- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
resimde göstermeye çalıştım![]()
Ay canım sen mi çizdin bu resmi

Yaa valla dediğin gibi olabilir gerçektende
Bence hiç ihmal etmeden git
Bizim akrabadada vardı yorulunca felan şişerdi hep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle geçmiş olsun.. Bahsettiğiniz beze bende de geçen yıl 2 tane oluşmuştu hemen hemen aynı yerde.. Çok stresli bir dönem yaşıyordum sonra kendi kendine geçti.. Çok önemli birşey değildir inşallah ama kesinlikle doktoru ihmal etmeyin ve kesinlikle oynamayın. Sıkmayın ya da bastırmayın..
Ay canım sen mi çizdin bu resmi![]()
Yaa valla dediğin gibi olabilir gerçektende
Bence hiç ihmal etmeden git
Bizim akrabadada vardı yorulunca felan şişerdi hep
geçmiş olsun rezenecim, seni muhtemelen önce kadın doğuma yönlendirirler sonra onun yönlendirmesi gerekir. Kendi doktoruna bir danış istersensağol canım oynamak değil de nedir ne değildir diye meraktan az da olsa bastırıyorum.
ben çizmedim de işaretledim. ama epeyce emeğim var![]()
Depresyonun alasi var bendene yazikki doktorum bunun icin doktora gitmemi soyledi ve bana cok iyi birini onerdi ama gidip derdimi dahi anlatmak istemiyorum.Ben ilaca karsiydim hamile olmasam agzimdan burnumdan alip rahatlayasim var ama antidepresanlar hamilelikde yasak kafayi yicem doktorun muayanesi 350 lira ve en az 15 seans hatta daha fazla gitmem gerekebilir o parayada aciyorum bebege birsey alirim diyorum.
Ben kendimi hic annelige hazir hissetmiyorum sanki ona bakamazmisim gibi geliyor, dogumdan degil ama tum hayatta karsilasicagim sorumluluklari dusunuyorum.Bebekle bag kuramiyorum aslinda asiri merhametli ve duygusal bir yapim var ama mekanik birsey gibi bakiyorum olaya kendimi kaptirmamaya calisiyorum buda benim kontrolum disinda oluyor tekmesini hissedicem diyorum ve hissediyorum cok ayrintisini dusunemiyorum benim bebegim var orda falan gibi hisseedemiyorum.Bebeklere bayiliyorum ama artik onlara bakarken ihtiyaclari beliriyor gozumde.Hele mizmizlanan cocuk gordugumde ona bakip kitleniyorum.Allahima sukurler olsun evet cok sansliyim ama elimde degil
yaa gölgen, öyle düşününce haklısın, yani düşünmüşler,özenmişler almışlar demek lazım ama sanırım ben şu nazlanma işine dolu olduğum için de onları taktım bu kadar. Seninki de belki ilk adımı senden bekliyordur, yani acaba istemez misin diye düşünüyor olabilir. Açsana lafını bakalım ne diyecekkeepmeinformed cnmcm ; inş hayırlı haberlerle gelirsin seker falan cıkmaz inşallhkayınvalide konusunda da bende kayınvalidem bakar diyorum ama bakalım hamile kaldığımdan beri ne o lafını etti ne ben
öyle bekliyoruz bakalım ne olacak , kıyafet konusunda valaa bizde kimse bisey almadı annem bikaç parça bisey ördü , tüm kıyafetlerini ben aldım ne alalım diye bile soran yok bırak doğru düzgün aramıyolar bileee
bazen çok kafama takıyorum bazende boşverrrrrrrrrr diyorum kendimee bebeğim sağolsun demekten başka bisey gelmiyoo elimden , üstüne üstük bebeği düşündükce daha iyisini yapmak istiyorum ama biyere kadar bütcem elvermiyooo , anlayacağın kimseden fayda yok , hayırlsıınla bidoğsunlarda allah kararlamıştır artık diyorum, gerci bebek isterken kimseye güvenerekte yapmadık dimi amaa alllahtan başkaaa
![]()
olmaz canım korkma, geçmiş olsun yine deTokoyay çok geçmiş olsun cnm.Allah korumuş.
Kızlar günaydın ya ben ne kadar sakar oldum karnımı masamın yanındaki yazıcıya çarptım çok şiddetli değil ama yine de korkuyorum bişe olur mu ki acaba?:18:
Günaydın güzel, tatlı hamişleeeerr
Gün geçtikçe biraz daha büyüyor bizim bebişler
Şunun şurasında ne kaldıki?![]()
günaydın kızlar
benım oglum aksam balık yedı
bı tekmeler bı tekmeler
masallah hala enerjisi yerınde
babasınada vurdu aksam 1 2 kere akıllı kocam ıse gıderken sabah kendı kendıne guluodu
ogluna ıyı bakcakmısım belım acılıomus
ya ama bıde su halsızlık ve uyku halım olmasa
ne guzel 100 den gerıye saymaya baslayanlara ımrenıorm![]()
Depresyonun alasi var bendene yazikki doktorum bunun icin doktora gitmemi soyledi ve bana cok iyi birini onerdi ama gidip derdimi dahi anlatmak istemiyorum.Ben ilaca karsiydim hamile olmasam agzimdan burnumdan alip rahatlayasim var ama antidepresanlar hamilelikde yasak kafayi yicem doktorun muayanesi 350 lira ve en az 15 seans hatta daha fazla gitmem gerekebilir o parayada aciyorum bebege birsey alirim diyorum.
Ben kendimi hic annelige hazir hissetmiyorum sanki ona bakamazmisim gibi geliyor, dogumdan degil ama tum hayatta karsilasicagim sorumluluklari dusunuyorum.Bebekle bag kuramiyorum aslinda asiri merhametli ve duygusal bir yapim var ama mekanik birsey gibi bakiyorum olaya kendimi kaptirmamaya calisiyorum buda benim kontrolum disinda oluyor tekmesini hissedicem diyorum ve hissediyorum cok ayrintisini dusunemiyorum benim bebegim var orda falan gibi hisseedemiyorum.Bebeklere bayiliyorum ama artik onlara bakarken ihtiyaclari beliriyor gozumde.Hele mizmizlanan cocuk gordugumde ona bakip kitleniyorum.Allahima sukurler olsun evet cok sansliyim ama elimde degil
Herkese Günaydın Kızlar,
Mutlu sağlıklı haftalar...
Repla : Çok geçmiş olsun tatlım. Arzu_mu bahsettiğin yazıyı yazan benim bir arkadaşımın başına geldi durum. Sanırım 20 gün kadar erken almak durumunda kaldılar bebeği amniyo sıvısı eksikliğinden. Aynen dediğin gibi doktor kızmış sana hamileliğin boyunca çok su iç dedim dinlemedin diye. yani benim de bildiğim bizim yapabileceğimiz birşey varsa o da bol bol su içmek. sürekli takiple bebeğe zarar verebilecek düzeye gelip gelmediğini araştırıyorlar. repla, hafif azalma diyorlarsa belki bu su içme olayıyla toparlarsın. ben bu topikte şu anda bu durumu yaşayan bir arkadaş duymadım diye hatırlıyorum. tekrar çok geçmiş olsun. sık sık takip ettir, bizi de haberdar et. sevgiler...