- 20 Ocak 2014
- 372
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.041
6'şar tane ne????:=)) pedler zaten 10'arlı paketlerde felan satiliyor.
ben de yeni aldım emzirme sutyeni, 2 tane aldım bi krem bi siyah renkte kruvaze deneyince rahattı. evet gögus ucu kremi de lansinoh en çok önerilen ondan aldım ama erkenden başlayın deseler de sürmüyorum.
6'şar tane ne????:=)) pedler zaten 10'arlı paketlerde felan satiliyor.
ben de yeni aldım emzirme sutyeni, 2 tane aldım bi krem bi siyah renkte kruvaze deneyince rahattı. evet gögus ucu kremi de lansinoh en çok önerilen ondan aldım ama erkenden başlayın deseler de sürmüyorum.
Kizlar merhaba, ben cok fazla terliyorum sizdede durum aynimi?? Gece yatiyrum su icindeyim karnim sacim goguslerim sirtim ter icinde..sabah dus alip ise giduyrum gelene kadr ayni ter icndeyim sizde durum nasil acaba??
Yok kiss ped deil:)) atletle sutyeni diyorum 6 sar tane abartimi diye :)
Kizlar merhaba, ben cok fazla terliyorum sizdede durum aynimi?? Gece yatiyrum su icindeyim karnim sacim goguslerim sirtim ter icinde..sabah dus alip ise giduyrum gelene kadr ayni ter icndeyim sizde durum nasil acaba??
Kizlar dun link atmistim cevap alamaynca tekrara yazmak istedim200 tane prima premium care 2-5 kg , 2 adet islak mendili birde bornoz eklemisler 114,ilk alisverisede 15 tl indirim ceki veriyolar 100 tl oluyo uygunmu?
Ben bornoz takimi zaten almistim bezler icinalicam uygun gibi geldi bana ama 200 cok diil dimi ?
Suan bende ayni durumdayim ama bilmiyom dogumdan sonra nolur :) hatta yatarken giymeye ince bisi bulamadim da su fantazi gecelukler var ya tullu ondan giyiyom :)) aga takilmis balina gibiyim :))dunde gece donerjen sag kadigima agri girdi acep usuttummubence sutyen 6 tane çok... üstelik bi de yeni satın alıp beğenmezsen elinde patlar, 2 tane al gerekirse bi şekilde sonra alirsin. atlet ben hiç kullanmıyorum o yüzden biraz da ateşli bi yapım var Agustos'ta bana gecelik içine emzirma atleti giydireni yakarım modundayım :)
Bende yemek yerken ozellikle kahvalti sirasnda oluyo.ardindanda kalp carpintisi.cok yavas yiyorum zaten ama bilmiyorum.sekerde cikmamisti bende.aclik 70 yuklemeden sonrada 101 di.Arkadaşlar ben yemek yedikten sonra biraz halsizleşiyorum,böyle elim ayağım kesiliyor.Sebebi hakkında fikri olan var mı,ya da benzeri durum yaşayan?Kv (hemşiredir) bana potansiyel şeker hastalarında bu durumun olabileceğini söyledi.
Yenidoganlar vagirsaklari duzene girene kadar cok kaka yapiyolarmis.gunde 5 bez kullansam 40 i cikanavkadar yeter gibi geldi.bide premiumlarin bedeni birazcik genis oluyomus diye duydum.bilemedim200 tane bez fazla değil mi?Yani ne bileyim çabuk büyüyor diyolar ya bebişler için.Bildiğimden değil,sadece fikir yürüttüm :)
Arkadaşlar ben yemek yedikten sonra biraz halsizleşiyorum,böyle elim ayağım kesiliyor.Sebebi hakkında fikri olan var mı,ya da benzeri durum yaşayan?Kv (hemşiredir) bana potansiyel şeker hastalarında bu durumun olabileceğini söyledi.
Canım nerde yaşıyosun?yoksa erzurumda mıAynen.. Ben normalde sıcağı seven biriyim ve şuan yaşadığım yerin sıcaklığı eminim Türkiye'nin çoğu şehrine göre düşüktür ama ben de kan ter içinde kalıyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım kolestrol yada tansiyon problemide yaşabilirsin bende tansiyon var ilaç kullanıyorum öncesinde senin gibi yemekden sonra çok halsizleşiyordum başımı yastıkdan kaldıramıyordum.
Suan bende ayni durumdayim ama bilmiyom dogumdan sonra nolur :) hatta yatarken giymeye ince bisi bulamadim da su fantazi gecelukler var ya tullu ondan giyiyom :)) aga takilmis balina gibiyim :))dunde gece donerjen sag kadigima agri girdi acep usuttummuustum acik yatiyom bide esim ortuyo ben aciyom
selam kizlar cok kotuyum karnimin alti azicik catlamaya baslamis kirmizi kirmizi sok oldum kendini
tutamiyom agliyorum hep cok sacma diceksiniz ama tutamym kendimi oysaki
lierac krem ve bebe yagi kullaniyodum 2gun kullanmadim boyle oldu yada olcagi vardi kremde bitmek uzere
simdi ne kullanym yardim edin lutfen sizdede varmi cok cirkin hissediyorum kendime kiziyorum insanlar neyle ugrasiyo ben neye
uzulym ama sinirlerim bozuldu esimde uzuluyo ben aliyncua bana yardm edinn ne kullanyim sizdede varmi
Canım kleo geçen bir yazı Paylaşmisti birçok doktor çatı muayenesini yapmıyormus gerek görmedikce, bende mesela büyük ihtimal 39.haftaya gün verecek erken olursa hani kendi gelirse yapayım diyorum o zaman yapmaz mı acaba birde kayganlastirici sürmeden neden kontrol ediyorlar diğer türlü affedersin girmez ki
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?