herkese hayirli ramazanlar. ben tutamiyorum bu sene icinizde tutan varmi bilmiyorum yemeyince sütüm olmuyor maleseff

birde her emzirmemde deli gibi susuyorum dayanamam diye korktum
simdi de gelelim neden gelmedim uzun zamandir aslinda hala gelmeye nyetim yoktu telefonumun oyununa geldim :))
Benim telefonumun internet ana sayfasinda burasi kaiytli internete baglanmak isteyince hemen burais aciliyor bugunde tlfla oynarken yanlislikla elim degdi sayfaq acildi baska zaman dakikalarca beklerdim acilsin diye simdi pat diye acili verdi, gecenlerdede degmistim ama acilmadan kapattim hemen :)) bugun acilinca bi bakim dedim neler olmus ne görum arkadaslar mesajla doldurmuslar sagolsunlar herkes gelmemizi istemiss :)) cok mutlu oldum sevilmek cok güzel bir duydu tabiki sevginiz karsilikli ayni sekilde bende sizleri cok seviyorum ve inanin cok özledim her an her dakika aklimda burasi vardi kizimin yaptigi birseyi size kosup anlatmamak icin kendimi cok tuttum :))
arkadaslarin gitmesine ben sebeb oldugum icin cok uzulmustum yardimci olmak isterken kirici oldugum icin, ben öyle olsun istememistim tabiki hatta okadar üzüldümki sütüm azaldi 3 gün boyunca bos gögüslerle emzirmeye calistim kizimi geri getirene kadar neler cektim cok sükür simdi cok iyi yine doldu eskisi gibi:)) kizlar kesinlikle ve kesinlikle sütün dolmasi icin moral cok önemli bunu unutmayin ona göre kafaniza birseyi takmayin :)) neyse telefonun oyuna gelip geri dönmus oldum:))
bu arada tesadüfün bukadari geridönüsümkutusuda gelmis cok memnun oldum insallah ZEYNODA GELIRR .:)) ben cok özledim sizleri
BUGUNE KADAR BIZ NE YAPTIK ANLATIM KISACA gecen hafta carsamba kizimin doktor kontrolü vardi cok sükür hersey yolunca cikti kilosuda artmisti 4990 gr olmus kizim 10 gr eksik cikti 5 kilodan:) bu pazarteside benim vardi benimde iyi gecti bir sorun cikmadi cok sükür . birde gecen hafta baya bir misafilerimiz vardi gelen giden eksik olmadi sagolsunlar, cicilerimz doldu ama ben hic birisini begenmedim:26::26: bende hediye götururum artik napim:26:

baya yorucu ve yogun bir haftadan dolayi aslinda burayada gelmeye cok firsatim olmazdi istesemde gelemezdim :))
SIMDI DE GELELIM KESFETIKLERIME :) yeni bir pisik kremi kesfetim kizim pisik olmustu burda havalar baya isinmisti kizim evde ciplak geziyordu nerdeyse ::) poposu pisik oldu yinede eczaneden bir krem eistedim mir mucize gibi hemen gecirdi pisigini ismi
mykoderm heilsalbe kücük bir tüpte ama cok faydasini gördum ben :)) birde gaz icin ilac keyfettim onuda bir arkadasim tavsiye ettmisti onunda ismi ((( lefax))) insallah turkiyede de bulunan ilaclardir :)) benden simdilik bukadar gecmise baktim cok kisinin ismini göremedim sanirim baya kisi girmemeye baslamis cok üzüldüm
((
neyse cok uzattim ama bayadir girmeyince anlatacaklarda cogalmis oldu :))