2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sesli güldüm :))) Ağa takılmış balina mi Allah iyiliğini versin. ama güzel benzetme hehe.
ben sadece donla yattım geçen hafta :))) çok sıcak ama napalım.
Valla penye sortlu pijamalarla bunaliyom diye deniyim dedim su geceliklerimi tek olan buydu esim sasiriyo sen nasil ole usumuyon diye ama ates basiyo

Kizlar merhaba, ben cok fazla terliyorum sizdede durum aynimi?? Gece yatiyrum su icindeyim karnim sacim goguslerim sirtim ter icinde..sabah dus alip ise giduyrum gelene kadr ayni ter icndeyim sizde durum nasil acaba??

Ben vantilatörle yatıp vantilatörle kalkıyorum, geceuyurken en düşük modda çalıştırıyorum hiç terlemiyorum , gündüz de hep onunlayım , yoksa şımşırık oluyorum...

selamm annişler nasilsinizz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyiyiz canım sen ve kızın nasılsınız???bugün bi arkadaş doğum yapıcaktı onun haberini bekliyorum bakalım hayırlısıyla o da sağsalim doğursun senin gibi...

Canim huggies aldim ben 59tanesi 25tl. 200 tanesi 84 desen.
bornoz takimi aldim bornoz havlu kese terlik 35tl
islak mendil en pahalisi 3.5 tl zaten
toplamda 125 yapiyr..yani 100e bunlar uygun)

Son düzenleme:
İyiyiz canım sen ve kızın nasılsınız???bugün bi arkadaş doğum yapıcaktı onun haberini bekliyorum bakalım hayırlısıyla o da sağsalim doğursun senin gibi...

bizde iyiyz cnm cok sukur hic bi sorun yok uykusuzluk disinda :) ben zaten iyiydm bebiste kendini cabuk toparladi :)

Canim huggies aldim ben 59tanesi 25tl. 120 tanesi 50 tl desen.
bornoz takimi aldim bornoz havlu kese terlik 35tl
islak mendil en pahalisi 3.5 tl zaten
toplamda 92yapiyr..yani 100e bunlar varsa uygun)
Bornoz takimim var zaten, ayni kampanyayi daha once bornozsuz yapmislardi.zaten primanin premium serisi 50 lik 32 tl.ama 200 cok olmaz demi? Kilo araligi 2-5 kg diyo.hesaplarima gorede benim bebis 3- 3.5 dogarsa yeter gibi geliyo artipta elimde kalmaz heralde

Üzülme canım ben acayip çatladım krem de kullaniyorum 150 ml den 3. Kremi aldım mustela kullaniyorum 2. tüpüm geçen hafta bitmişti artık az kaldi diye yagla idare ederim diye düşündüm ama yag fayda etmedi karnım acayip acidi hemen aldim gunde 4 5 kere sürüyorum acimiyor en azindan

pahalı canım ben 135 adetine 50tlden aldım 3 numara hem 2 numarayı çok kullanmazmışız arkadasım yeni doğum yaptı ..oyle dıyor

Kizlar merhaba, ben cok fazla terliyorum sizdede durum aynimi?? Gece yatiyrum su icindeyim karnim sacim goguslerim sirtim ter icinde..sabah dus alip ise giduyrum gelene kadr ayni ter icndeyim sizde durum nasil acaba??

Ayni durum bende de var cnm...normalde hic bu sekilde terlemezdim...

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Y
Canim bence bebegin kac kilo dogacagina ve sut/mama dengesine bagli..yegenim yeni dogum yapti 3 kg dogdu bebek .haftada 50rahat kullaniytmus yani 1 ayda 2 kg almasi gerkiyor artmasi icin bezlerinin.bence kullanirsin ama tecrubeli arkadaslardan yorum almak lazim

kizlar kimsenin boyle derdi yok galiba sadece benim basimageldi demekki ne kullansam acaba?
bende de oldu cnm merak etme hatta dogum yaptm daha 2 hafta gecmesine ragmen azalmaya basladi yani krem vs bende kullanmistim ama olacagi varsa oluyo.ama skma canini kalici olmuyomus.ben beyaz tenlym ve acayip cirkin gorunuyordu ama suan cok cok azaldi zamanla kaybolur sanirm

kizlar bu arada kilolarida hic takmayin kafaya ben 11 kilo almistim doguma kadar. dogumda 6 kilo gitti. sonra da 3 kilo verdm.2 kilom kaldi.cok cabuk gidiyomus hamilelik kilolari sasirdimmm

Bende artık evdede sütyen giymiyorum çok iğrenç Penye :) bir tane aldım..alacam ama atlet giyiyorum ,sütyen giymem yine atlet giyerim belki aman duruma göre alırım şimdi 2-3 yeter

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

kizlar kimsenin boyle derdi yok galiba sadece benim basimageldi demekki ne kullansam acaba?

Kakao yagi duymustum ama catladiktan sonra faydasi olur mu bilmiyorum canim.

Saol canim,kampanya hemen bitmiyo zatende bir an once hazirlamak istiyorum cantayi :)
Zaten dogumdski kilolar gidiyomusta su dogum sonralari kaliyomus diye duydum.sut olsun diye sekerli seyler yedirmisler bizim arkadasa o da ozaman bilmiyodum yedim kilo aldim simdi veremiyom diyo.dogum sonrasina dikkat etmek lazim

Ağlama kuzum benimde çatladi çünkü bu hafta Karnım birden büyüdü önceden çok güzel yataktan kalabiliyordum şimdi ters dönmüş kaplumbağa gibiyim...çok minik bir çatlak var alta değil göbek deliginin hemen az altında yanda küçük yalnız birdi iki olmuş küçücük üzüldüm ama ne yapayım..kuru bile değil nemi filan iyi krem karışım ne varsa kullanıyorum ama olacak varsa oluyor ,kaç gündür kaşıniyor

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…