• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bende gece ayagimda salliyorum kizlar sabaha karsida yanima aliyorum
Tehlikeli biliyorum ama napayim zaten 6 dedinmi dikiliyoruz ayaga

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence artık tehlikesi kalmadı. Baya büyüdüler. Bizimki de o civarda uyanıyor. :(

Bence artık tehlikesi kalmadı. Baya büyüdüler. Bizimki de o civarda uyanıyor. :(

Guya buyuyunce butun gece uyuyacaklardi hersey duzene girecekti
Butun gece memede gunduz surekli emmek icin pesimde yemiyor icmiyor
Biberonla sute alistirmak istedim ama resmen nefret etti icmedi
Nasil becericem bilen varmi
Bide kahvalti tarifi lazim bana yarin yedirmek icin

Bardakla içiyor mu? Denedin mi?

Bende cici bebe tarifi var ama sabah hemen yetişirmi bilmiyorum. Paylaşayım yine de resim olarak, yine bu siteden almıştım.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404502986.063103.webp

Ben kabartma tozu koymadım biraz sert oldu.

Sabah sütü ısıtıp biskviyi yumuşatıyorum parçalayıp, içine dövülmüş ceviz, pekmez ve tarçın koyuyorum.

Bir keresinde de yulaf pişirmiştim sütle, içine muz doğrayıp yedirmiştim.

Bardakla içiyor mu? Denedin mi?

Bende cici bebe tarifi var ama sabah hemen yetişirmi bilmiyorum. Paylaşayım yine de resim olarak, yine bu siteden almıştım.

Eki Görüntüle 1177909

Ben kabartma tozu koymadım biraz sert oldu.

Sabah sütü ısıtıp biskviyi yumuşatıyorum parçalayıp, içine dövülmüş ceviz, pekmez ve tarçın koyuyorum.

Bir keresinde de yulaf pişirmiştim sütle, içine muz doğrayıp yedirmiştim.

Bardakla denemek iyi fikir yarin bardakla vereyim iciyor normalde bardakla
Ben ilk ek gida zamanlari denemistim bebe biskuvisini evde yapmayi ama kotu olmustu tadi melisde hic yememisti zaten birde bu tarifi deneyeyim belki bunu yer
En kotu evde dolasirken eline veririm

Bugün farklı doktora gittik kızlar.Humeyra icin farklı bir laktoz damlası vererek sut ürünlerine tekrar baslicaz.bir hafta sonra kontrole gidicez.
Oglumun kulaginda da hafif su varmış.burnuna ve boğazına yansır dedi doktor,ağzı açık mi yatıyor dedi evet dedim.zaditen damla ve otrivine burun spreyi verdi goz altlari mor,alerjik bunyeli cocuklarda olurmuş. Uyumuyorlar dedim,baybay isminde bir damla verdi bakalım fayda edecek mi.uç gundur uykusuzum ve orucluyum,evime geldim.tek başına cok zor sallamadan iki bebeği aynı anda uyutmak,Humeyrayi değil ama omeri sallayabilirim cunku zaten saatlerce pispisliyorum gece,yine aynı yine aynı.bacağın yorulmuyor kolum yoruluyor.kendi kendine uyumuyor ki.ama humeyrayi sallamicam,o biraz pispisla dalıyor,tek cocuk bile cok kolaylık benim icin.ikisinin aynı anda uyumamasi da beni cok yoruyor.
Doktor iki yaşına kadar gece beslenmesi olabilir ama azaltarak alistirmaya çalış dedi.kizim gece uyansa da birsey içmiyor zaten ama oğlum 3 5 biberon içiyor.her cocuk ne kadar farklı.

Diva,inşallah canim zaten gelişimleri de benzer.ama cok yoruyor beni,daha ziyade beynimi ruhumu.ben de ayniyim sikiliyorum ve bikkinim.ne olacak halimiz bilmiyorum.tek bildigim,cok uykum var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ya bende bu laktozu kafama takıyorum unuttum ben sizin kandada çıkmamıştı bizim kan değerlerinde çıkmıştı şu damladan hiç bahsetmedi dr umuz hiç sonuçta laktoz alerjisi ama boşunamı mamayı veriyorum acaba dert oldu bana zaten bişey yemiyor.

Dün gece bizimde kabus gibiydi gece 1 den 5 e kadar evde yürüdü uyumadı bi türlü

Bende gece ayagimda salliyorum kizlar sabaha karsida yanima aliyorum
Tehlikeli biliyorum ama napayim zaten 6 dedinmi dikiliyoruz ayaga

Replacim nasılsın? Yoksun epeydir daha doğrusu kimse yok.ben lala diva ve burcu dönüp duruyoruz topikte.kilo verme çalışmaları nasil gidiyor?

Iki hafta öncesine kadar oğlumu kendi uyumaya alıştırmak istedim ama olmadı.baktım salladigim zamanlara göre daha cok stres yaşıyorum ve zorlanıyorum.saatler alıyor.demek ki hazır değil daha beni de yaninda istiyor.her cocugun kendi kendine uyuma zamani farkli.

Valla bir yasindan sonra rahat edeceksin diyenlere cok kiziyorum.hicbirsey degismedi beni de umutlandirdilar.simdi uc yas diyorlar.

Replacim nasılsın? Yoksun epeydir daha doğrusu kimse yok.ben lala diva ve burcu dönüp duruyoruz topikte.kilo verme çalışmaları nasil gidiyor?

Iki hafta öncesine kadar oğlumu kendi uyumaya alıştırmak istedim ama olmadı.baktım salladigim zamanlara göre daha cok stres yaşıyorum ve zorlanıyorum.saatler alıyor.demek ki hazır değil daha beni de yaninda istiyor.her cocugun kendi kendine uyuma zamani farkli.

Valla bir yasindan sonra rahat edeceksin diyenlere cok kiziyorum.hicbirsey degismedi beni de umutlandirdilar.simdi uc yas diyorlar.

Merhabalar canım
Aslında hep bakıyorum buraya ama kullanıcı adı gırmek gozumde buyuyordu
Dıyetde bugun yazmadan once tartıldım 65 kg yum duruma gore 64,5 ıle65,5 arasında oluyorum sen neler yaptın kıloları:56:
72 ıle baslamıstım. Cok tombul halım gıttı ama hala 4 kg vermek ıstıyorum da bıktım sayarak yemekten bıraktım dıyetı almıyorumda nası verıcem bılmem bayramda antalyaya gıdıcem bacaklarım kalın en sıkıtılın yerım bacaklar
Valla bıraz once buyumıx verdım muzlu onu yıyordu yemedı sabahdan bu saate kdr bır kase mercımek corbayla duruyor
Bır arkadasım geldı annesıyle bu cocuk et tutmaz cook hareketlı bıde sınırlenıyor sen ustune dustukce daha cok yemez bosver dedı nası bosverebılırımkı aç ama bır saatte 4 kere emmek ıcın yanıma gelıyor
Bır seyler ters gıdıyor ama anlamıyorum :4::26:

Merhabalar canım
Aslında hep bakıyorum buraya ama kullanıcı adı gırmek gozumde buyuyordu
Dıyetde bugun yazmadan once tartıldım 65 kg yum duruma gore 64,5 ıle65,5 arasında oluyorum sen neler yaptın kıloları:56:
72 ıle baslamıstım. Cok tombul halım gıttı ama hala 4 kg vermek ıstıyorum da bıktım sayarak yemekten bıraktım dıyetı almıyorumda nası verıcem bılmem bayramda antalyaya gıdıcem bacaklarım kalın en sıkıtılın yerım bacaklar
Valla bıraz once buyumıx verdım muzlu onu yıyordu yemedı sabahdan bu saate kdr bır kase mercımek corbayla duruyor
Bır arkadasım geldı annesıyle bu cocuk et tutmaz cook hareketlı bıde sınırlenıyor sen ustune dustukce daha cok yemez bosver dedı nası bosverebılırımkı aç ama bır saatte 4 kere emmek ıcın yanıma gelıyor
Bır seyler ters gıdıyor ama anlamıyorum :4::26:

Benim kilolar oldugu gibi duruyor :) eskiden nasil yiyorsam Oyle yiyorum ama kilo veremiyorum.onceden spor yapiyordum simdi ona vakit bulamiyorum.sanirim ondan.bir de sezaryenle kilolar hakikaten zor gidiyormus.

Canim benimkiler de kahvalti ve sonrasi iki ogun yiyorlar.Ben dusmuyorum ustlerine.ama siz emzirdiginiz icin daha zor oluyor.meme varken yemeyi reddediyorlar.kolaylarina geliyor.dis bilmem ne derken emmek rahat geliyor.

Canim buyumixte cok katki var,erken degil mi biraz sanki.

Canım ya bende bu laktozu kafama takıyorum unuttum ben sizin kandada çıkmamıştı bizim kan değerlerinde çıkmıştı şu damladan hiç bahsetmedi dr umuz hiç sonuçta laktoz alerjisi ama boşunamı mamayı veriyorum acaba dert oldu bana zaten bişey yemiyor.

Dün gece bizimde kabus gibiydi gece 1 den 5 e kadar evde yürüdü uyumadı bi türlü

Canim biz hususi alerji icin kana baktirmadik.iki doktor da istemedi.deneme yanilma yontemiyle gittik.ama anladigim kadariyle bizim kizi sut urunleri kabiz yapiyor.cunku gunlerdir muz veriyorum havuc veriyorum gayet guzel yapiyor kakasini.durumlari farkli demek ki canim.

3-6-9-12 derken hala bi değişme yok umut var ama bize alerjisinden dolayı uyumuyo olabilir diye atarax vermişti 10 gün kullan diye 9 aylıkken ama vermedim hiç biliyorsun bu ara artık versemmi diye düşünüyorum her sabah kalktığımda.baybay damlayı çok duydum denicekmisin senden haber bekliyorum

3-6-9-12 derken hala bi değişme yok umut var ama bize alerjisinden dolayı uyumuyo olabilir diye atarax vermişti 10 gün kullan diye 9 aylıkken ama vermedim hiç biliyorsun bu ara artık versemmi diye düşünüyorum her sabah kalktığımda.baybay damlayı çok duydum denicekmisin senden haber bekliyorum

Dun aksam basladim baybaya canim ama duzenli kullanmak gerekiyormus.gittigim doktor da taninmis bir doktor,turkiye hastanesinde,sukru cido.kendi doktorum siz anneler de cocuklariniz 24 saat uyusun istiyorsunuz deyip gecistirmisti.uyumazsak nasil bakicaz cocuklara,hem gelisimleri icin onlarin da uyumasi sart.dun gece Omer ayni saatlerde uyandi,ama ilactan mi yoksa butun gun sersem gibiydiler ondan mi bilmiyorum.

Lalacim mesajimi okudum da eksik yazmisim,ayni saatte uyandi Omer ama mamasini icip tekrar uyudu,ugrastirmadi.mesela bu gece uc kere mama icin uyandi iki kere de pispislanmak icin.bu bizim iyi halimiz.insallah en kotu Boyle olur.Humeyra zaten emzigini dusurunce uyaniyor,ona da uc kere emzik taktim.etki gosterdi sanki.

Kizlar
Kizimin alt cenesine parmagimla hafif bastirinca fark ettimki disi patlamis
Zaten dis hekimi bir arkadasim ben dokunmadan once bakti dediki disleri kabarmis dis kesinlikle derdi dedi
Tavsiyeniz var mi bu surecte neler yapayim diye

Kizlar
Kizimin alt cenesine parmagimla hafif bastirinca fark ettimki disi patlamis
Zaten dis hekimi bir arkadasim ben dokunmadan once bakti dediki disleri kabarmis dis kesinlikle derdi dedi
Tavsiyeniz var mi bu surecte neler yapayim diye

Canım patladiysa sorun yok rahatlamistir :)

Kizlar oglumu goturdugumuz kbb doktoru bizi resmen basindan savmis.cocugun oksurugu gun gectikce daha gurultulu ve balgamli olmaya baslayinca ve gece de atesi cikip hic yatmayinca bugun eski doktorumuza gittik.geniz arkasi akintisi varmis kulakla baglantili olarak.antibiyotik igne 6 kere,levopront,bricanyl,corax bitkisel surup yazdi bir de suya katmak icin bir toz Verdi.bu arada dis agrisina en iyi pedifen gidiyormus ama oksuruklu ishalli zamanlarda verilirse oksurugu ishali arttirirmis.bize o yuzden calpol Verdi simdilik.

Kizlar oglumu goturdugumuz kbb doktoru bizi resmen basindan savmis.cocugun oksurugu gun gectikce daha gurultulu ve balgamli olmaya baslayinca ve gece de atesi cikip hic yatmayinca bugun eski doktorumuza gittik.geniz arkasi akintisi varmis kulakla baglantili olarak.antibiyotik igne 6 kere,levopront,bricanyl,corax bitkisel surup yazdi bir de suya katmak icin bir toz Verdi.bu arada dis agrisina en iyi pedifen gidiyormus ama oksuruklu ishalli zamanlarda verilirse oksurugu ishali arttirirmis.bize o yuzden calpol Verdi simdilik.

Geniz akintisi için çok fazla degil mi canım bu ilaçlar ve antibiyotik...

Canım çok geçmiş olsun ömere.inşallah en kısa zamanda iyilerşir.ben calpol hiç kullanmıyorum ibufen kullanıyorum ağrı kesici olarak oda çok kuvvetli birde sadece petitus verdim bu güne kadar.ama devamlı kullanılan ilaçlar bağışıklık kazandıpı için belli bir süreden sonra pek etki etmiyormuş.baybay damlayla aran nasıl kullanıyormusun.bu arada yamanda da sadece burun akıntısı ve gece tıkanma ver hafif nezle oluyor gibiydi petitus verdim ama 1 haftadır burnu akıyor kulağınıda tutuyor ömer de varmıydı böle bişey

Çok üzüldüm gerçekten :( nedenini soracağım ama belliki burada konuşmak istemiyorsun :( Allah herşeyin hayırlısını versin.

Huysuzluk hala bizde de devam ediyor dişlerden dolayı. Patlamadı bir türlü.
Bütçeyi ucu ucuna ayarlayıp 8 kişi doğum günü kutladık biz de :) eşimin benim ve oğlumun doğum günü bir arada oldu. 5 haziran oğlumun ,24 haziran benim, 5 temmuz eşimin doğum günü.

Mrb sağol canım 9 gün önce 6 aylık kızımı önce karnında sonlandırdılar sonra normal dopumla alındı daha doğrusu bebeğim hastane odasında düştü bebeğimin böbrekleri böbreğe benzemiyordu ve kistleri vardı suyu 0 noktaya gelmişti yaklaşık 1kg ağırlığında 30 cm boyunda kocaman Bi kızdı benim kızım rabbim evlat acısı vermesin kimselere çok zor günler geçirdim ama oğluma sağlık versin rabbim onun için yaşıyorum durumumuz böyle tatlım kızım şimdi toprağın altında benim ellerimde değil rabbim senin kuzunada sağlık versin yeni yaşı kutlu olsun

Gvn ekim annelerinde yazmıştım sana belki gormedin. Her şeyde bir hayır vardır. Bu da bir imtihan çok zor ve büyük bir imtihan Allaha sigin tek yar ve yardımcı o...

Tşk ederim burcucum yazını okudum ama o kadar fazla kişi yazmıştı ki alıntı yapamadım büyük Bi imtihandı evet rabbim bu kadarla sınasın inş

Canim ben tam anlayamadım ama sormak da istemiyorum hakkında hayırlısı olsun inşallah gecmis olsun.
Keyfin kaçmasın sağlıklı olun yeter ki,bir dahaki sene kutlarsiniz istediğin gibi inşallah.biz kutlamadik bile.esim ve çocuklarla dışarı çıktık o kadar.pasta dahi kesmedik.içimde kaldı mi,hayır,akilları erince inşallah yapmayı dusunuyorum.her şey olur yeter ki sağlık olsun.

Nefisecim tşk ederim canım divaya yazdım durumu okursun oradan sağlık olsun yeter ki oğlum sağlıklı olsunda hiç kutlamayalım önemli değil

Back
X