- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #30.941
Eğer kulak çubugun felan eksikse fiyat çok iyi yalnız o yenidoğan ıslak mendil çok az geldi bana ilk zamanlar bebiş inanılmaz cok altına yapıyor ve cok kullanılıyor. En iyiside uni baby yani mümkün olduğunca stok yapmaktanfayda var. Havalar sıcak popişlerinide yıkarız ama bunun kadar pratik olmuyor tabii
Canım öncelikle cevabın için çok teşekkürler. Bir çok konuda fark var sanırım orada her sey daha rahat. Aslında burdada yavas yavas o şekilde olmaya baslıyor benim doktorum rahat bu konuda, ilk bebegimde sancım bir türlü gelmeyince ya git yürü yada eşinle beraber ol demişti:) ama artık 40. Haftada insan nefes almaktan bile bıkıyor hele bu sefer son haftalarımız sıcaklara denk geldi allah sabır versin hepimize
canım amerika da mı yaşıyosun? hangi şehirdesin.ben de 10 sene önce gitmiştim.NY,NJ,miami,orlando,WDC turuydu.N.jersey de kuzenlerim,akrabalarım var.çoooooookkkk güzeldi.hatta maddi durum el verse orda doğumu araştırmıştım ama olamadıçok güzel zamanlar geçirmiştim orda.şimdi hedefim inşallah eşim ve oğlum ve doğacak kızımla tekrar gezmeye gelmek.disneylanda falan.
senin bebeğin cinsiyeti ne?
canım amerika da mı yaşıyosun? hangi şehirdesin.ben de 10 sene önce gitmiştim.NY,NJ,miami,orlando,WDC turuydu.N.jersey de kuzenlerim,akrabalarım var.çoooooookkkk güzeldi.hatta maddi durum el verse orda doğumu araştırmıştım ama olamadıçok güzel zamanlar geçirmiştim orda.şimdi hedefim inşallah eşim ve oğlum ve doğacak kızımla tekrar gezmeye gelmek.disneylanda falan.
senin bebeğin cinsiyeti ne?
saol canım sizden sonra anneme sordum samsunda daha uygunmuş sanırım annemler getircek ordan :)birde bebek bezi linkine baksan.dedim günde 5 tane değişse 40 gün yeter bez :)
Rica ederim , kesinlikle haklisin son haftalarda tabi sikintili oluyor koca gobisler kalkmiyor zaten yerinden birde hal boyle olunca ama artik isin zevkinden degilde saglik yonunden faydasini gorucem diye yapican artik 😊
Sent from my iPhone 5 S
Ya orda epitoztomi kesisi bile yapmıyorlar push push push bebek çıktı 😂 nette izledim bir tane kadın çocuğunun önünde doğum yapıyor o kadar rahatlar :)
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
Ay canım samsunlu musun. Ben de doğumumu samsunda yapıcam inş benim annem samsunlu ama ailem ankarada. İlk doğumumda ankaradaydım çok rahattım şimdi amasyaya tasındık kuzenlerim teyzemlerim felan samsundaki bi doktoru şiddetle tavsıye ettiler ona gidiyorum ben de.
Görev icabı salla başını aş maaşını yapıcaz artık :))
Senin bebişde çok sanlıymıs abd vatandası olacak ben de isterdim bizim gibi vizeyle uğraşmasın. Doğumda yalnız mı olacaksın?
Ya orda epitoztomi kesisi bile yapmıyorlar push push push bebek çıktı 😂 nette izledim bir tane kadın çocuğunun önünde doğum yapıyor o kadar rahatlar :)
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
Bak kesinlikle bu dogru 😄 burda hersey dogalliktan yana dogumhane denen sey yok dogumun gelince sana ozel oda ayarlayip odanda dogum yapiyorsun yaninda istedigin kisiler oluyor ve en az 2-3 gun yatiyorsun iyi bakiyorlar anlican burda 😄 buranin havasindan midir nedir hic bagiran kadinda gormedim dogum sirasinda sanki 10 tane dogurmusta alismis dersin o kadar relaxlar 😄
Sent from my iPhone 5 S
Ben bu push push olayına çok güldüm:)) öyle olsa push lasak da çıksalar. Yalnız ben kesiden yanayım bebiş bilmez şimdi kötü yırtar doktor biliçli bilinçli kessin sonra usturuplu bi şekilde diksin, işi şansa bırakmayalım :)
Ay canım samsunlu musun. Ben de doğumumu samsunda yapıcam inş benim annem samsunlu ama ailem ankarada. İlk doğumumda ankaradaydım çok rahattım şimdi amasyaya tasındık kuzenlerim teyzemlerim felan samsundaki bi doktoru şiddetle tavsıye ettiler ona gidiyorum ben de.
Hep o odalara özenmişimdir 😒😒😒 hurma yiyorum,akşamları yürüyüşe çıkıyoruz olmadı asansörde 1 kat önce iniyorum merdivenle çıkıyorum o derece bu normal doğuma kafayı taktık ayrıca merak ettiğim bu çatın darsa bile normal mi yapıyorlar biliyormusun 😋😋😋😋
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
Keske tr ye boyle bir sistem gelse herkes kendi odasinda yapsa dogumunu birde su doktorlarin sezeryan yapma fikirleri degisse , kesinlikle normal dogum yap ayrica ben bu konuyu o kadar cok arastirdim ki ustelik saglikciyim cati darligi diye bahsedilen birsey varki bu doktorlarin hastalarini son anda sezeryana almak icin uydurduklari bir bahane , eskiden sezeryan mi varmis annelerimiz ninelerimiz cati darligi mi cekmisler masallah hepsi catir catir dogurmuslar sonra bi sorunlari olmus mu hayir hepsi turp gibi masallah 😊 simdi ki dr larin %90 i sezeryan yapma pesinde hem daha fazla para kazaniyorlar hemde prim yapiyorlar bu sadece turkiye de olan birsey neden diger ulkelerde yok ? Burda kesinlikle sezeryan yasak olsende normal dogum yapmak zorundasin ha aksi bir durum olur o ayri ama keyfi kesinlikle sezeryan yapilmiyor cocuk ters makat girisinde bile olsa o cocugu o sekilde dogurtuyorlar sana ve hicbirsey de olmuyor , ama cok istersen bu ulkede sezeryan yapmak o zaman meksika ya gidicen ama oranin hastane sartlari belli pis ulke sonucta , butun topikleri okuyorum da sirf korktuklari icin sezeryan secen o kadar kadin var ki aslinda onlar hep dr kurbani baska bisey degil doktorlarin coguda sezeryan yapmak icin bahane uyduruyo sezeryan diyen dr'dan kac baska dr a gorun hep bunu soylerim ,
Ben sonunda kadar normal dogum isteyen birisiyim hicbir mudahele olmadan ne epidural ne suni sanci epidural de gereksiz bir yontem zaten sanci cekiyorsun en az 4 cm acilman olduktan sonra epidural veriyorlar ama fazla da degil cunku ikinamiyorsun epiduralin etkisiyle ,
Yani kisacasi normal dogum diyorum sonucta gururlanarak bir is basariyosun bebeginle kendi gelmek istedigi zamani kendi seciyor ve sen dogurdum diyebiliyorsun ama sezeryanda sadece dunyaya getirdim diyebilirsin dogurdum diyemezsin .
Sent from my iPhone 5 S
Gerçekten çok iyi bir şekilde açıklamışsın 👍👍👍👏👏👏 para almak için kesi bile yapıyorlar böyle doktorlarda var bende senin gibi beeği öğrendiğimden beri herkese normal doğum istiyorum ben diyordum inşallah kucağımıza alırız 👶🍼🍼🍼 sağ sağlim 💗💗💗
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
İyi güzelde tuvalete giderken ki o sıkıntıdan korkuyorum ⚡️⚡️⚡️ 😂😂
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
Evet canim samsunluyum ama erzurumda yasiyorum.annemlerde illa burda yap dogumu dediler ama ben burdaki doktprumdan cok memnunum birakip gidemedim :)
Aynı durum bendede war canim karin cevresi kucul cikiyo 3 haftaya yakın dr dopler bakio suan her hafta bugün gittim yine beslenio dedi ama riske atmayalım 10 gün önce alalım istersen dedi ben beklemeyi dusunuorum zaten küçük beslenmesi dewam ettikten sonra dursun karnimda daha iyi ınşallahhh yanlis düşünmüyorumdur artik yaşayıp gorcez
Gerçekten çok iyi bir şekilde açıklamışsın 👍👍👍👏👏👏 para almak için kesi bile yapıyorlar böyle doktorlarda var bende senin gibi beeği öğrendiğimden beri herkese normal doğum istiyorum ben diyordum inşallah kucağımıza alırız 👶🍼🍼🍼 sağ sağlim 💗💗💗
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?