2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eveeett benim icin sezeryana saatler kaldı. Kendimi kötü hissediyorum bebeğimin sağlığı ile ya bise olursa diye. Heyecan korku bir arada. Dualarınızı esirgemeyin. 2 mizde sağsağlim cıkalim ins. 36+0da inş küvozluk bir durumu olmaz. Kendime geldigimde bir sorun olmazsa yine yazarim. Allah a emanet olun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dualrım seninle canım korkma.. kendini doğumdan sonrasına odakla ..bebeğin kucağına verecekler onu koklayacaksın.. haberlerini bekliyoruz..sağlıkla kal

Ya arkadaslar bikac gundur farkettim belki daha oncedende vardir,karnima dokundugumda odem varmis gibi sari sari izler beliriyo geciyo hemen.sizdede ayni durum var mi ?

Tüm dualarım seninle arkadaşım.gör bak yarın,çok güzel mesajlar yazacaksın bize:)Bebeğinde zor günleri atlatmış ki,22 haftalık bebekler bile sapasağlam çıkıyor hastaneden.hiç korkma sen :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim sagsalim bebisini kucagina alicaksin. Hic korkma Allahin izniyle hersey cok guzel olacak. Dualarimiz seninle

Allah kurtarsin canım benim. ..inşallah sağ salim kucağına alırsın. .maşallah haftası filan herşey güzel Allaha emanet olun

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Canım eğer burun kıvırıyorsa yol yakınken dön bence :) sezeryanı hiç düşünme bence ya o çektiğin ağrıya yazık olur insan bebeğine bakamıyor ablam bebeğini kucağına almayı bırak altını alamıyordu ağrıdan

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Canım benim sen ve bebeğin de Allah'a emanet olun.. Allah'ın izniyle ikinizde sağ salim çıkacaksınız sezeryandan.. İyi haberlerini bekliyoruz:)

Canım benim inşallah evladının hiçbir sorunu yoktur.. Bence çok acil bir durum olsa doktor haftaya gel demezdi.. İnşallah bebeği sağ salim kucağına alırsın.. Yüreğini ferah tutmaya çalış..

Çatı mua olan varmı çok fazla acımaz ama ne kadar sürüyor anlatırmısınuz :)

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Doktor doktor degilms, insan karsisindakinin bilincaltina boyle kotu yukleme yapmaz ustelik hamile bir bayana

Canim cok geçmiş olsun inşallah bir dahaki sefere herşey yolunda gider

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

evet canım üstelik ilk hamileliğim olduğunuda belirttim yani ben şimdi onun söylediğini karşımda o olduğu sürece takarım kafama doktorumu değiiştirmeye karar verdim bu yüzden...

sağol canım inşallah başka bi dr a gitcem artık onda sıkıntı yaşamam umarım

doğru söylüyorsun aslında çatı muayenesi insanı germekten başka bi işe yaramıyomuş..tahminimce doğum sancısı başlayınca çekingenlikten dolayı ortaya çıkan kasılmada gider sanırım...yani öyle ümid ediyorum artık. sezeryandan daha çok tırsıyorum ben ya..

Canım sağsalim bebeğine kavuşmanı dilerim , bize haber vermeyi unutma...

Saol canim ilk duyduğumda bende düşünüp düşünüp agliyodum gelişim geriliği felan warsa die ama sonradan Allah ne verirse kabulumuz yapcak biseyim yok dua ediyorum bide bana gunde 2 yumurta ve yoğurt ye demistin onlari yemeye çalışıyorum

canım Allah yardımcın olsun..sende bizler için dua et inşallah..

Çatı mua olan varmı çok fazla acımaz ama ne kadar sürüyor anlatırmısınuz :)

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

ben bugün çatı muayenesi için doktora gittim ama muayenem yarım kaldı..kasıldığım için canım acıdı ama herkesin öyle olmuyor gayet rahat geçirende var bu muayeneyi..doktor iki parmağını sokuyor genişliğe falan bakıyor baya içe doğru ilerliyor engel var mı anlamaya çalışıyor ben buraya kadarını anlayabildim çünkü daha fazla devam edemedi çok kıvrandığım için :/ inşallah seninki sorunsuz ve rahat geçer canım şimdiden geçmiş olsun...

Neslihan iskitin yoga DVD si bendeki.. bi dene bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…