bana da 12 ve 13. haftada ıkı dr da erkek dedi 15 haftalık kesın ögrenmee gıttım kordon dolanmıs dedı sölemedi ben de acaba kız mı dıye dusundum :) kilo alma olayına ben ınanmıyorum ya aserme felan hepsı kısıye göe değişir onlara gore yorumlama bıraz daha bekle bır sonrakı muayenede kesın sonuc alırsın ınsallah
Desene biz zarardayiz:))
Kizlar birşey sorudan doktorum 11. Ve 13 haftalarda bebeğimin cinsiyetini erkek dedi 14. Haftada ise kiz dedi ve ben hala emin olamıyorum içimden hep erkek geçiyordu doktor kiz demesine rağmen hala baba erkekmiş gibi geliyor öyle hissediyorum ve Bursalı arkadaslara bakıyorum cogu arkadas benim haftalarımda cinsiyetini ogrenememis doktor cok mü erken söyledi tekrar degişebilme ihtimali olabilir mı ben kilo hiç almadım hatta 3 4 kilo verdim kalça ve bel bölgesi inceldi bile diyebilirim karnın aşağı doğru sivri fazla şişmedi
Ben bugün sabahtan beri sol bacak ağrısı çekiyorum. Diz kapağımdan aşağısı kopuyor resmen. Misafirlikteydim ve bütün gün bacağım yukarda oturdum. Ama geçmiyor. Minoset önümde içsem mi dayanabilir miyim diye gidip geliyorum.
Utanmasam çocuk gibi ağlıcam oturup.Eşim masaj yaptı azaldı yarım saat geçti yine başladı. Şİmdi de sol omzum başladı. Ya gece sürekli yan yattığım için tuttu bu ağrı ya da ben hasta oluyorum.
Ben bugün sabahtan beri sol bacak ağrısı çekiyorum. Diz kapağımdan aşağısı kopuyor resmen. Misafirlikteydim ve bütün gün bacağım yukarda oturdum. Ama geçmiyor. Minoset önümde içsem mi dayanabilir miyim diye gidip geliyorum.
Utanmasam çocuk gibi ağlıcam oturup.Eşim masaj yaptı azaldı yarım saat geçti yine başladı. Şİmdi de sol omzum başladı. Ya gece sürekli yan yattığım için tuttu bu ağrı ya da ben hasta oluyorum.
yaklaşık saat 5 ten beri çektiğim baş ağrısı yeni yeni azaldıgözlerimi açamadım ağrıdan,hiç bişey yiyemedim.ilaçta almadım bi baş ağrısına dayanamıyoruz,Allahım kimseye hastalık vermesin.amin...
Benim 14. Haftamda kiz dedi ve bugun tekrar bakildi ve yine kiz .Ayrica 11. Haftada cinsel organi yeni olusmus oluyor ve o kadar minikki yani tahminde bulunmasi bile bence sacma ama 12. Haftada daha belirgin olabiliyor tabiki 14. Haftada dahada belirgin oluyor degisme ihtimali hep olabilir ama bu bir ihtimal bence kiz fikrine siz alisin eger erkek olursada onada zaten bir tarafiniz simdiden alismis hemen adapte olursunuz :)
canım çok geçmiş olsun sanada.bende ağladım valla ağrıdanbebişim için dayandım,eşim izin vermiyor ilaç içmeme.ama yarın doktorun yanında bilhassa sorucam çok zorlanırsam hangi ilaçları alabilirim diye.eşim doktorun ağzından çıktığını görürse ancak inanacak bana
Geçmiş olsun canım, ağrılar sızılar, doğum sancıları derken doğum da yapıcaz inşallah :)
Benimde belim ağrıyor sürekli sanki kopacak gibi..
Bunları yaşadıkça kendi annemi düşünüyorum, elini ayağını öpesim geliyor
Gecmis olsun canim ya benim de kasıkların ağrıyor birde kolum elim karincalaniyor uyuşuyor iki gündür bulantım azaldı derken bugün aksam üzeri yine hortladı ya
Teşekkür ederim kızlar.
Gerçekten dayanılmayacak bir ağrı. Hamile olduğumu öğrendiğim günden bu yana dişimin ağrısında bile ağrı kesici almadım. Eşim de istemedi içmemi. Ama artık kıvranmama dayanamadı gitti bir bardak suyla minoset getirdi içtim. Dayanamıyorum.
Yaa kiyamam canim cok cok gecmis olsun Rabbim şafi ismi ile acil şifalar versin inşallah ise yarar ağrıların kesilir guzel bı uyku uyabilirsin
Canim, tesekkur ederim. Hepimiz sag salim alalim kucagimiza insallah.Canım benim ben 18.haftamın içerisindeyim hatta bebeğim 1 hafta önde yani 19.haftanın içerisinde ben daha yeni yeni bir kaç hareket gördüm :)
Belki de tecrübesizlikten bilmem ama yeni yeni hissediyorum, hissettiklerim de en şiddetli olanlar.. Artık yavaş yavaş bariz birşeyler hissetmeye başlarız.
Maşallahyavrum benim ne tatlı durmuş öyle eller yumuk yumuk yüzünde :) pek narin pek cici kızımız allah bağışlasın :))
Maşallah kızına canım, nazlı kızlar coğalıyor, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ben Alman Hastanesi'ne gidiyorum canim.haaarikaaa bir resim arkadaşımmm.. çookk beyendim :) MAŞŞALLAHHHRabbim sağlık sıhhat versin hepimizen bebişlerine.. bi çok özel dr.da her ay kontrolünde böle 4d ulturason resimleri veriyolar ve harika bi arşiv çıkıyo ortaya.. ne yazık ki benim dr. da yok bursada bile ulturasonlar böleyken istanbul da bu kadar az olması uyuz bi durum :)
Sen hangi hastaneye gidiyodun bu arada
Ne yazık ki ilaç sadece 2 saat uyuyabilmemi sağladı. Saat 4 ten beri ayaktayım. Ben böyle bir ağrı çekmedim. Bu nedir ya kopartıp atıcam bacağımı az kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?