Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle bir şansın varsa ne güzel yaaa..ben ücretsiz iznimi kullanıp kullanmamakta bile kararsızım..6 ay kanunu çıkmazsa raporlarla falan düşünüyorum 6aya tamamlamayı..[
bak sen raporla halledrsın ama ben edemem
cunku ozelde calısıorm..ama
senın yerınde olsam yıne 6 ay ucretsız ızın kullanırdım sonrada ısıme devam ederdım[/QUO
okul bitince hemen evlendik eşimle..onunda benimde birikimişiz olmayınca herseyi borçla aldık..6 aydır borç ödüyoruz cok şükür bu ay sonn..bebekte bayağı masraf demek..eşimin ailesi bişeye karışmıyor pek...ne maddi ne manevii.çok şükür kimseye ihtiyacımzda yokk..artık kızım doğduktan sonra karar vercemm...içimden bi hiss yanındann ayrılamıyacağımı söylüyorr uzun bir zaman:))
ya benim canım bi erık cekıokı sormayın
hanı bole kasenın ıcıne tuzluolar ya
sende eksı eksı yıosun![]()
bu arada 3 beyazdannnn uzak duruyoruzzzzzzz:)))
Ben dayanabilirsem 37.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. Sonra ücretsiz izin alacağım 1 yıl. İşe başladığımda çocuk 1,5 yaşına gelmiş olur böylece.
her beyazdan uzak duruorm ama bu tuzdan vazgecemıorm kı![]()
Doğru diyorsun. Ben şimdiye kadar 4 kilo aldım ama son aylar çok önemli. Yine bu kararlılıkla gidersem inşallah süper olacakdoktor bana cok kilo almazsan daha rahat hareket edersin demişti..bende her nekadar tavsiyesine uymaya çalışsamda 7 kilo aldım..yani kısacası 37. haftaya rahat ulasabilmek içinnn yediklerimize dikkat edicezzz arkadasımm:)))9
Doğru diyorsun. Ben şimdiye kadar 4 kilo aldım ama son aylar çok önemli. Yine bu kararlılıkla gidersem inşallah süper olacak
İnşallah böyle devam edebilirim. Bebek büyüdükçe daha fazla iştahı açılıyor insanın. Bir de hareketlerim kısıtlanıyor.maşaallahh canım yaaa inş böyle devam edersin darısı basimaaa inşş:))
İnşallah böyle devam edebilirim. Bebek büyüdükçe daha fazla iştahı açılıyor insanın. Bir de hareketlerim kısıtlanıyor.
İdrar sonucum çıktı şükür ki doktor ilaçla tedaviye gerek görmedi. Bol bol su içecekmişim. Rahat bir nefes aldım
Bir de oğluşum karın derimi patlatacakmış gibi canımı acıtmasa ne iyi olurdu![]()
ya kızlar ben artık calısmak ıstemıorm ya
gercekten evımde uyuyup tv ızlemek sahıle yurumeye gıtmak annneme gıtmek ıstıorm
ben cok sıkıldım artık 32. haftayı doldurup hemen kacmam lazım
![]()
hULLY SLM;
katılıyorum bende sana...Çalışmak istemiyorummmmm artık.Ama 37 . haftaya kadar dayanırsak 32 ile 37 arasını sonra bebişimizle geçirmek daha mantıklı geliyor
sanırım herkes aynı dertten muzdarip:) bende mayısın 17sini iple çekiyorum..
ya ben donmucem kı ıse bebek kreş yasına gelene kadar ben calısmayı dusunmuorm
ama gıttıkce daha zor gelıo calısmak bana su an sadece uzanmak ıstıorm ama
işyeri işte burası
1 mayıs ıtıbarı ıle hayatta gelmem ıse
öyle bir şansın varsa ne güzel yaaa..ben ücretsiz iznimi kullanıp kullanmamakta bile kararsızım..6 ay kanunu çıkmazsa raporlarla falan düşünüyorum 6aya tamamlamayı..
Ben dayanabilirsem 37.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. Sonra ücretsiz izin alacağım 1 yıl. İşe başladığımda çocuk 1,5 yaşına gelmiş olur böylece.
bende de idrarda mikrop cıktı günde 2 litre su iç dedi ama çok zorlanıyorum yaagecen ay banada idrar tahilinden sonra bol su iç demişti.bu ay yeteri kadar içmemiş olacağım ki bana purinol efeversan diye bi ilaç verdi.oysa ben günde 2 lt su tüketiyordum niye ilaç verdi anlamadım...sende ihmal etme su içmeyi canımm
Geçmiş olsun. Ben zaten her gün 1,5-2 litre içiyordum ama yine de enfeksiyon olmuşum. Daha da çok içeceğim artıkgecen ay banada idrar tahilinden sonra bol su iç demişti.bu ay yeteri kadar içmemiş olacağım ki bana purinol efeversan diye bi ilaç verdi.oysa ben günde 2 lt su tüketiyordum niye ilaç verdi anlamadım...sende ihmal etme su içmeyi canımm
Geçmiş olsun. Ben zaten her gün 1,5-2 litre içiyordum ama yine de enfeksiyon olmuşum. Daha da çok içeceğim artık
Beni de yönlendirdiler, belki nedenlerimiz tam örtüşmeyebilir ama vardığımız nokta aynı gibi geldi bana..
Yaşadığımız sağlık sorunları bir yana üzerine başka sıkıntılar da eklenince hamileliğimden uzaklaşmaya başladım gibi geliyor..
Bunun suçluluk duygusu ağır basıyor.. Ben de bir süredir devam eden ağlama krizleri ve sürekli mutsuzluk ve umutsuzluk hali de var.. doğumdan sonra, doğurduğumdan uzaklaşacakmışım anne olamayacak mışım gibi geliyor..
Bunu sadece anne olmuş bir kişiyle konuştum ve dedi ki;
Doğum yaptığında senin bile anlayamayacağım bir mucize olacak ve bebeğine aşık olacaksın.. Ve sonra gözünde büyüttüğün herşeyi içgüdüsel bir şekilde yapmaya başlayacaksın.. Zaman zaman sızlansan da mutsuz da olsan bebeğin sana yeni bir dünyanın kapısını açacak..
Ben de bu durum için bir adım atmak istedim ve doğum öncesi kursa kayıt yaptırdım hem de senin hastanen de Mart'ın son cuma gününde yapılacak sanırım..
Ve başka başka kurslara da gitmeyi neyle karşılaşacağımı anlamaya çalışarak kafa karışıklığını kaldırmayı düşündüm..
Kontrole gittiğimde destek almayı kabul ettiğimi söylemeyi düşünüyorum çünkü kendi haline bıraktıkça panik havası yayılıyor içimde..
kızlar beğenenler kusura bakmasın ama beğenmeme butonu aradım yazıyı okuyunca...bu kadar cinsiyetçi ve bu kadar bağnaz bir yazının sahibi, bir de üstüne kadın...yazık yazık...sema hanım bol keseden atmış ama ne psikolojiden ne de pedagojiden haberi var, cahilin teki. Umarım benim oğlum bu kadının yetiştirdiği veya yetişmesini istediği çocuklardan uzak olur hayatı boyunca
Merhaba bayanlar)) haziran 2013 anne adayıyım. Bi oğluşumuz olacak. Şuan ki yaşadığım problemler beni maffediyor. Bel ağrılarım mevcut. Hızlı kilo alıyorum 6 ay boyunca 9 kilo aldım. Göbişimde de ürünler kullanmama rağmen çatlaklar oluşmaya başladı Sizin önerebileceğiniz en güzel çatlaktan korunma yöntemi veya kremi nedir acaba
((((
günaydın kızlar
benım oglum aksam balık yedı
bı tekmeler bı tekmeler
masallah hala enerjisi yerınde
babasınada vurdu aksam 1 2 kere akıllı kocam ıse gıderken sabah kendı kendıne guluodu
ogluna ıyı bakcakmısım belım acılıomus
ya ama bıde su halsızlık ve uyku halım olmasa
ne guzel 100 den gerıye saymaya baslayanlara ımrenıorm![]()
gunaydın kucuk anneler :):):)
benım aynı zamanda böbregım de taşda var kızlar o yuzden butun gun elımde su şişesıyle gezıyorum sureklı su ıcıyorum. beslenmemede cok dıkkat edıyorum gercı sımdıye kdr 4.5-5 kılo falan aldım. Cuma gunu ıcın kayserıde prof mustafa başbuğ randevu aldım. detaylı olarak ınceleyecek. sorunu olan olursa eger benım kendı kadın dogumcum önerdı bu doktoru. muayene ucretı ankaradakılere göre daha uygun. sanırım amnıyon sıvısı 200 altına dusunce erken doğum durumları cıkıyormuş doktorum söylemıştı banada.. Allah dermansız dert vermesin.. Bebeklerimizi haziranda sağlıkla öpüp koklayalım...
sevgılerrr...
ya benim canım bi erık cekıokı sormayın
hanı bole kasenın ıcıne tuzluolar ya
sende eksı eksı yıosun![]()