2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın kızlarr bizim şikayetlerimizz pamukçuk ve pişikk gazı zaten saymıyoruzz...uykusuzlukta cabasıı kızlar gerçekten cadı oluyomuşşşş...bizim kızda tutmadı emzik bende aventinkini alıyım barii
herkesin bir derdi var allahım bugünleri çabuk atlatmayı nasip etsin..göğüslerim hala acıyooo geçmşti tekrar başladı sinirlerim bozuluyoo artıkk....bu arada kızım 20 dakika emerdi şimdii 10 15 dakikada bırakıyoo neden anlamadımm 2 3 gündür bölee doyuyodur herhalde...:26:

Kızlar sizlerle vedalaşmaya geldim...
Nerdeyse bir aydır herkesin doğum yapmasını bekliyordum bu satırları yazabilmek için...Ama anladığım kadarıyla haziran annelerinden doğum yapmayan kalmadı...
28 gün önce 11 haziranda bebeğim melek oldu:(
Saat 9.09 da dünyaya gelen kızım ancak 6 saat hayatta kalabildi...
Otopsi sonuçlarına göre dünyada sadece 7 kez görülmüş olan akciğerle ilgili bir yapısal eksiklikle geldi meleğim...
Ve kordon kesildikten sonra sadece 6 saat tutunabildi hayata...
Bu satırları o kadar zor yazıyorum ki...ama sizlere de veda etmeden gitmek istemedim...ne de olsa 9 ay boyunca birbirimize dertlerimizi anlattık..sizlerden çok güzel destekler aldım...hepinize çok teşekkür ederim....
Kendinize ve bebeklerinize nooolur çok iyi bakın.
Hepsine sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum...ve herbirinin o güzel yanaklarından öpüyorum...

denoz çok üzüldüm. Allah sabır versin.

bugün 23. gün. benim hala dikişlerim acıyor. dikişleri acıyan var mı başka benim gibi. normal midir?

önce 6 set baş parmakla karnına saat yönünde yarım yuvarlak çiziyorum, sonra 6 set kaburgalardan aşağıya doğru düz çizgi şeklinde sonra 6 set bacakları karnına doğru büküyorum. sonra başa dönüyoruz. Bu önden, bir de yüzüstü yatırıp sırttan aşağıya doğru ve yanlardan aşağıya doğru düz indiriyoruz parmakları..youtube da fln var, birkaç tanesini birleştirip bizimkinde en çok işe yarayanlardan setler yapıyorum ben böyle

hiç anlamadım bu masajı. önceden benimki kendi kendine çıkarıyordu, artık ıkınıyor zorlanıyor. videosunun linkini paylaşabilir misin? ben sadece sırtına vurarak çıkarmaya çalışıyorum işe yaramıyor gnelde.

bugün 23. gün. benim hala dikişlerim acıyor. dikişleri acıyan var mı başka benim gibi. normal midir?

Benim de 21. günüm. Benim de dikişlerim acıyor. Geçen hafta doktoruma sormuştum bunu. 3 hafta daha hissedersin , sonra daha rahatlarsın demişti. Galiba 40 ın çıkmasına denk geliyor bu süre. Özellikle emzirirken aşağ baskı oluyor , o zaman acı daha fazla hissediyorum. Bir de terlediğim zaman dikişlerimi sızlatıyor , bu yüzden sık sık duş alıyorum

slm annişler,

topiği terk eden arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz.sizsiz çok sessiz oluyordu buralar.sizlerin yerini tutamıyoruz.ayrıca burda o kadar şey paylaşılıyo herkes birbirinden bir şey öğreniyo.birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var.

bu arada kızlar az çatladım diyordum ama göbeğime bir baktım hiç çatlak yoktu ne biçim çatlamış.bacaklarımda öle.memelerde de çatlak var.offff o fit vucüttn birşey kalmadı geriye.o kadar kremler kullandım yağlandım fayda etmedi.hala da kullanıyorum bir umut diye.

şimdi bir geçmişi okuyayım ne var ne yok.

canım hoşgeldin oh be özledim valla haa...canım bizde pişikten muzderibiz sürekliş kaka yapıyoo yetişemiyom valla ıslka mendilini yıkayıp öle kullanıyorum günde birkez poposunada yıkıyorumm chicconun pişik kremini kullanıyorum ama hala devam ediyoo...ben bunları bi sordurayım bakimm kocişimee..:27:

canım biz sudocrem kulanıyoruz şuana kadar pişik olmadı bebek.eczanelerde satılıyo dene istersen.

günaydın kızlarr bizim şikayetlerimizz pamukçuk ve pişikk gazı zaten saymıyoruzz...uykusuzlukta cabasıı kızlar gerçekten cadı oluyomuşşşş...bizim kızda tutmadı emzik bende aventinkini alıyım barii
herkesin bir derdi var allahım bugünleri çabuk atlatmayı nasip etsin..göğüslerim hala acıyooo geçmşti tekrar başladı sinirlerim bozuluyoo artıkk....bu arada kızım 20 dakika emerdi şimdii 10 15 dakikada bırakıyoo neden anlamadımm 2 3 gündür bölee doyuyodur herhalde...:26:

benimki de 15-20 dk emerdi şimdi 10 dk yetiyor sanki 5 dk daha zorlayarak emziriyorum uyuyor bende anlamadım...

canım hoşgeldin.. benimde acıyor zorlayınca ve terleyince yanıyor..

kızlar ya uykusuzluktan ölüyorum resmen..bir yandan oğlumu sallıyorum bir yandan yazıyorum. Benim hayta oğlum iki gündür biberon peşinde çünkü. Sabahları iki saat ben uyuyordum, annem bakıyordu. Benim uyanmamı bekleyemediğinden annem biberonla sağılmış sütümden vermeye başladı düzenli olarak, bu arada biberonumuz dr.brownsun anne göğsüne en yakın olan geniş ağızlı ve en az akışı olanı. 3-4 gündür meme ile kavgaları artmıştı ben de gazdan sanıyordum, önceki gece bütün gece beslenmek için ağladı ama ben gaz sanıp gaz çıkarmaya çalıştım çünkü memeyi veriyorum almıyor. Sonra dün akşam annemle keşfettik ki aç ama memeyi almak istemiyor biberon istiyor. Biberonun başlığını bir kapışı var ki görmeniz lazım, annem alınca susuyor ben alınca başlıyor ağlamaya. Meğer 3-4 gündür şöyle oluyormuş, direnip direnip en son açlığa dayanamayıp memeyi alıyormuş.Dün gece yine bütün gece ayaktaydık. Hemen biberon işi bitti tabi, bundan sonra ilaç kaşığı ile verilecek sağılmış sütler. O işi de bir şekil çözmemiz lazım çünkü ben işteyken annem mecbur beslemek zorunda kalacak. Sabaha kadar azıcık süt sağdım, onu kaşığın ucu ile verdim, sonra memeyi dayadım kollarımda hal kalmadı ama sabah biraz inadı kırılmış gibiydi.Az buçuk emdi, şimdi uyudu. Biz bu kabusu bir de mama ve şırınga ikilisi ile yaşamıştık. Bırakana kadar canımız çıkmıştı. Neyse ki benim de inadım inattır. O meme alınacak:19:

ya çok beleşçi bunlar benimki de memeyi tutana kadar ucunu emmeye çalışıyor o ağzına alıyor ben çıkartıp doğru vermeye çalışıyorum bu arada emdiği için ucundan azcık süt geliyor ya bırakıyor emmeyi o sütü yalamaya başlıyor kedi gibi.. beleşçisin oğlum diyorum bende.. :1: :1: :1:

selam kızlar sizi uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmadım ben de haziran annesiyim 3 haziranda suni sancıyla normal doğum yaptım dünya tatlısı bir oğlum var:nazar: hepimizinkini allah bağışlasın:nazar: bu cumartesi kırkımız çıkıyor allahın izniyle merak ettiğim bişey var oğlumun düzeni yok hiç,hergün huy değiştiriyor bazen uyuyor bazen uyumuyor,aman aman bi gaz problemimiz yok sadece anne sütüyle besleniyor..dün mesela sadece 2 kere uyudu 2şer saat akşam üstü 3 te bi uyandı 9.30 da uyudu tekrar banyodan sonra..ama önceki gün de çalar saat gibi gece de gündüz de 2-3 saatte bir uyandı emdi tekrar uyudu.uyanık kaldığı zamanda bol bol emmek istiyor kucakta gezinmek istiyor falan...sizinkiler de böyle mi? ne zaman düzene oturcak uykusu falan,o kendi mi belirlicek düzenini ben neler yapabilirim? geceyi gündüzü öğrettim gündüz hep ses yapıyorum evde salonda tv açıkken uyuyor,gece odasında beşiğinde uyuyor..neyse çok uzattım kızlar uyuması ne zaman düzene biner ki?[/

aynı beni anlatmışsın canım.. uyumuyor benimkide uyanıkkende sürekli meme istiyor zorla 45-50 dk oyalayıp sonra veriyorum mecburen bir de göğüslerim yara yani.. gece uyurdu dün gece o da gitti.. 40 ı çıkana kadar 40 huy değiştirir diyor büyüklerimiz 40 ından sonra yavaş yavaş düzene girermiş..

Kanaması yok canım ama sol göğsümde süt çok azaldı me yazık ki.:43: sağ göğsüme yüklenmekten iyice acımaya başladı o da.:43: Günde 1 ya da 2 kez mama vermek durumunda kalabiliyorum ne yazık ki.:43:

bol bol azalan göğsünden emzir canım önce onu ver sonra hala aranıyorsa sağdığını yada öbür göğsünü ver emdikçe artacaktır merak etme..

herkese hayirli ramazanlar. ben tutamiyorum bu sene icinizde tutan varmi bilmiyorum yemeyince sütüm olmuyor maleseff :( birde her emzirmemde deli gibi susuyorum dayanamam diye korktum :(

simdi de gelelim neden gelmedim uzun zamandir aslinda hala gelmeye nyetim yoktu telefonumun oyununa geldim :))
Benim telefonumun internet ana sayfasinda burasi kaiytli internete baglanmak isteyince hemen burais aciliyor bugunde tlfla oynarken yanlislikla elim degdi sayfaq acildi baska zaman dakikalarca beklerdim acilsin diye simdi pat diye acili verdi, gecenlerdede degmistim ama acilmadan kapattim hemen :)) bugun acilinca bi bakim dedim neler olmus ne görum arkadaslar mesajla doldurmuslar sagolsunlar herkes gelmemizi istemiss :)) cok mutlu oldum sevilmek cok güzel bir duydu tabiki sevginiz karsilikli ayni sekilde bende sizleri cok seviyorum ve inanin cok özledim her an her dakika aklimda burasi vardi kizimin yaptigi birseyi size kosup anlatmamak icin kendimi cok tuttum :)) arkadaslarin gitmesine ben sebeb oldugum icin cok uzulmustum yardimci olmak isterken kirici oldugum icin, ben öyle olsun istememistim tabiki hatta okadar üzüldümki sütüm azaldi 3 gün boyunca bos gögüslerle emzirmeye calistim kizimi geri getirene kadar neler cektim cok sükür simdi cok iyi yine doldu eskisi gibi:)) kizlar kesinlikle ve kesinlikle sütün dolmasi icin moral cok önemli bunu unutmayin ona göre kafaniza birseyi takmayin :)) neyse telefonun oyuna gelip geri dönmus oldum:))
bu arada tesadüfün bukadari geridönüsümkutusuda gelmis cok memnun oldum insallah ZEYNODA GELIRR .:)) ben cok özledim sizleri

BUGUNE KADAR BIZ NE YAPTIK ANLATIM KISACA gecen hafta carsamba kizimin doktor kontrolü vardi cok sükür hersey yolunca cikti kilosuda artmisti 4990 gr olmus kizim 10 gr eksik cikti 5 kilodan:) bu pazarteside benim vardi benimde iyi gecti bir sorun cikmadi cok sükür . birde gecen hafta baya bir misafilerimiz vardi gelen giden eksik olmadi sagolsunlar, cicilerimz doldu ama ben hic birisini begenmedim:26::26: bende hediye götururum artik napim:26::9:baya yorucu ve yogun bir haftadan dolayi aslinda burayada gelmeye cok firsatim olmazdi istesemde gelemezdim :))

SIMDI DE GELELIM KESFETIKLERIME :) yeni bir pisik kremi kesfetim kizim pisik olmustu burda havalar baya isinmisti kizim evde ciplak geziyordu nerdeyse ::) poposu pisik oldu yinede eczaneden bir krem eistedim mir mucize gibi hemen gecirdi pisigini ismi
mykoderm heilsalbe kücük bir tüpte ama cok faydasini gördum ben :)) birde gaz icin ilac keyfettim onuda bir arkadasim tavsiye ettmisti onunda ismi ((( lefax))) insallah turkiyede de bulunan ilaclardir :)) benden simdilik bukadar gecmise baktim cok kisinin ismini göremedim sanirim baya kisi girmemeye baslamis cok üzüldüm :(((
neyse cok uzattim ama bayadir girmeyince anlatacaklarda cogalmis oldu :))

hoşgeldin hayatım çok sevindim inşallah zeyno da gelir..

benim sütümde sanırım yağlı değil. eşim tereyağ falan ye demişti. onlardan yemeğe çalışıyorum . sürekli aç bi oğlum var o yüzden yeterki o doysunda kilo falan da hiç umrumda değil.

tahin helvası ye canım ben işe yaradığını düşünüyorum..

Canım ben her emzırmeden sonra suruyorum basucumda pamukla yag vazgecılmezım oldu ve gunde bır defa da lansınoh kremı suruyorm.ılk yara oldugu bıkac gunde karbonatlı suyla sılıyordum sureklı annem sıldırıyordu mıkrobu kırar yara olmasını engeller dıye ve o hatta zaman kanıyordu gogus uclarım :26: belkı onun da faydası olmustur.

Yarı kırkınız da hayırlı olsun canım nıce kırklar gorelım ıns mınnaklarımızla :)

Ben daha emzık hıc vermedım ogluma.aldım oyle duruyor cekmecede.aslında ben coktan vermıstım ama annem sagolsun men ettı yavrumu emzıkten :1: kendılerı ıkız kardeslerıme bıle vermemıs bı cocuga bakamazmıymısım ufacık cocugu yalana alıstırma adı ustunde yalancı emzık dedı postayı koydu valla :)

bende öyle yapayım bari ne yapacağımı şaşırdım zaten.. :)

canım ben bebis emdikten sonra karbonatli suyla siliyorum bir kere susam yagı sürüyorum bir sonraki emzirmede lansinoh sürüyorum ped kullaniyosan kullanma bir müddet ben ped yerine pamuklu mendil kullanmaya başladım karbonatlı suyu ve goguslerini havalandirmayı ihmal etme 35 gün çok çektim ama cok sukur sonunda iyilesti

bende karbonatlı su ile silmeye başladım 2 gündür lansinoh işe yaramadı sanki ama arada onu da süreyim madem.. pedde kullanıyorum ama kullanmayayım atletimi keseyim onu kullanayım

kızlar ya uykusuzluktan ölüyorum resmen..bir yandan oğlumu sallıyorum bir yandan yazıyorum. Benim hayta oğlum iki gündür biberon peşinde çünkü. Sabahları iki saat ben uyuyordum, annem bakıyordu. Benim uyanmamı bekleyemediğinden annem biberonla sağılmış sütümden vermeye başladı düzenli olarak, bu arada biberonumuz dr.brownsun anne göğsüne en yakın olan geniş ağızlı ve en az akışı olanı. 3-4 gündür meme ile kavgaları artmıştı ben de gazdan sanıyordum, önceki gece bütün gece beslenmek için ağladı ama ben gaz sanıp gaz çıkarmaya çalıştım çünkü memeyi veriyorum almıyor. Sonra dün akşam annemle keşfettik ki aç ama memeyi almak istemiyor biberon istiyor. Biberonun başlığını bir kapışı var ki görmeniz lazım, annem alınca susuyor ben alınca başlıyor ağlamaya. Meğer 3-4 gündür şöyle oluyormuş, direnip direnip en son açlığa dayanamayıp memeyi alıyormuş.Dün gece yine bütün gece ayaktaydık. Hemen biberon işi bitti tabi, bundan sonra ilaç kaşığı ile verilecek sağılmış sütler. O işi de bir şekil çözmemiz lazım çünkü ben işteyken annem mecbur beslemek zorunda kalacak. Sabaha kadar azıcık süt sağdım, onu kaşığın ucu ile verdim, sonra memeyi dayadım kollarımda hal kalmadı ama sabah biraz inadı kırılmış gibiydi.Az buçuk emdi, şimdi uyudu. Biz bu kabusu bir de mama ve şırınga ikilisi ile yaşamıştık. Bırakana kadar canımız çıkmıştı. Neyse ki benim de inadım inattır. O meme alınacak:19:

canım aynı biberonu bizde kullanıyoruz.geçen eşimle dışarı çıktı kv bebeğe biberonla sütümden verdi.oğlum gece emmeye kalktığında memeyi almadı.normalde meme diye yırtınır saldırırdı.şaşırdım çok o günden beride biberon vermiyorum.kırkıma az kaldı,bi çıksn nereye gitsem götürcem bebeği.bi örtü alcam yanıma nerde olsa emzircem(burdaki hemşireler öle diyo.nerde olsan emzir sen annesin utanma dediler:)bir gece almadı nerdeyse.sabaha aç kalınca paşa paşa aldı.ama göğüslerim hep yara.çok acıyorlar.inat et emzir derim bende

geri dönen arkadaşlar hoşgeldiniz sevindim sizi gördüğüme :emir_bebek:benim oğlum sabahları kakasını yapamıyor çok zorlanıyor varmı bunu yaşayan

slm canlarım 25 günlük olduk hızlı büyüyoruz oğlum cin gibi maşallah ben odada yokken ağlamıo odaya girdiğimde ağlamaya başlıo :16: dünyanın en güzel şeyleri olsa gerek allahım iyi ki vermiş bu güzellikleri bize :nazar: tavsiyem başında beklemeyin uyusun die kendi kendilerine daha güzel uyuyolar uzun aradan snra bugün evimi rahatca temizledim yemek yaptım doguyu yıkadım sıkıntımız kalmadı memişlerimizde iyileşti allaha şükür emzirirken sıkıntı yaşamıorum artık emzik bizi çok rahatlattı açıkçası veriorum ağzına rahat işimi yapıorum inş böle uslu olur hep oğlum uyanıkken beter ama uyuyunca da bikaç saat uyuyo acıkınca uyanıo meme emio yine uyuyo arada bi azmasıda normal çocuk normal olarak bu :) bu arada tam bi babacıyız baba içeri girer girmez uyanıo beni kullanıo sadece meme için bide koynumda uyumayı çok seviyo öpe koklaya uyutuorum bazen bende uyuyakalıorum onun kokusuyla :16: yavrularımızı allah bize bağışlasın :nazar:

maşallah sizee:nazar::nazar:
ama keşke oğluşunu böyle anlatmasaydın nazara gelmesin:34:
benim sıpada 40ı çıkana kadar böyleydi sonra kendine geldi tabi ağlayarak yaptırıyor istediğini:51:

Aşı için cevap yazan arkadaşlar çok teşekkür ederim Alıntı yapamadım.Doktor ileç ver dedi. Çok az şurup verdik. Ateşi yükselirse fitil kullanırsın dedi. :31:

Bu cumartesi eşimi migrosa göndereyim :52::52: Oğluşumun b.kuna para yetiştiremiyoz walla :9:

ewet onlar ilaç ver diyor, bilmeyince ne yapacaksın sende haklısın bana dese bende verirdim..
benide ablam uyardı sağolsun vermedim ince giydirdim ve sürekli kontrol ettim çok şükür bişi olmadı..
şimdi bi daha ki aşımızada ağrı kesici ve ateş düşürücü içirde gel dedi bu aşı daha ağır olacak dedi
ama ben yine vermeyecem nasipse kontrol ederim sürekli:31:

Kizlar ya benoglumu en bastan beri doktoru n önerisi üzerine hep yan yatiriyorum.bugun 28 gunluk olduk ama kafası sivrilesti gibi sanki.zaten en baştan beri kafasını saga sola cevirebildigi için sirt ustu yatirdigim halde başını hep yan cevirdi.simdi sivrilesecek kafasi diye korkuyorum.artik yep sirt ustu yatirip bi sure kusup kusmadigini kontrol edip bakiyorum.duzelir mi sizce

geçer canım merak etme onların kafaları çok yumuşak neresi çıkıntı ise sürekli o yene yatırki düzelsin..

ben geldim:)

küsüp gittiğimin ertesi günü

hoşgeldiin canım ne iyi ettin herşey oldu geçti bu mübarek ayda küs durulmaz günah
bende sana mesaj atıcaktım tam sen benden önce dawranmışsın..
talliada gelmiş ne güzel sizede bu yakışırdı canım arkadaşlarımm:54::54:

benim tosba iyice alıştı kısa kola başka şeyler giydirice ağlıyo ve çok terliyo

vaaay zibidiii vaaay :52::52::52::52::16::16::54::54::54:
yesinler onun cıbıldak yerlerini:27::27:

herkese hayirli ramazanlar. ben tutamiyorum bu sene icinizde tutan varmi bilmiyorum yemeyince sütüm olmuyor maleseff :( birde her emzirmemde deli gibi susuyorum dayanamam diye korktum :(

simdi de gelelim neden gelmedim uzun zamandir aslinda hala gelmeye nyetim yoktu telefonumun oyununa geldim :))

[/B]

hoş geldin tatlım bu ne güzel süprisss böleee:21::21:
çook sewindirik oldum vallaa:21::21:
nasılsııın bakalıım:51::51:
bende tutmuyorum tutanda yok bildiğim kadarıyla,zaten tutmasınlarda
yazıık bebişlere:56::56:
ZEYNOO da gelicekmiiş bana ölee dedii:27::27::34:

canım hoşgeldin oh be özledim valla haa...canım bizde pişikten muzderibiz sürekliş kaka yapıyoo yetişemiyom valla ıslka mendilini yıkayıp öle kullanıyorum günde birkez poposunada yıkıyorumm chicconun pişik kremini kullanıyorum ama hala devam ediyoo...ben bunları bi sordurayım bakimm kocişimee..:27:
ben gündüz hep yıkıyorum tatlım sadece geceleri ıslak mendil ile temizliyorum
çünkü altı yıkanınca çok mutlu oluyor uyumak istemiyor bi süre o da bana zor oluyo tabi:37::37:
belki bezini sewmedi bezini değiştir geçmezse:34:[/COLOR]

oğlum 40çıktıktan sonra coştu valla ''maymun gözünü açtı''hesabı:34: dünyada olduğunun farkına vardı
2 gündür anamı ağlatıyo kahvaltı bile yapamaıyorum açlıktan ellerim titriyo artık
bütün gece sömürüyo tabi memeyi:16:
yere bıraktığım an basıyo çığlığı:1::1:
bi süre ağlasın almıyım kucağa diyorum sesinin çıktığı kadar bağırıyor valla
oturup gülüyorum bacaksız şimdiden beni parmağında oynatıyor:27::27:
tam kahvaltı yapıcam masaya oturuyorum ağlamaya başlıyor
bizde iki gündür masaya beraber oturuyoruz o kucağımda beni emiyor bende kahvaltımı yapıyorum son çare
ne yapıyım:9::9: ama çok komik bi kare:52::52:
ANNESİ YESİN ONUN TOTOŞUUNU:54::54:

oğlum 40çıktıktan sonra coştu valla ''maymun gözünü açtı''hesabı:34: dünyada olduğunun farkına vardı
2 gündür anamı ağlatıyo kahvaltı bile yapamaıyorum açlıktan ellerim titriyo artık
bütün gece sömürüyo tabi memeyi:16:
yere bıraktığım an basıyo çığlığı:1::1:
bi süre ağlasın almıyım kucağa diyorum sesinin çıktığı kadar bağırıyor valla
oturup gülüyorum bacaksız şimdiden beni parmağında oynatıyor:27::27:
tam kahvaltı yapıcam masaya oturuyorum ağlamaya başlıyor
bizde iki gündür masaya beraber oturuyoruz o kucağımda beni emiyor bende kahvaltımı yapıyorum son çare
ne yapıyım:9::9: ama çok komik bi kare:52::52:
ANNESİ YESİN ONUN TOTOŞUUNU:54::54:
bizimde çıktı dün 40ımız şimdilik bi değişiklik yok gibi ama aileme göre ne yapsa huy değiştirdi oluyo :1:

kızlar benim bebişin gözünde 2 gördüm kıl gibi bişey var sizce sıkıntı olur mu

1 aydır gaz sorunumuz yoktu tam 1 aylık olduk gaz sancılarımız başladı. aslan gibi kükrüyoruz valla. ne masaj ne duş ne ilaç hiçbişey fayda etmedi ya. dün hastaneye giittik hastanede klima vurdu galiba bebeğimi gece zeytinyağı bile içirdim :( gece az biraz yeşil kaka yapmış üşüdü galiba bebeğim sabah sarı kakasını yaptı sevindim enfeksiyon kaptı diye korkmuş

gaz için zinco kullanıyorum. sizlerin önereceği varmı

canm kendi kendine bırakıyorsa doyuyodur. az önce trt1de doktor söyledi emdikten sonra başı geriye doğru rahatlamış havası ile düşüyorsa doymuştur eğer azından memeyi çıkarmıyor siz uyardıkça emiyorsa aç ama yorgundur diyo. bizimki tok evin aç kedisi ben azından almazsam sürekli emiyo sonra susak doyduğunu anlamadı iiçn çok emdiği için kusuyor.emdikçede gazı oluyor

benimde kızım doğalı c.tesi 1 ay olucak kısmet olursa.doğumdan daha zormuş çocuk bakmak :) bütün gece gaz sancısından uyumuyor.ve gecenin sonnunda ben uykusuz her gece yorgun öylesiye şarkısını söylüyorum :)neler denedim neler.masajlar banyolar sıcak havlular yokk fayda etmiyor . hırsından devamlı beni emiyor gögüslerim mosmor oldu resmen .ilk günler her gün kakasını yapıyordu son zamanlarda 3 günde bir fitil veriyoruz ilaçta kullanıyorum ama çok faydasını gördüm diyemem .o yüzden çokta verme taraftarı olmuyorum açıkcası .aranızda benim gibi sorun yaşıyan varmı.?

benimde kızım doğalı c.tesi 1 ay olucak kısmet olursa.doğumdan daha zormuş çocuk bakmak :) bütün gece gaz sancısından uyumuyor.ve gecenin sonnunda ben uykusuz her gece yorgun öylesiye şarkısını söylüyorum :)neler denedim neler.masajlar banyolar sıcak havlular yokk fayda etmiyor . hırsından devamlı beni emiyor gögüslerim mosmor oldu resmen .ilk günler her gün kakasını yapıyordu son zamanlarda 3 günde bir fitil veriyoruz ilaçta kullanıyorum ama çok faydasını gördüm diyemem .o yüzden çokta verme taraftarı olmuyorum açıkcası .aranızda benim gibi sorun yaşıyan varmı.?
kaka konusunda bende aynıyım sabahları çok zorlanıyor kızarıyor bozarıyor bize fitil vermişti ama çok zorda :43:kalırsanız kullanın dedi

Oh bugun topikk iyi arkadSlr geri gelmis hpsgelmis.iki gundur gazli kizim 48 gunluk olduk bi ara bitti sanmistim dun nohutta yemedim.dun aksama kadar ikindi kAkA yapmadi gunde bir kez ama cok yapardii.bende kulak cubugundan korktum bir kagit peceteyi ince burkup zeytinyagina batirdim hafif koydum patir patir yapti.oh dedim artik uyur bu kez hickirik emzirdim gecmedi agla agla ici cikti yavrumun sonra gectide ikimizde rahattladik.ben pisik icin popolin ve bepantol kullaniyorum pisik olmadi.23.de kalca ultrasonu ve iki aylik asimiz var ateslenmesinden korkuyorum.bir aylik asisini yaptiranlar asi ates yapmiyor bosa ilac vermeyin.olmaz ama olursa verin.bebegi pamukcuk olanlar agzini maden syuyla silin.pamukcukoldugi icin memeyi az emiyorlar agzi aciyor cunkugogus yarasina sadece sutumle sildim gogsumu islak biraktim gecti.

Back
X