2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım bostancı da ki bebek mağazasına gittin mi cumartesi günü ? ben gittim ama gitmez olaydım. iğne atsan yere düşmüyor. çok kalabalık ama anlamıyorum %80 indirimle alakası yok. %80 bindirim aslında :1: fiyatları görsen dudakların uçuklar. bebek bezleri markettekilerle aynı. ıslak mendillere baktım yeni doğan alkolsüz prima marka bebek bezleri her yerde aynı fiyat. hiç bir cazibesi yok yani. 1 yaş üstü bebek alışverişlerinde %50 indirim yapıyorlarmış. e fiyatlara eklemişler zaten yapsalar ne olacak. chicco nun küçücük sulukları 35 tl. yok yok anacım kusura bakmasınlar ama pazarda ki bebek kıyafetleri bile daha çeşitli ve daha uygun. üstelik kalitesi de hiç de kötü değil.

Tatlım ben gitmeye çok niyetlenmiştim hatta programımı ona göre yapıp cumartesiyi boşa çıkardım ama annem kendini iyi hissetmeyince evden çıkmadık. Daha sonra bir ara KK daki yorumlara baktım hiç iç açıcı değildi bende vazgeçtim gitmekten, uzun kuyruklar felan olmuş. Yoksa kırmızı karanfilimi hazırlamıştım ;)
Chicconun outleti var, mother care in de öyle hatta her markanın, bebek bezleri de internette sürekli indirimde ve biz aslında büyük parçalar hariç zaten sürekli alışverişte olacağız. Kıyafetler sürekli küçük gelecek, bebek bezi sürekli bitecek, o yüzden alışveriş kısmı hiç bitmeyecek gibi düşünüp belli yerleri gözüne kestirmekte fayda var.

Onun yerine Pazar günü İkea ya gittim bebek odası bakmaya.

Son düzenleme:
aynen canım.bende aynı dertten muzdaribim hergün çaya oturmaya gelen komşularımdan 2 3aydır görmediklerim bile var bi kapıyı çalıp ne haldesin diye soran yok yedirip içirirken çok iyiyidim.valla yarama parmak bastın.doğru karar almıssın canım

Aynennn geçen ne oldu biliyomusun bende snein gibiyimdir
yeni yeni tarifler denerdim ee iki kişiyiz hepsini kim yiyecek derdim
toplardım komşularımı bide çay demlerdim.yeme içme laf olmaz ama
işte canım mercimek köftesi çekti
karşı komşuma yapalımmı abla dedim bide malzemeleri bile ben veririm dedim
bunları laf etmeyi hiç sevmem ama tamam senin mutfakta yaparız diyo kadın bana
neyse sevindim bende tam 3 hafta sonra yaptı getirdi:53::52:
dedim ne anlamı kaldı üstünden bi yıl geçti dedim tabi içimden:):)

cnm bana en baştan vermedi hamileik öncesi 3 ya önceden kullandırmıştı bana , sonrasında direkt vitamin hapına geçtim falik asite gerk yok zaten vitamin hapının içinde var ayrıca bol sebze ve et ye dedi :34:

cuma günü bana da demir hapı verdi ama sordu -surup mu , hap mı , ampul mu istersin dedi, ben hap istedim ama daha başlamadım umarım içebilirim , istersen sen doktroruna danış değiştirebilir:34:

Sağol canım ben berdeyse 6 aydır içiyorum ve bugün ikili testin sonucunu göstermeye gittim ben sormadım oda söylemedi bırak diye.sanki 10 tane doğurdumm:-((

Ben folik asiti hamile kalmadan kullandım. 5. haftamda kesti elevite başladım.

Aynen benim eşimde öyle, bebek kıpırdanınca ben gülümsüyorum çocuk gibi "hani hani ben de bakıyım" diye gelip göbeğime yapışıyor :)
Geçen gün tansiyon aletinin stetoskop olan kısmını çıkarmış, bişiler yapmış tepemde dikiliyor neymiş efendim bebeğin kalp atışlarını dinleyecekmiş, içerde neler oluyor kontrol edecekmiş felan.
Dedim ki;"hayatım doktorculuk fantezisi için uygun bir zaman değil, çocuğa da kötü örnek olma, kaybol" :))

Her zaman derim doğumdan sonra iki çocuğum olacak :))

:1::1::1::1:

Dün evde uzanmıştım biraz bizimki kıpırdanmıyordu son 2 saattir falan. Bende açtım göbeğimi parmağımla dürtmeye başladım. Eşim ne yapıyorsun sen dedi. Uyansın kıpırdansın az yan gelip yatmasın sade dedim. :1:

Aman bizim ki bir sinirlendi. :1: Huzur versene çocuğa, ben seni dürtüklesem gece uyurken çok uyudun diye hoşuna gider mi diye....:1: Yarım saat konuştu. :1:

Bu arada az önce tartıldım ve 1 kilo vermişim. Yediklerime biraz dikkat etmeye başladım. Akşamları makarna pilavı kestim falan derken 1 kilocuk gitmiş. :1:

Son düzenleme:
Zaten bu dönemlerde insan hassas ve alinganimdir oluyor o yüzden karşıdan bekleyebiliyor ben oyleyimdir şahsen biri de beni arasın sorsun merak etsin valla kimseyle ugrasanam zaten yürümeye mezalim yok doktor serum verdi hastaneye bile gidemiyorum duamızın kendi Halim'e

Evet ya hiç bebeği sormak yok nasıl iyimi idye bari bi cinsiyetini sor direk vefasızdan insafsızdan girmenin ne alemi var
aman ben eşimden geçmişim bide milletin kaprisiyle uğraşamam sende öyle yap canım
aa o serumu taktırsana ben geçen hafta serum yedim valla iyi geliyo

Kuzuumm öyle deme bakk üzülürmmm kız niye öyle diyorsun allah korusunnn sokmasın dilini arı felan
ben şimdi iki limon yalarım geçer isteğim:27:ben ist. çekmeköydeyim:):) sn nerdesin

Yaa komşum benimmm:52::38:
bende oranın doğumhanesini yenidoğan ünitesine merak ediyorum temzdir galiba ya
sen gördün mü canım
sen niye memlekete gideceksinki:26:

canım bende anadolu yakasındayım ama maltepedeyim sizlere uzaktayım kızlar :((

Evet ya hiç bebeği sormak yok nasıl iyimi idye bari bi cinsiyetini sor direk vefasızdan insafsızdan girmenin ne alemi var
aman ben eşimden geçmişim bide milletin kaprisiyle uğraşamam sende öyle yap canım
aa o serumu taktırsana ben geçen hafta serum yedim valla iyi geliyo

Aynen iki ablam iki halam iki de yengem var birisi arayıp sormuyor ne haldesin diye ahh anacim annem olsaydı böyle olur muydu kimseden ki
Seye fayda yok canim bende kimseyi arayıp sormuyorum valla canim hastaneye gitmek istemiyorum evde takAn olsa ne guzel olurdu şimdi tek basına git serum ye iki otobüs değiştir zaten araba tutuyor ne bileyim iste

Canım ümraniyedeysen erdem hastanesini tercih edebilirsin bende çekmeköydeyimm
komşuyuz yanii:1:

Erdemi seven kadar bir o kadar da tavsiye etmeyen var . bende erdeme çok yakınım ama orda daha önce çalışan bir yakınım yoğunluktan dolayı enfeksiyon riski çok yüksek oluyor ben olsam asla gitmem dedi o yüzden ordan vazgeçtim medistate ye gidiyorum çok temiz ve güzel bir hastane.. bu arada bende çekmeköydeyim canım :)

Aynen iki ablam iki halam iki de yengem var birisi arayıp sormuyor ne haldesin diye ahh anacim annem olsaydı böyle olur muydu kimseden ki
Seye fayda yok canim bende kimseyi arayıp sormuyorum valla canim hastaneye gitmek istemiyorum evde takAn olsa ne guzel olurdu şimdi tek basına git serum ye iki otobüs değiştir zaten araba tutuyor ne bileyim iste

Ahh öyle deme üzüldüm şimdi:43:Mukadderat işte ne yaparsın
canım hiç evinizin yakınında tıp merkezi felandamı yok
komşunu alsan yanına bide taksi çağırıp gitsen olmazmı?:26:

Tatlım ben gitmeye çok niyetlenmiştim hatta programımı ona göre yapıp cumartesiyi boşa çıkardım ama annem kendini iyi hissetmeyince evden çıkmadık. Daha sonra bir ara KK daki yorumlara baktım hiç iç açıcı değildi bende vazgeçtim gitmekten, uzun kuyruklar felan olmuş. Yoksa kırmızı karanfilimi hazırlamıştım ;)
Chicconun outleti var, mother care in de öyle hatta her markanın, bebek bezleri de internette sürekli indirimde ve biz aslında büyük parçalar hariç zaten sürekli alışverişte olacağız. Kıyafetler sürekli küçük gelecek, bebek bezi sürekli bitecek, o yüzden alışveriş kısmı hiç bitmeyecek gibi düşünüp belli yerleri gözüne kestirmekte fayda var.

Onun yerine Pazar günü İkea ya gittim bebek odası bakmaya.

Canım ıkeada nasıl bebek odası beşik felan hoşuna giden birşey oldumu:26:

Canım seninkidemi kız yoksaa:52::12:

Evet canim minikim gostermiyordu bi turlu kontrole gitmeden konustum dedim anne babadan utanilmaz sonunda gosterdi prensesimiz geliyor bizimde aslinda esimle daha cok erkek hissetmistik Sevcey lerinki gibi biraz sasirdik ama tabiki saglikli hayirli olsun da :) nasil olsa ilk cocuk ins bir erkegimiz de olur :)

Erdemi seven kadar bir o kadar da tavsiye etmeyen var . bende erdeme çok yakınım ama orda daha önce çalışan bir yakınım yoğunluktan dolayı enfeksiyon riski çok yüksek oluyor ben olsam asla gitmem dedi o yüzden ordan vazgeçtim medistate ye gidiyorum çok temiz ve güzel bir hastane.. bu arada bende çekmeköydeyim canım :)

Yaa deme öyleee:5: zaten taktım kafaya orayı
hatta eşime tembihliyorum doğum yaptğımda
bebeğin başında dur sürekli çalarlar malarlarda diyorum:1:
uff içime kurt düştü ama doktorumdan çok memnunum
kız bide ben memorıale gidiyordum ordada sgk geçmiyo
güya ordan kaçtık burasıda aşağı kalır yanı yok her gittiğimizde
200-250den aşağı ödemiyoruz:1:
Ohhh senle tam komşuymuşuzzz:52:

Ben de memorial'a gidiyorum. 150 lira muayene ücreti. 200 - 250 çokmuş her seferinde. Her muayenede bir test falan istiyor mu ki o rakamlara çıkıyor?

Evet canim minikim gostermiyordu bi turlu kontrole gitmeden konustum dedim anne babadan utanilmaz sonunda gosterdi prensesimiz geliyor bizimde aslinda esimle daha cok erkek hissetmistik Sevcey lerinki gibi biraz sasirdik ama tabiki saglikli hayirli olsun da :) nasil olsa ilk cocuk ins bir erkegimiz de olur :)

Bizde erkek hissetmiştik başta eşimle
ama baktık göstermiyor kuzucuk hee bu kız dedi doktor öyle hissediyorum dedi
sonraki kontrolde gösterdi zaten doktorun tahmini tuttu
ayy prenses annesi olmak çok güzelll:12::12:

Sen hangi hastaneye gidiyorsun maltepede

canım ben pendik te bölge hastanesine gidiyorum. çok şeker bir doktorum var. doğan bey adı. çok memnunum sonradan buldum ama iyi de oldu. daha önce karşı da bahçeli evler de medicana hast. ne gidiyordum. orada ki doktorumdan da memnundum ama sezeryan doğumun 3,500 tl olduğunu duyunca orayı bıraktım bu doktoru buldum. burası daha da özel bir hastane ama eğer sezeryan mecburiyse 900 tl ama keyfi ise 2,500 tl ye yapıyorlar. muayene ücreti de çok uygun 30 tl.

Ben folik asiti hamile kalmadan kullandım. 5. haftamda kesti elevite başladım.

:1::1::1::1:

Dün evde uzanmıştım biraz bizimki kıpırdanmıyordu son 2 saattir falan. Bende açtım göbeğimi parmağımla dürtmeye başladım. Eşim ne yapıyorsun sen dedi. Uyansın kıpırdansın az yan gelip yatmasın sade dedim. :1:

Aman bizim ki bir sinirlendi. :1: Huzur versene çocuğa, ben seni dürtüklesem gece uyurken çok uyudun diye hoşuna gider mi diye....:1: Yarım saat konuştu. :1:

Bu arada az önce tartıldım ve 1 kilo vermişim. Yediklerime biraz dikkat etmeye başladım. Akşamları makarna pilavı kestim falan derken 1 kilocuk gitmiş. :1:

aman nasıl da sahipleniyorlar :) baba oluyorlar ya artık havalarından geçilmez:) papucumuz dama atılmasa barii

Ben de memorial'a gidiyorum. 150 lira muayene ücreti. 200 - 250 çokmuş her seferinde. Her muayenede bir test falan istiyor mu ki o rakamlara çıkıyor?

Canım memorıalda hangi doktora gidiyorsun ben Arzu hanıma gidiyordum
ve muayene ücreti 220 tlydi senin özel sigortan mı var ondan mı böyle uygun?
canım zaten 50 lira muayene ücreti her gittiğimde bi serum takıyorlar
işte tahliller derken o fiyatı buluyor
mesela bir ay önceydi galiba
lavman yapıldı bana onada 200 tl aldılar:1:
yok sağlığa harcanan para gözüme gelmez ama işte bazende kazıklandığımızı hissediyorum:27:

Canım memorıalda hangi doktora gidiyorsun ben Arzu hanıma gidiyordum
ve muayene ücreti 220 tlydi senin özel sigortan mı var ondan mı böyle uygun?
canım zaten 50 lira muayene ücreti her gittiğimde bi serum takıyorlar
işte tahliller derken o fiyatı buluyor
mesela bir ay önceydi galiba
lavman yapıldı bana onada 200 tl aldılar:1:
yok sağlığa harcanan para gözüme gelmez ama işte bazende kazıklandığımızı hissediyorum:27:

canım neden lavman yapıyorlar hatta neden serum taktılar ki

ben o kada para versem çok şey beklerim walla hastaneden.. ben erdeme görümcemden sebep gitmiştim bi iki kere bir saat bekledim ayşe hanımmı ne var çok meşhurmuş çok iyimiş falan dediler. kadın çok cannımlı cicimli samimi konuşuyo diye tercih ediyorlar sanırım. geldi oyle bir baktı alelacele tamam dedi gönderdi. o zamanlar tabi acemiyim ama gözlemliyorum ilerde ben de gelir gidermiyim diye. yok dedim kesinlikle gelmem çünkü ana baba günü doğum zamanı da nöbetçi kimse o geliyormuş zaten. benim o yakınım hemşireydi oraya o söyledi bana hastaneler arası değerlendirme raporları mı ne oluormuş orda enfeksiyon riski yüksek hastanelerden biriymiş sanırım o da yoğunluktan.. ben direk medistate gittim. sessiz sakin mis gibi a++ hastane. doktorumda iyi gereksiz gereksiz konuşmuyor neyse o soyluyor bişey olsa arıyorum konuşuyorum. bu hastanede 3 tane doğum uzmanı var 3 ü de kadın. bir tanesi zeynep kamil eski başhekimi çok tecrübeli bir kadın. benim doktorumda oyle. hani olur da bir arıza çıakrsa doktorumdan en azından öbür doktorlarda bir o kadar güvenilir. Eğer şüpheniz olursa canım tavsiye ederim tabi yine de bakış açısına göre değişir bir gider görürüsün olmazsa için rahat eder.

canım ben pendik te bölge hastanesine gidiyorum. çok şeker bir doktorum var. doğan bey adı. çok memnunum sonradan buldum ama iyi de oldu. daha önce karşı da bahçeli evler de medicana hast. ne gidiyordum. orada ki doktorumdan da memnundum ama sezeryan doğumun 3,500 tl olduğunu duyunca orayı bıraktım bu doktoru buldum. burası daha da özel bir hastane ama eğer sezeryan mecburiyse 900 tl ama keyfi ise 2,500 tl ye yapıyorlar. muayene ücreti de çok uygun 30 tl.

Bu Bölge hastanesini baya duydum bide oya hanım varmış galiba ondanda çok memnunmuş herkes
anaa ben hastanemin doğum fiyatını sormadım:27:
3.500 tlde biraz aşar galiba bizim bütçe durumunu:26:

Back
X