gunaydin annisler,sendromlu bir pazartesi ise basladik.cuma cabuk gelir umarim.sigara konusu gundem haliba bugun.ben bebegimi ogrenince sigarayi biraktim.10 yildir ismisligim vardi.bir anda biraktim pat diye.iki yakin arkadasim azaltmadilar bile.dogum yaptilar bir tanesinin bebegi haftada bir hasta oluyor bronsiti var.ve genital organinda problem vardi ameliyat oldu.bunlari moralini bozmak icin soylemiyorum.sadece bilmeni istedim.saglikli doganlarda vardir bilemicem sadece bildigimi soyluyorum.hic birakamicam diyorsan nacizane tavsiyem sigaranin markasini degistir ve kendine saatler koy.5 saate bir tane gibi..insallah icenler birakir.
birde pasif icicilik olayina dikkat edin arkadaslar.eslerinize yada arkadaslariniza misafirlere falan izin vermeyin.ben vermiyorum acikcasi .
kizlar alinganlik olayi ne boyutta sizde.bende tavan yapti

bu yuzden anti sosyal olmak uzereyim.esim mudahae ediyor gorusmek isteyen arkadaslara gitmicem deyince kapatma kendini diyor.bilemedim napim.

alinganim bir taraftan bebegimi uzmek istemiyorum.alindigim seylere de bir kac ornek vereyim.mesela 16. haftada cinsiyet ogrendim.ilk bebegim zaten.hep sey diyorlar daha degisir kendini kaptirma.ki bebegimin cinsel organinin fotosu var net bi sekilde.sonra aksamlari yuruyus yapicaz esimle diyorum,son 2 ay olurmusmus yuruyus.erkenmis..yok bebek dogduktan sonrakendime bakamazmisim.simdi son demlerimi yasiyormusmusum.anlamiyorum ne ilgisi var.normalde makyajimi toplamda 2 dakikada yaparim.bir fon kac dakikani alir..ne bilim iste,,bunlari yakinlarinizdan duymak iticigeliyor:18: