2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım hayırlı olsun gözün aydın.ne kadar güzel bir duygu.Allah oğluşunu nazarlardan korusun kız bir sürü erkeğin arasında kaldık napıcaz bilmem

canım hayırlı olsun gözün aydın.ne kadar güzel bir duygu.Allah oğluşunu nazarlardan korusun kız bir sürü erkeğin arasında kaldık napıcaz bilmem
çok sağol canım hepimizin ki sağlıklı ve mutlu olurlar inşallah, Haziran böyle ama benim yakın zamanda hamile kalmış olan tüm tanıdıklarımın kızı oldu ya da olacak. Oğluşun ilk seneleri hep kızlar arasında geçecek yani

Keep gözünaydın:) Tebrik ederim. Bizim kızımız da senin oğlundan 2 gün büyük. Cumartesi öğrendik biz de :)

günaydın kızlar hayırlı olsun canım oğluşun ben de haftaya gitsem mi diyorum 15 bitecek 16nın içinde olacağım belli olur inşallah

Günaydın kızlar

Oğluşum dün bir tekme daha attı bana. Artık daha çok hareket edecek sanırım

16.haftada netleşir. Erken söylemenin böyle bir sakıncası var işte. Yanlış görülebiliyor. Eğer kıza dönmüşse 14.haftada o daha doğrudur, önceki gördüğü kordonmuş demek ki.
Minoseti bilmiyordum. Ben de parol içmeyi düşünüyorum ama içemiyorum, ağrıları çekip duruyorum. Yalnız bu kadar eklem ağrısı normal mi sence, doktoruna danıştın mı?
Ne güzel bebeğin bereketini göstermiş. Ben de bekliyorum ne zaman bereketini gösterecek diye. Bebekler mutlaka yeni kapılar açıyor insana. Merakla beklmekteyim o yüzden

canım oğlun sağlıcakla gelsin inşallah gözün aydın bende senin gibi yiyemeyen ve kilo verenlerdenim ama en son 2 hafta önce doktora gittiğimde oğluşum 2 gün önden gidiyodu ilk hamileliğimdede aynen böyleydim ben ve oğlum 10gün önce sezeryala aldırdığımızda 3,500kg ve 51cm de boyuydu hiç merak etme giden bizden gidiyo bebişler alıcağını alıyo bizden

gunaydın kızlar...kulak agrımdan sonra bana da dr um parol vermıstı ıcebılmem ıcın cok sukur ıyılestım
bebegımın cınsıyetnı bıle ogrenemedım daha ya
offf alısvrıs yapmak ıstıorm

günaydın canım öğrenmemen daha iyi olmuş erken öğrenenlerde yanılma oldu en iyisi 16.haftayı beklemek

tokoyay canım bir sıcak bir soğuk su tut masaj yap... kan dolaşımı hızlanınca ağrıda hafifler geçmiş olsun

Gece saat 4 buçuk sularında sıcak su yapıp koyduk ayağımı. 20 dk için çok iyi geldi ama sonrası yine aynı. Birde senin dediğini deneyeyim.

Tokoyaycım bacak ağrısı biraz da belden kaynaklanıyor diye biliyorum ben...eğer çok devam ederse bence bir doktora görün canım...

Bacaklarımda uzun zamandır kasılmalarım var. Doktorum magnorm yazdı ama çok istemiyorum şu an içmeni. Çok dayanamadığın yerde başla dedi. Ve ben dayanamıyorum az sonra aldırıcam ve içicem.

Günaydın kızlar
Minoseti bilmiyordum. Ben de parol içmeyi düşünüyorum ama içemiyorum, ağrıları çekip duruyorum. Yalnız bu kadar eklem ağrısı normal mi sence, doktoruna danıştın mı?

Canım minoset de kullanabiliyorsun ama plus olanı değil. Sade minoset karıştırma sakın.

Bu eklem ağrısı bence hiç normal değil. Diz kapağımdan yukarsında hiçbirşey yok. Diz kapağımın aşağısı kopuyor özellikle de bilekten aşağısı. Ve tek bacağım. Diğerinde sızı bile yok.

Gece tuvalete falan kalkdığımda uyku sersemi burktum falan mı acaba?
Yoksa magnezyum eksikliğinden mi bilemedim. Tek bacak mı tutar ki eksiklik olsa.

Eşim öğlende geleyim doktora gidelim dedi ama neye gidilir bunun için bilmiyorum ki.

Keep gözünaydın:) Tebrik ederim. Bizim kızımız da senin oğlundan 2 gün büyük. Cumartesi öğrendik biz de :)
tebrik ederim carcar, epeydir görünmüyordun çok sevindim

günaydın kızlar hayırlı olsun canım oğluşun ben de haftaya gitsem mi diyorum 15 bitecek 16nın içinde olacağım belli olur inşallah
sağol canım, cinsiyet önemli değil diyordum ama öğrenince daha bir başka bağlanıyormuş insan, adıyla sesleniyoruz artık..Umarım gösterir bebişiniz, bizimki epeyce bi nazlandı

çok teşekkür ederim, inşallah bebişlerimizin hepsi sağlıkla beslenir, büyür. Dr. bebek geliştiği sürece hiç kilo almasan da önemli değil dedi. Çok zorluyorum yemek için, gelişimi epeyce içimi rahatlattı

Ne yazık ki ilaç sadece 2 saat uyuyabilmemi sağladı. Saat 4 ten beri ayaktayım. Ben böyle bir ağrı çekmedim. Bu nedir ya kopartıp atıcam bacağımı az kaldı.

Saniyorumki şuan siyatik ağrısı çekiyorsun aslında şu süreçte normal bendede var ve ilerki haftalar benide böyle birşey bekliyor..Seni rahatlatabilecek şeyler sıcak bir duş asla ve asla soğuk bir ortamda olmayacaksın asla yanlış bir duruşla oturmayacaksın yatarken bacaklarını karnına doğru çekip uyumayı dene c şeklinde ve ağrı kesici krem alıp kullan sıcak kompleks yap..Ağrısı çok kötüdür bilirim, geçmiş olsun

Kızlar günaydııınnn

cinsiyet öğrenen arkadaşlarımı tebrik eder iyi alışverişler dileriiimmm. Darısı bekleyenlerin başınaaa

tokoyay canım geçmiş olsun inşallah erkenden düzelir bacağın ama sebep neki neden oldu durup dururken bilmekte fayda var

ya benimde bacağımın altı popumun altı kasılıyor bazen korkuyorum birşey olur muki diye

tokoyaycım çok geçmiş olsun, gidiverin bence bir başka doktora daha. Belki hamilelik kaynaklı değildir. Gidince doktoru bilgilendirirsin. Umarım geçer çabucak

ya benimde bacağımın altı popumun altı kasılıyor bazen korkuyorum birşey olur muki diye

Ne olucak canım birşey olmaz, nasıl ağrı mı oluyor?Eğer kramp tarzı birşeyse kuruyemiş tüket badem,ceviz,fındık,fıstık gibi birde düzenli yürüyüşler yap.

hayırlı olsun canım gozun aydın
ah bırde ben ogrensem cınsıyetini

Günaydın herkese.

Tokayaycım sana faydası olurmu bilmiyorum ama, bir kere eşimin bacağıda çok ağrımıştı,dizinden aşağısı. Sabaha kadar uyuyamamıştı. Tv de bir masaj yöntemi görmüştüm onu uyguladım ben masaj yaparken uyuya kaldı ve ağrısı kesildi.

Ayağının altına baş parmaklarınla baskı yaparak birisine masaj yaptır. Bıkmadan uzun bir süre yapsın belki sana da iyi gelir.
Allah şifa versin.

canım eğer dayanabiliyorsa o ağrılara eşin dayansın bakalım nasıl olucak çok kızdım şimdi sen ilk 3 ayı geçtin doktorlar bile bazı ağrı kesicileri veriyor merak etme birşeycik olmaz sen doktorunada danış eşin doktordan daha iyi biliyor değil yaa alla alla zorda kalınırsa doktor bazı antibiyotikleri bile veriyor bırak ağrı kesicileri vermeyi kendine eziyet etme canım sen dinleme eşini doktor alır onun ifadesini
benimde bildiğim kullandığım minoset var yanlız sakın plus olanını alma sade minoset tabi yine doktoruna bir sor sen.....

Hiç aklıma gelmemişti. Evet sanırım bu siyatik ağrısı. Şimdi okudum da alt bacak ve ayak ağrısı diyor. Bu benim ağrım işte. Şu an sağıma dönük yattım ve bacaklarmıı karnıma doğru çektim ve cidden ağrı geçiyor. Uzatınca yine başlıyor.

Dün gece merdiven çıkmaya çabalarken ağrıyan ayağıma bastıkça belimde sinir sıkışıyor gibi oldu. Belimdeki sinir sıkışması hamilelik öncesinde de sık olurdu zaten.

Ben akşama kadar bu pozisyonda yaşayayım bari. Canım çok tatlı değildir ama bu ağrıyı Rabbim düşmanıma çektirmesin çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…