canım bostancı da ki bebek mağazasına gittin mi cumartesi günü ? ben gittim ama gitmez olaydım. iğne atsan yere düşmüyor. çok kalabalık ama anlamıyorum %80 indirimle alakası yok. %80 bindirim aslındafiyatları görsen dudakların uçuklar. bebek bezleri markettekilerle aynı. ıslak mendillere baktım yeni doğan alkolsüz prima marka bebek bezleri her yerde aynı fiyat. hiç bir cazibesi yok yani. 1 yaş üstü bebek alışverişlerinde %50 indirim yapıyorlarmış. e fiyatlara eklemişler zaten yapsalar ne olacak. chicco nun küçücük sulukları 35 tl. yok yok anacım kusura bakmasınlar ama pazarda ki bebek kıyafetleri bile daha çeşitli ve daha uygun. üstelik kalitesi de hiç de kötü değil.
Tatlım ben gitmeye çok niyetlenmiştim hatta programımı ona göre yapıp cumartesiyi boşa çıkardım ama annem kendini iyi hissetmeyince evden çıkmadık. Daha sonra bir ara KK daki yorumlara baktım hiç iç açıcı değildi bende vazgeçtim gitmekten, uzun kuyruklar felan olmuş. Yoksa kırmızı karanfilimi hazırlamıştım

Chicconun outleti var, mother care in de öyle hatta her markanın, bebek bezleri de internette sürekli indirimde ve biz aslında büyük parçalar hariç zaten sürekli alışverişte olacağız. Kıyafetler sürekli küçük gelecek, bebek bezi sürekli bitecek, o yüzden alışveriş kısmı hiç bitmeyecek gibi düşünüp belli yerleri gözüne kestirmekte fayda var.
Onun yerine Pazar günü İkea ya gittim bebek odası bakmaya.
Son düzenleme: