2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla hem de ikiz sezeryan, çok da şükrediyor giydiğine acayip toparladi karnımı diyor. bilemedim şimdi. ben alayım da olmadi 1 hafta sonra felan giyilir illaki sıkılsan da giy diye çok tembihledi.

Alalım o zaman , izin verirlerse giyeriz tabi ki...

benım dr umda en son hafta dahı yapılabılır,bebegı ve anneyı kasmaya gerek yok dedı

Baby me pamuk aldım canım , ebebekte var , kare kare yapmışlar pamukları yumuşacık tam tek seferlik pamuklar , beğendim ben , kullananlar da memnun...baby me nin bi de pamuk mendili var benim defiğim o değil ama direk pamuk benim dediğim...

benim de senin gibi baş ve bacak önde karın cevresi 10 geri çıktı ne olacak bilmiyorum dün öğrendim kilo da almamış 2400 hala 12 gündür

Canım uni babynin şampuanı ve pişik kremini mi kullanacaksın? Joker de biz de sormuştuk bu seti oradaki ilgili önermem şampuanını filan demişti, bübchen ya da mustela alın demişti..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

36. Haftadan sonraki doğumlar erken sayılmıyor sanırım ya.. Maaşallah 35. Haftaya kadar gelmişsiniz inşallah sağ salim alırız yavrularımızı kucaklarımıza.. Benimkinin de karın çevresi iki hafta geride ama doktorum hiç endişelendirmiyor beni.. Hatta 30. Haftalarda ilk defa biraz geri çıkmıştı bana günde 1 litre süt içmemi söylemişti biraz toparlamıştı ben şimdi hala 1 litre içiyorum geçen kontrolde o kadar süt içiyorum yine geride demiştim doktora o da boşver 4 kilo da doğmayıversin demişti ben de o zaman önemli bi şey olmadığını düşünmüştüm..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

http://www.e-bebek.com/baby-me-bebek-temizlik-pamugu_BAE-20017 bu bahsettiğinle ilgili bir fikrim yok ama ben şu linkteki üründen aldım canım..

Pamuğu diyorum evet, birde baby me ıslak pamuk o temmuz annelerinin birinin bebisinin popişi pişik yapmış. ..pamuk alalım ıslak pamuk mendil de alalım mi ben uni Baby düşünüyorum onda bakalım hayırlısı olsun. ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

normal doğum yapanlar mutlaka kullanın dyorlar,ama sezeryandakiler dikişe denk gelebileceği için önermemişlerdi.göbeğinin dikişe kadar sarkmıyacağını düşünüyosan alma bence dikişin iyileştiğinde takarsın :)

ben başta sebamed düşünmüştüm ama kuzenime bi dr. sebamedte parabene yakın bi madde varmış yenidoğanlara önermiyolarmış.unibaby nin yeniidoğan şampuanı var onu tavsiye etmiş.ben de onu düşünüyorum şimdi.

Kizlar birsey soracagim , iki gundur asiri bir uyku istegi var bende nerdeyse aksam 8 de yatip sabah 7 de kalkiyorum. Engel olamiyorum kendime neen bole oldum acaba. Hala calisiyorum ama iki gun once boyle degildim.?

tatlım öyle olman çok normal heleki çalışıyorsan ben evdeyim bütün gün yatıyorum yine de yorgunum artık iyice ağırlaştık
son ayımızdayız ALLAH yardımcımız olsun.. zaaten her geçen gün 1 önceki günü aramaya başlıcaksın ben öyle oldum
dün daha rahattım diyorum mesela

selam kızlar,kv yi dün gönderdim sonunda :)) bugün de alışverişe çıkıcam.göğüs pedide alıcam önereceğiniz bi marka var mı?

hadi gözün aydın ben Lansinoh'un 60'lı pedini aldım. araştırmam sonucu en gözde ped o markanın. bu arada Mothercare'de %30 indirim mi ne vardı 10 liraya geldi, çok uygun. normalde de 15.90 mı neydi yanılmıyorsam.

Ben baby me pamuk ve huggies yenidoğan ıslak mendil aldım , ilk 3 ay pamuk kullanıcam sonra yenidoğan ıslak mendile geçicem canım..

erzurumda maalesef mothercare yok artık neresi olursa :) göğüs ucu kremide o markanın iyi diye duydum,onu da alcam.emzşrme sütyeni atleti falan alcam.sen kaç tane aldın??6 şar tane alsam abartmış olur muyum :)

Ayça sen daha önce göğüs yarasına karşı soğan mi sürülmeli mi demiştin, dün temmuz annelerinde gördüm biri meme çatlak ve yaralarına soğan suyu demiş...seninki hemen emzirmeden önce miydi doğuma giderken sürsek sonra ıslak pamukl iyice silsek çok korkmaya başladım bu memeden kanama filan oluyormuş dayanamam diye korkuyorum. .

erzurumda maalesef mothercare yok artık neresi olursa :) göğüs ucu kremide o markanın iyi diye duydum,onu da alcam.emzşrme sütyeni atleti falan alcam.sen kaç tane aldın??6 şar tane alsam abartmış olur muyum :)

6'şar tane ne????:=)) pedler zaten 10'arlı paketlerde felan satiliyor.
ben de yeni aldım emzirme sutyeni, 2 tane aldım bi krem bi siyah renkte kruvaze deneyince rahattı. evet gögus ucu kremi de lansinoh en çok önerilen ondan aldım ama erkenden başlayın deseler de sürmüyorum.

Maşallah cnm kuzuna :) benımkıde gecen hafta 2200 gr doktor zayıf dedı. bende ac karna sabahları muza basladım . et sut zaten tuketıyorum ınsallah ıse yarar cuma randevum var bakalım nolcak
Hiç merak etme canım toparlar kendini inşallah sen yeter ki elinden geleni yap. Süt u mutlaka her aklına geldiğinde şu gibi iç canım.

Kayganlasrmtirici filan sürmeden mi bakıyorlar direkt mi parmağıni girdiriyor

Canım seni korkutmak istemem ama görümcem de yaptiramadi cati muayenesini cok gerildi sonra suyu gelince de yaptiramadi doktoru bebege riske atamam diye sezeryan yaptı

ona dikkat etmedim canım muayeneden sonra orda değişik bi ıslaklık vardı ama akıntı mı yoksa başka bişey mi bilemiyorum ne söylesem yalan olur şimdi.zaten çok paniktim ben herşeyi takip edemedim

benimde sezeryan olur büyük ihtimalle artık çünkü ben canım acıyınca kendimi kaybediyorum bebeğe bişey olabilirmiş düşündüm düşündüm şimdi böyle düşünmeye başladım..pazarrtesi günü için randevu aldım baakalım ne dicek doktor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…