canim gecmis olsun bizde cok kez yasadik bunu ama allahtan benim kizim nefesini toplayip aglamayi basariyor ama ne aglama yikiyor ortaligi hatta gecenlerde disardayken otobuse binecegimiz sirada yapti aynisi bir bagirdi herkes bize bakti :)) gazini cikartmadan yattigi icin canim kusma ihtiyaici hissediyor bir iki defada burnundan gelmisti bende akillandim artik iyice gazini almadan yatirmiyorum sabhalarida yanima aliyorum hemen müdehale edebiliyorum ozaman birde karninin üsütüne yatir ozaman da hem cok rahat uyuyorlar hemde bir sorun yasanmiyor basini döndurebiliyor kaldirabilyiorsa sorun yok :)) BIRDE yan yatir geceleri basini cevirememesi icin kafasinin arkasindan birseyle destekle dönduremiyor ozaman :))
rabbim yavrulamizi korusun insallahh :))
canim yakindan takip ettigini biliyorum herzaman yazamiyacagininda farkindayim 2 kücük cocuga bakmak nekadar zor bende cok iyi bliyorum :)) allah kolaylik versin sana ama bizleride unutma kendinden ve kizlarindan habrler ver :))
allah anali babali büyütsün insallahh hayirli eevlat olurlarr :)) masallah kizina :)) canim o nasil laf öyle bin ah isitmek fln biz birbirimize anlatacagizki rahatliyacagiz:)) mesala ben burda sizden baska kimseyle paylasamiyorum paylasam bile kimse sizler kadar beni anlayamaz :))
canim ben kestim 3-4 kez hatta bugun kestik yine hemen uzamislar bu sicaklarda eldiven takilmiyor zatene ben sogukta bile takmayi hic sevmiyorum :)) eger kesemiyorsan bebek törpüleriyle törpüle onla belki daha kolay olur senin icin :))
canim ask olsun bizde merakediyoruzz bebekler dogduktan sonra cogu kisi gelmeye firsat bulamiyoru o yuzden herkesin kim geldi kim gelmedi takip etmek bazen zor oluryorr :) insallah kizinda sende iyisinizdirr
- gündüz iletileri aldim yorum yazmak icin kardesim ve esi geldi kapattim sayfayi kapatmadimki iletilerimgitmesin yorum yazim diye simdiye kadar bekledim vall
saol canim hosbulduk sende hosgeldin uzun zamandir giremiyordun esin den dolayi artik aramiza katilmaya izin vermis cok sevindim senin adina :))
saol canim hosbulduk pudrayi ben daha öncede söylemistim ama belki sen fark etmedin :) korkmadan dene canim pudrayi pisigede iyi geliyor aklinizda bulunsun sadece yuzune yakin yerde kullanmayin ve fazla havalandiradak dökmeyin
oyyy masallahhh canim bu ne tatlilik ne guzel uyuyorr allah bagislasinn sarisinmi olcak ne oglun :))
ayy ayy bu nekadar yakisikli olmus saclarina bayildimmm

ayni benim kiz gibi dikiliyorr birde cok ilginc tam ortadan arkaya dogru uzunlamasina dikiliyorr dazlaklar yapiyorya hani tamm ortadan birakiyorlar testere agzi gibi

ayni öyle duruyorr birde sol kasinin uc kismi yarim bilerek kestirmis gibi

diyorum benim kiz modaya uyup gelmisss yeni nesil cocugu oldu nasilda belli diyorum

buna göre bizimkide baya önde masalahhhhh diyim bende

canimyaa allah yardimcin olsunn senin esien uyuz olmaya basladimm yaa birazcik olsun yardim etseye sana

aksam geldimi at cocuklari kucagina firsat birakmadan gir banyona sen birsey demeye firsat bile bulamasin

canim yaa konusmayi dene esinle olmazki böylee

valla gidebiliyorsan git annein yaninaa hic degilse rahat edersin orda belki