2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kayganlasrmtirici filan sürmeden mi bakıyorlar direkt mi parmağıni girdiriyor

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Canim benim insallah guzel hayirli en onemlisi bebeginle. birlikte gel aramiza bugunguzel haberlerlerini bekliyoruz..sagsalim al kucaginna evladini insallah

Gunaydın Kızlar, tecrübeli annelere soruyorum doğumun başlayacagını anlamak mumkunmu yanı ne bilim kasık bel agrısı dısında.. :S Bende 2 3 gundur asırı bır uyku ıstegı varda acaba neden diye meraktayım... Daha çok erken gelmesin bebeğim zamanında gelsın ınsallah

bunlardan biri 44 biri 50 lira idi sanırım canım

günaydın arkadaşlar dün itibari ile doğum iznine ayrildım.haftaya kontrolum neler yesem bebek kilo alır acaba inşallah haftaya kadar gelişim geriliği durur çok üzülüyorum .benim gibi olup da sonradan gelisimi duzene giren var mi

Ay canım benim Rabbim yardımcın olsun inş hayırlısyla dinlenirsin evinde oh ne güzel :) meslegın ne acaba :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ebeyim canım ama insanın kendi başına birşeyler gelince resmen düşünemiyor.kendi söküğumu dikemiyorum teselli edemiyorum

selam kizlar doktordan geldim.benim kiz yine gostermedi kendini kadin yan cevirdi duz yatirdi yok donmedi yuz ustu yatiyor cocuk.ama iyiymis herseyi normal bas asagi duruyor zaten.kilosu 33+2 2165 gr.doktor gayet iyi dedi.gobegim sivri ya sordum cinsiyet olayini caktirmadan kiz merak etme dedi :) boyle yani bizdennnn

canim nekadar geri bebisin

vallahı cnm benım bebegımde 35 ıncı haftada 2200 gr. dı doktor bel cevresı 2 hafta gerı dedı. Ama boy ve kafa cevresı normalmıs, benım gıbı zayıf bebegı olan bı arkladasım var benden 4 gun gerıde oda kucuktu bebegı bu hafta 2500 gr. olmuş. ne yedin dedım aç karna her sabah muz yedım dedı. bıde kavun karpuz cok yedım dedı bılmıom etkılı mı ama bu sabahtan ıtıbaren bende basladım muza aç karnına. inşallah toparlar cnm bebıslerimiz. dua edelim. bide bana doktor erken dogum olabılır demıstı allahım korusun ınslalah vakıtlıce gelsınler

günaydın arkadaşlar bende geçen cuma gittim doktora 3400 kg ,başı dönmüş ve herşey yolundaymış 5 ağustos diyoruz ama erken olabilir dedi bu cuma tekrar gidicem alttan bakıcakmış ....

masrafları ödemeden gidiyorlar mı ben çok tutuyor diye gelmekten vazgeçmiştim.keşke o zaman bilseydim bunu evet amerikan vatandaşı oluyor diye istemiştik zaten.kısmet ne diyim..
kuzenim cliffside park da yaşıyor.ismi narek
benim ikinci bebeğim bu kız ,ilki erkek.

ben varm cnm daha once yazmsıtım benım kızım gelısme gerılıgı le dogdu o yüzden bu gebelıgımde sık takıp oluyorum her neyse 30 hafta da bebek 1500 du 32 de 1600 33 de 1700 du cok uzuldum bu da ılk gebelıgım gıbı olacak diye bi de dıyet yapıyordum gebelik sekerım var dıye .. 33 de diyeti bıraktım günde 2 yumurta 1 kase yoğurt 3 bardak sut 1 kase yoğurt 1 tabak meyve 1 kase kuruyemıs 1 tane muz ve 1 kasık bal yedim ve 1 haftada 300 gr aldı bu arada hep sola yattım fazla kalkmadım sana tavsıyem proteın ağırlıklı beslen meyve ye ve bol bol dinlen benımki 2 hafta gerıydı ama simdi haftasında cok sukurrr

Son düzenleme:

Canım kesin değil mi ki cinsiyeti

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

benim doktor da artık bebekler foto vermez pek bu haftalardan sonra içeride sıkışık eli yüzünde olur genelde dedi. maşallah bebişler 2 kg.yu geçti. artık geri sayım başladı. şimdi hızla kg alip tosunlaşacaklar inşallah :)

aç karına muz kabızlık yapabilir.ben bu ara kabız olmaya takık durumdayım da .. hani ıkınmak bebeğin erken gelmesine neden olacak sanki.gerçi benim böyle bir riskim olduğu için direk aklıma böyle geldi.riskin yoksa olabilir tabii

Canım sağlıkla al inşallah kucağına Allah yardımcınız olsun bebişle güzel haberlerlerini bekliyoruz

Benim de Pazartesi kontrolüm vardı göbek çevresi 2 haftaya yakın geride çıktı, kafa çevresine göre 1 hafta geride, bacak boyuna göre de bi kaç gün.. 36+1 de bebeğim 2560 gr'dı. Doktor bu 2,5 kiloyu geçmiş bebekler için kilonun artık sorun olmayacağını söyledi.. Bence senin de 36. Haftanda 2,5 kiloya yaklaşır bebeğin, benim hiç aklıma gelmiyor birazcık Minnak oluversinler doğurması kolay olur? 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım seni korkutmak istemem ama görümcem de yaptiramadi cati muayenesini cok gerildi sonra suyu gelince de yaptiramadi doktoru bebege riske atamam diye sezeryan yaptı

Canım hiç zannetmiyorum doğum belirtisi olduğunu hatta doğuma yakın ınsan bi enerji patlaması yaşıyo, seninki fırtına öncesi sessizlik olabilir:))

Hem ne guzel bu sıcaklarda ve gobuşle uyuyabiliyorsun ben 1 saat deliksiz uyuyamıyorum hem bebek hem hamilelik yordu çok

İnşallah zamanında kolayca gelir ama bana 40. Hafta çok uzak gelmeye basladı

Aynen oyle odemeye gerek yok cocuj zaten vatandas kimse gelip senden para istemez , aaa cliffside park cok yakiniz 5 dk mesafe ama adini cikaramadim 😕
Allah saglikla dunyaya getirmeyi nasip etsin ins

Sent from my iPhone 5 S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…