2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hayırlı olsun oğluşun allah analı babalı büyütsün sağlıklısıyla kucağına almayı nasip etsin.....
bu sene ne kadar erkek bebek var açık ara önde gidiyor erkekler

Merhabalar haziran anneleri, ben temmuz annesiyim. Aranızda mayıs annelerini takip eden var mı bilemiyorum Ama artık ben sizin topigide takip eder oldum:) hem öncü anne adayları olarak oldukça faydalı şeylerden konuşuyorsunuz hem de benim bebişimde gelişimi önden gidiyor ve içime de sanki haziran annesi olabilirmişim gibi geliyor.

Artık genel olarak cinsiyetler belli olmaya başlamış sizde maşallah. Benim kontrole daha 3 hafta var o yüzden suanda sabırlı bekleyiş sürecindeyim malumunuz. Merak ettiğim şey ise cin takvimine bakanınız oldu mu ve takvim ne derece dogru cıkıyor bilgi verirseniz mutlu olurum.

Eğer bakmadıysanız ve cinsiyeti doktor söylediyse bakabilir misiniz uyuşmakta mı aşagıdaki takvimde zaten otomatik hesaplanmakta.

Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama « Hafta Hafta Gebelik,Hamilelik takibi,bebek gelişimi

Tüm bebişlere ve annelerine sağlıklı ve rahat gebelikler diliyorum.

Son düzenleme:
HErkese günaydın canlar kızım ve ben izmirden sevgilerimizi gönderiyoruz ve iyi bir gün geçirmenizi temenni ediyorum ağrısı sızısı bel sırt ağrısı çekenlere ve hala benim gibi bulantilarla boğuşanlara cok gecmis olsun Rabbim şafi İsmi ile tecelli etsin Hepinizi ve minnoşlarinizi öpüyorum

tokoyaycım çok geçmiş olsun, gidiverin bence bir başka doktora daha. Belki hamilelik kaynaklı değildir. Gidince doktoru bilgilendirirsin. Umarım geçer çabucak

Canım öğleden sonra giderim eşim gelir. En azından ysmc'nin dediği gibi hamilelikte de kullanabileceğim bir krem bir şey verir belki. Ömrümün sonuna kadar bu pozisyonda yaşayamam.

Canım derdimden seni tebrik edemedim. Hayırlı olsun oğluşun.

tokoyay canım geçmiş olsun inşallah erkenden düzelir bacağın ama sebep neki neden oldu durup dururken bilmekte fayda var

Canım çok sağol. Sanırım ysmc'nin teşhisi doğru. Siyatik ağrısı bu. Şu an yan yattım ve bacaklarımı karnıma çektim. Ağrı geçti tamamen. Uzattığım an yine başlıyor.

1 haftadır uyurken çok zorlanıyorum. Belim ağrıyor. Bacağımın arasına yastık alıp sola dönük yatmaya çalışıyorum. Bu tetiklemiş olabilir.

Dün eşim saatlerce yaptı canım.Masaj esnasında her şey çok güzel. Bittiği an.
Birde alt bacağımın arka kısmını ovarken eşim sinir çekilir gibi oldu dün bıraktırdım.

Son düzenleme:

Hoşgeldin. Yok canım ben baktım tutmuyor. Hatta birde rus takvimi vardı sanırım ondada tutmadı. Arkadaşım bir hesaplama biliyormuş,%80 doğru çıkıyor dedi ondada tutmadı. Bütün hesaplamalar ve hatta yaşadığım belirtiler erkek diyor ama benim kızım olacakmış. Hiç bir şeye ümit bağlama,bence sadece hayırlısını dile.

yok canım ağrı değil böyle kasılma

Yuzucu bir arkadaşım vardı bacağına kramp girmemesi için kuruyemiş yediğini söylemişti, sonuçta kasılmada kaslardan kaynaklı bir hareket kuruyemiş tüket ve düzenli yürüyüş yapmaya bak belki faydası olur..

yok canım ağrı değil böyle kasılma

Benim doktorum da bacak kasılmalarım için badem ceviz ve fındık ye dedi her gün. İlaca şimdi başlatmak istemiyorum dedi.

Benim doktorum da bacak kasılmalarım için badem ceviz ve fındık ye dedi her gün. İlaca şimdi başlatmak istemiyorum dedi.

Gebelik ve siyatik

Gebelik süresince büyüyen rahim, siyatik sinirine baskı yaparak ağrıya neden olabilir. Bebeğin ana rahmindeki pozisyonuna göre ağrı azalır ya da şiddetlenir. Bu durumlarda istirahat etmek gerekir. Bu tür ağrılar, en fazla 6 hafta kadar sürer ve kendiliğinden geçer. Hastalığın tanısı, doktorunuz tarafından yapılan muayene ile konur. Kesin ve ayırıcı tanı için kan, idrar analizleri ve MRG(Manyetik Rezonans Görüntüleme) istenebilir.

Tedavi, nedene göre yapılır. Siyatik ağrısına neden olan faktör ortadan kaldırılır. Ayrıca kas gevşetici, ağrı kesici ilaçlar kullanılır. Ağrı hafifleyinceye kadar istirahat gerekir. İstirahat süresi abartılmamalı, bir an önce ayağa kalkmayı hedeflemelidir.

İnatçı ağrılarda Fizik Tedavi Uzmanı tarafından önerilecek güçlendirme ve germe egzersizleri, iyileşme sürecine olumlu katkılarda bulunur. Bel kaslarını güçlendiren egzersizler adına en iyisi yüzmektir. Bir komplikasyon gelişmediği sürece çoğu hasta en geç 6 hafta içinde normal yaşantısına geri döner.

Ben de mayıs annesi olacağım bazen mayıs annelerini de okuyorum. Ama ilk göz ağrım burası olduğu için bırakmadım burayı.
Bu takvim değişik mi diğerlerinden? Ben baktığımda hep kız çıkıyordu buradan bakınca erkek diyor. O zaman da tutmuş oluyor

Hoşgeldin.
Benimde tutmuyor.

canım geçmiş olsun dayanılmıycak gibiyse ağrın bi görün bakalım doktora :26:

Ben hamilelik takvimimde değişiklik yapmak istiyorum kendi doktorumda dün gittiğim doktorda 3 gün ilerde olduğu söyledi...Nasıl değiştirebilirim?

6 hafta mı. Allahım sanırım sana geliyorum.

Canım çok sağol araştırmışsın. Bu ilaçları kafama göre alamayacağıma göre eşim gelsin alsın beni götürsün doktora. Da bunun için hangi bölüme gitmem lazım benim.:44:
İlaç içmek de istemiyorum ama en azından dayanamadığım yerde içerim.

Ben hamilelik takvimimde değişiklik yapmak istiyorum kendi doktorumda dün gittiğim doktorda 3 gün ilerde olduğu söyledi...Nasıl değiştirebilirim?

Canım kullanıcı kontrol paneline gir yukardan. Solda profilini düzenle var. Oraya tıkla, aşağıya doğru in bebeğinizin tahmini doğum tarihi yazıyor. Ordan değiştir.

Benimki tuttu valla kızz

keepmeinformed; Gözün aydın canım sağlıklı olması en güzeli :) Minik adamına da maşallah Dün markafoni de Gap kids indirimi vardı, bir bak istersen minik minik büyük adam kıyafetleri :))

annelite; Ben de çin takvimi tuttu zaten sadece hamile kaldığım ay için erkek çıkıyordu önceki ve sonraki diğer aylar hep kızdı. Tuttu ama takvimle ilgili midir bilemem, burda çoğu arkadaşın tutmadı.. En iyisi erken öğrenmeye çalışmadan ki sonradan değişiyor ileri haftalarda öğrenmek.

Tokoyay; ​Canım geçmiş olsun tekrar hala devam ediyor olmasına üzüldüm ama ne olduğunu öğrenmene sevindim.

hayır canım ama yaş hesaplaması çin takvimine göre farklı bir kuralla hesaplandıgı için sonuc farklı cıkıyor. bende kendim hesaplamaya kalktıgımda farklı sonuc cıkıyordu bu sitede otomatik hazırlanmış ki takvim direkt sonucu gösteriyor.
Teşekkürler cevaplar için ama sanırım tutan da var tutmayan da o halde biraz daha avutacagız kendimizi doktora kadar:))

hayırlı olsun canım gozun aydın
ah bırde ben ogrensem cınsıyetini
az kaldı canım, sen de öğrenirsin inşallah, harika bir duyguymuş

annelite hoşgeldin, benim çin, rus bütün takvimler kız diyordu. Hatta belirtilere bakınca, aşırı mide bulantısı özellikle de 14. haftaya kadar ekşi isteme vs. her şey kıza işaret ediyordu ama oğluşum geliyor

Sağlık ocağı kontrol için çağırıp, kan almıştı benden sonuçları çıkmış değerlerimde farklılıklar var;

Vitamin B12 referans: 189-883 sonuç:175 düşük
HDL Kolestrol referans: 35-70 sonuç:79.2 yüksek
Total Bilirubin referans: 0.2-1.2 sonuç:0.14 düşük
Albumin referans: 3.5-5.2 sonuç:3.3 düşük
Sodyum referans: 136-145 sonuç:134 düşük

Doktorum bana folik asitten başka bişey verrmedi şimdiye kadar sağlık ocağı demir ilacını mutlaka kullanmalısın dedi bir de vitamin varmış, bu değerleri kontrol ettim internetten tek tek ama anlamlı bir sonuc cıkartamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…