2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
oooooooooooooo
alısverısler baslamıs bıle
ben daha almadım kıyafet dısında bısı
nsan sonu ısı bırakıcam ya
1 2 mayıs gıbı anne ve teyzemle gıdıp hepsını halletmeyı dusunuorm kısmetse
ama hepınızın aldıklarıda cok guzel
saglıkla kullanmanızı dılerım
vay beeeeeeeee saka gıbı bebısler buyudude esyaları bıle alınıo:52::52::52::46::46::46:

Kızlar bebek şekeri için fikir olması amacıyla şu siteye bir bakmanızı tavsiye ederim..
Bebek Şekeri, Bebek Şekeri Modelleri

Burada değişik modeller de var, teşekkür ederiz önerin için.. :)

kızlar dün iş yerinden arkadaşım mail attı bana senin için bunları aldık isim yerlerine emir ata yazdırıyorlarmış begenmedigin bişey varsa

söyle degiştirelim diye,
bende hepsi çok güzel degiştirmenize gerek yok tşk ederim dedim :49: yanlız şu kapı süsünden daha önce hiç görmedim sizce nasıl, söylesem degiştirseler mi acaba:26:

bence kapı süsünü kesinlikle söyle, bence sen bunu kullanmazsın, istediğin bir şey olması daha mantıklı
bu arada ılk yastık takı yastığı mı?

Günaydın kızlarr

Şimdi doktordan geldimm kızım kordonundan kurtulmuş çok şükür 1165 gr ıolmş:nazar:
Ama elleri ile kendini öyle bir sarıp sırtını dönmüşki foto bile alamadık hiç bişey göremedik ya :1:

e maşallah süpermiş herşey..
ben sana demedim mi annesi; canı sıkılmış, bırakmış işte
kurtulmuş kordonundan
afferin ona
:)

Son düzenleme:
uyku seti bende de problem canlar. Karar vermiyorum en güzeli olsun istiyorum bulamıyorum. Toker bebe de güzel modeller var, bu arada taç a ve linense de baktım. Ufff karar vermek zor:((( kız annelerinden alan varsa lütfen yardımcı olun:((

yok canımmm nerdee hala karar veripte alamadım hala bir dahaki pazar bi alışverişe daha çıkıcaz bakalım belki ozaman eşimle son kararı verip alırız diye düşünüyorum inşallah tabiiii:32:

Kızlar bişey sorcam feflu sırt ağrısı yapar mı sırtımın ortasında Bi ağrı var iki gündür sanırım mide ağrısı ama sırtımda
duyan yaşayan var mı böyle bir şey kasılıp duruyo resmen sırtımda

evet canım bende reflüden çok çekiyorum ve sırt ağrısı yapıyorr

ben bi arkadaşa öle demiştim. kıyafet için ama. ara renkler alayım 2. için de lazım olur dedim. arkadaş da şey demişti. o kadar çok yıkanıyorki eskiyor demişti. uyku setide baya kullanılır. eskir sanırım.
Dediğin gibi çabuk kirlenip çok yıkanıyor. Pamuklu olduğu için de hemen yıpranıyor. Ara renk almaya gerek yok. Zaten ucuz bebek kıyafeti. Uyku seti belki eskimez ama ara renk olanlar da pek içaçıcı değil
Kendin için mi bebek için mi?

Valla canım dün Lc waikiki'den 2 adet tişört aldım tanesi 3,90 idi, şortlu alt üst takım aldım 7,50 idi.. toplam 3 parça 15 tl civarı tuttu.. bunlar bebek içindi..

Kendime en son hamile kotu aldım 30 tl idi.. Bugün Lc waikiki'ye baktım hamile kıyafetlerinin çoğu indirimdeydi..
Gerçi ben ekonomi yapmak zorunda olduğum için uygun olanlara bakıyorum..
İndirim mi var LC'de ne kadar uygun almışsın
Günaydın güzel anneler göbişi bebişliler

bende bu aralar uyku seti telaşındayım karar vermekte zorluk çekiyorum englısh home'dan bi takımı çok beğendim üstünde kurabiye adamlar var sanırım onu alıcam ama biraz daha araştırayım diyorum funnybaby de kaliteli ama desenleri hep çiçek böcek ben daha değişik bişeyler istiyorum sanırım o yüzden beğenemiyorum

hastane çıkışınıda almadım henüz onun içinde disney'in mini'li takımını 10 lu olan varya onu istiyorum çok hoşuma gitti o hem lisanslı ürün hem çok tatlı
siz ne düşünürsünüz disney için kaliteli geldi bana alan var mıdır onlardan :44:
Disney kullanan arkadaşlarım var çok memnun. Kalitesi çok iyi, yumuşacık
kızlar kafama takılan bişey var. fikri olan yazsın lütfen... bu beşik bize amcamızın hediyesi.ama içinde yatagı yok ve ben bu beşiğe uygun yatağı nasıl bulucam anlamadım. resmen oval bir yatak almam lazım ama piyasa da öyle bir yatak olduğunu sanmıyorum. ne yapsam sizce... annem de diyor ki içine yün yatak yaparız.ama yün yatak da inişli yokuşlu olucak çocuk rahatsız olmaz mı ??
O yatakların içinde şilte oluyor. Onun üstüne alt açma minderi ya da yorganla destek yaparsan sorun olmaz. Yatağa gerek yok
kızlar dün iş yerinden arkadaşım mail attı bana senin için bunları aldık isim yerlerine emir ata yazdırıyorlarmış begenmedigin bişey varsa

söyle degiştirelim diye,
bende hepsi çok güzel degiştirmenize gerek yok tşk ederim dedim :49: yanlız şu kapı süsünden daha önce hiç görmedim sizce nasıl, söylesem degiştirseler mi acaba:26:
İşyerindeki arkadaşların çok naziklermiş :nazar::nazar: Kapı süsü bana göre fazla sade ama hastane odasına asabilirsin.
kızlar bir şey soraacağım size ben kraftın oyun parkını almak istiyorum...Hani iç kenarlarına da boydan boya birşey yerleştiriyoruz ya adı ne bilmyorum onlar nevresim takımlarının içinde oluyor mu
Park yataklarda yan koruma önermiyorlar canım. Nevresim takımında değil uyku setinde olur onlar.

Park yataklarda yan koruma önermiyorlar canım. Nevresim takımında değil uyku setinde olur onlar.[/QUOTE]

Neden canım park yatagın yanı boş mu kalacak öle mi olması gerekirmiş?

Herkesin canı bişiler çekiyor. Ben de bir kere gece kavun istemiştim eşim "bu saatte bu mevsimde nerden bulayım" dedi de almadıydı :43: Ertesi gün gidip aldım ama tadını beğenmedim. Sonra da öyle çekmedi canım bişi. Çekenler de marketten alınabilecek ufak şeyler.

Hormon olur diye yiyemem ben zaten. Korkumdan çilek yiyemiyorum :43::43:

Park yataklarda yan koruma önermiyorlar canım. Nevresim takımında değil uyku setinde olur onlar.

Neden canım park yatagın yanı boş mu kalacak öle mi olması gerekirmiş?[/QUOTE]
Benimkinde perde gibi bişi var mesela o koruyor soğuktan. Zaten yaz bebeği sıcaktan bunalacak. 6-7 ay sonra da ikinci kademeye indirip kullanacaksın ve o zaman yan korumaları hiç kullanamayacaksın askıda kalmıs gibi kısa gelecekler.

Çok beğeniyorsan park yatak uyku setlerinin korumalı olanlarından alabilirsin

Günaydın kızlarr

Şimdi doktordan geldimm kızım kordonundan kurtulmuş çok şükür 1165 gr ıolmş:nazar:
Ama elleri ile kendini öyle bir sarıp sırtını dönmüşki foto bile alamadık hiç bişey göremedik ya :1:

Gözün aydın canım, için rahatlamıştık artık.. yaramazlık yapıp dolandıya kordona şimdi düzelince küsmüştür o :))

Neden canım park yatagın yanı boş mu kalacak öle mi olması gerekirmiş?
Benimkinde perde gibi bişi var mesela o koruyor soğuktan. Zaten yaz bebeği sıcaktan bunalacak. 6-7 ay sonra da ikinci kademeye indirip kullanacaksın ve o zaman yan korumaları hiç kullanamayacaksın askıda kalmıs gibi kısa gelecekler.

Çok beğeniyorsan park yatak uyku setlerinin korumalı olanlarından alabilirsin[/QUOTE]

Anladım canım tavsiye ettiğin marka model var mı nevresim uyku seti?

ya bende fitil kullanıyorum da yeni başladım ilkini dün gece yerleştirdim sonuna kadar da ittim bugün erimiş halde parça parça geliyo :50: böyle mi olcak ki bu fitil işi ben hayatımda ilk kez kullanıyorum da :49:[/QUOTE]

ya evet bende iyice ittim ama sabah kalktığımda çamaşırımda erimiş halde parçaları vardı, hap gibi bir fitil benimki o yüzden koyarkende zorlanmıştım bende ilkii dün yerleştirdim, daha önce kullanmıştım ama aynısı değildi ve kapsül şeklindeydi bu hap gibi :18:

Back
X