2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım sizden sonra anneme sordum samsunda daha uygunmuş sanırım annemler getircek ordan :)birde bebek bezi linkine baksan.dedim günde 5 tane değişse 40 gün yeter bez :)

Ayyy bnimde yarın çatı mua. Var erteleyip durmuştum gün bugün bakalım😁😁😁😁

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Rica ederim , kesinlikle haklisin son haftalarda tabi sikintili oluyor koca gobisler kalkmiyor zaten yerinden birde hal boyle olunca ama artik isin zevkinden degilde saglik yonunden faydasini gorucem diye yapican artik 😊

Sent from my iPhone 5 S

Ya orda epitoztomi kesisi bile yapmıyorlar push push push bebek çıktı 😂 nette izledim bir tane kadın çocuğunun önünde doğum yapıyor o kadar rahatlar :)

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Evet canim New Jersey de yasiyorum , oo sen her yeri turlamissin daha bana firsat gelmedi haliyle hamis oldugumdan 😊 cinsiyetimiz erkek , keske firsatin olabilseymis aslinda sadece dogum icin gelip geri gidebiliyorsun bi arkadasim sirf dogum icin gelip 2 ay kalip hicbir masraf odemeden gitti yani burda dogum birde cok masrafli 20.000$ ila 70.000$ arasinda degisiyor e haliyle cogu kisi bu parayi odemeden gidiyorlar islerine geliyor sende oyle yapabilirdin cocugun dogduktan bir iki hafta icinde pasaportunu alip donebiliyorsun ustelik cocuk amerikan vatandasi ve tum dunya uzerinde rahatca hareket edebiliyor kimse sana niye dogum masraflarini odemedin diye yakana yapismiyor buraninda o guzelligi var ☺️ kismet belki ucuncuyu burda dogurursun 😉 insallah tekrar gelmek nasip olur , akrabalarin hangi town da oturuyorlar belki taniyor olabilirim ?
Senin bebegin cinsiyeti ne bu arada ?

Sent from my iPhone 5 S

saol canım sizden sonra anneme sordum samsunda daha uygunmuş sanırım annemler getircek ordan :)birde bebek bezi linkine baksan.dedim günde 5 tane değişse 40 gün yeter bez :)

Ay canım samsunlu musun. Ben de doğumumu samsunda yapıcam inş benim annem samsunlu ama ailem ankarada. İlk doğumumda ankaradaydım çok rahattım şimdi amasyaya tasındık kuzenlerim teyzemlerim felan samsundaki bi doktoru şiddetle tavsıye ettiler ona gidiyorum ben de.

Görev icabı salla başını aş maaşını yapıcaz artık :))
Senin bebişde çok sanlıymıs abd vatandası olacak ben de isterdim bizim gibi vizeyle uğraşmasın. Doğumda yalnız mı olacaksın?

Ya orda epitoztomi kesisi bile yapmıyorlar push push push bebek çıktı 😂 nette izledim bir tane kadın çocuğunun önünde doğum yapıyor o kadar rahatlar :)

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Bak kesinlikle bu dogru 😄 burda hersey dogalliktan yana dogumhane denen sey yok dogumun gelince sana ozel oda ayarlayip odanda dogum yapiyorsun yaninda istedigin kisiler oluyor ve en az 2-3 gun yatiyorsun iyi bakiyorlar anlican burda 😄 buranin havasindan midir nedir hic bagiran kadinda gormedim dogum sirasinda sanki 10 tane dogurmusta alismis dersin o kadar relaxlar 😄

Sent from my iPhone 5 S

Heh aynen oyle 😄
Artik bi dahakine nasip olursa burda dogum yaparsin , kayinvalidem gelecek tr den 3 hafta sonra o olacak yanimda

Sent from my iPhone 5 S

Ben bu push push olayına çok güldüm:)) öyle olsa push lasak da çıksalar. Yalnız ben kesiden yanayım bebiş bilmez şimdi kötü yırtar doktor biliçli bilinçli kessin sonra usturuplu bi şekilde diksin, işi şansa bırakmayalım :)

Hep o odalara özenmişimdir 😒😒😒 hurma yiyorum,akşamları yürüyüşe çıkıyoruz olmadı asansörde 1 kat önce iniyorum merdivenle çıkıyorum o derece bu normal doğuma kafayı taktık ayrıca merak ettiğim bu çatın darsa bile normal mi yapıyorlar biliyormusun 😋😋😋😋

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

İyi güzelde tuvalete giderken ki o sıkıntıdan korkuyorum ⚡️⚡️⚡️ 😂😂

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Evet canim samsunluyum ama erzurumda yasiyorum.annemlerde illa burda yap dogumu dediler ama ben burdaki doktprumdan cok memnunum birakip gidemedim :)

Keske tr ye boyle bir sistem gelse herkes kendi odasinda yapsa dogumunu birde su doktorlarin sezeryan yapma fikirleri degisse , kesinlikle normal dogum yap ayrica ben bu konuyu o kadar cok arastirdim ki ustelik saglikciyim cati darligi diye bahsedilen birsey varki bu doktorlarin hastalarini son anda sezeryana almak icin uydurduklari bir bahane , eskiden sezeryan mi varmis annelerimiz ninelerimiz cati darligi mi cekmisler masallah hepsi catir catir dogurmuslar sonra bi sorunlari olmus mu hayir hepsi turp gibi masallah 😊 simdi ki dr larin %90 i sezeryan yapma pesinde hem daha fazla para kazaniyorlar hemde prim yapiyorlar bu sadece turkiye de olan birsey neden diger ulkelerde yok ? Burda kesinlikle sezeryan yasak olsende normal dogum yapmak zorundasin ha aksi bir durum olur o ayri ama keyfi kesinlikle sezeryan yapilmiyor cocuk ters makat girisinde bile olsa o cocugu o sekilde dogurtuyorlar sana ve hicbirsey de olmuyor , ama cok istersen bu ulkede sezeryan yapmak o zaman meksika ya gidicen ama oranin hastane sartlari belli pis ulke sonucta , butun topikleri okuyorum da sirf korktuklari icin sezeryan secen o kadar kadin var ki aslinda onlar hep dr kurbani baska bisey degil doktorlarin coguda sezeryan yapmak icin bahane uyduruyo sezeryan diyen dr'dan kac baska dr a gorun hep bunu soylerim ,
Ben sonunda kadar normal dogum isteyen birisiyim hicbir mudahele olmadan ne epidural ne suni sanci epidural de gereksiz bir yontem zaten sanci cekiyorsun en az 4 cm acilman olduktan sonra epidural veriyorlar ama fazla da degil cunku ikinamiyorsun epiduralin etkisiyle ,
Yani kisacasi normal dogum diyorum sonucta gururlanarak bir is basariyosun bebeginle kendi gelmek istedigi zamani kendi seciyor ve sen dogurdum diyebiliyorsun ama sezeryanda sadece dunyaya getirdim diyebilirsin dogurdum diyemezsin .

Sent from my iPhone 5 S

Gerçekten çok iyi bir şekilde açıklamışsın 👍👍👍👏👏👏 para almak için kesi bile yapıyorlar böyle doktorlarda var bende senin gibi beeği öğrendiğimden beri herkese normal doğum istiyorum ben diyordum inşallah kucağımıza alırız 👶🍼🍼🍼 sağ sağlim 💗💗💗

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Kesinlikle oyle yeterki para olsun ,
Insallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi canim 😘👶

Sent from my iPhone 5 S

İyi güzelde tuvalete giderken ki o sıkıntıdan korkuyorum ⚡️⚡️⚡️ 😂😂

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Yok canım ya o oyle zor bişey değil geçen burda bi arkadasa anlattım sadece kuru tutman gerekiyor birazcık özen lazım okadar. Ben pek sıkıntı duymadım yanı, doktorunla bu konuyu kesin konus ben konusmustum diikişde özzen istediğimi felan şimdikinde doktorumu değiştirdin onunlada bu meseleyi baştan konsumustuk:)) cidden önemli ve hassas bir konu

Evet canim samsunluyum ama erzurumda yasiyorum.annemlerde illa burda yap dogumu dediler ama ben burdaki doktprumdan cok memnunum birakip gidemedim :)

Ben de samsundakinden memnunum kime sorsan o doktoru söyledi. İnşallah doğumlardan sonrada iyi bahsetmeye devam ederiz:)

bana doplerle ilgili birşey demedi haftaya kontrolde tekrar ister belki. benim için kilo önemli değil başka sağlık problemleri olmasinda sürekli aklımda stres olmamaya çalışıyorum ama olmuyor malesef beslenme ile ilgili birşey yapıyor musun neler yiyorsun sana da çok geçmiş olsun canım

Kizlar birsey soracagim , iki gundur asiri bir uyku istegi var bende nerdeyse aksam 8 de yatip sabah 7 de kalkiyorum. Engel olamiyorum kendime neen bole oldum acaba. Hala calisiyorum ama iki gun once boyle degildim.?

valla bu konuda bende cok korkuyorum.doktora guvenmemek nkdr kotu birsey ya ben normal istiyorum dedim tabi vs dedi.ama kadin okadar cok sezeryan yapiyorki randevumu alamadim full resmen..son anda bahane soylerse ne yapicm nasil guvenicem inanicm samimi olduguna bilmiyorum.tuhaf bir kadin soguk buz gibi..

Arkadaşlar doktor normal doğumda ağrı kesiciler yapılıyormuş diyozem mi ne adı tam bilmiyorum..bebeğin başı falan cıkarken rahatlatıyormuş ..epidurale gerek kalmıyormuş..bilen duyan var mı acaba?? gerçekten ağrıyı kesiyor mu ne kadar etkili

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…