2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ama teyzesi bak nasıl rencide oldu şimdi oğluşum.:1: Koca kafasını yuvarlak gözünü tek eliyle kapattığı yüzünü ve bağdaş kurmuş bagetlerini nasıl göremezsin. :1:

Benim eşimde anlayamıyor diğer ultrason fotoğraflarından. Bunda biraz daha benzetebildi çok şükür. :1:

bende çok istiyorumm kendi bebişiminkilerede bakıyooom bakıyooommm uzun uğraşlar sonucu bişeye benzetiyorumm

ayy ben o rencide olanın totoşunuuu ısırırıııımm ham yaparııımmm :16:

Minikuss ben bugün üçlü testimin sonuçlarının çok normal olduğunu öğrendim. AFP değerim çok yüksekti, ama tek başına anlam taşımıyormuş bu yükseklik, aklınızda olsun. Ben de senin gibi bin pişman oldum üçlü yaptırdığıma. İnşallah sen de güzel haberler alıp rahatlarsın canım

Bebeğinin burnuşu pinokyo gibi durmuş, bağdaş kuruşunu yesinler onun. Çok keyfine düşkün bir bebek :nazar:

Msnroz Senin tatlı bebeşin de çok güzel :nazar:

Benim ultrason resimlerini görseniz feleğiniz şaşar, karman çorman :37: Ben de böyle resimler istiyorum :49:

Canım çok sevindim güzel haberlerine. Gözün aydın.:17: Minikussa dün de dedim. 3lü teste güvenmiyorum dedi benim kendi doktorumda Recep Hasda. İkili testin güvenirliği fazladır. 3 lü test yanıltıcıdır dedi ikisi de.

Bebişimin burnuşunu da ağzını da o minnak ellerini de o bağdaş kurmuş patilerini de yirim.:17: İnanılmaz keyfine düşkün. 3 kere çok sağlam öksürttü beni doktor bir kımıldandı uyudu. En son karnımı salladı uzunca bir süre öyle uyandı. Ama çok sinirlendi.:1: Aynı performansı doğunca da bekliyorum kendisinden.:1::1::1:

Ultrasona gelince, benimde bir önceki ultrasonumu kendi doktorum üstten bakıp yaptığı için çok karman çormandı. Bu doktorun makinesi çok güzeldi. Renkli bakabilir miyim bebeğime dedim kırmadı beni. Ayrıntılıya kadar kendi doktorumdan alacaklarım yine bulmaca gibi olacak ama.:1:

Ben sigaranin mutfakta vs icilmesiyle ilgil problemi olan kisiyim sanirim :) dolayisiyla buna yazmak ihtiyaci hissettim, yalniz tabii ki bi atak seklinde cevap degil bu sakin boyle yazinca yanlis anlasilma olmasin.

Simdik bana kalirsa icen kisiler bunu farkedemiyor, alamiyor bu dumani kokuyu... Orada icince aynen senin gibi diger odalarda hicbirsey olmadigini dusunuyorlar... Belki dumanalti olmuyoruz tabiki ama sonucta sigaranin pis kokusu heryere siniyor. Ben hijyen konusunda zerre kadar takintisi olmayan biriyim. Bizim de cocuklugumuz daglarda taslarda toprakla gecmistir. Ailemden gordugum yasam bu sekilde, her haftasonu piknikte, en ufacik bir kisitlama olmadan buyuduk. Ama bu cooooook farkli birsey. Verdigin ornekler de yine bundan cok cok uzak. Bir de benim evmde icilmiyor. Ben icmiyorum, esim icmiyor, arkadaslarim cmiyor. Tek tuk icen biri geldiginde de rica ediyorum, bizde icilmedigini soyleyip izin vermiyorum. Neden bir baskasi, bebu kadar dikkat ederken gelip bebgimi zehirlesin ki. İlerde allah korusun bir problem, en ugacik bir problem olsa, ve cocugum bana dese ki neden izin verdin soyleyebilirdin, ne diyecegim diye dusunuyorum ve cok dokunuyor acikcasi... En azindan benim acimdan boyle, benim de hassasiyetm bu konuda...

Uzmanlardan bahsetmissiniz ama sigara icilen ortamda ne kadar radyasyon oldugu konulu arastirmalardan bahsetmemisiz. Bnu da ben soylemis olaym. Halde. Simdi ben kayinvalideme gidicem mesela ama surekli sigara icilen yer ve full radyasyon diyorlar. Ne olacak yani...gidiyoruz mecburen bir sekilde, onlar da animda icmeyerek baayardimci oluyorlar kendilerince. Ama herkesin duzeni kendine, elden birsey gelmez bu konuda... Benm derdim karsmdakinin de bana ayni saygiyi gostermesi...

Bir de canimcm ben aska asla sigara icenlerin tm hayatini yargilamiyorum, oyle anlasilmissa smdiden ozur dilerim cunku hic oye grencsiniz gibi birsey solemedim. Yalniz hayatinizin sigarali olan kisminin da igrenc olma olmama konusunda cok olmlu oldugunu bana kalirsa kimse iddia edemez, etmesin de bence. Ama herkesin hayai tercihleri kendine. Beni balamaz, beni de ilgilendirmez. Yalniz benm hayatm da bana ait olsun, gasp edilmesin ozgur irademle yaptigim bu secim. Benim derdim bu...

Zeyyyno cugum dedigm gibi sana boyle agresifce yazilmis bir cevap degil bu... Tekrar belirtmek istedm cunku bazen istemesek de alinan akadaslarimiz olor. Malum donemimizden oturu:) yeniden belirteyim istedim. Bunlar benim sigaraya, sigara icen ama ocmeyenleri onemsemeen kimselere karsi bakisim... Kusura bakilmasin lutfen

cnm yazını yeni gördüm kusura bakma... tabiki yanlış anlamıyorum sonuçta sen kendi fikrini beyan ediyorsun bu konuda sıkıntı yok.
ama sen benim demek istedigimi anlamamışsın. ben kesinlikle sigarayı savunmuyorum böle bişey zaten mümkün degil. keşke hiç hayatımızda olmayan bişi olsaymış ama var ve içmemek kadar içmekte bir tercih meselesi. tabiki çok fazla zararı var.. ben şunu söylemeye çalıştım. çocugun yanında yada odasında içilmedigi sürece mutfakta yada balkonda tek tük içilen sigara düşündügün kadar zarar vermez demek istedim çünkü soludugumuz havanın da çok temiz oldugunu kimse iddia ademez. gecen gün burada ismini hatırlamıyorum mühendis bir bayan arkadaşımız alışveriş merkzlerine gitmeyin çok yogun radyasyona maruz kalıyorsunuz demişti. söylediginde çok haklı ama ben ne zaman alışveriş merkezine gitsem çocuk dolu ve aileler özellikle oyun salonları için götürüyorlar. üstelik bende kendimi oralara gitmeden düşünemiyorum :1: kullandıgımız cep telefonları, tv.uydu, elektronik eşyalar bunların hepsi dedegin gibi zararlı olan şeyler üstelik evimizde olması gereken şeyler...bunlarda çok fazla radyasyon yayıyor olabilir. demek istedigim çocuklarımızı tabi ki koruyacagız ama nereye kadar... çağ zaten teknoloji çagı. yedigimiz içtigimiz hiç birşey saglıklı degil. bu kadar kötü bir tablo varken balkonda içilen sigara seni korkutmasın demek istedim. şu söyledigine katılıyorum sigara içenler içmeyenler kadar koku almıyor evet haklısın ama inan ki mutfakta aspiratörü açarak sigara içtigim için gerçekten koku olmuyor. benim alındıgım konu şu oldu sigara içenler igrenç kokuyor o ellerle çocuklara dokunacaklar gibi kırıcı bir cümle okudum. sen mi yazdın yoksa konuştugun arkadaşımız mı tam hatırlamıyorum. böyle bir genellemeye üzüldüm. bizler sanıldıgı gibi sürekli agzında sigara ile dolaşan tipler degiliz ki. belki söylemeye çalıştıgınız bu degil di bunuda anlıyorum ama bizler nasıl içmeyenlere niye içmiyorsunuz diyemeyecegimiz gibi. sizlerinde biz içenler hakkında fikir beyan etmelerini dogru bulmuyorum. bu söylediklerim hani demişsin ya kimse bana sigara konusunda olumlu görüş bildirmesin diye ona istinaden yazdıgım şeyler. yoksa ev senin çocuk senin hayat senin. asla niye izin vermiyorsunuz bırakın insanlar rahat rahat sigaralarını içsinler gibi bir yaklaşım asla degil.

umarım bu yanlış anlaşılma son bulmuştur. ben senin ne demek istedigini anladım, inş sende benim ne demek istedigimi anlamışsındır:1: sonuçta ben gereksiz bir alınganlık bile yapmış olabilirim dedegin gibi hormanlardan dolayı eger böyleyse farkında olmadıgım için sende kusura bakma :44: sonuçta burda yazan herkes benimle aynı fikirde olsun yada olmasın ayrı ayrı kıymetlii. :16:

günaydın kızlar

minikkuş:herşeyin yolunda gitmesi için dualarımız hep seninle , umarım bir problem yoktur , ama ikili iyi çıkmışken 3'lüyü neden istemiş anlamadım.bende salı günü tarama için gittim ama kan vermedim doktorum genel bir değerlendirme yapıp açıklamalarda bulundu benim doktorum da riskli gebelik uzmanlarından.dilersen bilgilerini seninle paylaşabilir.

Bizde salı günü kontrole gittik büyümüş kızımmm!!15cm 160 gr olmuş maşallah.bizimde cinsiyet ikili de kızdı hala kız yani kızım olucak kesin artık nil'imiz geliyor bizimde :)bu da benm kızımEki Görüntüle 589333

maşallah kızına canım benimm maşallah
kızlar 4 boyutlu ultrasyonu sordum 300 tl dediler cd de veriyolarmış acaba devlet hastaneleri yapıyomu :44: ümraniyedeki ağitim araştırma mesela :44:

Zeynom bende küçüklük fotografımı aldım elime ona bakıp dUruyorum
Kızım bana benzesin diye :1:

ya canım benim gözümden kaçmış galiba senin kızın mı oluyorrrrrrrr :52:
biliyosun benimde oğluşum oluyor.:16: zaten balmond un kızını kaptırdım :37: gel senin kızı benim oğlana yapalımmm:52::52:

minikkuş canım hiç üzülme tarama testleri gerçek degerleri vermiyor bana göre. umarım hayırlı haberlerle gelirsin.

tokoyay, ozgnmn ve msnsrz bebeklerinizn resimlerine bayıldım :52: inş saglıkla ve sıhhatle alırsınız kucaklarınıza :16:

hafzak;

evet bende zeynep kamil de olduğunu duydum.

ama randevu almaya kalkarsam allah bilir kaçgün sonraya randevu verirler bana şimdi :6::6: Ayaktan hasta alıyolar mı acaba yaa uğraşmıyım gidiyim hastanemde yaptırıyım

geniş kapsamlı ultrasyonla 4 boyutlunun farkı ne kızlar :44::44:

günaydın kızlar :3: haftası önde olup cinsiyeti belli olanlara nasıl imreniyorum yaa :16::16: bizim de bi belli olsaydı :49: 16 haftama girince gidicem bakalım inşallah belli olur :46::emir_bebek:

ama randevu almaya kalkarsam allah bilir kaçgün sonraya randevu verirler bana şimdi :6::6: Ayaktan hasta alıyolar mı acaba yaa uğraşmıyım gidiyim hastanemde yaptırıyım

geniş kapsamlı ultrasyonla 4 boyutlunun farkı ne kızlar :44::44:

Tam olarak bilmiyorum ama doppler yapılan cihaz farklı oluyor sanırım. İç organları, kemik yapısı falan incelenebiliyormuş.

$DSCF0938.webp

bu da benim bebişimmm:emir_bebek::) çok kıskandık bebişlerinizi biz de koyduk resmimizi:3: ama burda bebişim küçük daha 13+1 şimdi daha da büyüdük biz :49:

günaydın kızlar :3: haftası önde olup cinsiyeti belli olanlara nasıl imreniyorum yaa :16::16: bizim de bi belli olsaydı :49: 16 haftama girince gidicem bakalım inşallah belli olur :46::emir_bebek:

doğum tarihlerimiz seninle aynı :49: ben cinsiyeti 13. haftamda öğrendim dr %99 ama yinede erken öğrendim diye emin olamıyorum ki :1:

doğum tarihlerimiz seninle aynı :49: ben cinsiyeti 13. haftamda öğrendim dr %99 ama yinede erken öğrendim diye emin olamıyorum ki :1:

marissa'cım senin cinsiyet neydi? doktor bana da son iki randevuda erkeğe benziyor dedi ama %99 değil, %51 :) bir türlü emin olamıyorum ama içgüdüsel olarak artık o cici kız kıyafetlerine bakmayı bıraktım, küçük adam kıyafetleri düşünüyorum, gözüm mavi ve yeşillere kayıyor :)

bu arada aramızda kilolu hamile kalan var mı benim gibi? ben şu ana kadar 1,5 kg almıştım, son ölçümlere göre 1 kg daha gitmiş, 05 ile devam ediyorum. acaba +5'le falan doğuma giren var mıdır? ben zaten kiloluyum, bir de 15-20 kg alırsam kapılardan sığmam mazallah :))

günaydınnnnn hanımlarrrrr bebişlerrrr :DDD

15inde detaylı ultrason için gidicem fiyat araştıyorum da 200 den başlıyor 400 e kadar gidiyor. Yalnız bazen radyoloji uzmanının çektiklerini doktorlar kabul etmiyormuş diye duydum bir farkı var mı acaba ?

günaydınnnnn hanımlarrrrr bebişlerrrr :DDD

15inde detaylı ultrason için gidicem fiyat araştıyorum da 200 den başlıyor 400 e kadar gidiyor. Yalnız bazen radyoloji uzmanının çektiklerini doktorlar kabul etmiyormuş diye duydum bir farkı var mı acaba ?

günaydın şekerlerve şekerbbekler ay cumartesi kontrole gidicem çok heyacanlıyı üçlümü yapıcak yoksa ultrasona mı alıcak bimiyorum Rabbim heimizin yardmcısı olsun güzel sonuçlar alalaımişallah AMİN

günaydınnnnn hanımlarrrrr bebişlerrrr :ddd

aynı tarihte bende gidicem canım
bilmiyorumkii bana hiç öle bi uyarıda bulunmadılar :44:

Sağolun kızlar;

Ben de şimdiden araştırmaya başladım iyi bir Perinatolog bulmak için buaradan giden arkadaslarda vardı.. Onların secimlerini de değerlendirebilirim.
Zaten artık gebeliğim riskli kabul edildiği için riskli gebelik uzmanına devam etmem lazım. Çünkü sonradan sonuc negatife dönsede riskli sayılıyormuş..
Evet bir yerde para tuzağı gereksiz riskler, testler vs vs ama işte insanın içi rahat etmeyince gözden çıkarıyor herşeyi..

Minikuss canım ben de seninle aynı durumdayım. 3 haftadır yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Benim bir kemik rahatsızlığım olduğundan bebeğim PGT 'li tüp bebekti. Bendeki hastalığı bebekten ayıklamışlardı. Yani sağlıklı embiryo transfer edildi. Ama PGT testinin de yanılma ihtimali olabiliyormuş :25: O yüzden CVS işlemi yaptırdım. Bebek sağlıklımı 3 ocakta öğreneceğim. Günlerdir doğru dürüst uyumuyorum. Sürekli dua ediyorum. İnşallah bebeklerimiz sağlıklıdır. Allah yardımcımız olsun.

Bu arada ben de perinantologa gittim. CVS işlemimi de o yaptı. Çok iyi bir doktor. İstersen özelden bilgilerini paylaşırım..

Back
X