2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

 
kızlar selam,

işyerinde sezeryan ile doğum yapan arkadaş mutlaka hastane çantana KORSE koy dedi ona doğumdan sonra hasta bakıcı nerede korsen demiş, hemen eşini gönderip aldırmışlar. yeni doğum sonrası göbek olduğundan onun dikişe değmemesi gerekiyormuş göbek dikişe sarkabiliyormuş, DOREMI'nın korsesini çok övdü mutlaka onu al dedi. sizler korse seçimi yaptınız mı? ben de dikişler açısından iyi olmaz diye düşünüyordum ama aksine onun için lazımmış.
 

Benim arkadaşlarımın hepsi sezeryan oldu hiç duymadım korse taktıklarını , tam tetsine doktor izin vermiyormuş ilk haftalarda dediler.
 

Normal doğumda oluyormuş ama Sezeryanda kimi doktorlar bir hafta sonra giy diyormus kimisi olmaz o doktoruna bağlı ama ben giyemem sanırım sıkılirim..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
 
Benim arkadaşlarımın hepsi sezeryan oldu hiç duymadım korse taktıklarını , tam tetsine doktor izin vermiyormuş ilk haftalarda dediler.

valla hem de ikiz sezeryan, çok da şükrediyor giydiğine acayip toparladi karnımı diyor. bilemedim şimdi. ben alayım da olmadi 1 hafta sonra felan giyilir illaki sıkılsan da giy diye çok tembihledi.
 
Selam kızlar bazı annelerin bebekleri zayıf diye kaygilandigini görünce tavsiyeler de bulunmak istedim 2 hafta önce kontrolum vardı Bebeğimin kilosu 2200 gr dı sezaryen olacağım için doktorum çok az buldu 3 kilo olabilse doğuma kadar dedi bende çok üzüldüm ve istahim da yoktu baya bir telaş yaptım. 2 hafta sonra ya randevumu aldım ve toparlamam gerek ve bebegımın kilo alması gerekti. Araştırdım en çok neler kilo yapar diye. Mutlaka süt et ve yoğurt bebeğe baya kilo aldırıyor yemek yemesiniz bile süt için yerine. Dün kontrole gittim doktorum bile sasirdi ne yaptın sen dedi baya kilo almış bebeğim 2850 gr olmuş 2 hafta içinde 600 gr almış ve dogumum a 2 hafta var hersey yolunda artık çok şükür. Ve aklıma geldikçe süt içiyorum her yemekte mutlaka yoğurt yiyiyorum ve muz gerçekten de kilo yapıyor her gün muz yiyiyorum. Umarım yardimci olurum sizlere.
 

Arkadaşım haklısın. Benimde geçen pazartesi 2200 dedi doktor düşük kilosu biraz dedi. Kötü oldum.. Ben bir hafta boyunca süt haşlanmış yumurta et yoğurt tükettim çoğunlukla.. Tam bir hafta sonra kontrole gittiğimde doktor 2700 kilosu iyi dedi. çok mutlu oldum. Unutmayın biz ne yersek ondan besleniyor yavrularımız. :129::129::129:
 
Ne mutlu arkadaşım Rabbim sağlıkla almayi nasip etsin. Yararlı besinler yersek bebislerimiz de hem kilo alır hem sağlıklı olur.
 
Kızlar ben acaaayip şekilde tatile gitmek istiyorum.
biliyorum düşünmenin bile zamanı değil ama 3 yıldır küçük 2 kaçamak hariç tatil yapmadım.şu an da doğum iznindeyim.
çoook istiyorum napiiim deniz-havuz-kum-güneş burnumda tütüyor.terledikçe soğuk bi havuz olsada atlasam diyorum.var mı hiç tatil planı olan?
 
 

her yıl tatile gitmeye alışmışlar için çok zor bende deli oluyorum ama kendini iyi hissediyormusun ? kendi adıma gittiğime deymez diye düşünüyorum gerek görüntü (benim kArnım çok iri ) gerek erken yorulma derken deymez diyorum planları erteliyorum belki kurban bayramına bi kaçamak olabilir ama o zamanda benim henüz 2 aylık seninse 1 aylık bebişin olmuş olucak bakalım :)
 
bırkac gunudr kasıklarımda anı ve sıddetlı batmalar var,kısa suruyr ama benı telasa sokuyor,bu durumu yasayan var mı?

iki çocuk annesi kardeşime sordum erkek çocuk belden, kız çocuk kasıkdan sancı olurmuş sancıların başladı demekki 5 dk. da bire düşerse ve dinlenincede geçmesse doktora git derim .....
 


Maşallah cnm kuzuna :) benımkıde gecen hafta 2200 gr doktor zayıf dedı. bende ac karna sabahları muza basladım . et sut zaten tuketıyorum ınsallah ıse yarar cuma randevum var bakalım nolcak
 

inşallah canım erken dogum rıskı olabılır demese sorun etmıcem de. İnşalalh hızlıca kılo alır ve zmaanında gelır cok panık oluyorum. kafa cevresı ve bacagı onde gıdıo ama bel cevresı 2 hafta gerı benım bebısın
 
 
Pamuk olarak hangi markayi aldınız ,Temmuz annelerinden biri yazmış kapaklı saklama kabı gibi birşeye koparıp pamuklari koymuş kaynattigi suyu ılık olunca o kaba koymuş. .bebisin poposu için, normal pamuk aldım dedi acaba işe yarar mı?

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
 
 
Canım seni korkutmak istemem ama görümcem de yaptiramadi cati muayenesini cok gerildi sonra suyu gelince de yaptiramadi doktoru bebege riske atamam diye sezeryan yaptı

Canım kleo geçen bir yazı Paylaşmisti birçok doktor çatı muayenesini yapmıyormus gerek görmedikce, bende mesela büyük ihtimal 39.haftaya gün verecek erken olursa hani kendi gelirse yapayım diyorum o zaman yapmaz mı acaba birde kayganlastirici sürmeden neden kontrol ediyorlar diğer türlü affedersin girmez ki

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…