2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bir arkadaşım doğum izninde her ay aldı maaşını..Kayınvalidesi SSK da memur..Arkadaşıma demişki her ay iş yerini ara sigortaya giriş yapmaları için sıkıştır..O zaman maaşın her ay yatar..Sanırım birileri işini tam yapmadığından toplu alınıyor maaşlar..Ben muhasebeyi sıkıştırmayı düşünüyorum

bende firmamla görüşcem. erken diye daha konuşmadım ama şimdiden netleştirsem iyi olacak

canım dinlen,eğer yarına kadar geçmezse doktora git derim.ama yok sancıların dayanılmayacak kadarsa doktoruna ulaşmaya çalış.belki bebişin yer değiştiriyordur.çok geçmiş olsun.

Canım sanırım dediğin gibi yer değiştiriyor kızım...Ayaklar göbek deliğimin üstünde sanki...

Günaydın kızlar. Dün trafik kazası yaptık ne yazık ki. :14: Alkollü bir sürücü bize bizde önümüzdekine. Ben şoka girmişim. Su vermişler üstüme dökmüşüm. Tek hatırladığım bebeğim oynamıyor öldü diye bağırmam ultrasona alana kadar doktor beni.:14:

Bebeğim çok şükür iyi. Nst ye bağladılar kasılmam var mı diye. Sancılarım 30 civarındaydı. Doktor normal dedi ama çok sarsıldığım için günde 3 kez kullanmam için bir ilaç verdi, kasılmam olmasın diye. Gece sol kasığımda hafif sancılarım oldu. Kendi doktoruma kontrole gidicem. Akşamda sürekli eşimle irtibattalardı.:17: Bebeğim çok hareketli sanırım o da çok korktu, huzursuz oldu.:14: ne o uyudu ne ben.:14:

Çok şükür Rabb'ime sadece dizim sarılı. Ne eşimde ne bebeğimde bir şey yok. Meğer ben şu 6 ayda ne kadar sevmişim kucağıma almadan, kokusunu duymadan bebeğimi.:14:

çok geçmiş olsun

ay tşk ederiz teyzesi bir narin uyoyr benim kız gerçi o sıra uyumuyordu bir ara yüzünü eliyle felan kapattıı :) nerden nereye kocaman oluyorlar birde doğsalar sağ sağlim öyle resimlerini paylaşsak dimi :)

Belli belli Canm narin olduğu Nazlı olacak senin minniosta benimki gibi :1:
İnsallah Canm sag salim kucağımıza alırız yavrularımızı hepimi z

Çok çok gecmis olsun verilmiş sadakanız varmış 3unuzde iyisinizdir çok şükür ki Rabbim bi daha göstermesin

Kızlar bu plâsenta on duvarda olunca ne oluyor ki
Benimde on duvarda zaten ya arkaya yerleşirmiş Yada on duvara:26:

Ben sizi takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.bende 23 haftalık hamileyim.bu ikinci gebeligim.doktorum her kontrole gittigimizde biraz daha endişelendiriyor bizi,bebeğin yerleşim yeri kötü erken doğum olabilir.bebeğin böbreklerinde genişleme var,takip edicez,doğar doğmaz ürolog baksın yapışıklıkkvarsa açabilirse açsin yoksa sünnet olur walla çok endişelendim.sizlerede böyle şeyler söyleniyormu,benim drummu çok abartıyor acaba...

Arkadaşlar merhaba benim oğluşum un tepkileri çok sert alttan altan okadar kuvvetli vuruyorki bayağı irkiliyorum sizede oluyormu çok merak ediyorum.

benimki de sürekli idrar torbama çalışıyor. oyuncak etti kendine. ne istiyor idrar torbamdan anlamıyorum :52:

Kızlar bu plâsenta on duvarda olunca ne oluyor ki
Benimde on duvarda zaten ya arkaya yerleşirmiş Yada on duvara:26:

canım arkadaşların dediği plesentanın rahim ağzına yakın olması veya tamamen kapatması.banada plesenta aşağıda dedi doktor ama yukarı çıkar sorun değil dedi.bende hiç endişelenmedim o öyle diyince.kendi doktoruma sorucam ama zaten.

Ben sizi takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.bende 23 haftalık hamileyim.bu ikinci gebeligim.doktorum her kontrole gittigimizde biraz daha endişelendiriyor bizi,bebeğin yerleşim yeri kötü erken doğum olabilir.bebeğin böbreklerinde genişleme var,takip edicez,doğar doğmaz ürolog baksın yapışıklıkkvarsa açabilirse açsin yoksa sünnet olur walla çok endişelendim.sizlerede böyle şeyler söyleniyormu,benim drummu çok abartıyor acaba...

bebeğin yeri daha şimdiden belli olmazki acaba plesantanın yerinimi kastetti doktorun.
burda minikkuş adlı arkadaşımızında bebeğinde böbrek büyümesi sorunu var ve sıkı takipte.senin nasıl bir durumun var bilemiyorum ama eğer seni korkutuyor ve rahatlatamıyorsa doktorunu değiştirmeni önerebilirim sadece.inşallah sorunsuz sağlıklı ve zamanında bir bebek dünyaya getirirsin arkadaşım

Kızlar ben lansinoh elektrikli süt pompası almayı düşünüyorum 145 tl ve çift pompalı, benim 2 arkadaşım da kullandılar memnunlarmış aradım sordum, hatta bi tanesi çok fazla kullanmış zamanla çekiş gücü azalır gibi olmuş servisini aramış hemen gelmişler bakımını yapmışlar ilgililermiş yani ama siz ne düşünüyosunuz bi de sizin fikrinizi almak istedim :26:

Back
X