- 28 Mart 2013
- 5.014
- 143
- 103
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #30.921
canım benm geçen ramazanlıkta hamile olmak için dua ediyordun çok şükür buramazanllıkta bebeğinden bahsediyorsun sağlıkla kucağına al inşallah kuzum darısı bizim başımıza inşallahhhh çok öptüm seniiiiiiii[/QUOinsallah bu ramazda senin mujdeni alicam insallah takibdeyim seni dualarimdasin canim cansum hamileyim haberini bekliyorum insallah
akan akışı düzensiz oldumu zaten hastaneye yatırıyorlar.. geçmiş olsun cnm.. inş salı günü herşey normale döner :)
bende araştırayım acaba eczanelere sorsam varmıdır?
canım benm geçen ramazanlıkta hamile olmak için dua ediyordun çok şükür buramazanllıkta bebeğinden bahsediyorsun sağlıkla kucağına al inşallah kuzum darısı bizim başımıza inşallahhhh çok öptüm seniiiiiiii[/QUOinsallah bu ramazda senin mujdeni alicam insallah takibdeyim seni dualarimdasin canim cansum hamileyim haberini bekliyorum insallah
İNŞALLAH KUZUM BENİMMM SAĞOL 5 GÜN KALDI TESTTE AMA BUGÜN TATLI KRİZİNE GİRMEYE BAŞLADIMM ADETİM YAKIN YA KORKUYORM ADET OLUCAM DİYE
kızlar bugün çatı muayenem vardı moralim çok bozuldu..muayene olamadım canım çok acıdı doktorum haftaya tekrar gel bidaha deneyelim dedi yine muayene olamazsam sezeryan olcak sanırım
kızlar bugün çatı muayenem vardı moralim çok bozuldu..muayene olamadım canım çok acıdı doktorum haftaya tekrar gel bidaha deneyelim dedi yine muayene olamazsam sezeryan olcak sanırım
Insallah canim benim az kalmis Rabbim bu mubarek gunler hatrina evladla sevindirsin guzel yuzunu aminİNŞALLAH KUZUM BENİMMM SAĞOL 5 GÜN KALDI TESTTE AMA BUGÜN TATLI KRİZİNE GİRMEYE BAŞLADIMM ADETİM YAKIN YA KORKUYORM ADET OLUCAM DİYE
Ayy şimdi daha çok utandım yani haftada kaç kez diye sorarken öylesine sormuştum 1 den faZlası için. Benim de libidom yerlerde ama doğum sonrasını lohusalığı bebeği sütü ağlamaları felan düşününce daha uzun süre normal halime geçemem bari şimdiden bitmesin diye pek sıkıntı yapmadım. Hem doğumu kolaylaştırır son haftalarda 40 a doğru doktorlar öneriyor :))
Geçmiş olsun canım nasıl yapılıyor ki
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
kendini kasdığın için canın yanmışdır
dr elle muayene ediyor açıklık var mı etrafta engel var mı onları farkmeye çalışıyor fakat ben bi türlü rahat olamadım muayene yarım kaldı ne yazık ki...
evet kendimi kastığım için olabilir ama nasıl rahatlıcam ne yapıcam bilmiyorum dr da rahatlatmak yerine daha çok gerdi beni..muayeneye dayanamıyorsun ordan kocaman bebek kafası çıkıcak ona zarar verirsin falan dedi böyle diyilir mi ya
dr elle muayene ediyor açıklık var mı etrafta engel var mı onları farkmeye çalışıyor fakat ben bi türlü rahat olamadım muayene yarım kaldı ne yazık ki...
evet kendimi kastığım için olabilir ama nasıl rahatlıcam ne yapıcam bilmiyorum dr da rahatlatmak yerine daha çok gerdi beni..muayeneye dayanamıyorsun ordan kocaman bebek kafası çıkıcak ona zarar verirsin falan dedi böyle diyilir mi ya
Aslinda doguma kadar dr lar oneriyor iliskiye girmeyi hem dogumu kolaylastiriyor rahim kanallari aciliyor rahat bir dogum yapabiliyorsun tabi aksi bir durum yok ise ben abd de yasiyorum burada ki dr lar bu konuda cok rahat dogalliktan yanalar kesinlikle iliskiye girin diyorlar tr de ki doktorlar sanirim bu konuda bir adim geride duruyorlar , istek olmasa bile zorla sirf dogum kolay olsun diye yapin diyolar 😊
Sent from my iPhone 5 S
kızlar limangoda uni baby bakım seti var.içeriği şu şekilde,fiyatıda 58 ama benim çekim var 48 e geliyor.fiyatı hakkında yorum yaparsanız sevinirim.
1adet bakım çantası
1 adet 56 lı emniyetli kuak çubuğu
1 adet alt değiştirme
1 adet pişik önleyici krem 100 ml
1 adet yenidoğan şampuan
1 adet ıslak yenidoğan pamuk mendil 40 lı
1 adet yağlı bakım mendili
Aslinda doguma kadar dr lar oneriyor iliskiye girmeyi hem dogumu kolaylastiriyor rahim kanallari aciliyor rahat bir dogum yapabiliyorsun tabi aksi bir durum yok ise ben abd de yasiyorum burada ki dr lar bu konuda cok rahat dogalliktan yanalar kesinlikle iliskiye girin diyorlar tr de ki doktorlar sanirim bu konuda bir adim geride duruyorlar , istek olmasa bile zorla sirf dogum kolay olsun diye yapin diyolar 😊
Sent from my iPhone 5 S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?