9 ay uzakda kalıp sonrasında eğer yine istersem içerim.Şuan kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ama ultrasonda bakınca orda bir bebek var ben göze alamıyorum en azından azaltabilirseniz belli bir miktar nikotini vücut dışarı atabiliyor birde tavsiyem bol yoğurt tüketin..
evet canım genç anne olmak bi bakıma güzel. boyum kadar oldu oğluşum. çok yaramaz teyzesi bi görsen ama arayı uzatmamın nedeni benim 2. evliliğim. oğlum ilk eşimden. 5 yıl önce ayrıldık. şimdi ki eşimin ilk evliliği ve o yüzden de çok heyecanlı... elinden gelse aşkım sen bırak ben taşırım oğluşumuzu 9 ay dicek valla
51 kiloydum, 50 kiloya düşmek üzereydim hamile kaldım :)
boyum 1.55 minyonum henüz çok kilo almışşın diyenle karsılaşmadım ama kontrol etmezsem kilo almaya müsait bir yapım var.
Ay canım bilmiyordum kusura bakma inanki seni kırdımmı acaba:26:
pot felan kırmadım değilmi
maşallah şimdi mutlusun değil mi bu evliliğinde
allah ağzınızın tadını bozmasın yuvanızda ömür boyu mutlu olun
ee cinsiyeti belli oldumu kuzucuğunun
yazdıysan bile ben hatırlayamadım şimdi
tamam işte aynı benim gibisin sende boyunla kilon eşitlenmiş oldu
bende 1.63 boyunda 63 kiloyum
daha almadım du bakalım 75 ile bitirmeyi hedefliyorum gebeliği
Ay canım bilmiyordum kusura bakma inanki seni kırdımmı acaba:26:
pot felan kırmadım değilmi
maşallah şimdi mutlusun değil mi bu evliliğinde
allah ağzınızın tadını bozmasın yuvanızda ömür boyu mutlu olun
ee cinsiyeti belli oldumu kuzucuğunun
yazdıysan bile ben hatırlayamadım şimdi
ayy canım benim olur mu hiç öyle şey. şimdi çok mutluyum Allahıma şükür. hiç birimizin kini Allah bozmasın kuzuuummm.artık biz burada dert ortağı olduk pot kırmaklane ilgisi var. sen soracaksın ben anlatıcam ben sorucam sen anlatıcan canım benim üzme kendini ne kusuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?