- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.061
Valla penye sortlu pijamalarla bunaliyom diye deniyim dedim su geceliklerimi tek olan buydusesli güldüm :))) Ağa takılmış balina mi Allah iyiliğini versin. ama güzel benzetme hehe.
ben sadece donla yattım geçen hafta :))) çok sıcak ama napalım.
Kizlar merhaba, ben cok fazla terliyorum sizdede durum aynimi?? Gece yatiyrum su icindeyim karnim sacim goguslerim sirtim ter icinde..sabah dus alip ise giduyrum gelene kadr ayni ter icndeyim sizde durum nasil acaba??
selamm annişler nasilsinizz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar dun link atmistim cevap alamaynca tekrara yazmak istedim200 tane prima premium care 2-5 kg , 2 adet islak mendili birde bornoz eklemisler 114,ilk alisverisede 15 tl indirim ceki veriyolar 100 tl oluyo uygunmu?
Ben bornoz takimi zaten almistim bezler icinalicam uygun gibi geldi bana ama 200 cok diil dimi ?
İyiyiz canım sen ve kızın nasılsınız???bugün bi arkadaş doğum yapıcaktı onun haberini bekliyorum bakalım hayırlısıyla o da sağsalim doğursun senin gibi...
Bornoz takimim var zaten, ayni kampanyayi daha once bornozsuz yapmislardi.zaten primanin premium serisi 50 lik 32 tl.ama 200 cok olmaz demi? Kilo araligi 2-5 kg diyo.hesaplarima gorede benim bebis 3- 3.5 dogarsa yeter gibi geliyo artipta elimde kalmaz heraldeCanim huggies aldim ben 59tanesi 25tl. 120 tanesi 50 tl desen.
bornoz takimi aldim bornoz havlu kese terlik 35tl
islak mendil en pahalisi 3.5 tl zaten
toplamda 92yapiyr..yani 100e bunlar varsa uygun)
selam kizlar cok kotuyum karnimin alti azicik catlamaya baslamis kirmizi kirmizi sok oldum kendini
tutamiyom agliyorum hep cok sacma diceksiniz ama tutamym kendimi oysaki
lierac krem ve bebe yagi kullaniyodum 2gun kullanmadim boyle oldu yada olcagi vardi kremde bitmek uzere
simdi ne kullanym yardim edin lutfen sizdede varmi cok cirkin hissediyorum kendime kiziyorum insanlar neyle ugrasiyo ben neye
uzulym ama sinirlerim bozuldu esimde uzuluyo ben aliyncua bana yardm edinn ne kullanyim sizdede varmi
Kizlar dun link atmistim cevap alamaynca tekrara yazmak istedim200 tane prima premium care 2-5 kg , 2 adet islak mendili birde bornoz eklemisler 114,ilk alisverisede 15 tl indirim ceki veriyolar 100 tl oluyo uygunmu?
Ben bornoz takimi zaten almistim bezler icinalicam uygun gibi geldi bana ama 200 cok diil dimi ?
200 tane bez fazla değil mi?Yani ne bileyim çabuk büyüyor diyolar ya bebişler için.Bildiğimden değil,sadece fikir yürüttüm :)
Kizlar merhaba, ben cok fazla terliyorum sizdede durum aynimi?? Gece yatiyrum su icindeyim karnim sacim goguslerim sirtim ter icinde..sabah dus alip ise giduyrum gelene kadr ayni ter icndeyim sizde durum nasil acaba??
Saol canim , benimki 1 numara ama dedigin gibi cok olabilir .pahalı canım ben 135 adetine 50tlden aldım 3 numara hem 2 numarayı çok kullanmazmışız arkadasım yeni doğum yaptı ..oyle dıyor
Bornoz takimim var zaten, ayni kampanyayi daha once bornozsuz yapmislardi.zaten primanin premium serisi 50 lik 32 tl.ama 200 cok olmaz demi? Kilo araligi 2-5 kg diyo.hesaplarima gorede benim bebis 3- 3.5 dogarsa yeter gibi geliyo artipta elimde kalmaz heralde
bende de oldu cnm merak etme hatta dogum yaptm daha 2 hafta gecmesine ragmen azalmaya basladi yani krem vs bende kullanmistim ama olacagi varsa oluyo.ama skma canini kalici olmuyomus.ben beyaz tenlym ve acayip cirkin gorunuyordu ama suan cok cok azaldi zamanla kaybolur sanirmkizlar kimsenin boyle derdi yok galiba sadece benim basimageldi demekki ne kullansam acaba?
bence sutyen 6 tane çok... üstelik bi de yeni satın alıp beğenmezsen elinde patlar, 2 tane al gerekirse bi şekilde sonra alirsin. atlet ben hiç kullanmıyorum o yüzden biraz da ateşli bi yapım var Agustos'ta bana gecelik içine emzirma atleti giydireni yakarım modundayım :)
kizlar kimsenin boyle derdi yok galiba sadece benim basimageldi demekki ne kullansam acaba?
Y
Canim bence bebegin kac kilo dogacagina ve sut/mama dengesine bagli..yegenim yeni dogum yapti 3 kg dogdu bebek .haftada 50rahat kullaniytmus yani 1 ayda 2 kg almasi gerkiyor artmasi icin bezlerinin.bence kullanirsin ama tecrubeli arkadaslardan yorum almak lazim
Zaten dogumdski kilolar gidiyomusta su dogum sonralari kaliyomus diye duydum.sut olsun diye sekerli seyler yedirmisler bizim arkadasa o da ozaman bilmiyodum yedim kilo aldim simdi veremiyom diyo.dogum sonrasina dikkat etmek lazimkizlar bu arada kilolarida hic takmayin kafaya ben 11 kilo almistim doguma kadar. dogumda 6 kilo gitti. sonra da 3 kilo verdm.2 kilom kaldi.cok cabuk gidiyomus hamilelik kilolari sasirdimmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam kizlar cok kotuyum karnimin alti azicik catlamaya baslamis kirmizi kirmizi sok oldum kendini
tutamiyom agliyorum hep cok sacma diceksiniz ama tutamym kendimi oysaki
lierac krem ve bebe yagi kullaniyodum 2gun kullanmadim boyle oldu yada olcagi vardi kremde bitmek uzere
simdi ne kullanym yardim edin lutfen sizdede varmi cok cirkin hissediyorum kendime kiziyorum insanlar neyle ugrasiyo ben neye
uzulym ama sinirlerim bozuldu esimde uzuluyo ben aliyncua bana yardm edinn ne kullanyim sizdede varmi
bio oil kullanabilirsin canım.. hem çatlamayı önlemek için hemde çatlak yara izlerini gidermek içinkizlar kimsenin boyle derdi yok galiba sadece benim basimageldi demekki ne kullansam acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?