2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

36 dan sonra karın aşağı iniyosa nefes darlığınız yoktur , ne güzel...

Süper haber demek geriye 2 kilo kaldı süpermiş , ayy bizimki de öyle olur inşallah...benim de kalça basen kısmım çok şişti yaa , inşallah oralardan da gider kilolar...

ben kalcadakinin de cabuk gidecegini dusunuyorm cnm simdi yebi oldugundan dolayi dinleniyorz cok is yapmiyorm ama bi kac gun sonra kendime gelip evin sersine dusersem temizlik yemek vs saniyorm oda gider ve bence fazlasida gider.cunku bebek emdikce ben biseyler yemezsem acikiyorm gozlerim karariyo :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En son geçen perşembe gittim, şimdi cuma gidicem. Ayyy çok az kaldı çok heyecenlıııı

Sende onu azarlasaydin ya bu doktorlarda bazen uyuz ediyor...çok kolay sanki neyse bakalım hayırlısı ben yaptırmayacam ama bakalım zaman ne gösterir

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

yaptırmam diyince zaten direk sezeryan bana kalsa başka doktora gitmiştimde eşim istemiyo bu hastane eve çok yakın bişey olursa diye öteki türlü yetişmek cok zor olur diyor

Niye ağlıyorsun güzelim ya, kilo aldık deri gerildi çatladık ne yapalım vücut yapımız böyle demek ki. Benimde üstten birşey görünmüyor, göbeğin altına ayna tutunca görünüyorki kırmızı kırmızı yol yol çatlamışım. Ben bebe yağı kullanmıştım sadece ama kalçamda bacaklarımda filan çatlak vardı zaten, yani çatlayacağımı biliyordum. Çok şaşırmadım. Üzüldüm ama elden ne gelir, çatlağa yapacak birşey yok herhalde.

Göbeğin altı çatlak, göbek deliği desen simsiyah oldu, göğüsler sarktı, ayaklar balon... Evet hamilelik bana yaradı Ablamın 4.5 yaşında oğlu var, ona sordum bu göbek deliği beyazlayacak mı diye... Benimki daha tam beyazlamadı demesin mi Neyse bikini giyme durumum ortadan kalktı böylelikle Birde korse olayını sormuştum. Ben takmadım göbeğim kaldı, sen tak mutlaka dedi. Kendisi 47-48 kg birşey zaten, göbeğim var diyor ama ona göre var Neyse düğünde aldığım bel korsemi buldum, koycam çantaya doktor birşey demezse yada sıcaktan bunalmazsam takıcam.

Geçen gün biri elinde kalan bezleri satıyordu valla 2 numara ikiz paket kullanılmamış bez diye

Diğer annelerin yazdığına göre ilk 20 gün ortalama 6-7 defa alt değiştiriyorlarmış. Sitelerde yazdığına göre 7-8 kez olabiliyormuş...
Aslında 200 gözüme çok göründü ama benimkiler de 176 tane olmuş Ya birde benim çocuğun iri doğma ihtimali var, neyse bol bol değiştiririz olmazsa ne yapalım. Yada bir paketi hediye götürürüz yeni doğan birine hehe Biz bunları hep indirimdeyken aldık ama tam fiyatlarını hatırlamıyorum inan.:44:

Molfix 1 numara :2-5 kg... 44 adet...
Prima 2 numara :3-6 kg....88 adet...
Prima 2 numara :3-6 kg....44 adet...

kızlar ne kadar zamanda bir kontrolleriniz??

İki haftada bir benimde.. Nst filan yok ortada ama sanırım 37. haftadan sonra başlıyorlar şikayetin olmazsa. Çünkü ne zaman gitsem ilk önce "37. hafta ve üzerinde olan var mı" diye sorup onları nst'ye götürüyor hemşire. 24 temmuzda gideceğim.

bayrama denk gelirse nolcak :))) 12 gün önce gitmiştim ben, cumartesi gitcem tekrar .. çatı muayenesi yaparız dedi. ama o gün 36+0 olcam belki bir sonrakine bırakabilir muayeneyi..

benimde ilk bu arada aynen korkudan çok heyecan var :)

benim doktorum 32+5 te nst ye aldı beni.. bundan sonra her gelişinde olacak dedi... ama tabi şikayetin yoksa çok gerek olmayabilir...

bio oil kullanabilirsin canım.. hem çatlamayı önlemek için hemde çatlak yara izlerini gidermek için

Canim bende bio oil kullandim ama çok da faydası olmadi çok aşırı değil ama alt tarafa doğru az da olsa catladı ve son gunlede çok kaßınıyor,görünce bende cök üzülüyorum ne yzıkki

Kızlar korseden bahsetmişsiniZ ya nasıl korse aldınız ya da almalıyız? İççamaşırcılarda arkası kopçalı olanlardan mı, yoksa kopçasız sıkı kumaştan yapılmış olanları mı, yoksa medikalcilerde de korarlar var ama nasıl bir şey çok bilmiyorum hiç yakından bakmadım onlardan mı alacaz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bende bio oil kullandim ama çok da faydası olmadi çok aşırı değil ama alt tarafa doğru az da olsa catladı ve son gunlede çok kaßınıyor,görünce bende cök üzülüyorum ne yzıkki

kaşıyormusun peki?? ben mustela ve bio oil kullandım henüz bir durum yok yada var ben farkedemiyorum bilmiyorum

[video=youtube;J_bM7_YPj04]http://www.youtube.com/watch?v=J_bM7_YPj04[/video]

Teyzeleri oğluşumun hastane ikramları sonunda HAZIR.. (oh be)

Nasıl olmuş birlikte izleyelim

Halamin eşi vefat etmiş bana dememişler ama gelinleri facete yazmış tuhaf oldum karnıma ağrı girdi, sertleştim ağla ağla bi hal oldum...bana zaten demiyorlardi kalp ameliyatı oldu iki ayı geçgin yoğun bakımdan çıkamadı ama çok kötü oldum. ..annem babam uzakta birşey olsa kötüyüm. . Hormonlarım zaten perişan tansiyonum çıkar diye dememişler böyle facete görmek çok tuhaf garip birşey

Allah rahmet etsin.. Senin iyiliğin için dememişler.. Senin yapabileceğin tek şey rahmetliye dua etmek canım benim ne yapacaksın.. Bizim de durumumuz ortada, hamileyiz.. Kendini çok üzüp hırpalama.. Her şey Allah'tan..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öyle ben sadece böyle öğrenmek istemezdim facete ölen bir insan ardından methiye dizmek saçma geliyor...şuanda iyiyim ama hayat tuhaf allah sağlık versin herkese Allah günahlarını affetsin..

[video=youtube;J_bM7_YPj04]http://www.youtube.com/watch?v=J_bM7_YPj04[/video]

Teyzeleri oğluşumun hastane ikramları sonunda HAZIR.. (oh be)

Nasıl olmuş birlikte izleyelim

Çok güzel olmuş canım ya, ben hiç böyle şeyler yapmadım Ablam kapı süsü yapacak işte, hastaneye pek kimseyi beklemiyoruz.
Neyse ninni eşliğinde çok güzel bir sunum olmuş, eline sağlık tekrardan

Ben bile az çok tanıdım seni buradan, yakınların böyle kötü olacağını bildiklerinden söylememişlerdir elbette. Ama ben böyle haberlerin face gibi yerlerde yazılmasına karşıyım. Hiç hoşlanmıyorum doğrusu, oraya gittim buraya gittim şunu yedim tamam iyi de... Amcam öldü, halam öldü tövbe tövbe... Haber verilecek biri varsa telefon eder söylersin, yada olmadı mesaj kutusuna yaz telefonu filan yoksa.. Duvarında paylaşmanın mantığı nedir? Şahsen benim üzüntüden aklıma bile gelmez face'e girip yazmak filan. Allah sevdiklerimize uzun ömürler versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…