canım çok sevindim benimkine arkadaş geliyooo desene :)
gölgencim cuma gidecektin sen de oğluşun mu geliyor yoksa??? maşallah bebişine

merhaba kızlar bende hafta sonu gıttım dr cinsiyet belli kızım olacak inş. sağlıklı olsunda tek isteğim.sıvı alma işlemine doktor 100% bakılacak dedı bu hafta sonua dgru yada yılbası yanı 31 aralıkda mutlaka alınması gerekıyormus.4lünün normal çıkma olasılığı yokmuş ama yinede yaptırdım düzene werdım cumartesı bugun yarın cıkar sonuc sonucu burdan paylaşırıım
inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebğini...yaştan dolayı mı amniyosentez yapılacak????
Bu konuda bülbül'e katıldığımı söylemeliyim. Herşeyini bebeğine adamış ve kendine ait bütün isteklerinden vazgeçmiş bir anne modeli zaten sağlıklı olmaz ne anne ne de çocuk için. o yüzden bebeğin doğduğunda kendi isteklerinden tamamiyle vazgeçmek zorunda olduğunu düşünme. Anne olabilmek kadına verilmiş çok büyük bir nimet. Ve çok istemesine rağmen çocuk sahibi olamayanlar var ki bu durumda sen de bu lütfa sahip olanlardansın. Bebeğini kendine bir yük gibi görme, üzerinde çok da düşünme. Çekirdek tanesi kadar birşeyden yaklaşık 50 cm 3000 gram bir bebek çıkaracaksın. İçinde bir can büyüyor. Bu mucizenin tadına var şuanda. Geçen mayısta doğum yapmış bir arkadaşım eylülde bebeğiyle 4 günlük tekne turuna çıktı. başka bir arkadaşım 3 yaşındaki bebeğini sırtlayıp Maldivlere ailecek tatile gittiler. hani bütün bunları neden söylüyorum benim de ilk çocuğum yaşamadım daha önce ama yaşayanlar var sonuçta. bu biraz senin neyi nasıl yapmak istediğinle ilgili. 2sinin bebeği de maşallah öyle tatlı ki. Çok da mutlu mesut büyüyorlar. Çünkü ANNELERİ ve BABALARI MUTLU. Amaaaaa sigara konusunda bu kadar ılımlı olamayacağım. Neden dersen ben de içiyordum hatta bebek doğsun hastanenin yangın merdiveni boşluğunda ilk sigaramı ve latte'mi içeceğim anı hayal ediyorum bazen deli gibi. Ama bu meret zaten normalde de bize zararlı. Bi de o minik içimizde dünyaya tutunma mücadelesi veriyor. Zararı olursa sonra çok üzülürsün. Ben bu konuya şöyle yaklaşmıştım. Evet ben sigara içmeyi seviyorum ama şuanda içmemem bebeğim ve benim için daha iyi bunu da kabul ediyorum. Peki içmemem daha iyiyken ben bu sigarayı bırakamıcaksam bu durumda ben keyiften değil sigara beni esir aldığı için içiyorum. Hayır bunu asla kabul edemem, karakterim sigaraya yenilecek kadar zayif olamaz dedim ve hamileliğim boyunca içmemeye karar verdim. Belki çok cocukca ama bende işe yaradı. Bu arada ben de 31 yaşında, öyle aylarca çocuk denemesi yapan ve her ay reglisi gelmesin die dua eden arkadaşlarımızın grubundan değilim. İdrar testinde çift çizgiyi görünce saçmalamayın yanlıştır bu daha neler diyip testi bi köşeye atmıştım. Bizimki de gayet plansızdı yani. Neyse çok konuştum çok anlattım. Umarım bu hassas zamanında seni kıracak birşey söylememişimdir. Yanlış birşey varsa şimdiden affola :)))
çok güzel yazmışsın destycim..tamamen katılıyorum sana:)))
canım maşallah prensesineKizlar dun cinsiyetini ogrenmek icin doktordaydik :) gostermiyordu bir turlu bnmki ve sonunda ogrenebildik cinsiyetini.. Bzm de Prensesimiz geliyor ins :)