2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

akan akışı düzensiz oldumu zaten hastaneye yatırıyorlar.. geçmiş olsun cnm.. inş salı günü herşey normale döner :)

bende araştırayım acaba eczanelere sorsam varmıdır?

Canım google yaz , bira mayası tableti diye arat google dan, her markanınki çıkıyo , ben gnc ninkini alıcam , bildiğim bi marka gnc, çok faydalı bişii , alkolsüz bira mayası , hem süt hem kan yapıyo , ikiz anneleri kullanıyomuş...

Canlarim insallah cevrilir benn normal dogum istiuorum hemde kadasi yukarda dedikde korkdum belki bebege zarari var diye ama sukur. siz diyorsuz yok bir zarari

kızlar bugün çatı muayenem vardı moralim çok bozuldu..muayene olamadım canım çok acıdı doktorum haftaya tekrar gel bidaha deneyelim dedi yine muayene olamazsam sezeryan olcak sanırım

kızlar bugün çatı muayenem vardı moralim çok bozuldu..muayene olamadım canım çok acıdı doktorum haftaya tekrar gel bidaha deneyelim dedi yine muayene olamazsam sezeryan olcak sanırım

Geçmiş olsun canım nasıl yapılıyor ki

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Kizlar bugün tayinimiz belli oldu,doğumum yaklaştı stres sardi ev mi toplayim ev mi bulalim doğum ne olacak nasi olacak hersey karıştı...ama vardir bunda da bir hayir

kızlar limangoda uni baby bakım seti var.içeriği şu şekilde,fiyatıda 58 ama benim çekim var 48 e geliyor.fiyatı hakkında yorum yaparsanız sevinirim.
1adet bakım çantası
1 adet 56 lı emniyetli kuak çubuğu
1 adet alt değiştirme
1 adet pişik önleyici krem 100 ml
1 adet yenidoğan şampuan
1 adet ıslak yenidoğan pamuk mendil 40 lı
1 adet yağlı bakım mendili

Aslinda doguma kadar dr lar oneriyor iliskiye girmeyi hem dogumu kolaylastiriyor rahim kanallari aciliyor rahat bir dogum yapabiliyorsun tabi aksi bir durum yok ise ben abd de yasiyorum burada ki dr lar bu konuda cok rahat dogalliktan yanalar kesinlikle iliskiye girin diyorlar tr de ki doktorlar sanirim bu konuda bir adim geride duruyorlar , istek olmasa bile zorla sirf dogum kolay olsun diye yapin diyolar 😊

Sent from my iPhone 5 S

HERKES İFTARDA MI???
Bebek bezi sizce bunlar yeterli olur mu??bu sitede güvenilir ilk alışverişe 15 tl indirim yapıyo.benm bebişimin bornozu var ama bu fiyata daha önce bonozsuz girmişti indrime .tecrübeli annelerden cevap bekliyorum 200 tanesi ilk başta çok deil dimi??

Bende ingilteredeyim burda ki dr da ayni sekilde iliskiyi uygun goruo hatta olmazsa iliski yadirgio AMA bizim hic olamadi unuttuk gittidogumdan sonra ins:) Bende bugun kontrole gittim Sizler cok sanslisiniz bebeklerinizi goruyorsunuz kilolarini biliyorsunuz burda cok kotu gidiyorsun sekerine bakio idrardan tansiyonuna bakio bebegin kalbini 30 sn dinlio gobegimi olcuo haftamla uyumlumu die bukadarkuzumu sadece 2 kez gordum 12. Ve 20.hafatada cok Merak ediyorum:)bide kesinlikle normal dogum herhangi bi sorun olmadikca sansin yok ole sezeryan filan:26:Allahim hepimizi bi avazda kurtarsin benim bebisin ismide daha hazir degil erkek varmi onerebilceginiz guzel isimler?

Geçmiş olsun canım nasıl yapılıyor ki

kendini kasdığın için canın yanmışdır

dr elle muayene ediyor açıklık var mı etrafta engel var mı onları farkmeye çalışıyor fakat ben bi türlü rahat olamadım muayene yarım kaldı ne yazık ki...

evet kendimi kastığım için olabilir ama nasıl rahatlıcam ne yapıcam bilmiyorum dr da rahatlatmak yerine daha çok gerdi beni..muayeneye dayanamıyorsun ordan kocaman bebek kafası çıkıcak ona zarar verirsin falan dedi böyle diyilir mi ya

Doktor doktor degilms, insan karsisindakinin bilincaltina boyle kotu yukleme yapmaz ustelik hamile bir bayana

Canim cok geçmiş olsun inşallah bir dahaki sefere herşey yolunda gider

Canım öncelikle cevabın için çok teşekkürler. Bir çok konuda fark var sanırım orada her sey daha rahat. Aslında burdada yavas yavas o şekilde olmaya baslıyor benim doktorum rahat bu konuda, ilk bebegimde sancım bir türlü gelmeyince ya git yürü yada eşinle beraber ol demişti:) ama artık 40. Haftada insan nefes almaktan bile bıkıyor hele bu sefer son haftalarımız sıcaklara denk geldi allah sabır versin hepimize

Eğer kulak çubugun felan eksikse fiyat çok iyi yalnız o yenidoğan ıslak mendil çok az geldi bana ilk zamanlar bebiş inanılmaz cok altına yapıyor ve cok kullanılıyor. En iyiside uni baby yani mümkün olduğunca stok yapmaktanfayda var. Havalar sıcak popişlerinide yıkarız ama bunun kadar pratik olmuyor tabii

Ay ne alaka doğumda bebek çıkmak için çaba sarfedecek ve sende o çıksın diye ıkınacaksın yani bebekde sen de aynı amaç için uğraşacaksınız. Hem kafası mucize eseri kanaldan geçerken bıngıldak denen yer birbirine yaklaşıyormuş. Doğumda her şey bebek ve anneden yana .geçen burda bir arkadaş paylaşmıştı ve okumustum birçok doktor çatı muayenesi yapmıyormuş bile çatı doğum sancısı başlamadan anlaşılmazmış. Eğer normal doğum istiyorsan hiç sıkma canını

canım amerika da mı yaşıyosun? hangi şehirdesin.ben de 10 sene önce gitmiştim.NY,NJ,miami,orlando,WDC turuydu.N.jersey de kuzenlerim,akrabalarım var.çoooooookkkk güzeldi.hatta maddi durum el verse orda doğumu araştırmıştım ama olamadı çok güzel zamanlar geçirmiştim orda.şimdi hedefim inşallah eşim ve oğlum ve doğacak kızımla tekrar gezmeye gelmek.disneylanda falan.
senin bebeğin cinsiyeti ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…