- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #30.901
tatlım üzülme bunlar çok yaşanan durumlar.. temkinli ol ama bana sorarsan hemen doğumu kabul etme..
zaten doplerdeki dr.da sıkıntıda değil demiş..
Ayça senin ilk bebeğinde olmuş ya bu ölçümler geri çıkması sadece bebeğin beslenememesinden kaynakli değil mi hani bebekte sorun olduğu için değil. .. birde doğumu kabul etme diyorsun ya mesela daha gerilerse küçük mü olur sadece yani başka sorun olmaz değil mi
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
canım benim bebeğim ateş yüzünden geri kaldı.. beslenme yüzünden olmaz çünkü anne almasa gerekli kalsiyumu bile annenin kemiklerinden çekiyor
işini bir şekilde götürüyor..
ben doğurdum ama benim gerilemeden ziyade kalp atışları yok gibi birşeydi.. zaten dr. en çok ona taktı..
ve ben doplere girdiğimde oradaki dr.da bana olumlu konuşmadı dedi ki evet kalp atışları az ve beynine kan giitmeye başlamış dedi..
sadece geri kaldı dese ben hergün gerekirse dr.a giderdim kontrol altında tutardım ama erken doğum yapmamaya çalışırdım..
çünkü dışardaki 1 hafta anne karnındaki 1 gün..
Ben bu halimle bile beni seviyor diye düşünüyorum ben, o yüzden olmasa kötü hissederim herhaldeTabii ki herşey bu değil, sevgi gösterilerinin tamamını kastediyorum aynı zamanda
doktordayım çok moralim bozuk bebeğin karın ölçümü iki hafta kadar geri çıktı 12 gündür hiç kilo almamış dopler ultrason istedi. orada bakan bebek sikintida değil karın ölçüsü 10 gün geri dedi kilosunda 100 gram fazla söyledi.öyle de olsa 12 günde 100 gram almış görünüyor çok uzgunum doktor duruma bakarız gelişimi olmazsa aliriz ama şu an erken dedi böyle bir durumu olan var mi ne olur dua edin bana :-- - -(
tatlım üzülme bunlar çok yaşanan durumlar.. temkinli ol ama bana sorarsan hemen doğumu kabul etme..
zaten doplerdeki dr.da sıkıntıda değil demiş..
eşimde bende bu konuda hiç rahat olamadık yaa.. ben zaten full isteksiz bir hamilelik geçirdim..
eşimde korkuyordu bebeğe bişey olur diye benimde işime geliyor
geçenlerde ben istedim ilk defa adamda şok oldu ama maalesef yapamaddık
çünkü hemen kasılmaya başladı karnım ve batarlar girmeye başladı ..
herhalde benim oğlan alışık değil ya tepki verdi
katılıyorum sana... annemde hep söylüyor küçük doğan bebekler çabuk büyür diye.. önemli olan kilo değil bebeğin dirayetli güçlü olması... boş kilonun bir anlamı yok iyi beslendikten sonra huzurlu olduktan sonra bebeğimizde iyi olur Allahın izniyle
ayy karbonatın bir zararı olmazda.. buda mı süt gelsin diye? birde nasıl yapılcakmış? ya da yara için falan mı dedi acaba?
tadı kötüyse benimde işim zor bende içemem( evde meyve suyu yapıyorum taze meyvelerden şimdiden onlarada başlıcam inş faydasını görürüm..
ben küçük bir valize koydum canım başka bişey alcak gibi değil. abartılı olmaz merak etme
ben bu dediğini hiç bilmiyorum canım.. bilgi verir misin?
hayır tatlım vermedi 24 ünde randevum var.. inş bayramdan sonraya olur ya.. tak diye hadi alalım demez..
sana da inş hayırlı haberler verir.. inş normal doğum yapabilirsin cnm..
hahaaa giderin vardır tabii canım :))) hamile olupta seksi olan bir sürü hatun varyaa olay noktalanmasa bile bence eşle yakınlaşma devam etmeli, illede birleşme gerekmiyor, sevgi alışverişi olmalı
Ben bu halimle bile beni seviyor diye düşünüyorum ben, o yüzden olmasa kötü hissederim herhaldeTabii ki herşey bu değil, sevgi gösterilerinin tamamını kastediyorum aynı zamanda
Aynı durum bendede war canim karin cevresi kucul cikiyo 3 haftaya yakın dr dopler bakio suan her hafta bugün gittim yine beslenio dedi ama riske atmayalım 10 gün önce alalım istersen dedi ben beklemeyi dusunuorum zaten küçük beslenmesi dewam ettikten sonra dursun karnimda daha iyi ınşallahhh yanlis düşünmüyorumdur artik yaşayıp gorcezdoktordayım çok moralim bozuk bebeğin karın ölçümü iki hafta kadar geri çıktı 12 gündür hiç kilo almamış dopler ultrason istedi. orada bakan bebek sikintida değil karın ölçüsü 10 gün geri dedi kilosunda 100 gram fazla söyledi.öyle de olsa 12 günde 100 gram almış görünüyor çok uzgunum doktor duruma bakarız gelişimi olmazsa aliriz ama şu an erken dedi böyle bir durumu olan var mi ne olur dua edin bana :-- - -(
zaten nuray hanım da erken olmasını istemiyoruz dedi bebeğe giden kan akisi normal haftaya salı gel takip edeceğiz dedi
Canım alkolsüz malt içeceği sütü artırıyomuş , ben de bu içeceğin tabletlerinden alıcam, gnc diye bi marka var burda yani izmirde , onunkini alıcam, ama bi çok markanın varmış bu içeceklerden veya tabletlerden...arkadsşım içeceğini kullanmıştı , ben tableti içmesi daha kolay olur diye tabletlerinden alıcam...
Kesinlikle hatta yakınlaşma olmadan olay noktalamak da insanı kötü hissettiriyor her seyin bir arada olması ilişkimiz acısından cok onemli ( elimden geldiğince dolaylı anlatmaya çalıştım :))Bebek çok güzel evet ama işte hormonlar sürekli oyun oynuyor acaba hala beğeniliyor muyum seviliyor muyum diye. Böyle yakınlaşmalar insana güven veriyo az da olsa
Ay canım yine bunlar iyi günlerimiz lohusa kafası bambaşka :)) her seyden nem kapıyor insan allah kocalarımıza sabır versin:))
:) ayaklara kuvvet o zaman :):))
Aynen canım ben de inşallah tembelliği bırakıp yürümeye başlıcam. İlk doğumumda kendi sancımla gitmiştim ama abartmıyorum son 3 gün günün 8 saatini dışarda geçirmiştim:) hiç bi zaman geç değil yani ayaklarımıza kuvvet
tabii ki herkesin durumu yapıp kendine has olacak ama elimizden geleni gerisini Allaha havale etmek gerekecek. 12.haftadan beri yarım saat yürüyorum zaten de doktor sabah akşam 1 saat yürü deyince panik oldumCanım doktorumuz 32-35 haftalar arası dikkat edin erken doğum ihtimaline karşı dedi. Onun dışında o haftada kadar haftada 2 kez öneriyorum demişti. 35'ten sonra yasağımız biticek 1 hafta kaldı
Canım üzülme ama 1 hafta yürüdü diye değil onun vücudu müsaitmiş. Bana doktorum 16.haftadan beri her gün 40 dk yürünecek demişti. Ben pek uyamadım ama elimden geldiğince yaptım. Zaten işe de geliyorum hala.
Yürümedin diye normal doğuramayacaksın demek değil ama, komşum hiç yürümedi, evden çıkmadı normal doğurdu ama
36.dan sonra bile olmuş olsa şimdi yürü, muhakkak rahatlatacak seni. Doktorum sıcakta yürüme dedi bana sadece.
tabii ki herkesin durumu yapıp kendine has olacak ama elimizden geleni gerisini Allaha havale etmek gerekecek. 12.haftadan beri yarım saat yürüyorum zaten de doktor sabah akşam 1 saat yürü deyince panik oldum
kizlar 35+3 deyiz ve bebegimin kafasi yukarda..bunun bebege zarari varmi peki sizce cevrilirmi yine asagi asagdaydi neden yukari kalksinki?
Kizlar 35+3 deyiz ve bebegimin kafasi yukarda..bunun bebege zarari varmi peki sizce cevrilirmi yine asagi asagdaydi neden yukari kalksinki?
akan akışı düzensiz oldumu zaten hastaneye yatırıyorlar.. geçmiş olsun cnm.. inş salı günü herşey normale döner :)
bende araştırayım acaba eczanelere sorsam varmıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?