2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle kullan kaça aldın canım bende bunlardan birini almayı düşünüyorum ama karar veremedim hangisi daha güzel?
Eki Görüntüle 1189308 Eki Görüntüle 1189309
Canim ben internetten 25 e aldim kargo bedavaydi.annemler samsunda orda daha uygunmus,ama onlara demeden aldigim icin gecti artik :)
Senin gosterdiklerinde cok guzelmis.onlar nekadar?
Buarada samsundakilwr 15 mis ama bolemi bilmiyom.malzemeye gore degisir

Valla ben şekerim düşsün diye yemeklerden sonra evin içinde 25-30 dakika yürüyorum. Genelde akşam yemeğinden sonra ve sabah şekerim az çıksın diye yatmadan önce yani toplamda bir saat ancak yürüyorum. O bile yetiyor şahsen bana, ayaklarım şiş zaten yürümek sıkıntılı oluyor. Dışarı çıkmaya üşeniyorum tuvaletim gelecek diye evin içerisinde beygir gibi dönüyorum işte, yeter

Keşke daha önceden gönderseydi dahiliyeye neden bu haftaya kadar bekledi acaba? Normal doğum ihtimaline sevindim doğrusu, inşallah bebiş kendiliğinden gelir annesini zora sokmaz. Bana niye birşey söylemedi ya doktorum, haftaya gittiğimde de gene benim soru sormama müsade etmeden kaçarsa olay çıkarıcam yani

Geçmiş olsun geçen ameliyat olmuştun değil mi...bendede oluyor o ağrılar inşallah önemli değildir can taşımanin sorumlulugu farklı ya

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Hoşgeldin evet epeydir yoktun...iyi olmana sevindim ooo sen şimdiden bekliyor sayılirsin günü dolmadan olabilir haber et olur mu. ..normal doğum olacak değil mi?

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

aslında önceki hafta demişti ben gitmedim..
sende bol bol soru sor.

Ayyy bugun ruyamda bebisimi gordum :))
Dogum anini hatirlamiyom sadece 2900 gr dogmustu.halbuki 10 gun once 2100 gr di :)
Eve geldgmde surekli kucagimdaydi 1 gyn boyubca emzirmemisim unutmusum bi bakiyorum sarilik olmus yuzu falan gozlerinin aklari sariydi.hemen emziriyorum bi istahla emiyoki sormayin bitlrde sutum cok boldu :)) sonra duzeliyordu iyilesiyodu minigim :)

Merhaba geçen gün ben de seni sormuştum epeydir yoktun her şeyin yolunda olmasına çok sevindim Amin insallah sağlıkla kucaklarımıza aliriz yavrularımızı

Canım dun bir arkadaşımla konusuyordum son 1 hafta yuruumuş butun hamilelikte yatmış. Hatta onunda gecen yazdı havalar sıcak diyede yürüyüş bandında yavas ayarda yürümüş çok da rahat doğumu olmuş. Geç değil yani bence inşallah hepimizin kolay doğumun olur. Ben de eve mıhlandım kaldım hiç yürümek istemiyorum. Akşam serinliğinde yürüyeyim diyorum bu seferde kızım uyuyo bırakıp çıkamıyorum. Ben de yürüyüş bandında yürüyim diyorum oda cook sıkıcı.

Arkadaşlar ben utanarak bir şey sormak istiyorum. Sizler eşlerinizle beraber oluyor musunuz? Doktora en son 33. Haftada sormustum bir sıkıntı olmaz demişti hatta haftada kaç kere sıkıntı olmaz demiştim sınırı yok demişti. Geçen hafta gittiğimde sormayı unuttum, kontrolumde 21 inde. Bu yuzdende arayamıyorum çok saçma bi sebep gibi geliyo. Sizin doktorlarınız herangi bir haftaya kadar diye söylemişmiydi. Doğumu tetikler diye biliyorum o yuzden de biraz korktum. Cevaplarınızı bekliyorum kızlar

helal olsun olabiliyorsan.bence bir sıkıntı olmaz erken doğum riskin yoksa.doktora hiç sormadım ben o da hiç bir şey demedi bu konuda.

:) neden utanıcaksın canım..bız unuttuk o işleri :) erken dogum rıskıde yok halbukı.ama esım rahatsız oluyormus kızı orda dururken :) yapmıyoruz yanı cok uzun zamandır psıkolojık sanırım.

:) neden utanıcaksın canım..bız unuttuk o işleri :) erken dogum rıskıde yok halbukı.ama esım rahatsız oluyormus kızı orda dururken :) yapmıyoruz yanı cok uzun zamandır psıkolojık sanırım.

biz de unuttuk :) ama benim canım hiç istemiyor başından beri, helal olsun bi de haftada kaç kez diye sormuşlar. yani ne güzel libidomun yüksek olmasını isterdim :)

biz de unuttuk :) ama benim canım hiç istemiyor başından beri, helal olsun bi de haftada kaç kez diye sormuşlar. yani ne güzel libidomun yüksek olmasını isterdim :)

aynı valla benımde canım hıc ıstemıyor yanı rahatmıs boyle :)ohhh mıs kardes kardes yatıyoruz..zaten hamılelıkten oncede oyle cok ısteklı bır kadın degıldım olanlarada özenmıyor degılım kocam sanssız o acıdan :)

aynen psikolojik sanırım bizimkide oğluna bişey olacak diye yanaşmıyo ne zamandır.geçen dayanamayıp sordum oda bebeğe bişey olur dedi kocaman karnım olmuş onu düşündüğünden istemiyomuş doğumdan sonrada bi süre olmayacak mecburen unutup gitcez:))

34 ten sonra yürünecek diye bir kaide yoktur tabi ama sonuçta önemli olan bence de son haftalardaki yürüyüşler.. Allah yardımcımız olsun, hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşaallah..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

süpermiş yaaa 1 hafta yürümek de işe yarıyor yani :)) teşekkürler sare... iyi ki bu forum var içime su serpen yorumları görünce cesaretim artıyor... Rabbim hepimize sorunsuzca doğum yapmayı nasip etsin inşAllah...

gerçekt içim ferahladı hala tren kaçmadı yani,doğuma kadar yolu var anlaşılan bu yürüme işinin... Rabbim yardımcımız olsun doğumda, bebek bakımında ve yetiştirmede inşallah...

doktordayım çok moralim bozuk bebeğin karın ölçümü iki hafta kadar geri çıktı 12 gündür hiç kilo almamış dopler ultrason istedi. orada bakan bebek sikintida değil karın ölçüsü 10 gün geri dedi kilosunda 100 gram fazla söyledi.öyle de olsa 12 günde 100 gram almış görünüyor çok uzgunum doktor duruma bakarız gelişimi olmazsa aliriz ama şu an erken dedi böyle bir durumu olan var mi ne olur dua edin bana :----(

canım sakin ol bozma moralini, Allah görünmeyen dert vermesin. kilosu kaç?? artık tehlikeli haftaları atlattık şükür, herbişeysi gelişti, Dr tehlikeli birşey olsa bakarız der mi hemen müdahale ederdi, senin yapman gereken kendini strese sokmamak, stres bebeini etkiler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…