- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #30.981
ben bugün çatı muayenesi için doktora gittim ama muayenem yarım kaldı..kasıldığım için canım acıdı ama herkesin öyle olmuyor gayet rahat geçirende var bu muayeneyi..doktor iki parmağını sokuyor genişliğe falan bakıyor baya içe doğru ilerliyor engel var mı anlamaya çalışıyor ben buraya kadarını anlayabildim çünkü daha fazla devam edemedi çok kıvrandığım için :/ inşallah seninki sorunsuz ve rahat geçer canım şimdiden geçmiş olsun...
Canim benim insallah guzel hayirli en onemlisi bebeginle. birlikte gel aramiza bugunguzel haberlerlerini bekliyoruz..sagsalim al kucaginna evladini insallahEveeett benim icin sezeryana saatler kaldı. Kendimi kötü hissediyorum bebeğimin sağlığı ile ya bise olursa diye. Heyecan korku bir arada. Dualarınızı esirgemeyin. 2 mizde sağsağlim cıkalim ins. 36+0da inş küvozluk bir durumu olmaz. Kendime geldigimde bir sorun olmazsa yine yazarim. Allah a emanet olun.Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ben internetten 25 e aldim kargo bedavaydi.annemler samsunda orda daha uygunmus,ama onlara demeden aldigim icin gecti artik :)
Senin gosterdiklerinde cok guzelmis.onlar nekadar?
Buarada samsundakilwr 15 mis ama bolemi bilmiyom.malzemeye gore degisir
Ay canım benim Rabbim yardımcın olsun inş hayırlısyla dinlenirsin evinde oh ne güzel :) meslegın ne acaba :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın arkadaşlar dün itibari ile doğum iznine ayrildım.haftaya kontrolum neler yesem bebek kilo alır acaba inşallah haftaya kadar gelişim geriliği durur çok üzülüyorum .benim gibi olup da sonradan gelisimi duzene giren var mi
günaydın arkadaşlar dün itibari ile doğum iznine ayrildım.haftaya kontrolum neler yesem bebek kilo alır acaba inşallah haftaya kadar gelişim geriliği durur çok üzülüyorum .benim gibi olup da sonradan gelisimi duzene giren var mi
Evet canim New Jersey de yasiyorum , oo sen her yeri turlamissin daha bana firsat gelmedi haliyle hamis oldugumdan 😊 cinsiyetimiz erkek , keske firsatin olabilseymis aslinda sadece dogum icin gelip geri gidebiliyorsun bi arkadasim sirf dogum icin gelip 2 ay kalip hicbir masraf odemeden gitti yani burda dogum birde cok masrafli 20.000$ ila 70.000$ arasinda degisiyor e haliyle cogu kisi bu parayi odemeden gidiyorlar islerine geliyor sende oyle yapabilirdin cocugun dogduktan bir iki hafta icinde pasaportunu alip donebiliyorsun ustelik cocuk amerikan vatandasi ve tum dunya uzerinde rahatca hareket edebiliyor kimse sana niye dogum masraflarini odemedin diye yakana yapismiyor buraninda o guzelligi var ☺️ kismet belki ucuncuyu burda dogurursun 😉 insallah tekrar gelmek nasip olur , akrabalarin hangi town da oturuyorlar belki taniyor olabilirim ?
Senin bebegin cinsiyeti ne bu arada ?
Sent from my iPhone 5 S
selam kizlar doktordan geldim.benim kiz yine gostermedi kendinikadin yan cevirdi duz yatirdi yok donmedi yuz ustu yatiyor cocuk.ama iyiymis herseyi normal bas asagi duruyor zaten.kilosu 33+2 2165 gr.doktor gayet iyi dedi.gobegim sivri ya sordum cinsiyet olayini caktirmadan kiz merak etme dedi :) boyle yani bizdennnn
selam kizlar doktordan geldim.benim kiz yine gostermedi kendinikadin yan cevirdi duz yatirdi yok donmedi yuz ustu yatiyor cocuk.ama iyiymis herseyi normal bas asagi duruyor zaten.kilosu 33+2 2165 gr.doktor gayet iyi dedi.gobegim sivri ya sordum cinsiyet olayini caktirmadan kiz merak etme dedi :) boyle yani bizdennnn
vallahı cnm benım bebegımde 35 ıncı haftada 2200 gr. dı doktor bel cevresı 2 hafta gerı dedı. Ama boy ve kafa cevresı normalmıs, benım gıbı zayıf bebegı olan bı arkladasım var benden 4 gun gerıde oda kucuktu bebegı bu hafta 2500 gr. olmuş. ne yedin dedım aç karna her sabah muz yedım dedı. bıde kavun karpuz cok yedım dedı bılmıom etkılı mı ama bu sabahtan ıtıbaren bende basladım muza aç karnına. inşallah toparlar cnm bebıslerimiz. dua edelim. bide bana doktor erken dogum olabılır demıstı allahım korusun ınslalah vakıtlıce gelsınler
Eveeett benim icin sezeryana saatler kaldı. Kendimi kötü hissediyorum bebeğimin sağlığı ile ya bise olursa diye. Heyecan korku bir arada. Dualarınızı esirgemeyin. 2 mizde sağsağlim cıkalim ins. 36+0da inş küvozluk bir durumu olmaz. Kendime geldigimde bir sorun olmazsa yine yazarim. Allah a emanet olun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
vallahı cnm benım bebegımde 35 ıncı haftada 2200 gr. dı doktor bel cevresı 2 hafta gerı dedı. Ama boy ve kafa cevresı normalmıs, benım gıbı zayıf bebegı olan bı arkladasım var benden 4 gun gerıde oda kucuktu bebegı bu hafta 2500 gr. olmuş. ne yedin dedım aç karna her sabah muz yedım dedı. bıde kavun karpuz cok yedım dedı bılmıom etkılı mı ama bu sabahtan ıtıbaren bende basladım muza aç karnına. inşallah toparlar cnm bebıslerimiz. dua edelim. bide bana doktor erken dogum olabılır demıstı allahım korusun ınslalah vakıtlıce gelsınler
Canım seni korkutmak istemem ama görümcem de yaptiramadi cati muayenesini cok gerildi sonra suyu gelince de yaptiramadi doktoru bebege riske atamam diye sezeryan yaptıevet canım üstelik ilk hamileliğim olduğunuda belirttim yani ben şimdi onun söylediğini karşımda o olduğu sürece takarım kafama doktorumu değiiştirmeye karar verdim bu yüzden...
sağol canım inşallah başka bi dr a gitcem artık onda sıkıntı yaşamam umarım
doğru söylüyorsun aslında çatı muayenesi insanı germekten başka bi işe yaramıyomuş..tahminimce doğum sancısı başlayınca çekingenlikten dolayı ortaya çıkan kasılmada gider sanırım...yani öyle ümid ediyorum artık. sezeryandan daha çok tırsıyorum ben ya..
Gunaydın Kızlar, tecrübeli annelere soruyorum doğumun başlayacagını anlamak mumkunmu yanı ne bilim kasık bel agrısı dısında.. :S Bende 2 3 gundur asırı bır uyku ıstegı varda acaba neden diye meraktayım... Daha çok erken gelmesin bebeğim zamanında gelsın ınsallah
masrafları ödemeden gidiyorlar mıben çok tutuyor diye gelmekten vazgeçmiştim.keşke o zaman bilseydim bunu evet amerikan vatandaşı oluyor diye istemiştik zaten.kısmet ne diyim..
kuzenim cliffside park da yaşıyor.ismi narek
benim ikinci bebeğim bu kız ,ilki erkek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?