2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ne kadar zamanda bir kontrolleriniz??

Ben 33.haftada gittim bana ya bayramdan önce gel dedi ya da bayramdan hemen sonra ama hemen dedi ben haftaya gideceğim diğer türlü bayrama geçince gitsem 37. Hafta oluyor nerdeyse

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

ben hic sekerli falan yemedim sut olsun diye. gunkurusu kayisi giyiyorm bide incir hurma. oda abartmadan tabi. ama bol bol su iciyorm ve sutum ilk basta yoktu simdi fazla fazla :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hamilelik psikolojisi işte, saçma da olsa saatlerce ağlanabiliyor
Ben de hep karnıma yağ sürüyordum, bi baktım ki belim çatlamış beyaz beyaz
Yapacak bişey yok artık malesef :18:

süper haber :) bebiş iyi olsunda herşey hallolur

sona yaklaşmışsın sen iyice :) çok heyecanlı :))

bencede heyecanlı ilk ya neyle karşılaşıcağımı bilmiyorum korku pek yok ama heyecan dorukda 5 ağustos demiştim ama o kadar gitmeyebilir dedi..bebişimde sağlıklı gidiyor şimdiye kadar bakalım cuma ne olucak senin durum ne en son ne zaman gittin ?

Kızlar ben 37. haftamdayım. İlk hamilelik.

Bugün sabah kalktığımda karnım sanki biraz aşağıya inmiş gibi geldi. Göğsümün altı daha doluydu dün sanki.

Suyum falan mı azaldı acaba da böyle oldu? Bileniniz yaşayanınız var mı?

korkutmayım ama gerçi bende çok geriliyorum kayganlaştırıcı sürmüyolar benim çok akıntım olduğu için alttan muayene etmek zorunda kaldı bayada büyük bi aletti ben görünce çok gerildim önce istemedim ama doktor mecbur bakmam lazım deyince durdum zorda olsa çok ileriye sokmuyo sanırım çünkü pek öle acı filan hissetmedim çatı muayeneside öle oluyosa pek bişey yok ama ben kendimi geri çekince sen nasıl normal doğum yapcan diye azarladı doktor beni (

canım benim karnımda aşağıya indi beni her gören karnın bayağı düşmüş dedi onun suyla alakası yok çocuk dönmüştür ,hiç endişelenme daha geçen cuma doktordaydım suyun gayet iyi dedi bana.....

kizlar allahrazi olsun morelim duzeldi biraz kendimi yalniz hissediyodum ama oglum hic yalnz birakmadi
cok hareketliydi sanki anne niye uzuluyosun der gibi zatn esimde dyo buyuynce oglumuza dcem annen senin yuzundn agldi dye.canim oglum benim
bugun cidden cok duygusalim hep agliyorum...sagolun kizlar

Sende onu azarlasaydin ya bu doktorlarda bazen uyuz ediyor...çok kolay sanki neyse bakalım hayırlısı ben yaptırmayacam ama bakalım zaman ne gösterir

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bebiş iki hafta önce dönmüştü ama zaten :26:

Doğum yaklaştıkça böyle oluyor demek ki..

bak beni 2 hafta önce görenlerde karnın aşağı düşmüş dediler aynı kişiler bir kaç gün önce tekrar gördüler iyice düşmüş dediler,yani doğum yaklaşıyor iyice sen ne zaman doktora gidiceksin ? ama tabi su içmeyide ihmal etme....

Son düzenleme:
bende soklardaym walla. kalan kiloda sanirim totom da kaldi oda cabucak gider :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Süper haber demek geriye 2 kilo kaldı süpermiş , ayy bizimki de öyle olur inşallah...benim de kalça basen kısmım çok şişti yaa , inşallah oralardan da gider kilolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…