2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
evet canım çalıştığım en iyi hastanedir kendisi.kaliteye gerçekten önem verir. pek çok ünlü de o hastanede ameliyat olmuştu benim dönemimde.

Ay Allah razı olsun, nasıl içimi rahatlattın :) :) Parası çok fazla, cebimden ödeyecek olsam karşılayamazdım ama geçen sene eşim bana özel sağlık sigortası yaptırmıştı sadece doğum için. sınırsız ve %100 ödüyorlar. bu sebeple orada doğum yapmayı planlıyorum

GÜNAYDIN KIZLAR

Ya bende hala öğrenemedim bizimkinin cinsiyeti henüz ya ocağın 19 unu bekliyorum sabırsızlıkla renklı doplerı cekılecek bakalım içimden bir ses kız diyor ama sağlıklı ve hayırlı evlat olsunda başka birşey istemiyorum

Amin canım.sana hiç tahmin bile söylemedikermi kaç haftalıksın.

doğum tarihlerimiz seninle aynı :49: ben cinsiyeti 13. haftamda öğrendim dr %99 ama yinede erken öğrendim diye emin olamıyorum ki :1:

canım ben 12. haftada gittim doktor daha erken bir şey söylemek için dedi bakalım :44: haftaya çarşamba gitmeyi düşünüyorum 15 bitiyor 16 başlıyoruz :34: belli olur inşallah :46:

senı cook ıyı anlıorm
aynı duyguları paylasıorz
bende 11 ocak da gıdıcem bakalım onada ohooooo daha cok var:52::52::52:

bana kalsa biraz daha bekleyip giderim de haftaya eşimin yanına gidiyorum ona sürpriz olur belli olursa diye haftaya çarşamba gidiyorum :10:

Memorial ve Ethica kalite olarak çok farklılar..Sigortan karşılıyorsa bence kesinlikle memorial ama öyle değilse Ethicada iyi diye biliyorum.

Arkadaşım kafanı karıştırmak istemem ama ben 2009 yılında Ethica'da çalıştım. Sağlıkçı değilim ama idari kadrosunda 5 ay bulundum. Sizin görmediğiniz kısmı şöyle anlatayım. Biri kürtaja geliyor, Kürtajdan çıkar çıkmaz yatak işkal etmesin bunu fiziktedavi yatağında yatırın yollayın diyorlar. Dışardan çok fazla doktor geliyor oraya doğuma. Bazı doktorlar çok hasta getirdikleri için onların hastası kıymetli oluyor bazı hastaları da yatak kalmadı erken çıkarıverin bunu yarım günden birşey olmaz diye taburcu bile edebiliyorlar. Çünkü yeni bir doğumun parası seni fazladan yarım gün yatırmalarının parasından çok daha fazla sonuçta. Hyatımdaki tek hastane tecrübemdi ve 5 ay zor dayandım istifa ettim. Ordan sonra da çok korkar oldum hastanelerin geri planında dönenlerden... Memorial ve Ethica'nın fiyatı çok farklıdır. Eğer karşılayabiliyorsan kesinlikle Memorial derim. Ben orda doğum yapıcam.

Teşekkür ederim kızlar...
Ethica ve Memorial Hizmet bana yakın olduğu için istemiştim.
Ama Memorial Okmeydanının da çok iyi olduğunu duydum ve hatta ekimde bir arkadaşım doğum yaptı orda, hem o çok memnundu hem de ben gördüklerimden memnun kalmıştım. Ama şu varki benim özel sağlık sigortam yok, kamu çalışanı olduğum için emekli sandığım var fakat doktorum dışardan geleceği için sanırım geçmiyor. Doktorum da 8 senelik kendi doktorum olduğu için değiştirmek istemem. O yüzden Hizmet veya Memorial arasında seçim yapıcam durumuma göre sanırım.

Günaydınnnnn herkese,

Topiğimin güzel anneleri,
sizleri okumak gerçekten büyük keyif..
Hemen her gün farklı konular, fikirler dolaşıyor;
tecrübelerimiz katlanıyor; zihinlerimiz aydınlanıyor..
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler, üşenmeyip fikirlerinizi, tecrübelerinizi paylaştığınız için..

Ben uzun süredir yazamamıltım, sümeyye nin yöntemi ile toparlamaya çalışacağım size;

Son doktor kontrolü: Dün gittik doktora.. Bebiş 17+2 haftalık çıkıyor. 5 gün önde. Ama ben erken yumurtladıgım için böyle çıkıyor sanırım. Erken yumurtlama olmasa tam gununde ilerliyor. 188 gram ve 16 santim. İlk defa Gramını öğrenmiş oldum; çok güzel farklı bir his veriyor insana; içimdeki varlığı daha bir anlam kazanıyor. Elime merteyi alıp 16 santime bakıyorum, içimde bu kadar bir bebek mi var diyorum kendime.. :))

Cinsiyet: Her gittiğimde cinsiyeti sprmayı unutan ben, yine unuttum sormayı; Ama doktor sanki ben sormuşum gibi 3'lü test için ölçüm yaparken; 16 haftalık erkek bebek, dedi.. :) O an öyle tuhaf oldum ki; o sadece bir bebekti ama o an kimliği olan bir şahsiyet gibi gözüktü gözüme.. Bu arada frre beta hcg ile ilgili topiğe yazdığım tez de doğrulanmış oldu benim için.

Minikuss ve 3'lü testler: Canım benim, keşke testini bir başka yerde daha yineleseydin. Ben ikili testi de 3 lü testi de 2 ayrı yerde yaptırdım; ölçümdeki ufacık hata sonucu cok etkılıyor. Sen elinde o yukske ıhtımallı testle nereye gıtsen benzer yanıtlar alırsın; sana bırakırlar amnıyosentez olup olmama kararını.. Ama bır kere daha yaptırsaydın, hem dogrulugunu test etmıs olurdun hem de bakacak doktora bır analız fırsatı verırdın. Devlet hastanelerı ucretsız yapıyor; Kartal Devlette ertesı gun ogledne sonra sonucu alabılıyorsun hem de ucretsız. Sana şöyle soyliyim, benim iki test arasında neredeyse ıkı katı rısk oynadı; zaten bir tanesındekı ölçüm bana da hatalı gelmişti, 10 gün ileri çıkıyordu bebek. O sebeple ikincisini yaptırdım 1/265 olan risk; birden 1/486 ya düştü..

Özel mi devlet mi: Kızlar açıkçası ben de özel hastanelerdeki anormal fiyat politikasını beğenmiyorum. Verdikleri hizmet elbette daha iyi ama özellikle A sınıfı hastaneler işin suyunu çıkarıyorlar bir yerden sonra.. Benim hem özel hem de ssk sigortam var. Normal kontrollerimde devlete gidiyorum. A sınıfı bır hastaneye gıttıgımde sıgortam olmasına ragmen 40 tl muayene ucretı oduyorum ama buna gerek yok; o paraları bırıktırıp bebeğime faydalı bir şeyler alırım, diyorum. Benim fikrim böyle. Doğuma yakın ise özele gideceğim ama A sınıfı otel hizmeti veren bir yere degıl, konusunda uzman, temiz, tecrübeli ama ucuk fıyatları olmayan bir hastaneye. Sezeryan maksımum 1000 tl olan bır yere.. Bu konuda herkesin düşüncesi yaklaşımı farklı olabilir ama ben açıkçası 4000 TL ye de doğum yapacak bütçeye sahıbım ama aradaki 3000 TL ile bebeğimin geleceğine yatırım yapmayı daha mantıklı buluyorum. Hastanede yenıdogan yogun bakım varsa; tecrubelı ve temız-duzgun bır hastane ıse; kesınlıkle yeterlı benim için.

Çatlaklar: Geçenlerde karnımda bir çatlagın ufak bir belırtısını gordum; hemen zeytınyagı-badem yagı-bebe yagı-kantaron yagı-kayısı cekırdegı yagındna olusan bır karısım hazırladım; sabah aksam suruyorum.. Her yerın atletlerım vs yag oluyor ama catlamak ıstemıyorum kesınlıkle... Çok kötu bır hıs; ınsan bebekten bıle soguyabılır Allah korusun..

Kayınvalıde ve şom ağızlı yakınlar: Şahsen ben hiç kötü birşey duymadım; duysam moralim çok bozulurdu eminim. Ama bu tip konularda o anda cevabını verip bir daha bu cüreti gösterememesini sağlama taraftarıyım. Anlamıyorsa da ilişkimi keserim. Çok şükür ki ben çok şanslıyım bu konuda; şimdiye dek bir tane kötü sözi imalı söz duymadım hiçbir konuda; eşimin hiçbir yakınından.. Hep aşırı özenli oldular bana karşı; hele şimdi daha bi ayrı özen gösteriyorlar.. Ama Allah dağına göre kar veriyor demek ki. Çünkü diğer türlü ols aben kafasına çok takıp kolay morali bozulan biriyim.. Evliliğimde ciddi sorunlar yaşardım, kesin. Böyle kötü cümlelere, yargılara maruz kalan gelinleri tebrik ediyorum, cennetlikler bence; çünkü gerçekten bazen yenilir ytulur şeyle okumuyoruz burda.. Allah o büyüklere de akıl fikir versin. Huzur bozmak kolay, oysa onlardan huzur vermeleri beklenir. Keşke yaşlarına, konumlarına yakışan şekilde davranmayı becerebilseler.

Özetle; sizi seviyorum kızlar; bilinçli ve güzel bir hamilelik geçirme çabanızdan dolayı kutluyorum.. Allah hep yanınızda, o bize şahdamarımızdan daha yakın; hep bunu düşünün ve hiçbir şey den korkmayın, O'na sığının, diyorum...

Rabbim sizleri en tatlı halleriyle en hayırlı şekilde yavrularınıza kavuştursun inşallah...

Aminnn...

Son düzenleme:
kızlar bızım cınsıyetımız ayın 4 unde belli olcaktı ama ben dayanamadım artık yarına randevu aldım ınsallah ogrenebılırız cok heycanlıyım erkek gıbı gelıyo ama bakalım Allah saglıklı hayırlı evlat versın ınsallah

bırde sormak ıstedıgım doktor bana 3 lu testten bahsetmedı 2 lı ıyı oldugu ıcın mı acaba yoksa 3luyu yaptırmak mı lazım her kosulda

öle gurur yaptım ki iki gündür erken kalkıp evde kahvaltı yapıp onların kireçli çayınıda içmemek istiorum :) ama kalkamıorum. dediğin gibi yapsam ii olur. geç kaldığım günler atarım çantama.

boğazım düğüm oldu ya sorma. simit zor geçti :)

birde demez mi sen hamilesin diye, onu düşünüosun madem baştan öle deme.

iştekilerin hepsine bozugum zaten. muhatap olmuyorum pek kimseyle. kar tatilinde de beni işe getirttiler işgüzarlıklarından. :(
ah canım ya, ne zamandır söylüyorsun o iş yeri çok üzüyor seni. Az dayan, zaten şunun şurasında bir kaç ay sonra doğum izni süt izni derken geçiverir. Bebek biraz büyüyünce de çok canını sıkarlarsa ufaktan başka yer bakarsın. Gerçi heryerde insan olduğundan insan kaynaklı sorunlar hep oluyor onu da söylemek lazım. Benim çalıştığım yer 4-5 ay öncesine kadar en ılımlı yerlerden biri idi. Üstler kendi aralarında bir gruplaştılar, bir kavgalar çıktı şimdi o insanları tanıyamıyorum. Ak dediklerine kara diyorlar..

cnm bu yazdıgını okuyunca çok sinirlendimmm :53: ne oluyor yani böyle söyleyince bağlanmıyormusun gerçekten!!!
bazı insanların gerçekten tam dayaklık oldugunu düşünüyorum. hafta sonu buna benzer bişey benimde başıma geldi ama ben çok güzel agzının payını verip susturdum. pazar günü eşim ve ailemle dügüne katıldık. tam takı sırasında eşimle konuşurken çok sevdigim bir aile dostumuz var yanıma gelip önce tebrik etti., sonra bebegin ismini emir ata koyuyormuşsun bu ismi çok aradın mıı dediii :53: :53:
ve ben donuk bir ifadeyle afedersin seni arayıp onaylatmayı akıl edemedim haklısın dedim. siz ne olmasını buyuruyorsunuz diye sordum. bu bozuldugumu anlayınca yok canım yanlış anladın bilmem ne. kalbini daha fazla kırmadan kaybol diye azarladım. bi gidişi vardı görmeliydin kıpkırmızı oldu eşim zaten benim genel yapımı bildigi için normal zamanda olsa ayıp ettin diye bana söylenirdi ilkkez aferin bu kez iyi yaptın dedi...
sanki özellikle gidip canını nasıl sıkabilirim diye düşünerek gelmiş gibiydi. dünde annem aradı ona zeynep beni çok kırdı gibi bir sürü söylenmiş. annemede söyledim.. valla gözüme görünmesin hala hırsım geçmiş degil dedim.
heryerde bunlardan varmış demekkiii...
ahh güzelce ağzının payını vermişsin gerçekten. Hiç de bozulmasın kendisi başlatmış

olumsuz konusmalarla moral bozanlar demek her yerdeymis diyorum.. ama ben artik sinirlenmiyorum, heee hee diyip geciyorum.. su aralar isim konusunda uyuzum bailarina, hangi ismi soylesem bi laf ediyor etrafimdakiler, karar verdim kimseye bubisim nasil diye sormicam, bu ismi koyucaz deyip gecicem :))) deeeerken doktor 12. ve 15. haftam bittiginde kiza benziyor demisti, erkek olursa ai hazir da kz olursa hiiiic dusunmemistim, ama karar verdim, Eyşan.. nasil diye sorcam :))) bir de doktor randevuma 1 hafta kaldi, 17+3' te gitmis olucam, artik kesinleir degil mi.. mesela o muayenede gostermedi diyelim 1 saat sora tekrarcalmaz mi ki doktor sizce??
biz ismini seneler önceden hazır ettik ama eşim de ben de kimseye söylemiyoruz. Bence bebeğe koyulabilecek en güzel isim ailesinin beğendiği isimdir. Sonuçta ailesinin kültürünü yaşayacak. Boş ver etrafı, en çok hangisine içiniz ısındıysa onu koyun derim. Benim de eşimin de isimleri çok popüler isimler. O yüzden popüler isim koymayacağız diye konuşmuştuk çok önceden. Eh popüler olmayınca da kimseye beğendirmek mümkün değil. Ama adını yine insanın kendisi güzelleştirir.

Ben kulağımı tıkadım böyle şeylere çünkü bu tür ayrıntılara savuracak ne keyfim ne enerjim ne de vaktim var.
Bütün her şeyimle başka bir şeye odaklandım, kimse de bana hislerimden ve sevincimden kaynaklı baskı yapamaz.
Böyle bir şeye takılarak kendimi suçlu hissetmem ya da mahçup olmam mı bekleniyor anlamıyorum..
Diyelim ki öyle oldu kime faydası var zararından başka..
İnsanların benimle ilgili bir olay üzerinden vicdanlarını rahatlatmaya çalışmalarına da izin vermem..
Ben ne olursa olsun bir çocuğun sorumluluğunu alabileceğime inanarak istedim, başına ne gelirse gelsin yine benim sorumluluğumda..

Kızlar siz siz olun "Dur bakalım ölür mü kalır mı?" mantığını taşıyan zihniyetlere izin vermeyin. Yeryüzünde kimse böyle bir pay biçemez.. Bizler miniklerimiz için elimizden geleni yapmakla yükümlüyüz, gerisini Allah bilir..

Aşırı tepki verdiğimi düşünmeyin çok doldum çünkü, aynı akşam hem kendim hemde keepmeinformed aynı şeye maruz kalınca biraz gerildim.
Canım böyle güçlü durmanı çok takdir ettim. Bebeğin çok şanslı böyle bir annesi olduğu için. Gör bak, sağlıklı bir bebeğin olacak ve böyle güçlü bir annesi olduğundan da kimsecikler onu üzemeyecek, mutlu olacak

yaram depreşti valla çok kızıyorum böyle insanlara benim kayınvalidem de böyle insanlardan.. insana hamileliğini zehir etmek için neler

demeleri gerektiklerini sanki planlıyorlar.. ben erkek bebek hissediyorum diyorum sen erkek doğuramazsın diyor.. kıyafet bakıyom daha

. olumsuz insanlardan kendini bilmezlerden uzak duralım bebeklerimizin moralle

mutluluğa huzura da ihtiyaçları var..
erkek doğuramazsın ne demek ya, ben de oraya takıldım, sanki erkek doğurmak marifet gibi...dediğin çok doğru, uzak durmak en iyisi.

kızlar bızım cınsıyetımız ayın 4 unde belli olcaktı ama ben dayanamadım artık yarına randevu aldım ınsallah ogrenebılırız cok heycanlıyım erkek gıbı gelıyo ama bakalım Allah saglıklı hayırlı evlat versın ınsallah

bırde sormak ıstedıgım doktor bana 3 lu testten bahsetmedı 2 lı ıyı oldugu ıcın mı acaba yoksa 3luyu yaptırmak mı lazım her kosulda
umarım öğrenirsin, öğrenince daha bir yakınlaşıyor insan:16: 3lü testi her doktor istemiyor, benimki de istemedi halbuki benim yaşım da var biraz. Bir de o testler arasında doğru çıkma olasılığı en düşük olan üçlü test varmış, dr.um bana öyle anlatmıştı.

2li test iyi çıkınca bir çok doktor 3lüyü istemiyor. Benimki de istemedi. Hatta unuttu mu diye korkup ben sordum hiç gerek yok 2li testin gayet güzel bizim için önem taşıyan odur dedi... İçini ferah tut sorun yok yani :)

kızlaaaar az önce tatıldım, 1 kg. daha almışım:52: hem de sabah aç karnına tartıldım, kesin almışım yani:49::49::49: bulantılar yüzünden 8 küsur kg verip epeyce korkmuştum, kilo aldığıma sevineceğim hiç aklıma gelmezdi ama annelik garip şey işte. Hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum:16::16::16:

merhaba kızlar ; umarım herkes iyidir , bebişlerimizde gitgide büyüyoorrrrr:52:
cinsiyetli netleşen arkaşlara tebriklerimi sunuyorumm:1::nazar: darısı ögrenemeyen arkadaşlarımızaaaa:34:

1-2 gündür iş yogunluğundan giremedim mallesef, sabahtan beri geçmişi okudum ancak gelebildim .haftasonu ve 2012 'nin son iş günü nihayet bitecek , 4 gün izinliyim kısmetse ..
enson eşimin işten ayrılmasını sizinle paylaşmıştım , dün itibariyle tamamen işten ayrıldı ve suan iş bakıyooo :30: ilk ögrendiğimde çok üzülmüştüm ama 2-3 gündür eski halime geri döndüm içimdeki güç yıkılmamıza izin vermiyor sanırım:16: bakalım inş tez zamanda gönlüne göre biriş bulacak :34:
hastane konusuna değinmişsiniz , bende devlet yerine özeli tercih edenlerdenim , imkanım elverdiği sürece özelde yapmak isterim .suan devam ettiğim özel gaziosmanpasşa has. var doktordan memnunum iş yerime de yakın , ama 2. bihastane arayısındayım bakalım.
hastane doğum fiyatları sezaryan 2600 tl normal 1600 tl dediler, fiyatı da çogu hastaneye göre makul aralıkta :34:
ha buarada , bebeğime oda aldım hanımlar , önümüzdeki hafta gelecek kısmetse, dünde butıkbebe ve limongodan bisürü ciciler aldım oglusuma , ilk kez onun için biseyler alıyorum, öyle mutlu oldum ki ..:52:inş giydirmek nasip olur :52:

Kuzular bu arada 2 mühim konuyu atlamışım, onları da yazıyim de eksik kalmasın. ;)

Alışveriş: Yeni açılan Avrupa nın ne büyük bebek mağazası diye lanse edilen yer var ya oraya gittim, açılış günü izdiham vardı girememiştik ama hafta içi oldukça sakindi. Bebişe daha önce hiçbirşey almamıştım. Orada görerek dokunarak ve seöerek almak çok iyi geldi. Belli ürünlerde özellikle indirimli fiyatlar var bence vaktiniz olursa kesinlikle gidin. Ben hastane çıkışı, bodyleri, zıbınları, patikli patiksiz altları çok uygun fiyatlara aldım.. İnternette görüp de beğendiğim ürünleri hem yakından inceleme hem de ucuza alma şansım oldu. İndirim bu hafta sonuna dek geçerliymiş, aklınızda olsun.. Bebek odaları muhteşemdi bu arada ama tabii 3000 tl civarı fiyatlar.. Kendim için de sük saklama poşetidir, göğüs pedidir, ıvır zıvırdır onları aldım; eve geldik; keyifle serdik koltuğa tek tek inceledik..
Çok zevkli çok güzel bir duygu; Allah ım giydirmeyi, kullanmayı nasip etsin inşallah hepimize..

Kilo: Ben de 1 kilodan biraz fazla aldım nihayet; bu benim için bir rekor çünkü ben de kilo alamayan insanlardan biriyim; 46,5 falandım; şimdi 48 e yakınım.. Çok şükür diyorum; hiç alamıcam diye korkmaya başlamıştım..

Öptüm siziiiii....

gölgencim, bebişler kısmetleri ile gelir derlerdi de inanmazdım gerçekten öyle oluyormuş. Biz geçen hafta eşimin işi ile ilgili bir haber aldık ve ikna olduk. Eminim eşinin yeni işi size çok daha iyi gelecek, iyi ki değişmiş diyeceksiniz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Hamiş anneler hepinize günaydınlaaarr...şimdi doktordan geldik biz teyzeleri 3 lü tarama için randevumuz vardı bugün,organlarına baktı doktor amcası,kan verdik...bebişimizi sevdik...tek ayağını uzatmış,tek ayağınıda poposunun altına almış,garip şekillere girmişti yavrucağım,canımı sıkılıyordu nee :9::9: geçen hafta cinsiyeti için gittiğimizde boyu 12 cm. bu hafta gitmeden önce eşime dedimki en az 2cm. uzamıştır,o da mümkün değil en fazla 1,5 cm uzamıştır dedi,iddasına girdik :8: doktorumuza sordum boyu ne kdr olmuş diye 15 cm. demez mi :))) eşime dedimki baaak demedimmii anneleeer biliir diyee :33: doktorumuzda çok şeker biri eşime diyorki sen beni önceden arayıp tüyoları alsana,bak böyle iddaları kaybedersin :9: velhasıl görüntü olarak herşey yolunda kızçeler inşallaaah test sonuçlarımızda güzel çıkaar...öpüyorum hepinizi,kalın sağlıcakla ve bebişlerinizle...

Kuzular bu arada 2 mühim konuyu atlamışım, onları da yazıyim de eksik kalmasın. ;)

Alışveriş: Yeni açılan Avrupa nın ne büyük bebek mağazası diye lanse edilen yer var ya oraya gittim, açılış günü izdiham vardı girememiştik ama hafta içi oldukça sakindi. Bebişe daha önce hiçbirşey almamıştım. Orada görerek dokunarak ve seöerek almak çok iyi geldi. Belli ürünlerde özellikle indirimli fiyatlar var bence vaktiniz olursa kesinlikle gidin. Ben hastane çıkışı, bodyleri, zıbınları, patikli patiksiz altları çok uygun fiyatlara aldım.. İnternette görüp de beğendiğim ürünleri hem yakından inceleme hem de ucuza alma şansım oldu. İndirim bu hafta sonuna dek geçerliymiş, aklınızda olsun.. Bebek odaları muhteşemdi bu arada ama tabii 3000 tl civarı fiyatlar.. Kendim için de sük saklama poşetidir, göğüs pedidir, ıvır zıvırdır onları aldım; eve geldik; keyifle serdik koltuğa tek tek inceledik..
Çok zevkli çok güzel bir duygu; Allah ım giydirmeyi, kullanmayı nasip etsin inşallah hepimize..

Kilo: Ben de 1 kilodan biraz fazla aldım nihayet; bu benim için bir rekor çünkü ben de kilo alamayan insanlardan biriyim; 46,5 falandım; şimdi 48 e yakınım.. Çok şükür diyorum; hiç alamıcam diye korkmaya başlamıştım..

Öptüm siziiiii....

merhaba kızlar ; umarım herkes iyidir , bebişlerimizde gitgide büyüyoorrrrr:52:
cinsiyetli netleşen arkaşlara tebriklerimi sunuyorumm:1::nazar: darısı ögrenemeyen arkadaşlarımızaaaa:34:

1-2 gündür iş yogunluğundan giremedim mallesef, sabahtan beri geçmişi okudum ancak gelebildim .haftasonu ve 2012 'nin son iş günü nihayet bitecek , 4 gün izinliyim kısmetse ..
enson eşimin işten ayrılmasını sizinle paylaşmıştım , dün itibariyle tamamen işten ayrıldı ve suan iş bakıyooo :30: ilk ögrendiğimde çok üzülmüştüm ama 2-3 gündür eski halime geri döndüm içimdeki güç yıkılmamıza izin vermiyor sanırım:16: bakalım inş tez zamanda gönlüne göre biriş bulacak :34:
hastane konusuna değinmişsiniz , bende devlet yerine özeli tercih edenlerdenim , imkanım elverdiği sürece özelde yapmak isterim .suan devam ettiğim özel gaziosmanpasşa has. var doktordan memnunum iş yerime de yakın , ama 2. bihastane arayısındayım bakalım.
hastane doğum fiyatları sezaryan 2600 tl normal 1600 tl dediler, fiyatı da çogu hastaneye göre makul aralıkta :34:
ha buarada , bebeğime oda aldım hanımlar , önümüzdeki hafta gelecek kısmetse, dünde butıkbebe ve limongodan bisürü ciciler aldım oglusuma , ilk kez onun için biseyler alıyorum, öyle mutlu oldum ki ..:52:inş giydirmek nasip olur :52:

ay bende kayınpederimin kredi kartını kaptım yarın oda takımı falan bakmaya gidicem :49: çok heyecanlıydım siz böle alışverişden bahsedince daha da heyecanlandımmmm :52:

yaram depreşti valla çok kızıyorum böyle insanlara benim kayınvalidem de böyle insanlardan.. insana hamileliğini zehir etmek için neler

demeleri gerektiklerini sanki planlıyorlar.. ben erkek bebek hissediyorum diyorum sen erkek doğuramazsın diyor.. kıyafet bakıyom daha

dur bakalım diyor daha neler neler ..

hamileliğim boyunca görüşmeme kararı aldım.. beni çok yıprattı.. sakın canınızı sıkmayın böyle şeylere değmez ki bebişlerimizi üzmeye tabi

onları da böyle kabul etmeyelim tavrımızı koyalım.. seni çok iyi anlıyorum cnm insan üzülsemi öfkesini mi kontrol etse bilemiyor malesef

yarın dörtlü testim var sonuç ne çıkarsa çıksın paylaşmayacağım annem ve kardeşlerim dışında.. biliyorum ki mutlaka densizin biri çıkacak

huzur dolu bir hamilelik geçirmek hepimize nasip olsun inş. olumsuz insanlardan kendini bilmezlerden uzak duralım bebeklerimizin moralle

mutluluğa huzura da ihtiyaçları var..

erkek doğuramazsın ne ya :20: çok sinir yaradan neyi nasip ederse o çok gıcık oldum okuyunca :41:
bu arada canım hastaneden sonra deneyimlerini yazarsan sevinirim bakalım memnun kalacak mısın? :34:

bazı hamişler özel hastanelerin fiyatlarından bahsetmiş değer mi diye.dayanamadım yazmak istedim bende işin içinde biri olarak.ben sağlıkçıyım anestezi teknikeriyim ve memur olmadan önce pek çok özel hastanede ameliyathanede çalıştım. inanın kimilerinde daha çok para kazanmak için o kadar adi malzemeler kullanılıyor ki aklınız şaşar,yüzünüze gülüp sağlığınızı elinizden alırlar.pek çok devlet hastanesi daha iyi.ben normalde devlet hastanesinde yapmak istiyorum doğumumu ama memurların rapor sıkıntısı oluyor.devletteki doktorum rapor cimrisi :( özelde ise istediğin kadar rapor senin diyor, o yüzden emin olamıyorum. :10: kimisi memorialden bahsetmiş. ben okmeydanı memorialde de çalıştım ve her hastaya ayrı malzemeler özel olarak hazırlanıyordu, şişli hospital hiç bi işe yaramaz,gaziosmanpaşa özelde çok iyi değildi.istanbulda bildiklerim bunlardı,medical hastanelerinde kart çıkarttığınızda (sanırım 200 tl idi) 1 sene boyunca yüzde 50 indirim yapılıyor bilginize. bu arada o da fena değildir göztepe ve bahçeşehirdekiydi sanırım bildiklerim.

özel hastanelerden paragöz olmalarından dolayı çok korkuyorum yaa :50: Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi :16:

Kızlar 3-4 hafta gerideyim sizden ve herkez cinsiyetini öğrendi.burda öğrenemeyen az kişi kaldık sizin tecrübelerinizden kıyaslama yapmak istiyorum.13+5 de yani dün gittim 2doktora birden kesin olmaz dediler ama bir çıkıntı var birdahaki ay daha kesin olur dediler.bunu yaşayan varmı erkek te oek değişmez diyorlar sizce?yaşadıklarınızı söylermisiniz.tecrübelerinizden faydalanalım:-))cevap veren herkeze şimdiden teşekkürler.ben pek cevap alamıyorumda:-)))

canım ben 12. haftamda gittim doktor çok erken dedi 15. haftam bitince tekrar gidip baktırcam bakalım belli olur inşallah :16: biz sona kalanlardanız artık napalım kısmet :34:

kızlar çatlaklık için bende fikrimi söyliyim gecen hatfa doktrorum Bella B Tummy Honey Butter diye bir krem tavsiye etti doğal olduğunu ve bal özlü olduğunu söyledi , gecen haftadan buyana 2-3 kez kullandım ama o kadar yogun ki anlatamam, karın bölgem sürekli kremli gibi :34: vucudun çatlamaya musaitse ne yaparsan yap catlar ancak krem kullanırsan biraz da az çatlar dedi, ayrıca bol su içmek gerekmiş :34:

Son düzenleme:
Back
X