- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #30.881
:) neden utanıcaksın canım..bız unuttuk o işleri :) erken dogum rıskıde yok halbukı.ama esım rahatsız oluyormus kızı orda dururken :) yapmıyoruz yanı cok uzun zamandır psıkolojık sanırım.
süpermiş yaaa 1 hafta yürümek de işe yarıyor yani :)) teşekkürler sare... iyi ki bu forum var içime su serpen yorumları görünce cesaretim artıyor... Rabbim hepimize sorunsuzca doğum yapmayı nasip etsin inşAllah...
selam kızlar, uzun zamandır giremiyorum. Artık sona yaklaştığımız bu günlerde herkes iyidir umarım. Ben ve oğlum çok iyiyiz şükürler olsun, vaktimizin dolmasına tam 3 hafta kaldı ama artık her an bekliyoruz. Son günlerdeki bu belirsizlik çok heyecanlı oluyor :) Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin. Kendinize çok iyi bakın...
Arkadaşlar ben utanarak bir şey sormak istiyorum. Sizler eşlerinizle beraber oluyor musunuz? Doktora en son 33. Haftada sormustum bir sıkıntı olmaz demişti hatta haftada kaç kere sıkıntı olmaz demiştim sınırı yok demişti. Geçen hafta gittiğimde sormayı unuttum, kontrolumde 21 inde. Bu yuzdende arayamıyorum çok saçma bi sebep gibi geliyo. Sizin doktorlarınız herangi bir haftaya kadar diye söylemişmiydi. Doğumu tetikler diye biliyorum o yuzden de biraz korktum. Cevaplarınızı bekliyorum kızlar
süpermiş yaaa 1 hafta yürümek de işe yarıyor yani :)) teşekkürler sare... iyi ki bu forum var içime su serpen yorumları görünce cesaretim artıyor... Rabbim hepimize sorunsuzca doğum yapmayı nasip etsin inşAllah...
biz de unuttuk :) ama benim canım hiç istemiyor başından beri, helal olsun bi de haftada kaç kez diye sormuşlar. yani ne güzel libidomun yüksek olmasını isterdim :)
doktordayım çok moralim bozuk bebeğin karın ölçümü iki hafta kadar geri çıktı 12 gündür hiç kilo almamış dopler ultrason istedi. orada bakan bebek sikintida değil karın ölçüsü 10 gün geri dedi kilosunda 100 gram fazla söyledi.öyle de olsa 12 günde 100 gram almış görünüyor çok uzgunum doktor duruma bakarız gelişimi olmazsa aliriz ama şu an erken dedi böyle bir durumu olan var mi ne olur dua edin bana :-- - -(
doktordayım çok moralim bozuk bebeğin karın ölçümü iki hafta kadar geri çıktı 12 gündür hiç kilo almamış dopler ultrason istedi. orada bakan bebek sikintida değil karın ölçüsü 10 gün geri dedi kilosunda 100 gram fazla söyledi.öyle de olsa 12 günde 100 gram almış görünüyor çok uzgunum doktor duruma bakarız gelişimi olmazsa aliriz ama şu an erken dedi böyle bir durumu olan var mi ne olur dua edin bana :-- - -(
Canım doktorumuz 32-35 haftalar arası dikkat edin erken doğum ihtimaline karşı dedi. Onun dışında o haftada kadar haftada 2 kez öneriyorum demişti. 35'ten sonra yasağımız biticek 1 hafta kaldı
Canım üzülme ama 1 hafta yürüdü diye değil onun vücudu müsaitmiş. Bana doktorum 16.haftadan beri her gün 40 dk yürünecek demişti. Ben pek uyamadım ama elimden geldiğince yaptım. Zaten işe de geliyorum hala.
Yürümedin diye normal doğuramayacaksın demek değil ama, komşum hiç yürümedi, evden çıkmadı normal doğurdu ama
36.dan sonra bile olmuş olsa şimdi yürü, muhakkak rahatlatacak seni. Doktorum sıcakta yürüme dedi bana sadece.
Ayy şimdi daha çok utandım yani haftada kaç kez diye sorarken öylesine sormuştum 1 den faZlası için. Benim de libidom yerlerde ama doğum sonrasını lohusalığı bebeği sütü ağlamaları felan düşününce daha uzun süre normal halime geçemem bari şimdiden bitmesin diye pek sıkıntı yapmadım. Hem doğumu kolaylaştırır son haftalarda 40 a doğru doktorlar öneriyor :))
Arkadaşlar ben utanarak bir şey sormak istiyorum. Sizler eşlerinizle beraber oluyor musunuz? Doktora en son 33. Haftada sormustum bir sıkıntı olmaz demişti hatta haftada kaç kere sıkıntı olmaz demiştim sınırı yok demişti. Geçen hafta gittiğimde sormayı unuttum, kontrolumde 21 inde. Bu yuzdende arayamıyorum çok saçma bi sebep gibi geliyo. Sizin doktorlarınız herangi bir haftaya kadar diye söylemişmiydi. Doğumu tetikler diye biliyorum o yuzden de biraz korktum. Cevaplarınızı bekliyorum kızlar
Birde aktar bana bir ay önce memeni karbonatli suyla sil dedi yapmadım faydası olur muydu ki...deneyelim zararı yoksa:))
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
benim de aklımda o war..ya sütüm hemen gelmesse ki gelmiomuş..kesin tadı kötü bişiydir öyle herşeyi içemem de ben yaa
kızlar hastane malzemelerinizi neye koydunuz o kadar eşyaa neye sığar valiz çok abartı geliyor bana ama başka bişeyede sığcak gibi değil..
Ben gnc nin tabletlerinden alıcam , süt için çok iyiymiş canım ...
evet öyle canım ben kestel de oturuyorum çok uzak değil barış mançoya ama dediğin gibi bilinmiyor nasıl bir yer. nuray hanım sana sezeryan gününü verdi mi benm bugn kontrolüm var bakalım ne diyecek.
Ayy şimdi daha çok utandım yani haftada kaç kez diye sorarken öylesine sormuştum 1 den faZlası için. Benim de libidom yerlerde ama doğum sonrasını lohusalığı bebeği sütü ağlamaları felan düşününce daha uzun süre normal halime geçemem bari şimdiden bitmesin diye pek sıkıntı yapmadım. Hem doğumu kolaylaştırır son haftalarda 40 a doğru doktorlar öneriyor :))
ayy karbonatın bir zararı olmazda.. buda mı süt gelsin diye? birde nasıl yapılcakmış? ya da yara için falan mı dedi acaba?
tadı kötüyse benimde işim zor bende içemem( evde meyve suyu yapıyorum taze meyvelerden şimdiden onlarada başlıcam inş faydasını görürüm..
ben küçük bir valize koydum canım başka bişey alcak gibi değil. abartılı olmaz merak etme
ben bu dediğini hiç bilmiyorum canım.. bilgi verir misin?
hayır tatlım vermedi 24 ünde randevum var.. inş bayramdan sonraya olur ya.. tak diye hadi alalım demez..
sana da inş hayırlı haberler verir.. inş normal doğum yapabilirsin cnm..
Neden utanacaksın canım ya, bundan güzel ne var. Ben her iki taraf da istediği sürece olmasından yanayım
bizim 2 hafta öncesine kadar gayet hareketliydi ama artık eşim istemiyor, bende libido full ama naparsın :)) şimdiye kadar korkmazdım bişey olurmu diye artık bende tedirginim o yüzden olmaması şuan daha çok içime siniyor..
katılıyorum sana... annemde hep söylüyor küçük doğan bebekler çabuk büyür diye.. önemli olan kilo değil bebeğin dirayetli güçlü olması... boş kilonun bir anlamı yok iyi beslendikten sonra huzurlu olduktan sonra bebeğimizde iyi olur Allahın izniyleCanım burda bunu birçok arkadasa söyledim böyle anneler kiloyu takıp üzülünce cok uzuluyorum. Bu çokda kötü bişey değil benim ilk bebişde oldu 2 hafta hiç kg almadı o zaman doktor bana bunun bebekle alakası olmadığını sola yatıp dinlenmemi bol su içmemi söylemişti. Ve bebeğimi sağlıklı sıhhatlı kucagıma aldım 2.750 doğdu evet çok küçüktü ama kısa zamanda toparlandı şimdi yaşıtlarını hem boy hem kilo olarak çok geçiyor. Sakin ol lütfen bebeğin içeride sıkıntıda olmamaması çok önemli.
Sağolun kızlar böyle şeyleri annemle ablamla bile konusamam inanılmaz ketumumdur.doktora bile eşimin zoruyla soruyordum bıraksam o sorar inanılmaz rahatdır:) Burda sormak cevap almak çok iyi geldi . Aslında kendimi fiziksel açıdan çok çirkin hissediyorum kocaman göbek felan ama işte aslında olmasıda bazen insanı daha iyi hissettiriyo demek hala çirkin değilim giderim var diye :))
Sağolun kızlar böyle şeyleri annemle ablamla bile konusamam inanılmaz ketumumdur.doktora bile eşimin zoruyla soruyordum bıraksam o sorar inanılmaz rahatdır:) Burda sormak cevap almak çok iyi geldi . Aslında kendimi fiziksel açıdan çok çirkin hissediyorum kocaman göbek felan ama işte aslında olmasıda bazen insanı daha iyi hissettiriyo demek hala çirkin değilim giderim var diye :))
Yara için dedi eskiden karbonatli su yapılırmis ama geçen biride sakin yapma yakıyor dedi bilemedim o yüzden. .
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?