Canim yazdıklarımın bu kadar okunduğunu bilmiyordum mutlu oldum :) ben burada birebir sohbet ediyormuscasina rahat yaziyorum ve sanıyorum ki kimse okumuyor :)
Evet o dönem gerçekten zordu.emekleme yürüme etrafı algılama vs.. kisa sürede cok şey yaşayınca bebekler de gergin ve huzursuz oluyorlar.ben yuruduklerinde rahat ettim mi bilemiyorum,kizim tam yaşında,oğlum 13 aylik yürüdü,iş arttı,yorgunluk arttı,bir de bu kadar şeyin arasında sikiliyorum ben,sıkılmaya vakit bulabiliyorum yani :) Pek cok seyi tek başına yapamamak beni cok geriyor.tek basima sokağa çıkamıyorum tek basima şişme havuza sokamiyorum tek basima yikayamiyorum vs. Vs. Yikiyorum ama diğerine o anda bakacak adam lazim.bu kısıtlamalar beni feci geriyor.sokağa da çıkıyorum ama arabadan indiremiyorum.geçen gün hastanede oğlumun girmediği delik kalmadı,kızımın peşinden de esim koşturdu.yani ikiz sahibi olmak,iki cocuk sahibi olmaktan daha zor. Ve her gün bir öncekinin aynısı.benim gibi olan tek cocuk anneleri neler yapıyor bu durumu bertaraf etmek icin bilmiyorum.
Canim kizim fena birsey ya,kızlar cok farklı gerçekten,oğlum agir abi,ama kizim her yerde :) oğlumun elinde olan hersey çöp de olsa değerli onun icin,alıp kaçıyor :) minnak cüssesiyle kardeşine sarılıp yere düşürüp kaçması var bir de :) uyandık mi soluğu omerin yanında alıyoruz,o da kalksın oynayalım :) oynaması da elindekileri almak :) kiz cocuk gerçekten kendini sevdiriyor farklı bir tatliligi oluyor :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.