2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
fistiklar ben cikiyom ayrintili yazarim doktorda neler oldu krampf icin falan nededi..cünki bugun esim is arkadasiyla ise gitti araba bende araba bendeyken biraz meyva falan alip geleyim daha yemek yapilacak falan hepinizi öptmmmmmmmmmmmmmmm isim bitince yazarim insallahhh..

ooo doktor gerek yok dediyse yoktur.. çünkü genelde aşırı pimpirik oluolar zaten ayrıntılıda görünürdü bir sorun da olsaydı.. allahım inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder :)

hey samsunlu
sülalenin kıymetlisi ay canım hepimiz sağlıkla kucakllarız inşallah hayallerimizde gerçek olur piknik pek yaramadı bize et yemeyi sevmeyince buarada normalde aşırı etçilimdir oğluş otçul çıktı buda babamıza yaradı ama deniz güzeldi ay bide hava serin olunca herkez bebekleri getirmiş çok tatlılardı seneye bizde götürürüz diye izledik durduk ay buarada bi yüzme bilirim bi bilirim ki :) ama zevkide bilmeden çıkıyo kocişe zahmet o beni azcık bırakıp zevkini alıyo sonra yine benle uğraşıyor ya simit ya kocanın kolu illa elimde bişey olacak
kız senin boy uzun kocanın ki heptendi benim kız kardeş ve abi 180 üstleri ama ben cüce 163 bende hep topuklu giyerdim onlarla kocişi buldum spor ayakkabının keyfine vardım 172 :)

ne bilim kız öle diyince bende chicco ya kaydım aslıcım aslında bunlar birazda bebişin tenine bağlı kimisine iyi gelen kimisine gelmio ondan ufak boyundan bir alıp denemek lazım diorum ben.. ya bi de bu beşli setlerde neler oluo ki? şampuan bebe losyonu bi de pişik kremi alim diorum ilk etapta, vucut şampuanına gerek var mı zaten minnacık başını köpüklesen vücududa köpüklenmiş olur
canım sıcakta isilik olmak normal ben hala yazın saçlarımı toplamazsam terlediğimde saçım tenime sürtüo isilik oluo ensem ve alnım, küçücük bebek nasıl olmasın :)

canım benim arkadaş 4 tane nevresim yaptırmıştım iyikide yaptırmışım bebeğim çok kustu dedi öyle deyince banada mantıklı geldi bende öyle düşünüyorum hayırlısı artık :)

canım güle güle kullansın bebiş yan yatış yastığın sevi bebeninmi yoksa farklı bir markamı ben sevi bebede görüp beğenmiştim erken diye biraz daha erteledim bu arada eltim bakım ürünlerinde kesinlikle mustelayı öneriyor kızı birgün pişik olmuş hiçbir şeyle geçirememişler evde mustelanın numune pişik krmi varmış onu sürmüş 2 saat sonra eşi gelince doktora götürmüş acile oradaki doktora söylemiş dr. mustelayıda sürdüysen daha da benim yapacağım birşey yok demiş ve o 2 saat içinde bile farketti poposu diyor gece nöbetçi eczaneden almışlar sabaha geçti diyor doktor bile mustelayı öneriyor ben onu kullanacam birde canım dr. lar bebek yağını önermiyorlar netten araştırmak lazım biraz..

babanın kıymetlisi olunca baba da huysuz çabuk sinirlenen sülalede korkulan olunca sende otomatikman kıymetli oluosun canım :) kuzenler hala derler koca adam olduk kendi babamızdan korkmuoruz ama hala amcam dişlerini sıkınca tırsıyoruz sinirlenince kaçıcan babamdan ama morali yerindeyse de ondan iyisi yoktur her ortama uyar.. hem korkarlar babamdan hem de en çok onunla anlaşırlar arkadaş gibi rahat konuşurlar :)

bende hiç etçil değilim daha çok ot severim, hele ki karadenizin wardır sebze dibleleri turşuları kavurmaları falan bayılırım onlara ama şimdi sen beni bir gör demet nasıl yiyorum o etleri :) ben koyun kuzu eti hayatta yemezdim, geçenlerde orduya gezmeye gittik orda meşhur bi yer var ben ızgarada kuzu etini yiyorum ama nasıl kedi gibi yalanıorum ellerimle yiyom falan yerken de gözüm kimseyi görmüo, bitirdim yemeyi ellerimi yıkamaya gitcem yan masada bi teyze bana bakıo :) kadın bana bakmaktan yiyememiş tabak dolu duruo daha

ohhh deniz keyfini özledim ya yengeç burcuyum ben 12 ay yaz olsa denize girsem bıkmam hadi hadi öğrenirsin de kocişe sarılmak güzel oluo denizde dimi ohhhhhh kocişlede ayrı keyifli tabi

canım normalsin sen kısa deilsin kız kardeşimden biri de aynı senle 163 gayet normal, bende normalim aslında 172 ama kociş 186 olunca eee 14 cm fark var o zmn kendimi kötü hissediom :) ve inanır mısın ben topuklularla daha rahattım düz babetleri hiç sevemiom

Cok üzüldüm çook Allah haklarında hayırlısını versin cok zor bir karar inşallah pişman olmazlar.

Ben de bakım ürünlerinde Nivea ve Sebamed arasında kararsız kaldım. çoğu yerde bübchen için de iyi denmiş. Çantalı setler de unibaby nin çantası de hoşuma gitti aslında ama içindekiler fiyatına ve diğer setlere göre yetersiz geldi bana. Eltim de ilk olarak Sebamed ürünlerini almıştı gayet memnun, pişik kremi baya etkili. Ama nivea ın da kokusunu da oldum olası çok severim :)))

Canım, ben oğlum için Sebamed'in ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum..Tavsiye ederim

Bu arada benim de doğum günüm 21 ocak

Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım, ben oğlum için Sebamed'in ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum..Tavsiye ederim

Bu arada benim de doğum günüm 21 ocak

Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Amin canım hepimiz inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza evlatlarımızı. ne güzel burada biz birer kardeş olduk birbirimize, çocuklarımızda kardeş olacaklar inşallah..

Caniiim maşallah kuzucuna kilosunda super ben 21 haftalığım ve bebeğim 400gr.dr.normal dedi insallah öyledir.buarada benimkisinde kız edepsiz edepsiz acmıştı bacaklarını biz bile gördük kz olduğunu:))))) allahıma şükürler olsun iki kızım olacak Allah nasip ederse.canım benim dedem ilk isviçreye gitmiş babam amcam halam hep orda doğdular ee bende tabi.13 yaşındayken kesin dönüş yaptık.5 yıllık evliyim.annemler kardeslerim burdalar ama diğer yakın akrabalarım kimisi Almanya kimisi isviçrede.

allahin izniyle birsey yoktur canim benim insallahh...kendine iyi bak.

evet canim iyiydi herseyi cok sükür.ahhh benimkide kizsa edepsiz ciksada acsa bacaklarida tammm gösterse ikilemde kalmasak oglansa oglan kizsa kiz ona göre alirdim birseyler böyle tam belli olmazsa birsey alamiycam anlasilann..yerimmm seninn kizlarini bitanede bizim eve gelir insallahhhhhhhh kurban oldugum allahim onunda tatina baktirmayi nasip etsin allahim herkezin gönlüne göre versin insallah aminnn..seni isvicreli seni allahim yuvanda öbür boyu saglik mutluluk versin agiz tatliligi versin hepimize kurban oldugum allahim..kendine cokk iyi bakkk bebisede...buseferde%90 dedi ama bacak kapali nasil oluyor ya cinsiyeti hakkindada yorum yapti acaba bildigi birseymi varda ondan dedi yoksa birsey demezdi degilmi biraz kafama takildi sence erkekse bacagi kapali olsa bile testisleri düsmüsmüdür asagi kapaliysa onlar görürmüydü..

slm kizlarr gittik hersey yolunda cok sükür kilosu herseyi gelisimi benim kilo evdeki teraziye göre 57 ordakine göre 58 cikti.krampf icin bebek sinire bastirdigi icin cok agriyormus gecmezse akupuntur yapcaklar öyle dedi..herseyini inceledi benim doktorum degildi sali günü benimki izinde oluyormus onun yerine bu doktor vardi cokk iyidi ve netti herseye bakti anlatti sordu memnun kaldim baska bir doktor daha bakmis ve görmüs oldu biraz sansliydim bu konuda cok inceledi nabzinin sesini dinletti baya ugrasti nizde sasirdik ama sankiii ilk bebis gibi bizde bir heyecan bir heyecan bebisi görünce esimle agzimiz kulaklarimizdaydi insan cokk mutlu oluyor pürdikkat bakiyor inceliyor seviniyor soruyor yani ilk bebk olsada 3 de olsa farkketmiyor heyecam ayniiiiiiiiiiiii cok mutlu olduk gercekten görünc herseyide cokkk iyiymis cokkk sükür rabbime..hersey iyi gecti herseyim yapilinca 26 eylüldekine gelmene gerek yok hepsini yaptik dedi bacak icin gittik normal baktilar gönderdiler bizi cok memnun kaldim bu doktordanda ama cinsiyet hakkinda%90 kiz dedi bacaklari kapali tam görünmüyr dedi bende esime ozaman neden yorum yapiyor dedim esim askim vardir bir bildigi birseyler hissetmese demezdi kendi doktorumun ne söyledigini sordu bizde%80 kiz dedi dedik bende %90 diyorum bacaklari kapali ama kiza benziyor dedi yinede kimze%100 diyemez bende diyemem dedi--öyle insallahh hayirlisi bakalimm kizlar bir dahakine insallahhhhh bacaklarini acarda gösteriir.ona göre birseyler aliriz artik..allahim hayirlisini versin kurban oldugum allahim saglikli sihatli azasiz noksansiz hepimize insallahhhhhhhhhhhh aminnnn...

Son düzenleme:

Hay allah iyiliğini versin güldürdün beni:)))iskelet yapisindanda anılıyorlarmış ben ikili testte gittiğimde ısrar ettim bir yorum yapın diye bayan doktor biryerlerini gösterdi (tabi ben neresi olduğunu tam anlamadım)iste bu çıkıntı yatay olursa kıza dikey olursa erkeğe benzetiriz falan demişti.tecrubeli doktorlar anlıyorlar canm ben doktoruma okunuda güveniyorum.

hadi bakalım sevindim sizin adınıza kendi doktorun cinsiyetini kesin söyler merak etme Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…