2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dün gece hiç uyuyamadım. vajinama bıçaklar saplanıyor adet sancısına benzer kasık sancılarım oldu ve de karnım taş gibi. böbreğim de ağrıyor. sabah 8 uyuyabildim. şimdi daha iyiyim. sizlerde de oluyor mu dr a gitcek bir durum mu? bacaklarım popom da çok ağrıyor.

Canım soğuk almış olabılırsın ayaklardan farketmeden sonuçta havalar sıcak dıye dıkkat etmıyoruz bazen dikkat et ayaklarını sıcak tut

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende yatarken çok zorlanıyorum bağıra bağıra dönüyorum..

kızlar selam..
doktordan geldim şimdi. bugün ciğer iğnemiz vardı.vurulduk muayne olduk. açlık şekerimi ölçtürdüm 135 çıkmış yüksek dedi doktorum insülin başlıcaz sanırım yarın dahiliyeye git dedi.
bebeğimin boyu 47cm kilosu 2690 olmuş..
çok ilginç bebek aşaıya inmiş dedi doktorum veeee normal doğumu çok rahat yaparsın eğer problemlerin olmazsa 15 gun içinde sancın olabilir en gec 15 ağustosa kadarda ya normal ya spinal yaparız hazırlıklı ol dedi.

Canim ben ramazana kadar ramazandada bir hafta anca sonra tansiyon çıktı bıraktım günde 2saate yakın yürüyordum aslında planli değilde ben yürürken unutuyorum dönüs zulüm oluyordu. .ama doktor 45dk dedi bana

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Sanirim bunlar sancı kaç hastalıksin, yalancı sancılar yani ama böbrek filan deyince tuvaletini mi tutuyorsun acaba. .

Neden o zaman ciğer iğnesi yaptı. . Zaten maşallah bebeğinin kilosu süper ayrıca haftanda iyiydi sanırım ciğer gelişmiştir.

hımmm öyleyse ben az yürümüşüm. yarım saat ancak yürüdüm (evde iş yapmak hariç). çok yoruluyorum ama ayakta durduğumda. doğumda zorlanırsam ne olacak şimdi (( son haftalarda yürüsem yeterli olur mu kim bilir enim doktorum hiç yürümekten bahsetmedi bana ama şimdi ben ne yapabilirim. doktorla kavga mı etmeliyim 36.haftada yürüsen ne fayda eder ki. Allah yardımcımız olsun. dua etmekten başka birşey kalmadı artık.

canım benim dr umda artık yorma kendini dinlen diyor.
zaten ben 1 saat akşam 1 saat sabah yürüsem pertim çıkar.
en başta çiş sorunum var her 15 dk bir tuvaletteyim.
32 den sonra bende hal kalmadı.
yürüyebildiğin zamanlar ne kadar yürüyordun peki canım... üzülüyorum gerçeten. doktorun yaptığına bak şimdi bana... bi de en çok soru soran hastam sensin diyor düşün ün yani demek ki söylediklerini de sormasak söylemeyecekmiş (( bebeğime zarar vermeden doğum gerçekleşir inşAllah ((

Neden o zaman ciğer iğnesi yaptı. . Zaten maşallah bebeğinin kilosu süper ayrıca haftanda iyiydi sanırım ciğer gelişmiştir.

erken doğar diye.. gelişimi iyi allaha şükür ama ciğerleri veya nefes problemi olabilir diye. çünkü bebek dışarı çıkmadan bilemeyiz ciğerlerinin tamamlandığını.

Son 4 haftadır bana da aniden vajinama iğne batması gibi bi ağrı girip çıkıyor. Bu ağrı her gün değil Allah'tan ama oluyor.. Benim zaten nerdeyse22-23 haftadan beri kalça ve kuyruksokumumda ağrı var ve yine 3-4 haftadır bacak ağrılarım da var.. Sanki spor yapmışım da hamlamışım gibi.. Ama hiçbirini doktoruma demedim..üff kurcaladıkça Allah korusun bi şey çıkmasından korkuyorum.. Bugün34+2 olduk inşallah.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

Son düzenleme:

Canım benim yürüyüş yapmadığın için panik olma hergün düzenli yürüyüp yine de sezeryan olmaktan kurtulamayan bir sürü arkadaşım var. Bana doktorum en son kontrolümde 15 gün sonra düzenli yürüyüşlere başla demişti ki o gün tam da bugün:) yani 34. Haftam.. Ama 1 saat değil kendini yormadan yarım saat bile olur dedi.. Sen de bugün başlarsın yürüyüşe:)

off off bunlarin gerginliginden biz kendimize ve bebeklerimize zarar veriyoruz. keske hic takmayan bi insan olsaydimm

Birşey olmaz canım merak etme...yarım saat az değil valla bende çok abartılı yürüdüm eve gelince adım atmıyordum Üzülme sen şimdi yürü kendi vücudun nasıl isterse ben şuanda çıkıp yürüyemiyorum bile hem dayanamiyorum hemde tansiyon korkutuyor

erken doğar diye.. gelişimi iyi allaha şükür ama ciğerleri veya nefes problemi olabilir diye. çünkü bebek dışarı çıkmadan bilemeyiz ciğerlerinin tamamlandığını.

Anladım inşallah doğmaz vaktinden önce. .

selam kızlar, uzun zamandır giremiyorum. Artık sona yaklaştığımız bu günlerde herkes iyidir umarım. Ben ve oğlum çok iyiyiz şükürler olsun, vaktimizin dolmasına tam 3 hafta kaldı ama artık her an bekliyoruz. Son günlerdeki bu belirsizlik çok heyecanlı oluyor :) Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin. Kendinize çok iyi bakın...

teşekkür ediyorum canım... ben 1 defa 1 saat yürüdüm onda da eve gelince baygın düştüm sabaha kadar uyudum yani 32.haftadan sonra işe giderken yürümem bile fazla geliyordu..

hımmm öyleyse 34.haftadan sonra mı başlanıyor yürümeye?? bu bilgiyi vermen çok güzel oldu canım yaaa içim ferahladı biraz... 35.haftadayım ben de yarın 36.haftayı dolduracağım inşAllah.şimdi sabah akşam yürüyeyim o zaman... zararın neresinden dönülse kardır...

Sanirim bunlar sancı kaç hastalıksin, yalancı sancılar yani ama böbrek filan deyince tuvaletini mi tutuyorsun acaba. .

yok canım tutmuyorum böbreğimde stent var benim.
yalancı sancı olablir evet. çünkü şimdi daha rahatladım. inş önemli bir şey değildir. çok zor son zamanlar havalar da sıcak.
canım ben 2 saat bile yürüyebiliyordum. alışveriş yaparken hiç es vermeden gezerdim. işe giderdim koştururdum merdiven inip çıkardım. ama 32 den sonra belki ameliyatında verdiği etkiyle resmen mıhlandım. şimdi 1 saat ayakta kalsam mahvoluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…