2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Taliaa geridonusumkutusu ve zeyno kizlar bi kendinize gelin, alincak hicbir sey yok. Yanlis anlamalar konusarak duzeltilebilir yapmayin

Oglumla misafir agirlamaya devam ediyoruz. Kalabalikta cocuk misil misil uyudu :37: Boyle uyuyacaksa surekli misafir cagirayim ben :1:

Oglum banyoda iken aglamaya basladi. Kiyaeti cikinca biraz aglayip suya girince susuyordu. Dun hem suya isedi hem agladi hem de kurularken havluya kakasini yapti :37: Giydirene kadar da agladi :18: Emzirmesem sakinlesmeyecekti. Neden boyle oldu anlamadim. Ilk defa tek basima yikamistim yanlis bir sey mi yaptim acaba :44:

Dikisimin ucundaki dugum ipi dustu :49: Bugun evde ilk defa tum gun tek kaldim. Bebek uyurken banyo bile yaptim :52: Artik birbririmize alisiyoruz. Bebegim biraz sicak kucak seven tipten. Bir de lafci, durmadan konusucan. Arada bir kaldirip gezdirmemi de istiyor, boyuna tavanlara bakiyor. Insallah gunden gune iyiye gider.

Su yalan dunyada en rahat yer anne kucagiymis :nazar::nazar:

Eklentiler

• $IMG_3168.webp
    $IMG_3168.webp
    19 KB · Görüntüleme: 66
Evet canım cuma gunu 41+1 de sunı sancı aldım sancı kısa surede kesılıp acılma cok az olunca bebegı rıske atmamak ıcın acıl sezeryana aldılar.
Normal dogum cok ıstedım ama oglum tosun gıbı ıstesem de doguramazmısım zaten herseyde bır hayır var dıyorum sımdı de..

Tebrik ederim CNm benim güle güle saglicakla büyütün inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin herseyin hayırlısı tabi istemekler olmuyor bende çok istemiştim ama olmadı canlarım dağılsın sende vuran önce iyileşmesin inşallah

Ah canım cok sagol ınan boyle tesellıler cok ıyı gelıyor .. Yalnızlıga alıstım burda ama smdı de annemlerın yokluguna alısmak artı ogluma alısmak zorlayacak gıbı gelıyor.dedıgın gıbı basarmalıyım dıyerek olumlu olmam lazım mutlaka zorlukları olcak bılıyorum ama sanırım bu ruh halını korkumun uzerıne gıderek atcam..
Senı de takdır ettım bu arada canım Allah yardımcın olsun zor ıs ve hıc sıkayetlenmeden ustesınden gelebılmıssın.
Emzırme mevzusunda da bugun farkettım bende gogus ucumun tamamını alınca acı yarı yarıya ınıyor.az once esımı saglık ocagına gonderdım doktorlar yokmus hemsıre bı bayan susam yagını tavsıye etmıs ben kullandm cok memnun kaldm demıs onu surdm az once bıde karbonatlı suyla sılıyorum artı lansınoh krem almıstım onu da suruyorum.ne kadar zamanda gecıyor bılmıyorum ama ıns

gecer kısa surede

Taliaa geridonusumkutusu ve zeyno kizlar bi kendinize gelin, alincak hicbir sey yok. Yanlis anlamalar konusarak duzeltilebilir yapmayin

Oglumla misafir agirlamaya devam ediyoruz. Kalabalikta cocuk misil misil uyudu :37: Boyle uyuyacaksa surekli misafir cagirayim ben :1:

Oglum banyoda iken aglamaya basladi. Kiyaeti cikinca biraz aglayip suya girince susuyordu. Dun hem suya isedi hem agladi hem de kurularken havluya kakasini yapti :37: Giydirene kadar da agladi :18: Emzirmesem sakinlesmeyecekti. Neden boyle oldu anlamadim. Ilk defa tek basima yikamistim yanlis bir sey mi yaptim acaba :44:

Dikisimin ucundaki dugum ipi dustu :49: Bugun evde ilk defa tum gun tek kaldim. Bebek uyurken banyo bile yaptim :52: Artik birbririmize alisiyoruz. Bebegim biraz sicak kucak seven tipten. Bir de lafci, durmadan konusucan. Arada bir kaldirip gezdirmemi de istiyor, boyuna tavanlara bakiyor. Insallah gunden gune iyiye gider.

Su yalan dunyada en rahat yer anne kucagiymis :nazar::nazar:

Ayy çok tatlı maşallah maşallah sana ya Rabbim sana ve babasına bağışların hayırlı evlat eylesin insallah

Sab-simpleks eczanede satiliyor canim yasak falan degil ruhsatli ilac. Aromasindan mi bilmem ama bebek onu tadinca rahatliyor ve memeye yapisiyordu. Simdi onsuz da emiyor sukurler olsun. Ama gaz icin hala kullaniyorum cunku cok fazla gazimiz var. Ben su an emzirme disinda bebek ac kalirsa biberonla mama veriyorum, sagdigim sutu de biberonla veriyorum. Memeden kopmadi cok sukur. Artik sagmalik sutum olmuyor oglum iciyor hep. Doysun da varsin sagmayim diyorum.

15.gunden itibaren kullaniliyor

Kalir kalir. Benimkinin daha fazla uyanik kalmisligi var.

Azicik kusmuk olunca hemen degistirme canim boyun tarafini islatiyorsa degistir. Bebegin kiyafetini degistiriken aglamiyor mu, benimki tam giydirirken sikilip agliyor. Bir de bu kusma ne zaman basliyor? benimki iki-uc gundur cok nadir de olsa kusuyor :37:

Cok gecmis olsun. Minicik yavru hasta olmus Allah sifa versin

agliyor ama mecbur degistiricem genelde hep boyun kismi saga veya sola hafif kusuyor son bir haftadir bende hizli hizli giydirmeye calisiyorum hem boynu hep islak oluyor hemde bir müddet sonra kokuyor kurudukca.. Altini temizlerken aglamiyordu hic son birkac gündür tekrar her bez degistirmede aglar oldu bir taraftan avutup diger taraftan temizlemeye calisiyorum
Dünürüm nasılsın damadım nasıl görüşemedik bı türlü iyisinizdir inşallah sen gelinini gördün mü bakım profilinde var

Ahsencim doğurmuşsun kusura bakma görmedim CNm Rabbim anali babali büyütsün
Sakın yapamam diye üzülme insan kendi evladını kendisinin ilgilenmesi yapması İnan daha güzel tabi tecrübeli değiliz ama yaşayarak ogrenicez inşallah bende tek basimayim hersey çok guzelgifiyor şimdilik nerdeyse 1 aylık olcaz

Iyiyim canim oglumla ugrasip duruyorum iste biraz uykusuzluk biraz yorgunluk idare etmeye calisiyorum.. Bir yandan da ara ara elim de telefon buraya bakiyorum iste
Sen nasilsin? Evet gördüm fotograflari daha önce de yazmistim önceki sayfalar da ama görmedin sanirim..masallah cok tatli canim rabbim uzun uzun ömurler versin özellikle dudaklarima bittim

slm kızlar doğumlarınız hayırlı olsun ben temmuz annesiyim doğumunuz sata göre mi usg ölçümündeki tarihe göre mi oldu.ayrıca ultrasondaki kilosu ile aynı mı doğdu eksik fazla doğum oluyor mu.cvp yazarsanız sevinirm mrk ediyorum.

Son düzenleme:
agliyor ama mecbur degistiricem genelde hep boyun kismi saga veya sola hafif kusuyor son bir haftadir bende hizli hizli giydirmeye calisiyorum hem boynu hep islak oluyor hemde bir müddet sonra kokuyor kurudukca.. Altini temizlerken aglamiyordu hic son birkac gündür tekrar her bez degistirmede aglar oldu bir taraftan avutup diger taraftan temizlemeye calisiyorum

Iyiyim canim oglumla ugrasip duruyorum iste biraz uykusuzluk biraz yorgunluk idare etmeye calisiyorum.. Bir yandan da ara ara elim de telefon buraya bakiyorum iste
Sen nasilsin? Evet gördüm fotograflari daha önce de yazmistim önceki sayfalar da ama görmedin sanirim..masallah cok tatli canim rabbim uzun uzun ömurler versin özellikle dudaklarima bittim

hepimiz aynı cnm kimimiz oğluşuyla kimisi de kızıyla uğraşıyor bunlar güzel uğraşlar RABBİM HERKESLERE BÖYLE TATLI UĞRAŞLAR VERSİN İNŞALLAH
İYİ OLMANIZA SEVİNDİK BENDE KIZIMDA İYİ ÇOK ŞÜKÜR BİRAZ KAKA SIKINTIMIZ VAR O KADAR
EVET CNM YA GÖRMEDİM KUSURA BAKMA DUDAKLARI MEŞHUR ZATEN:54::54::54:
AL Bİ RESİM DAHA SANA

Eklentiler

• $CANIM GIZIM (42).webp
    $CANIM GIZIM (42).webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 52
  • $CANIM GIZIM (25).webp
    $CANIM GIZIM (25).webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 53
  • $CANIM GIZIM (35).webp
    $CANIM GIZIM (35).webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 50
Bende sımdı okudum boyle bı karar almalarına uzuldum sahsen kım kıme kırıldı konu nedır bılmıyorum ama keske gıtmeselerdı..

Uc haftadır annemler yanımda ve ben daha cuma gunu dogum yaptım dogal olarak daha fazla kalamayacaklar babam evde yalnız ramazan gırmek uzre ctesı donuyorlar bızde oglumla basbasa kalcaz :26: ıcımde cok buyuk bı korku var yalnız basıma ogluma bakamycam sanıyorum.. Nasıl atcam bu korkuyu uzerımden hep gozlerım dolu dolu.. Sezeryanlıyım hareketlerım ne zamana rahata ercek bılmıyorum gogus uclarım fena emzırırken aglaya aglaya emzırıyorum annemın varlıgı cok ıyı gelıyodu yalnız basına ne yapcam nasıl olcak dusundukce ıcım cok sıkılıyo dua edın kızlar bana ..
Uzattım bıraz ama yaznca rahatlarm dıye dusundum.kımse cevap vermese dahı bırılerının okuyup ufak bı duasını almıs olmayı dusunmek bıle bı nebze olsun hafıfletıyor ınsanı .. Hersey duayla ne de olsa

Güzelim hiç bunları düşünüpte kendine stres yapma.Hareketlerin yavaşta olsa bebişinede sen kendine de yeteceksin hiç merak etme.Yanında birinin varlığı elbette iyi bir şey ama yalnızken bebişinle sanki daha iyi iletişim kurabiliyosun.Hem sen ona alışıyorsun hem o sana alışıyor.İlk çocuğunmu bilmiyorum ama benimki ilk ve yalnız bakıyorum.Eşimde çok yoğun çalışıyor.Afedersin evde olsada bebişe baksa duş alsam diye çok düşünmüşlüğüm bile var :40:
Valla her okuduğuma dua ediyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ben normal doğum yaptım ilk günler oturamıyodum hatta düne kadar oturamıyodum çünkü dikişler enfeksiyon kapmış iltihap olmuş.Bugün dr krem falan verdi...Ağlamadım hiç ama çok içerledim tek başıma nasıl yapıcam diye.İyi kötü bakıyorum işte bebişime.İnternet var, bir kaç arkadaşım var bebeği olan, sizler varsınız,dr var...İlla hatalarımız olacaktır yetişemediğimiz durumlarda olacak.Hele içi çıkana kadar ağladığında bebişimiz, bizde oturup ağlıcaz ama zaman geçiyor.Sonsuza kadar ağlamıcak ya :40:
Kafayı sağlam tutmak lazım.Aslında içerlediğim konular, dayanamadığım acılar, anlatamadığım durumlar var ama durup onları düşünmek yerine günün ve bebişimin keyfini çıkarmaya odaklandım.Sende öyle yap.Yoksa durumumuz vahim olur zaten ağlıcak yer arıyoruz :49:

selam ..oglum bugun 33 gunluk mslh sorularim olcak sizlere :) herkes benim gibimi merak ediyorum .benim oglann cok kotu kendini kasiyorr kizariyor pancar gibi oluyor korkuyuorm bisi olcak diyee karnini tas gibi yapiyor artik bogazi agriyo oksuruyo icim parcalaniyo kac tane doktora gittisek gaz diyolar boyle gazmi olurr anlamadm sizinkiler nasil cocugum uykuda bile kasiyo ikiniyoo ..altini aciyorum rahatliyo kakasini azda olsa yapiyo..gaz ilaclarida fayda edmiyoo aglamiyorda ikiniyo kasiyo karnini :(( yardim edin birinden bi fikir almak istiyorum .. birde cocugum usutu burnu bogazi kapalii hir hir sesler geliyo :((( altini acip beklememiz yuzunden usuttu kendini.. bebeginizi kucaklarken veya altini temizlerken eklem yerlerinde sesler geliyomuu ? banyo yaptirtigimz zaman bebegim kuzu gibi uyuyuo gozunu zor aciyo bi gun boyunca :) bugunlerdede az emiyo en fazla 20 veya 25 dakika napcami sasirtim.. annelik ne zor ismis Allahim .. cok sorumluluk ve fedakarlik istiyormus megersem .. hic bisey umrumda degil ama oglumun bu kendini kasma sorunu kalksin bisi istemiyorumm.. burdaki doktorlar bize gaz diyip gonderiyo tam uc doktora goturduk sonuc ayni ..biz soyluyorz biz dinliyoruz.. turkiye gidicem doktora goturcem oglumu inslh orda bi sonuca variz . bilgi ve dusuncelrinizi bekliyorum kizlar sevgilerr

selam ..oglum bugun 33 gunluk mslh sorularim olcak sizlere :) herkes benim gibimi merak ediyorum .benim oglann cok kotu kendini kasiyorr kizariyor pancar gibi oluyor korkuyuorm bisi olcak diyee karnini tas gibi yapiyor artik bogazi agriyo oksuruyo icim parcalaniyo kac tane doktora gittisek gaz diyolar boyle gazmi olurr anlamadm sizinkiler nasil cocugum uykuda bile kasiyo ikiniyoo ..altini aciyorum rahatliyo kakasini azda olsa yapiyo..gaz ilaclarida fayda edmiyoo aglamiyorda ikiniyo kasiyo karnini :(( yardim edin birinden bi fikir almak istiyorum .. Birde cocugum usutu burnu bogazi kapalii hir hir sesler geliyo :((( altini acip beklememiz yuzunden usuttu kendini.. Bebeginizi kucaklarken veya altini temizlerken eklem yerlerinde sesler geliyomuu ? Banyo yaptirtigimz zaman bebegim kuzu gibi uyuyuo gozunu zor aciyo bi gun boyunca :) bugunlerdede az emiyo en fazla 20 veya 25 dakika napcami sasirtim.. Annelik ne zor ismis allahim .. Cok sorumluluk ve fedakarlik istiyormus megersem .. Hic bisey umrumda degil ama oglumun bu kendini kasma sorunu kalksin bisi istemiyorumm.. Burdaki doktorlar bize gaz diyip gonderiyo tam uc doktora goturduk sonuc ayni ..biz soyluyorz biz dinliyoruz.. Turkiye gidicem doktora goturcem oglumu inslh orda bi sonuca variz . Bilgi ve dusuncelrinizi bekliyorum kizlar sevgilerr

canım benim öncelikle çok geçmiş olsun en kısa zamanda düzelir inşallah benim kızımda geceleri daha fazla olmak şartı ile gaz ve kak problemimiz var çok ıkınıyor sıkılıyor yavrum kıyamıyorum bende altını açınca yapıyor bezliyorum yapamıyor gerçekten zor bi durum seni anlıyorum ben bi damla yazdırdım eğer istersen ismini yazayım iki gündür kullanıyorum biraz bira iyi geliyor gibi karnının taş gibi olması kendini sıkmasından kaynaklanıyor masaj yap yağ ile rahatlatıyor

canım benim öncelikle çok geçmiş olsun en kısa zamanda düzelir inşallah benim kızımda geceleri daha fazla olmak şartı ile gaz ve kak problemimiz var çok ıkınıyor sıkılıyor yavrum kıyamıyorum bende altını açınca yapıyor bezliyorum yapamıyor gerçekten zor bi durum seni anlıyorum ben bi damla yazdırdım eğer istersen ismini yazayım iki gündür kullanıyorum biraz bira iyi geliyor gibi karnının taş gibi olması kendini sıkmasından kaynaklanıyor masaj yap yağ ile rahatlatıyor

tabiki yaz canim ben yurt disindayim ama yakinda turkiyede olcam inslh geldigimde alirim..vallahi stres oluyorum artik yavrum gozumun onunde kivraniyoo :((( suan uykuda ama hala ikiniyo sesler geliyo geri daliyo geri uyaniyo inanin ben cok saskin durumdayim

slm kızlar doğumlarınız hayırlı olsun ben temmuz annesiyim doğumunuz sata göre mi usg ölçümündeki tarihe göre mi oldu.ayrıca ultrasondaki kilosu ile aynı mı doğdu eksik fazla doğum oluyor mu.cvp yazarsanız sevinirm mrk ediyorum.
kilo fazla boyu 2 cm kısa doğdu

selam ..oglum bugun 33 gunluk mslh sorularim olcak sizlere :) herkes benim gibimi merak ediyorum .benim oglann cok kotu kendini kasiyorr kizariyor pancar gibi oluyor korkuyuorm bisi olcak diyee karnini tas gibi yapiyor artik bogazi agriyo oksuruyo icim parcalaniyo kac tane doktora gittisek gaz diyolar boyle gazmi olurr anlamadm sizinkiler nasil cocugum uykuda bile kasiyo ikiniyoo ..altini aciyorum rahatliyo kakasini azda olsa yapiyo..gaz ilaclarida fayda edmiyoo aglamiyorda ikiniyo kasiyo karnini :(( yardim edin birinden bi fikir almak istiyorum .. birde cocugum usutu burnu bogazi kapalii hir hir sesler geliyo :((( altini acip beklememiz yuzunden usuttu kendini.. bebeginizi kucaklarken veya altini temizlerken eklem yerlerinde sesler geliyomuu ? banyo yaptirtigimz zaman bebegim kuzu gibi uyuyuo gozunu zor aciyo bi gun boyunca :) bugunlerdede az emiyo en fazla 20 veya 25 dakika napcami sasirtim.. annelik ne zor ismis Allahim .. cok sorumluluk ve fedakarlik istiyormus megersem .. hic bisey umrumda degil ama oglumun bu kendini kasma sorunu kalksin bisi istemiyorumm.. burdaki doktorlar bize gaz diyip gonderiyo tam uc doktora goturduk sonuc ayni ..biz soyluyorz biz dinliyoruz.. turkiye gidicem doktora goturcem oglumu inslh orda bi sonuca variz . bilgi ve dusuncelrinizi bekliyorum kizlar sevgilerr
canım ben doktor değilim ama istersen çocuk alerjileri konusunda uzman bir doktor bulup ona gösterin bebeğini, inşallah sorunlarınız çözülür

tabiki yaz canım ben yurt disindayim ama yakinda turkiyede olcam inslh geldigimde alirim..vallahi stres oluyorum artik yavrum gozumun onunde kivraniyoo :((( suan uykuda ama hala ikiniyo sesler geliyo geri daliyo geri uyaniyo inanin ben cok saskin durumdayim

BioGaia diye bi damla tedavi ettiriyor günde 5 damla veriliyor orada bulursan al cnm daha fazla üzülme gerçekten zor ben öyle kıvrandığını gördükçe Rabbim bana gelsin de kızım iyi olsun diyordum bu gece uyuyabildi bu ilaç sayesinde yoksa bizde 3.4 gün uyuyamadık kakasını yapamayınca Rabbim yardımcın olsun tatlım yavrunada şifa versin kaşınması hakkında bi bilgim yok

Son düzenleme:
kilo fazla boyu 2 cm kısa doğdu

canım ben doktor değilim ama istersen çocuk alerjileri konusunda uzman bir doktor bulup ona gösterin bebeğini, inşallah sorunlarınız çözülür

gecen cuma kaka cisini aldilar tahlil yapmak icin.bide kanini aldilar :( esim az once aradi hastaneden aramislar kendisi calisirken tekrar araycak bakalim inslh bi proplem yoktur..cnm senin dedigin doktora istegimle gitmek cok zor burda doktorlarin yonledirmesiyle gidiyorsn kafana gore gidemiyon burasida boyle bi yer malasef nere dersen ingiltere brasi

BioGaia diye bi damla tedavi ettiriyor günde 5 damla veriliyor orada bulursan al cnm daha fazla üzülme gerçekten zor ben öyle kıvrandığını gördükçe Rabbim bana gelsin de kızım iyi olsun diyordum bu gece uyuyabildi bu ilaç sayesinde yoksa bizde 3.4 gün uyuyamadık kakasını yapamayınca Rabbim yardımcın olsun tatlım yavrunada şifa versin kaşınması hakkında bi bilgim yok

cok tsklr cnm bi sorum sorusturuytum varmi ama burda iki tane sanci ilaci veriyolar biri gripe water digeri infacol diye ikiside al cope atacak turden ..burda olmasa kaldi turkiye artikk :((

ya bide o kadar alıştımki göbüşüme sanki hep böyleymişim gibi gelio içimden çıkınca nasıl alışcam ben çok az kaldı:)

doğum yapanlar içinizden çıkınca ilk bi kaç gün eksiklik hissedeiomusunuz? nasıl oluyo?

Ben de kesin özlerim karnımın içindeki kıpırtıları,eksiklik hissederim derdim ama doğunca bütüüün zamanını aldığı için insanın aklına bile gelmiyormuş meğer :)

slm kızlar benim oğluşda kabız oldu iki gündür kasıyo kendini deli gibi ne yapsak geçmedi drun verdiği fitili koydukda şimdi geçti

Bende sımdı okudum boyle bı karar almalarına uzuldum sahsen kım kıme kırıldı konu nedır bılmıyorum ama keske gıtmeselerdı..

Uc haftadır annemler yanımda ve ben daha cuma gunu dogum yaptım dogal olarak daha fazla kalamayacaklar babam evde yalnız ramazan gırmek uzre ctesı donuyorlar bızde oglumla basbasa kalcaz :26: ıcımde cok buyuk bı korku var yalnız basıma ogluma bakamycam sanıyorum.. Nasıl atcam bu korkuyu uzerımden hep gozlerım dolu dolu.. Sezeryanlıyım hareketlerım ne zamana rahata ercek bılmıyorum gogus uclarım fena emzırırken aglaya aglaya emzırıyorum annemın varlıgı cok ıyı gelıyodu yalnız basına ne yapcam nasıl olcak dusundukce ıcım cok sıkılıyo dua edın kızlar bana ..
Uzattım bıraz ama yaznca rahatlarm dıye dusundum.kımse cevap vermese dahı bırılerının okuyup ufak bı duasını almıs olmayı dusunmek bıle bı nebze olsun hafıfletıyor ınsanı .. Hersey duayla ne de olsa

hiç dert etme. ben de annem gidince ağladım yalnız kaldık diye çok yalnız hissettim çünkü kendimi 20 günlüktük. şimdi çok şükür kızımla idare ediyoruz. inan yaparsın. sorumluluk senin olunca daha da özenli oluyorsun başardıkça da kendini iyi hissediyorsun.

Back
X