2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım üzülme bunlar çok yaşanan durumlar.. temkinli ol ama bana sorarsan hemen doğumu kabul etme..
zaten doplerdeki dr.da sıkıntıda değil demiş..

Ayça senin ilk bebeğinde olmuş ya bu ölçümler geri çıkması sadece bebeğin beslenememesinden kaynakli değil mi hani bebekte sorun olduğu için değil. .. birde doğumu kabul etme diyorsun ya mesela daha gerilerse küçük mü olur sadece yani başka sorun olmaz değil mi

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

canım benim bebeğim ateş yüzünden geri kaldı.. beslenme yüzünden olmaz çünkü anne almasa gerekli kalsiyumu bile annenin kemiklerinden çekiyor
işini bir şekilde götürüyor..
ben doğurdum ama benim gerilemeden ziyade kalp atışları yok gibi birşeydi.. zaten dr. en çok ona taktı..
ve ben doplere girdiğimde oradaki dr.da bana olumlu konuşmadı dedi ki evet kalp atışları az ve beynine kan giitmeye başlamış dedi..
sadece geri kaldı dese ben hergün gerekirse dr.a giderdim kontrol altında tutardım ama erken doğum yapmamaya çalışırdım..
çünkü dışardaki 1 hafta anne karnındaki 1 gün..

Anladım canım geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasin ne sana ne bize

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Ben bu halimle bile beni seviyor diye düşünüyorum ben, o yüzden olmasa kötü hissederim herhalde Tabii ki herşey bu değil, sevgi gösterilerinin tamamını kastediyorum aynı zamanda

eşimde bende bu konuda hiç rahat olamadık yaa.. ben zaten full isteksiz bir hamilelik geçirdim..
eşimde korkuyordu bebeğe bişey olur diye benimde işime geliyor
geçenlerde ben istedim ilk defa adamda şok oldu ama maalesef yapamaddık
çünkü hemen kasılmaya başladı karnım ve batarlar girmeye başladı ..
herhalde benim oğlan alışık değil ya tepki verdi

canım moralını bozma dualrım senınle ııns doktorun gelısımı olmaz sa demıs demekkı gelısımı var bebegının Allahın ıznıyle bebegın ıyıdır eger doktorun acıl bısey gorse mudahale ederdı sanırım degıl mı İyi düşün İyi şeyler olsun inş tatlım

tatlım üzülme bunlar çok yaşanan durumlar.. temkinli ol ama bana sorarsan hemen doğumu kabul etme..
zaten doplerdeki dr.da sıkıntıda değil demiş..

zaten nuray hanım da erken olmasını istemiyoruz dedi bebeğe giden kan akisi normal haftaya salı gel takip edeceğiz dedi

Ben ilk 3 ay öyle bir bocaladım zaten midem bulanıyordu sürekli. Sonra normale döndüm. Bizimki alışık herhalde tepki vermiyor
Doktor dikkat edin deyince ediyoruz tabii bu haftalarda. Napalım 35 ten sonra artık

İnşallah hem doğumu kolay olur küçük bebeğin. Şimdi benm kız biraz iri inan onun bile oladar iri olması beni pek mutlu etmiyo. Karnımdaki bebişimde kilosu hep haftasından fazla kara kara doğumu düşünüyorum :)

Birde yoga dvdsinin adını neydi? Ben de yapmak istiyorum en azından biraz daha fazla hazırlar doğuma

Canım alkolsüz malt içeceği sütü artırıyomuş , ben de bu içeceğin tabletlerinden alıcam, gnc diye bi marka var burda yani izmirde , onunkini alıcam, ama bi çok markanın varmış bu içeceklerden veya tabletlerden...arkadsşım içeceğini kullanmıştı , ben tableti içmesi daha kolay olur diye tabletlerinden alıcam...

hahaaa giderin vardır tabii canım :))) hamile olupta seksi olan bir sürü hatun var yaa olay noktalanmasa bile bence eşle yakınlaşma devam etmeli, illede birleşme gerekmiyor, sevgi alışverişi olmalı

Kesinlikle hatta yakınlaşma olmadan olay noktalamak da insanı kötü hissettiriyor her seyin bir arada olması ilişkimiz acısından cok onemli ( elimden geldiğince dolaylı anlatmaya çalıştım :))Bebek çok güzel evet ama işte hormonlar sürekli oyun oynuyor acaba hala beğeniliyor muyum seviliyor muyum diye. Böyle yakınlaşmalar insana güven veriyo az da olsa

Ben bu halimle bile beni seviyor diye düşünüyorum ben, o yüzden olmasa kötü hissederim herhalde Tabii ki herşey bu değil, sevgi gösterilerinin tamamını kastediyorum aynı zamanda

Ay canım yine bunlar iyi günlerimiz lohusa kafası bambaşka :)) her seyden nem kapıyor insan allah kocalarımıza sabır versin:))

Aynı durum bendede war canim karin cevresi kucul cikiyo 3 haftaya yakın dr dopler bakio suan her hafta bugün gittim yine beslenio dedi ama riske atmayalım 10 gün önce alalım istersen dedi ben beklemeyi dusunuorum zaten küçük beslenmesi dewam ettikten sonra dursun karnimda daha iyi ınşallahhh yanlis düşünmüyorumdur artik yaşayıp gorcez

zaten nuray hanım da erken olmasını istemiyoruz dedi bebeğe giden kan akisi normal haftaya salı gel takip edeceğiz dedi

akan akışı düzensiz oldumu zaten hastaneye yatırıyorlar.. geçmiş olsun cnm.. inş salı günü herşey normale döner :)

bende araştırayım acaba eczanelere sorsam varmıdır?

Oy o kafayı sorma, ruh halim öyle değişken ki eşim yavaş biraz yetişemiyorum diyor Napalım arkadaş hormonlar işte

tabii ki herkesin durumu yapıp kendine has olacak ama elimizden geleni gerisini Allaha havale etmek gerekecek. 12.haftadan beri yarım saat yürüyorum zaten de doktor sabah akşam 1 saat yürü deyince panik oldum

tabii ki herkesin durumu yapıp kendine has olacak ama elimizden geleni gerisini Allaha havale etmek gerekecek. 12.haftadan beri yarım saat yürüyorum zaten de doktor sabah akşam 1 saat yürü deyince panik oldum

Allahın izniyle sen bundan sonra yürü inşallah hayırlısı olsun. Ben de normal istiyorum bakalım

Kizlar 35+3 deyiz ve bebegimin kafasi yukarda..bunun bebege zarari varmi peki sizce cevrilirmi yine asagi asagdaydi neden yukari kalksinki?

kizlar 35+3 deyiz ve bebegimin kafasi yukarda..bunun bebege zarari varmi peki sizce cevrilirmi yine asagi asagdaydi neden yukari kalksinki?

canım benm geçen ramazanlıkta hamile olmak için dua ediyordun çok şükür buramazanllıkta bebeğinden bahsediyorsun sağlıkla kucağına al inşallah kuzum darısı bizim başımıza inşallahhhh çok öptüm seniiiiiiii

Kizlar 35+3 deyiz ve bebegimin kafasi yukarda..bunun bebege zarari varmi peki sizce cevrilirmi yine asagi asagdaydi neden yukari kalksinki?

valla benimkisi 29. haftadan beri aşağıda kafası.10 gün önceki kontroldede öyleydi :) ama bu bebeklere belli olmuyo.benm arkadaşımın son haftaya kadar aşağıdaydı.kızın usyugelip açılması da olmayınca ve bebek son hafta dönünce mecburen sezeryan oldu :)
yani takma canım dönüp dönmememsine,bebeğe zaraarı yok sadece dönmezse sezeryan olur diye biliyorum :)

akan akışı düzensiz oldumu zaten hastaneye yatırıyorlar.. geçmiş olsun cnm.. inş salı günü herşey normale döner :)

bende araştırayım acaba eczanelere sorsam varmıdır?

Olabilir eczanelerde yoksa bile nerde satılıyo bi fikir verebilirler , bursa büyükşehir orda kesin vardır ama nerde bilmiyorum,bu arada üniversiteyi uludağda okudum bursayı az çok bilirim, internetten de alabilirsin sanırım , sipariş verilebiliyor diye biliyorum , ebebekte falan içecek şeklinde var ama tablet görmedim...ben geçen internette bulmuştum tablet satan yeri , bi araştırayım adres vereyim sana sen de ordan incelersin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…