Uc gundur KV ve gorumcem bizdeydi. Guya bebek ziyaretine geldiler, hemen kendilerine alisverise attilar. Getir gotur soforlugu esim yapti. Annemler de KV var diye gelmemisti. Evde bebekle tek basima kalinca korktum, huzunlendim. Bebegim de huysuzlandi. Bebgi birakip tuvalete gidemedim dikislerime baski yapmaya basladi, aciktim evde yemek yok ac kaldim, bebek de kucagimda mizildayip durdu, stresten sutum de tam birikmedi. Kabus givi iki saat gecirdim

. Bebek agladi ben agladim

. Annemleri arayip yalvardim resmen gelin diye. Isi gucu birakip kostular.
Ayakta dolasiyorum diye beni lohusadan saymiyorlar.Ben de onlar gelince vurdum kafayi yattim. Kendileri pisirip yedi. Sabah da aynini yaptim kahvaltim hazirdi kalktigimda. Esime su tereyagini kucuk parcalara bol diyorum KV ' sen yapamazsin oglum acemiye ver o yapsin' diyor

Ekmek dilimlemesine bile izin vermedi. Benim esime ne isler yaptirdigimi gore olur kahrindan

Insan biraz anlayisli olur ya

Zaten emzirme derdi olmasa bebegi bana vermeyecekti hic.Oglusumun pipisiyle oynamaya kalkti izin vermedim. Benim meme basimi kontrol etti. Boyuna ' sut yok heralde, yetmiyo galiba' dedi durdu. Hatta abartip ' elinle bi sik bakalim fiskiriyor mu' dedi

Emzirmek icin ayri odaya gidiyorum anlasinlar diye hemen basimda bittiler.Tulbentim memeyi ortuyor diye eliyle cekip kaldirdi ya KV

. Kamu mali gibi oldu memelerim herkese acik teshir
Neyse ki gittiler. Ama icimde cok birikmis. Dogumdan sonra zaten cok doldum esime karsi. Icimde acayip bir ofke var. Ondan soguyorum sanki. Garip bir psikoloji icine girdim. Bugun daha da baskin bu durum. Lohusa depresyonu dedikleri sey mi acaba ?
Buradan ne zaman dua alsam hersey cok daha iyi oluyor. Dua edin bana kizlar