- 19 Kasım 2011
- 1.428
- 90
- 78
- 45
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.021
valla hem de ikiz sezeryan, çok da şükrediyor giydiğine acayip toparladi karnımı diyor. bilemedim şimdi. ben alayım da olmadi 1 hafta sonra felan giyilir illaki sıkılsan da giy diye çok tembihledi.
erken değil 38. haftada doğumlar çok sık oluyor unutma bebişimiz gelişimini tamamladı seninkide kızmı ? kız ise erken doğma olasılığı erkeğe göre daha fazla bide 5 dk. bire düşücek sancın dinlenince geçmiycek 50 sn. kadar sürücekmiş ortalama.tabi bide sık idrar 10 _15 dk. bir..
evet kız bebek,tesekkur ederım
Canım kleo geçen bir yazı Paylaşmisti birçok doktor çatı muayenesini yapmıyormus gerek görmedikce, bende mesela büyük ihtimal 39.haftaya gün verecek erken olursa hani kendi gelirse yapayım diyorum o zaman yapmaz mı acaba birde kayganlastirici sürmeden neden kontrol ediyorlar diğer türlü affedersin girmez ki
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Pamuk olarak hangi markayi aldınız ,Temmuz annelerinden biri yazmış kapaklı saklama kabı gibi birşeye koparıp pamuklari koymuş kaynattigi suyu ılık olunca o kaba koymuş. .bebisin poposu için, normal pamuk aldım dedi acaba işe yarar mı?
inşallah canımbenim de erken dogum rıskı olabılır demese sorun etmıcem de. İnşalalh hızlıca kılo alır ve zmaanında gelır cok panık oluyorum. kafa cevresı ve bacagı onde gıdıo ama bel cevresı 2 hafta gerı benım bebısın
kızlar limangoda uni baby bakım seti var.içeriği şu şekilde,fiyatıda 58 ama benim çekim var 48 e geliyor.fiyatı hakkında yorum yaparsanız sevinirim.
1adet bakım çantası
1 adet 56 lı emniyetli kuak çubuğu
1 adet alt değiştirme
1 adet pişik önleyici krem 100 ml
1 adet yenidoğan şampuan
1 adet ıslak yenidoğan pamuk mendil 40 lı
1 adet yağlı bakım mendili
inşallah canım erken dogum rıskı olabılır demese sorun etmıcem de. İnşalalh hızlıca kılo alır ve zmaanında gelır cok panık oluyorum. kafa cevresı ve bacagı onde gıdıo ama bel cevresı 2 hafta gerı benım bebısın
Pamuk olarak hangi markayi aldınız ,Temmuz annelerinden biri yazmış kapaklı saklama kabı gibi birşeye koparıp pamuklari koymuş kaynattigi suyu ılık olunca o kaba koymuş. .bebisin poposu için, normal pamuk aldım dedi acaba işe yarar mı?
Baby me pamuk aldım canım , ebebekte var , kare kare yapmışlar pamukları yumuşacık tam tek seferlik pamuklar , beğendim ben , kullananlar da memnun...baby me nin bi de pamuk mendili var benim defiğim o değil ama direk pamuk benim dediğim...
kızlar selam,
işyerinde sezeryan ile doğum yapan arkadaş mutlaka hastane çantana KORSE koy dedi ona doğumdan sonra hasta bakıcı nerede korsen demiş, hemen eşini gönderip aldırmışlar. yeni doğum sonrası göbek olduğundan onun dikişe değmemesi gerekiyormuş göbek dikişe sarkabiliyormuş, DOREMI'nın korsesini çok övdü mutlaka onu al dedi. sizler korse seçimi yaptınız mı? ben de dikişler açısından iyi olmaz diye düşünüyordum ama aksine onun için lazımmış.
Canım uni babynin şampuanı ve pişik kremini mi kullanacaksın? Joker de biz de sormuştuk bu seti oradaki ilgili önermem şampuanını filan demişti, bübchen ya da mustela alın demişti..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar birsey soracagim , iki gundur asiri bir uyku istegi var bende nerdeyse aksam 8 de yatip sabah 7 de kalkiyorum. Engel olamiyorum kendime neen bole oldum acaba. Hala calisiyorum ama iki gun once boyle degildim.?
selam kızlar,kv yi dün gönderdim sonunda :)) bugün de alışverişe çıkıcam.göğüs pedide alıcam önereceğiniz bi marka var mı?
Pamuğu diyorum evet, birde baby me ıslak pamuk o temmuz annelerinin birinin bebisinin popişi pişik yapmış. ..pamuk alalım ıslak pamuk mendil de alalım mi ben uni Baby düşünüyorum onda bakalım hayırlısı olsun. ..
hadi gözün aydınben Lansinoh'un 60'lı pedini aldım. araştırmam sonucu en gözde ped o markanın. bu arada Mothercare'de %30 indirim mi ne vardı 10 liraya geldi, çok uygun. normalde de 15.90 mı neydi yanılmıyorsam.
tatlım öyle olman çok normal heleki çalışıyorsan ben evdeyim bütün gün yatıyorum yine de yorgunum artık iyice ağırlaştık
son ayımızdayız ALLAH yardımcımız olsun.. zaaten her geçen gün 1 önceki günü aramaya başlıcaksın ben öyle oldum
dün daha rahattım diyorum mesela
erzurumda maalesef mothercare yok artık neresi olursa :) göğüs ucu kremide o markanın iyi diye duydum,onu da alcam.emzşrme sütyeni atleti falan alcam.sen kaç tane aldın??6 şar tane alsam abartmış olur muyum :)
Hiç merak etme canım toparlar kendini inşallah sen yeter ki elinden geleni yap. Süt u mutlaka her aklına geldiğinde şu gibi iç canım.Maşallah cnm kuzuna :) benımkıde gecen hafta 2200 gr doktor zayıf dedı. bende ac karna sabahları muza basladım . et sut zaten tuketıyorum ınsallah ıse yarar cuma randevum var bakalım nolcak
Kayganlasrmtirici filan sürmeden mi bakıyorlar direkt mi parmağıni girdiriyor
Canım seni korkutmak istemem ama görümcem de yaptiramadi cati muayenesini cok gerildi sonra suyu gelince de yaptiramadi doktoru bebege riske atamam diye sezeryan yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?