- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #30.961
Eveeett benim icin sezeryana saatler kaldı. Kendimi kötü hissediyorum bebeğimin sağlığı ile ya bise olursa diye. Heyecan korku bir arada. Dualarınızı esirgemeyin. 2 mizde sağsağlim cıkalim ins. 36+0da inş küvozluk bir durumu olmaz. Kendime geldigimde bir sorun olmazsa yine yazarim. Allah a emanet olun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eveeett benim icin sezeryana saatler kaldı. Kendimi kötü hissediyorum bebeğimin sağlığı ile ya bise olursa diye. Heyecan korku bir arada. Dualarınızı esirgemeyin. 2 mizde sağsağlim cıkalim ins. 36+0da inş küvozluk bir durumu olmaz. Kendime geldigimde bir sorun olmazsa yine yazarim. Allah a emanet olun.
Ya arkadaslar bikac gundur farkettim belki daha oncedende vardir,karnima dokundugumda odem varmis gibi sari sari izler beliriyo geciyo hemen.sizdede ayni durum var mi ?
Insallah canim benim az kalmis Rabbim bu mubarek gunler hatrina evladla sevindirsin guzel yuzunu amin
çok teşekkür ederim canım benimmmmm inşallah amin allah evladını bağışlasın analı babalı büyütsün inşallahhhh çok öptüm güzel kalplim güzel yüzlümmmmm
valla bu konuda bende cok korkuyorum.doktora guvenmemek nkdr kotu birsey yaben normal istiyorum dedim tabi vs dedi.ama kadin okadar cok sezeryan yapiyorki randevumu alamadim full resmen..son anda bahane soylerse ne yapicm nasil guvenicem inanicm samimi olduguna bilmiyorum.tuhaf bir kadin soguk buz gibi..
bana doplerle ilgili birşey demedi haftaya kontrolde tekrar ister belki. benim için kilo önemli değil başka sağlık problemleri olmasinda sürekli aklımda stres olmamaya çalışıyorum ama olmuyor malesef beslenme ile ilgili birşey yapıyor musun neler yiyorsun sana da çok geçmiş olsun canım
ben onu haftalar önce farketmiştim:) bende de oluyor neden ama bilmiyorum deri cok inceldiğinden mi acaba nedir
Doktor doktor degilms, insan karsisindakinin bilincaltina boyle kotu yukleme yapmaz ustelik hamile bir bayana
Canim cok geçmiş olsun inşallah bir dahaki sefere herşey yolunda gider
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Eğer kulak çubugun felan eksikse fiyat çok iyi yalnız o yenidoğan ıslak mendil çok az geldi bana ilk zamanlar bebiş inanılmaz cok altına yapıyor ve cok kullanılıyor. En iyiside uni baby yani mümkün olduğunca stok yapmaktanfayda var. Havalar sıcak popişlerinide yıkarız ama bunun kadar pratik olmuyor tabii
Ay ne alaka doğumda bebek çıkmak için çaba sarfedecek ve sende o çıksın diye ıkınacaksın yani bebekde sen de aynı amaç için uğraşacaksınız. Hem kafası mucize eseri kanaldan geçerken bıngıldak denen yer birbirine yaklaşıyormuş. Doğumda her şey bebek ve anneden yana .geçen burda bir arkadaş paylaşmıştı ve okumustum birçok doktor çatı muayenesi yapmıyormuş bile çatı doğum sancısı başlamadan anlaşılmazmış. Eğer normal doğum istiyorsan hiç sıkma canını
Saol canim ilk duyduğumda bende düşünüp düşünüp agliyodum gelişim geriliği felan warsa die ama sonradan Allah ne verirse kabulumuz yapcak biseyim yok dua ediyorum bide bana gunde 2 yumurta ve yoğurt ye demistin onlari yemeye çalışıyorumbana doplerle ilgili birşey demedi haftaya kontrolde tekrar ister belki. benim için kilo önemli değil başka sağlık problemleri olmasinda sürekli aklımda stres olmamaya çalışıyorum ama olmuyor malesef beslenme ile ilgili birşey yapıyor musun neler yiyorsun sana da çok geçmiş olsun canım
Çatı mua olan varmı çok fazla acımaz ama ne kadar sürüyor anlatırmısınuz :)
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
İçin rahatlasın,git bakalım.Ama inan ki olağan şeyler bunlar.Artık doğurana kadar çekicez.
İnşallah hem doğumu kolay olur küçük bebeğin. Şimdi benm kız biraz iri inan onun bile oladar iri olması beni pek mutlu etmiyo. Karnımdaki bebişimde kilosu hep haftasından fazla kara kara doğumu düşünüyorum :)
Birde yoga dvdsinin adını neydi? Ben de yapmak istiyorum en azından biraz daha fazla hazırlar doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?