2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:) neden utanıcaksın canım..bız unuttuk o işleri :) erken dogum rıskıde yok halbukı.ama esım rahatsız oluyormus kızı orda dururken :) yapmıyoruz yanı cok uzun zamandır psıkolojık sanırım.

:)) aslında anne babanın yakınlaşması anne karnında bebegi mutlu edermiş. Yakınlaşma derken direk beraber olmaya gerek yok sarılmayı öpmeği bebek hissedermiş ve mutlu olurmuş .

Aynen canım ben de inşallah tembelliği bırakıp yürümeye başlıcam. İlk doğumumda kendi sancımla gitmiştim ama abartmıyorum son 3 gün günün 8 saatini dışarda geçirmiştim:) hiç bi zaman geç değil yani ayaklarımıza kuvvet

seni forumda görmek ne güzel.. :)) maşallah herşey yolundaymış doğum haberlerinide bekliyoruz

Canım doktorumuz 32-35 haftalar arası dikkat edin erken doğum ihtimaline karşı dedi. Onun dışında o haftada kadar haftada 2 kez öneriyorum demişti. 35'ten sonra yasağımız biticek 1 hafta kaldı

Canım üzülme ama 1 hafta yürüdü diye değil onun vücudu müsaitmiş. Bana doktorum 16.haftadan beri her gün 40 dk yürünecek demişti. Ben pek uyamadım ama elimden geldiğince yaptım. Zaten işe de geliyorum hala.

Yürümedin diye normal doğuramayacaksın demek değil ama, komşum hiç yürümedi, evden çıkmadı normal doğurdu ama

36.dan sonra bile olmuş olsa şimdi yürü, muhakkak rahatlatacak seni. Doktorum sıcakta yürüme dedi bana sadece.

biz de unuttuk :) ama benim canım hiç istemiyor başından beri, helal olsun bi de haftada kaç kez diye sormuşlar. yani ne güzel libidomun yüksek olmasını isterdim :)

Ayy şimdi daha çok utandım yani haftada kaç kez diye sorarken öylesine sormuştum 1 den faZlası için. Benim de libidom yerlerde ama doğum sonrasını lohusalığı bebeği sütü ağlamaları felan düşününce daha uzun süre normal halime geçemem bari şimdiden bitmesin diye pek sıkıntı yapmadım. Hem doğumu kolaylaştırır son haftalarda 40 a doğru doktorlar öneriyor :))

Canım moralini bozma bir daha ne zaman gideceksin...
O zamana kadar beslenmene dikkat etsen eğer beslenme damarlarında sorun yoksa ayrıca bende geçen gittiğimde kilosu eskiye nazaran düşüktü ya doktor belki tansiyondan dolayi dedi,sendede bi ara yükselmişti bizimki sürekli yüksek değil bi iniyor bir çıkıyor...hayırlısiyla inşallah sorun olmaz. ..kaç kilo çıktı canım lütfen üzülme

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

üzme kendini, maşallah taa kaçıncı haftana gelmişsin, bebeğinin durumu gayet iyidir bence, üzülmeki bebeğin rahat beslensin annesi.. Allah hakkınızda hayırlı olanı versin diye dua et yeter...

Teşekkürler cnm rahatladım ben de 36+3 üm o eşiği geçmişim :)) zaten artık sağlık ve hayırlısıyla gelsin diyorum sıcaklarda çoook zooor.

Neden utanacaksın canım ya, bundan güzel ne var. Ben her iki taraf da istediği sürece olmasından yanayım

bizim 2 hafta öncesine kadar gayet hareketliydi ama artık eşim istemiyor, bende libido full ama naparsın :)) şimdiye kadar korkmazdım bişey olurmu diye artık bende tedirginim o yüzden olmaması şuan daha çok içime siniyor..

Canım burda bunu birçok arkadasa söyledim böyle anneler kiloyu takıp üzülünce cok uzuluyorum. Bu çokda kötü bişey değil benim ilk bebişde oldu 2 hafta hiç kg almadı o zaman doktor bana bunun bebekle alakası olmadığını sola yatıp dinlenmemi bol su içmemi söylemişti. Ve bebeğimi sağlıklı sıhhatlı kucagıma aldım 2.750 doğdu evet çok küçüktü ama kısa zamanda toparlandı şimdi yaşıtlarını hem boy hem kilo olarak çok geçiyor. Sakin ol lütfen bebeğin içeride sıkıntıda olmamaması çok önemli.

bugün biraz hamile yogası yaptım, ter içinde kaldım bayağı yoruyormuş yaa :)) 35 dk. dan sonrasına devam edemedim... bir arkadaşım yoga yaptı hamileliğinde düzenli olarak, kız doğumu başladığından kontrolde haberdar oldu:) bi gitmiş 4 cm açıklık var, 3 saat sonra bebek kucağında :)) çok rahat yaptı doğumunu ondan aldım DVD yi bakalım bende işe yararmı ama onun fiziki yapısı çok uygunmuş normal doğuma .. doktor normal doğum yapması konusunda çok telkin verdi...

ben genelde hareketliydim ama okul bittiğinden beri genelde evdeyim.. hele son bir haftadır yürümüyorumda.... çok üzgünüm o yüzden üşeniyorum.... kaptırdım kendimi yabancı dizilere fıçı gibi olucam bu gidişle

Birde aktar bana bir ay önce memeni karbonatli suyla sil dedi yapmadım faydası olur muydu ki...deneyelim zararı yoksa:))

ayy karbonatın bir zararı olmazda.. buda mı süt gelsin diye? birde nasıl yapılcakmış? ya da yara için falan mı dedi acaba?

benim de aklımda o war..ya sütüm hemen gelmesse ki gelmiomuş..kesin tadı kötü bişiydir öyle herşeyi içemem de ben yaa

tadı kötüyse benimde işim zor bende içemem ( evde meyve suyu yapıyorum taze meyvelerden şimdiden onlarada başlıcam inş faydasını görürüm..

kızlar hastane malzemelerinizi neye koydunuz o kadar eşyaa neye sığar valiz çok abartı geliyor bana ama başka bişeyede sığcak gibi değil..

ben küçük bir valize koydum canım başka bişey alcak gibi değil. abartılı olmaz merak etme

Ben gnc nin tabletlerinden alıcam , süt için çok iyiymiş canım ...

ben bu dediğini hiç bilmiyorum canım.. bilgi verir misin?

evet öyle canım ben kestel de oturuyorum çok uzak değil barış mançoya ama dediğin gibi bilinmiyor nasıl bir yer. nuray hanım sana sezeryan gününü verdi mi benm bugn kontrolüm var bakalım ne diyecek.

hayır tatlım vermedi 24 ünde randevum var.. inş bayramdan sonraya olur ya.. tak diye hadi alalım demez..
sana da inş hayırlı haberler verir.. inş normal doğum yapabilirsin cnm..

:))) Utanma canım,o dedikklerini ahh kaç kere dedim, lohusalık, sütlü memişler, bi bebek cıvıltısı ya da zırıltısı arka fonda, şimdi yaptık yaptık diye kendimi motive etmeye çaliştim da nafile :) doğru diyosun hiçbir zararı yok aksine faydası bile varmış bebek psikolojik olarak anne-babanın yakınlaşmasının sevgisini hissediyormuş...

Yara için dedi eskiden karbonatli su yapılırmis ama geçen biride sakin yapma yakıyor dedi bilemedim o yüzden. .

Neden utanacaksın canım ya, bundan güzel ne var. Ben her iki taraf da istediği sürece olmasından yanayım

Sağolun kızlar böyle şeyleri annemle ablamla bile konusamam inanılmaz ketumumdur.doktora bile eşimin zoruyla soruyordum bıraksam o sorar inanılmaz rahatdır:) Burda sormak cevap almak çok iyi geldi . Aslında kendimi fiziksel açıdan çok çirkin hissediyorum kocaman göbek felan ama işte aslında olmasıda bazen insanı daha iyi hissettiriyo demek hala çirkin değilim giderim var diye :))

tatlım üzülme bunlar çok yaşanan durumlar.. temkinli ol ama bana sorarsan hemen doğumu kabul etme..
zaten doplerdeki dr.da sıkıntıda değil demiş..

katılıyorum sana... annemde hep söylüyor küçük doğan bebekler çabuk büyür diye.. önemli olan kilo değil bebeğin dirayetli güçlü olması... boş kilonun bir anlamı yok iyi beslendikten sonra huzurlu olduktan sonra bebeğimizde iyi olur Allahın izniyle

Ben bu halimle bile beni seviyor diye düşünüyorum ben, o yüzden olmasa kötü hissederim herhalde Tabii ki herşey bu değil, sevgi gösterilerinin tamamını kastediyorum aynı zamanda

hahaaa giderin vardır tabii canım :))) hamile olupta seksi olan bir sürü hatun var yaa olay noktalanmasa bile bence eşle yakınlaşma devam etmeli, illede birleşme gerekmiyor, sevgi alışverişi olmalı

Yara için dedi eskiden karbonatli su yapılırmis ama geçen biride sakin yapma yakıyor dedi bilemedim o yüzden. .

ama emzirirkende temizlik için karbonatlı suyla siliyorlar.. hatta bebeğin ağzında pamukçuk varsa onada iyi gelir falan diyorlar..
ama içindeki karbonat miktarı abartılırsa o zaman yakabilir.. çok az koymak lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…