2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Senin değişmedi o zaman bir ay var ya nasıl sabrederim neyse başka bir yere giderim bende sagol canim

Benim 14. Haftamda kiz dedi ve bugun tekrar bakildi ve yine kiz .Ayrica 11. Haftada cinsel organi yeni olusmus oluyor ve o kadar minikki yani tahminde bulunmasi bile bence sacma ama 12. Haftada daha belirgin olabiliyor tabiki 14. Haftada dahada belirgin oluyor degisme ihtimali hep olabilir ama bu bir ihtimal bence kiz fikrine siz alisin eger erkek olursada onada zaten bir tarafiniz simdiden alismis hemen adapte olursunuz :)

Geçmiş olsun canım, ağrılar sızılar, doğum sancıları derken doğum da yapıcaz inşallah :)
Benimde belim ağrıyor sürekli sanki kopacak gibi..
Bunları yaşadıkça kendi annemi düşünüyorum, elini ayağını öpesim geliyor

canım çok geçmiş olsun sanada.bende ağladım valla ağrıdanbebişim için dayandım,eşim izin vermiyor ilaç içmeme.ama yarın doktorun yanında bilhassa sorucam çok zorlanırsam hangi ilaçları alabilirim diye.eşim doktorun ağzından çıktığını görürse ancak inanacak bana

Agri kesici migdeni kotu yapmiyorsa neden icmiyorsun bebege etki zarari disinda bunu butun doktorlar veriyor minoset ve parol bu eziyeti cekme o kadarda degil.İdare edemedigin agrinda iceceksin benimde gece agridi ilk basta az agridi onu kendim tolere attim ama siddetlenince ictim ve rahatladim doktorda ic demisti sizde kendinize iskence etmeyin arada sirada olabilir boyle seyler.

Evet haklisin tabi ben zaten bastan beridir kiz istiyordum ama içimdeki his erkek fiyordu rüyamda kac defa erkek bebek gördüm eltim doğurdu ben elime alıyorum erkek bebek yengem rüyasında gormuş daha bilmeden rüyamda gördüm erkek oluyor bebegin neyse ya hayırlısı olsun hakkımızda kızıma alıştım bir ihtimal erkek olursada supriz olur bize
Seninde minnoşun hayırlı olsun

Gecmis olsun canim ya benim de kasıkların ağrıyor birde kolum elim karincalaniyor uyuşuyor iki gündür bulantım azaldı derken bugün aksam üzeri yine hortladı ya

Teşekkür ederim kızlar.
Gerçekten dayanılmayacak bir ağrı. Hamile olduğumu öğrendiğim günden bu yana dişimin ağrısında bile ağrı kesici almadım. Eşim de istemedi içmemi. Ama artık kıvranmama dayanamadı gitti bir bardak suyla minoset getirdi içtim. Dayanamıyorum.

Yaa kiyamam canim cok cok gecmis olsun Rabbim şafi ismi ile acil şifalar versin inşallah ise yarar ağrıların kesilir guzel bı uyku uyabilirsin

Yaa kiyamam canim cok cok gecmis olsun Rabbim şafi ismi ile acil şifalar versin inşallah ise yarar ağrıların kesilir guzel bı uyku uyabilirsin

Ne yazık ki ilaç sadece 2 saat uyuyabilmemi sağladı. Saat 4 ten beri ayaktayım. Ben böyle bir ağrı çekmedim. Bu nedir ya kopartıp atıcam bacağımı az kaldı.

[

Canim, tesekkur ederim. Hepimiz sag salim alalim kucagimiza insallah.
Ben Alman Hastanesi'ne gidiyorum canim.

Ne yazık ki ilaç sadece 2 saat uyuyabilmemi sağladı. Saat 4 ten beri ayaktayım. Ben böyle bir ağrı çekmedim. Bu nedir ya kopartıp atıcam bacağımı az kaldı.

tokoyay canım bir sıcak bir soğuk su tut masaj yap... kan dolaşımı hızlanınca ağrıda hafifler geçmiş olsun

Günaydın minnoşların anneleri ve tatlı minnoşlar:))))

Gününüz çoooooooook güzel geçsin....

Tokoyaycım bacak ağrısı biraz da belden kaynaklanıyor diye biliyorum ben...eğer çok devam ederse bence bir doktora görün canım...

Gölgencim eşinin durumuna üzüldüm ama bebekler rızkıyla gelir canım hiiiiçççç merak etme sen, daha iyisi olacağı için böyle birşey olmuştur....

Balmondcum sanırım seni rüyamda gördüm...nasıl olduğunu bilmiyorum ama yine yazışarak iletişim kuruyorduk galiba, demek o kadar içime işlemiş bu topik çok sık giremesem de:))))

Kızlar bu arada doktorum bana günde 4 taneye kadar minoset içebilirsin bir zararı olmaz demişti..hani ağrınız olursa bence o kadar da kasmayın....

Bi de bebekler gerçekten şans getiriyorlar bence....senelerdir kabul olmayan bir makalem kızımın şansına kabul oldu bugün

Kızlarrr günaydın (

benim gibi hapşırıp tıksıırp burnu kıpkırmızı olan var mı ( çok üzülüyorum yaa birden hata oluverdim.. Nezle sanırım inşallah ilerlemeden atlatırım

gunaydın kızlar...kulak agrımdan sonra bana da dr um parol vermıstı ıcebılmem ıcın cok sukur ıyılestım
bebegımın cınsıyetnı bıle ogrenemedım daha ya
offf alısvrıs yapmak ıstıorm

kızlaaaaaar ben geldimmmmmm

oğlum geliyorrrrrrrr

dr.%100 dedi ve alttan fotosunu çekti, üstüne de kocaman ERKEK yazdı

çok mutluyuz
bu arada gelişimi gayet iyi ve dr. dedi ki senin yiyememe olayından bu bebek hiç etkilenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…