Ben bebeğe bişey vermeden önce kırk araştırma yapıyorum o yuzden hiç girmeyeyim o işe daha çok yorulurum önerin için sağol cnm
Şimdi deliler gibi ek gıda araştırması yapıyorum çıldırmak üzereyim heryerde farklı şeyler yazıyor :)))
sebze purelerini nasil yapiyorsunuz kizlar? biraz meyve suyu vermistim ilk defa sebze vericem, ilk olarak patates vermeyi dusunuyorum buharda haslayip ezsem kivami kati olmaz mi biraz anne sutumu katsam icine?
birde elma ve armut suyu verdim azcik su zamana kadar, pure seklinde ne zaman yiyebilir, cam rendeyle rendeledim ama puturlu oluyor ya bogazina takilir diye veremedim siz veriyormusunuz? 5. ayimiz yeni bitti daha...
Bebegi uyumayan arkadaslar bebeginizin yorulacagi oyunlar oynayin veya temiz havaya cikin...ben ikindiden sonra kucagima almiyorum oyuncaklari koyuyorum yerde donuyor tepiniyor yoruluyor kolay uyuyor ozaman...allah yardimciniz olsun..
Canım benimkinin uykusuzluğu sıkıntısından gazından yoksa bebeğimin gözlerinden uyku akıyor yorgunluktan
sebze purelerini nasil yapiyorsunuz kizlar? biraz meyve suyu vermistim ilk defa sebze vericem, ilk olarak patates vermeyi dusunuyorum buharda haslayip ezsem kivami kati olmaz mi biraz anne sutumu katsam icine?
birde elma ve armut suyu verdim azcik su zamana kadar, pure seklinde ne zaman yiyebilir, cam rendeyle rendeledim ama puturlu oluyor ya bogazina takilir diye veremedim siz veriyormusunuz? 5. ayimiz yeni bitti daha...
ben meyveleri hep cam rendede rendeledim pütürlü ilk zorlandı ama şimdi çok rahat yiyor korkma bişey olmaz küçük birazcık ver nasıl yiyeceek ona göre devam edersin ama ilkinde o bütürleri benim kızda sevmemişti. sebzeye ilk olarak havuçtan başla havucu ben haşladım suyu haşlanınca az kalıyor havucu ezsen çok katı geliyor suyuyla blendırdan geçirdim verdim daha sıvı yiyebilecekleri kıvamda oluyor ama benim kızım havuç sevmedi patates sevmedi kabak denemedim ama havucu yemesi lazım yine havuç alıp deneyeyim barisebze purelerini nasil yapiyorsunuz kizlar? biraz meyve suyu vermistim ilk defa sebze vericem, ilk olarak patates vermeyi dusunuyorum buharda haslayip ezsem kivami kati olmaz mi biraz anne sutumu katsam icine?
ben meyveleri hep cam rendede rendeledim pütürlü ilk zorlandı ama şimdi çok rahat yiyor korkma bişey olmaz küçük birazcık ver nasıl yiyeceek ona göre devam edersin ama ilkinde o bütürleri benim kızda sevmemişti. sebzeye ilk olarak havuçtan başla havucu ben haşladım suyu haşlanınca az kalıyor havucu ezsen çok katı geliyor suyuyla blendırdan geçirdim verdim daha sıvı yiyebilecekleri kıvamda oluyor ama benim kızım havuç sevmedi patates sevmedi kabak denemedim ama havucu yemesi lazım yine havuç alıp deneyeyim bari
önce uyutmaya çalış benim kızım da aynısını yaptı emmedi kendini geriye doğru atıyordu ağlıyordu bende yüzyüze bakarak yatarak önceleri uyuttum uyuyunca yatar pozisyonda emzirdim öylelikle alıştı işallah bozmaz devam eder birde aç bırakma yöntemi var aç kalınca saldırıyor memeye çok acı birşey ama onun için gerekli ne kadar emerse o kadar iyi olur
benim kızda da bazen oluyor peynir gibi beyaz parçalar sıvı kaka sümüksü ama aralıklı oluyor örneğin haftada 1 bende o yüzden önemsemedim ee ne olacvak şimdi ne yapacaksınız başka şikayet varmıydıkızında
önce uyutmaya çalış benim kızım da aynısını yaptı emmedi kendini geriye doğru atıyordu ağlıyordu bende yüzyüze bakarak yatarak önceleri uyuttum uyuyunca yatar pozisyonda emzirdim öylelikle alıştı işallah bozmaz devam eder birde aç bırakma yöntemi var aç kalınca saldırıyor memeye çok acı birşey ama onun için gerekli ne kadar emerse o kadar iyi olur
benim kızda da bazen oluyor peynir gibi beyaz parçalar sıvı kaka sümüksü ama aralıklı oluyor örneğin haftada 1 bende o yüzden önemsemedim ee ne olacvak şimdi ne yapacaksınız başka şikayet varmıydıkızında
benim oğlumun kakası da sümükiü gibi oluyor. ama tahlil yaptırmak aklıma gelmedi. sen neden yaptırma gereği duymuştun?
ben meyveleri hep cam rendede rendeledim pütürlü ilk zorlandı ama şimdi çok rahat yiyor korkma bişey olmaz küçük birazcık ver nasıl yiyeceek ona göre devam edersin ama ilkinde o bütürleri benim kızda sevmemişti. sebzeye ilk olarak havuçtan başla havucu ben haşladım suyu haşlanınca az kalıyor havucu ezsen çok katı geliyor suyuyla blendırdan geçirdim verdim daha sıvı yiyebilecekleri kıvamda oluyor ama benim kızım havuç sevmedi patates sevmedi kabak denemedim ama havucu yemesi lazım yine havuç alıp deneyeyim bari
Şu pütürlü verme olayı kafamı çok kurcalıyor.En mantıklısı korkmadan cesaret edebilmek sanırım ama ben çekiniyorum boğazında kalır mı diye? Şu zamana kadar çok fazla şey vermedim ama, verdiklerim hep blendırdan un gibi yaptım püre halinde verdim. Mesela içinde minik pütürler olsa yiyemez diye ödüm kopuyor.Senin yavrun hemen alıştımı damağıyla mı ezıyor yoksa direkt yutuyormu?Biraz paylaşabilir misin?
zeytinyağı koydum sevmedi hatta patates çok katı diye anne sütü koydum onu da sevmedi ama pes etmek yok yine deneyeceğimhavuç kabak ve patates denesen sever belki.peki ezdikten sonra bir çay kaşığı da zeytinyağı koyuyurmusun ? hem kabız olmasını engeller hemde tat verir bira.bide öyle dene istersen
günde 1 kez kaka yapıyor benim kızım sen doktora götür bağırsaklarda sorun olmasın kilo alımı nasıl bu kadar kaka olunca kilo almaz sen soğuk yiyecekler yiyor musun üşüyor musun bunlar hep bebeği etkiler ishal olur bizde peynirimsi şeyler var ama ek gıda alıyor atık kızım yoğurt falan yiyor sümüksü durum ayda 1-2 oluyor sizde durumlar farklı galiba en güzeli bir an önce doktora götürüp tahlil yaptırmanher beslenme sonrasi kaka yapiyordueme emmesinin 5 dakika sonrasi hemen kaka yapiyor dusunzn gunde kac kez besleniyor acaba bu kadar kaka yapmasi normalmi sizinki anne sutumu aliyor .kac kez kakasi var cok kaka yapan varmiki benin kiz gbj
Şu pütürlü verme olayı kafamı çok kurcalıyor.En mantıklısı korkmadan cesaret edebilmek sanırım ama ben çekiniyorum boğazında kalır mı diye? Şu zamana kadar çok fazla şey vermedim ama, verdiklerim hep blendırdan un gibi yaptım püre halinde verdim. Mesela içinde minik pütürler olsa yiyemez diye ödüm kopuyor.Senin yavrun hemen alıştımı damağıyla mı ezıyor yoksa direkt yutuyormu?Biraz paylaşabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?