2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
minikuss canım ben de seninle aynı durumdayım. 3 haftadır yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Benim bir kemik rahatsızlığım olduğundan bebeğim pgt 'li tüp bebekti. Bendeki hastalığı bebekten ayıklamışlardı. Yani sağlıklı embiryo transfer edildi. Ama pgt testinin de yanılma ihtimali olabiliyormuş :25: O yüzden cvs işlemi yaptırdım. Bebek sağlıklımı 3 ocakta öğreneceğim. Günlerdir doğru dürüst uyumuyorum. Sürekli dua ediyorum. Inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır. Allah yardımcımız olsun.

Bu arada ben de perinantologa gittim. Cvs işlemimi de o yaptı. çok iyi bir doktor. Istersen özelden bilgilerini paylaşırım..

canımm inşallah bebeğinin sonuçları çok güzel çıkar inşallah bebeğin çooooookkk sağlıklıdır.

Minikuss canım ben de seninle aynı durumdayım. 3 haftadır yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Benim bir kemik rahatsızlığım olduğundan bebeğim PGT 'li tüp bebekti. Bendeki hastalığı bebekten ayıklamışlardı. Yani sağlıklı embiryo transfer edildi. Ama PGT testinin de yanılma ihtimali olabiliyormuş :25: O yüzden CVS işlemi yaptırdım. Bebek sağlıklımı 3 ocakta öğreneceğim. Günlerdir doğru dürüst uyumuyorum. Sürekli dua ediyorum. İnşallah bebeklerimiz sağlıklıdır. Allah yardımcımız olsun.

Bu arada ben de perinantologa gittim. CVS işlemimi de o yaptı. Çok iyi bir doktor. İstersen özelden bilgilerini paylaşırım..

canım benim inşallah sağlıklı çıkar bebeğin ve beklerimiz

kızlar yaaaa
uyuyorum geldıgımden berı sıze yazarken kafamı koymustum masaya sımdı esım aradı ole uyandım
bende mı bıtek boyle cok uyku problemı yoksa sızlerde olemısnız

marissa'cım senin cinsiyet neydi? doktor bana da son iki randevuda erkeğe benziyor dedi ama %99 değil, %51 :) bir türlü emin olamıyorum ama içgüdüsel olarak artık o cici kız kıyafetlerine bakmayı bıraktım, küçük adam kıyafetleri düşünüyorum, gözüm mavi ve yeşillere kayıyor :)

bu arada aramızda kilolu hamile kalan var mı benim gibi? ben şu ana kadar 1,5 kg almıştım, son ölçümlere göre 1 kg daha gitmiş, 05 ile devam ediyorum. acaba +5'le falan doğuma giren var mıdır? ben zaten kiloluyum, bir de 15-20 kg alırsam kapılardan sığmam mazallah :))

canım bana doktor %99 kız dedi ama ben çevreme senin doktorun gibi %51 kız diyorum :1: yinede erken cinsiyet öğrenmenin emin olamama kaygısı benimkiside :) ben şimdilik hiç kıyafet bakmıyorum ocak ortasından sonra inşallah başlarım diye düşünüyorum.
ben 52 kg ile hamile kaldım geçen hafta 56 kilo çıktım 4 kiloyu nereme aldım bilmiyorum ama :) benim bir arkadaşım vardı ilk çocuğunu doğurdu kiloların veremeden ikinciye hamile kaldı kilonun üstüne yine kilo aldı geçenlerde gördüm tığ gibi olmuştu zamanla mutlaka verilir diye düşünüyorum :)

günaydın kızlar :3: haftası önde olup cinsiyeti belli olanlara nasıl imreniyorum yaa :16::16: bizim de bi belli olsaydı :49: 16 haftama girince gidicem bakalım inşallah belli olur :46::emir_bebek:

senı cook ıyı anlıorm
aynı duyguları paylasıorz
bende 11 ocak da gıdıcem bakalım onada ohooooo daha cok var:52::52::52:

kızlar yaaaa
uyuyorum geldıgımden berı sıze yazarken kafamı koymustum masaya sımdı esım aradı ole uyandım
bende mı bıtek boyle cok uyku problemı yoksa sızlerde olemısnız

bende öyleyim hulluycim işe zor geliyorum cumartesi cinsiye öğrenebilirimsen bana kız demiştin kızmı çıkck bakalım

canım bana doktor %99 kız dedi ama ben çevreme senin doktorun gibi %51 kız diyorum :1: yinede erken cinsiyet öğrenmenin emin olamama kaygısı benimkiside :) ben şimdilik hiç kıyafet bakmıyorum ocak ortasından sonra inşallah başlarım diye düşünüyorum.
ben 52 kg ile hamile kaldım geçen hafta 56 kilo çıktım 4 kiloyu nereme aldım bilmiyorum ama :) benim bir arkadaşım vardı ilk çocuğunu doğurdu kiloların veremeden ikinciye hamile kaldı kilonun üstüne yine kilo aldı geçenlerde gördüm tığ gibi olmuştu zamanla mutlaka verilir diye düşünüyorum :)

O gördüğün benim kuzenimdir kesin:):)

bende öyleyim hulluycim işe zor geliyorum cumartesi cinsiye öğrenebilirimsen bana kız demiştin kızmı çıkck bakalım[/QUOya kesın oggrenırsın bence ama yıne soluorm kız hıssedıorm
hatta kendı bebegımı bıle kız hıssedıorm buna ragmen cevremdekı ınsanlar gıtmıs hep erkek urunlerı almıslar:52::52::52:

:nazar:yasasin cok sevindim degismez artik :) ya kuzu o cok tatli kizima arkadas geliyor :16:

canım saolasın,inşallah değişmez:34:

Amn oturustaki zerafete bakin.... Cok tatli annesi, tam bir prenses. Masallah.

balmondcum çok teşekkür ederim prensesim adına:1:

Senin kızını yerim, nasıl zarif.:17:
Pek beğendim bir erkek anası olarak kızına talip olabilirim.:1:
Kız bebekler daha geç gösterir diye bir şey var ya canım. Tam göremeyip tahmin mi ediyor acaba. Bebeğin pozisyonu tam uygun değil belki de onun için yanılma payı bırakıyor kendinde.:17:
Hiçbiri önemli değil gerçi. Bebeğin sağlıklı ya, dünyalar senin. Dün ben o kadar ağrının içinde bebeğimi görünce ağzım fiyonk gezdim.
3 gündür çektiğim siyatik ağrıları beni öldürüyor. Doktor kas gevşetici ilaç iğne vermem lazım veremem sana. Bir tek ağrı kesici içebilirsin ki o iki ağrı kesici de kesmeyecek bunun ağrısını biliyorum dedi. Krem verebilirim ama kullanmandan yana değil gönlüm emilecek derin tarafından. Dayanamıyorsan sür dedi. İstemem, dayanırım dedim. Yeter ki onlar iyi olsunlar değil mi ama.:14::14:

canım sizden iyi dünür mü bulucaz:1:ana güzel baba güzel:16:verdim gitti:4:
canım aynen öyle,son bir haftadır paranoyaklaşmıştım:50:sağlıklı olduğunu gördüm dünyalar benim oldu:16:
ağrıların geçmedi demek,acil şifalar diliyorum canım.inşallah bir an önce geçiverir.yeterki onlara bişey olmasın biz şimdiden bütün sıkıntılara katlanıyoruz...

mnsrozcummmm çoook tebrik ederim...maşallah senin güzel kızına:nazar::nazar::nazar:
Sağlıkla kucağına da alırsın bebeğini inşallah canım...
Bi de benim kızıma da arkadaş geldi:16:

evet canım saol, sizinkine arkadaş geldi,tahmini doğum tarihlerimizde aynı,cinsiyetlerimizde:1:

Minikuss ben bugün üçlü testimin sonuçlarının çok normal olduğunu öğrendim. AFP değerim çok yüksekti, ama tek başına anlam taşımıyormuş bu yükseklik, aklınızda olsun. Ben de senin gibi bin pişman oldum üçlü yaptırdığıma. İnşallah sen de güzel haberler alıp rahatlarsın canım

Bebeğinin burnuşu pinokyo gibi durmuş, bağdaş kuruşunu yesinler onun. Çok keyfine düşkün bir bebek :nazar:

Msnroz Senin tatlı bebeşin de çok güzel :nazar:

Benim ultrason resimlerini görseniz feleğiniz şaşar, karman çorman :37: Ben de böyle resimler istiyorum :49:

minikkuş canım hiç üzülme tarama testleri gerçek degerleri vermiyor bana göre. umarım hayırlı haberlerle gelirsin.

tokoyay, ozgnmn ve msnsrz bebeklerinizn resimlerine bayıldım :52: inş saglıkla ve sıhhatle alırsınız kucaklarınıza :16:

acemiperi,zeynoo çok teşekkür ederim kızlar.hepimizin bebişlerine kocaman bir maşallah :nazar:

aynı tarihte bende gidicem canım
bilmiyorumkii bana hiç öle bi uyarıda bulunmadılar :44:

Birkaç arkadaşımın doktoru radyaloji uzmanı çektiği için kabul etmemiş. Prof.mu doçent mi ne çekmesi gerekiyor falan demiş buna güvenemem diyince başka yere bir daha gidip çektirmek zorunda kalmışlar. o yüzden çelişkide kaldım bende :S benm hastanede 246 tl ye çekiyor sgkl ıya ordakide radyalojiciymiş heralde sorun olmaz muhtemelen doktorumda o hast olduğu için oraya gidicem.

Birkaç arkadaşımın doktoru radyaloji uzmanı çektiği için kabul etmemiş. Prof.mu doçent mi ne çekmesi gerekiyor falan demiş buna güvenemem diyince başka yere bir daha gidip çektirmek zorunda kalmışlar. o yüzden çelişkide kaldım bende :S benm hastanede 246 tl ye çekiyor sgkl ıya ordakide radyalojiciymiş heralde sorun olmaz muhtemelen doktorumda o hast olduğu için oraya gidicem.

canım okadar para vericeksen madem,bence perinatoloji uzmanına git derim.çünkü ayrıntılı ultrasonun uzmanı onlar.radyoloğa okadar para verme.nerde oturuyor sun?

Kızlar Anadolu yakasında normal doğum yanlısı, muayanesi çok pahalı olmayan , temiz bir hastaneyle çalışan işinde iyi erkek doktor önerir misiniz?Acıbadem vb. hastaneler değil çünkü şirketimiz saolsun doğum paketimizi özel sigortamızdan çıkarmış o yüzden daha makul fiyatları olan temiz bir hastane olsun istiyorum.
Bir tanıdığımız acıbademde ikiz bebek doğurdu bebeklerde bir süre kuvezde kalmış ve bundan 4 sene önce falan 50 bin lira verip çıkmışlar.Bir düşünmek istiyorum, ben şuan perinatoloji doktoruna gidiyorum ama benim perinatolojilik bir durumum yok ve birazda elektriğimin çok tutmadığını hissediyorum yani işinde çok iyi herkes iyi diyor ama benim kafam çok karışık..
Bu arada hastanesinde doğum fiyatlarını öğrenen var mı?

Back
X