Cok haklisin ama acibadem 10bin kusur memorial da ayni , kadikoy sifada 7-8 binlerde.Cok ucuzlar var ama hastaneler duzgun ve temiz degil yada doktor tam anlamiyla guven vermiyor.Birde kosuyolda medipol iyi gibi.
Bu doktorun amerikada calistiginda normal dogum orani %70 turkiyede bu oran yine yuksek ama ilk dogumu sezeryan olanlarin 2.dogumuda sezeyan istemesi sebebiyle %50 bu Turkiyedeki bir doktor icin cok yuksek bir oran.Adam kesinlikle normal dogum yanlisi ve o hastanede sizinle kim ilgileniyorsa dogumunuza o doktor giriyormus.Kendisi bolum baskaniymis basarili olmasinin yani sira son derce sefkatli, sicak bir adammis.Sefkatli olsa nolur diyeceksiniz ama benim ablam mesela ilk dogumunda normal cok istiyotdu oldukca acilmasina ragmrn suyuda gelmemis bu normal dogumda en istenen durum ama ablama suni sanci verdikten sonra hem doktor hem hemsire surekli gelip biz sana demedik mi dayanamazsin bunun sancisi sabaha kadar surer diyip durmuslar ablamda o korkuyla beni sezeryana alin demis halbuki ablamin rahim baya acilmis en fazla 1 saate dogururdum aslinda diyor.Ama birisi gelip sacini oksayip gececek biraz dayan dese dayanirdim diyor.O yuzdende bu doktor bana o guveni veriyor.Ama dogru soyluyorsun cok daha uyguna yapan yerlerde var ama hasatanede cok onemli off bilmiyorum :44:
ya sende haklısın bu dewir çok zor artık dewlet hastanelerine güvenilmiyor,dr.larda haklı olarak özeli tecih edip dewlettekinden aldığının neredeyse 3-5 kat fazlasını alıyor,düşünsene günde 5 doğum yapsa 20 milyar para eder bizlerde cuuuup diye oltaya atlamıyalım, mantiken düşünmek gerekirse dediğin giibi artık dr. kesip biçmekte bu zamanda doğru doktor bulmak çok önemli , ben gidipte en ucuz yer neresi ise orda yap demiyorum tabi herkes iyisini ve kaliteli ortam ister sonunda dunyaya gelecek bzizm bi parçamız herşeyimiz

sen istanbuldasın galiba bana en yakın il kayseri kalite bakımından bi çok adı duyulmuş hastaneler var ama inan bu kadar uçuk fiyatlar duymadım,bizim buralarda sezeryan o kadar yaygın değil, normal doğumda anne yoruluyo ama sezeryanda dr. yoruluyo o yüzden mümkün olduğu kadar dr. kendini yornaktan kaçınıyor

ama vaktimiz daha var bir iki ay daha araştır derim,dr.a o kadar parayı baymaktansa bebişin için harcarsın benceee

kızlar üşüttüm sanırımiki gün havaya aldanıp attım dışarı kendimi.yürüyüş yaptım.şuan titreme geldi,midemde bulanıyor
az ateşim de çıktı.ne önerirsiniz?hasta olmak istemiyorum yaaa
![]()
geçmiş olsun canım mümkün oldğu kadar c vitamini tüket ayakları sıcak tuutt dikkattt, benim çok hasssa yapım vardır rüzgar esse hapşururum bu sene maşallahım var günde 1 portaakal 2 mandalina yemeye çalışıyorum ondan olsa gerek

Ne güzel hanımlar hastane planları falan yapılmaya başlanmış. Bu günleri görebilmek bile bir hayaldi benim için. Allah hepimizin evlatlarını korusun. Bazılarınız oradaki ücretlere şaşırmışlar birde burayı yani benim yaşadığım eyaletteki ücretleri duysalar dudakları uçuklar sanırım:))
Eğer sigortan olmazsa hastane ve doktor ücreti ortalama 20-25 bin dolar civarında. Sigortan varsa 5 bin dolar. 9 aylık muayene falanda dahil. Normal yada sezryan farketmiyomuş. Takside bağlıcaklar her ay ödenecek. Burda devlet opsiyonu yok zaten. Mecbursun(
canım sen yurt dışındasın galiba oralara çok görmem zaten bizim dr. teyzelerimiz amacalarımız sağolsunlar oraları örnek alamaya başladılar:18: bence sen doğum için buraya kaçıver