2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı cumalar güzel annişler
(
bebişim 2 gündür hareket etmiyor çok üzülüyorum. neden hareket etmiyordur ki tavsiyeniz var mı?

Yüksek riskli bir gebelik falan varsa doktora gitmende fayda var. Amnion suyunda azalma, dopler kan akım bozuklukları gibi patolojiler gözlemlenebiliyormuş. Yazdıklarım seni korkutmasın sakın. Bildiklerimi paylaşıyorum.
Fakat normal bir gebelik geçiriyorsan hemen telaşe etmeye gerek yok. Bu gayet normal bir durum. Bir arkadaş 9 ay boyunca bebeğinin hareketlerini hissetmediğini söylemişti. doktora gidiyor bi sıkıntı yokmuş. Benim oğlumda dört gündür sessizdi bugün kıpır kıpır maşallah. Değişebiliyor yani...

o pat patları 4 gözle bekliyorum

canım böyle bi durum olabilirmiş ama süt geldiğinde sıkmamak gerekiyor diye biliyorum.

evet canlar bende öyle okudum müdahale etmemek gerekiyormuş , ama öyle bi anda görüncede çok duygulandım öyle beyaz beyaz sütü görünce emzirecekmiş gibi çok az kaldıııııı

Canim benim de bikac defa oldu su mu sut mu bilmiyorum ama 2-3 defa kiyafetim islandi esim farketti onu da. Bi de camasirimda bikac defa beyaz leke gordum kendi kendine akiyo ara ara heralde

benim o kadar olmadı canım ama akıntım çok fazla bembeyaz doktora gıtmeme de daha çok var bakalım gıdınce danışayım...

çatlaklar kesinlikle genetik ve fizyolojik özelliklere bağlı olarak değşiyor, ilk çocukta bebeyağı kullandım hep, duştan çıkınca ıslak vücuda sürdüm bi sıkıntı yaşamadım bunda da öle yapıyorum, ama bazılarına bebeyağı çok hafif geliyor çok kuvvetli kremler kullanılması gerekiyor, vücut yapısına göre kendiniz bulacaksınız yöntemini, çok kaşınıyorsa çatlıyor demektir sürekli krem ister

benimde iştahım hep açık yiyorum yiyorum şişip kalıyorum bu seferde

Bugun randevumuz vardi ilk gebeligim ve ilk bebegimiz.19+4 haftadayim bebegimiz saglikli gelisimi guzel di ama rahim agzi boyunun kisa oldugunu erken dogum riskinin olabilecegini ve rahim agzina dikis gerekebilecegini soledi bizi fakulteye sevketti gittik haftaya randevu verdiler ve ultrason sonucununda 1 haftayi bulabilecegini solediler .ne agrim ne sancim ne kanama nede akintimda problem yok sahsen biraz tedirgin oldum.bole rahim agzi problemi yasayan oldumu aranizda internettede dikisin ehli kisiler tarafindan yapilmadiginda bebegin kaybedebilecegi yaziyo iki arada kaldim ne dersiniz aranizda bole bisey yasayan oldumu.

Son düzenleme:
okurken her satırında ağladım anne olmayı istemek hayatımda istediğim ve beni mutlu eden tek şey çok şükür rabbim

Serklajla ilgili bi topic var bence oraya dahil ol baya tecrübeli onlar bnm de ole bi ihtimal vardi gec kalindi bnmki baska bi problem ama. Ama hepsi yatiyo ve serklaj icin bir suru doktor onerileri var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende ne denedı ısem fayda etmedı taki saf zeytın yağı surene dek,herkese tavsıye ederım

ben de bepantholun çatlak kremini kullanıyorum aradada bebe yağı sürüyorum.Çatlak kreminden çok memnunum kaşıntılarım gitti.Ayrıca çok güzel nemlendiriyor ve her gün srmeme gerek kalmıyor.

Gunaydin hamisleerrr... mutlu bir hafta sonu diliyorum. uyku duzeniniz nasil kizlar? Ben son 1 aydir deliksiz uyudugumu hatirlamiyorum. Bu gece hic uyumadim zaten mide yanmalari bacak agrilari mahvediyor beni. Sabahin korunde de uyaniyorum tatil olmasina ragmen. Toplasan 4 saat anca uyumusumdur...sizlerde durumlar nasil?

Ben de ayni durumdayim midem fena yaniyor ve uyku halim yerini uykusuzluga birakti

Ayrica bacaklarima gecenin yarisinda kramp giriyo ve günlerce cekiyorum acisini

Gunaydin kizlar..gecelri nasil yatiyrsunuz??sol tarafim uyusmus bir sekilde agridan uyaniyrum surekli;( birde artik bol uykulu halimi uykusuzluk almaya basladi sizdede boylemi?

Gunaydin kizlar..gecelri nasil yatiyrsunuz??sol tarafim uyusmus bir sekilde agridan uyaniyrum surekli;( birde artik bol uykulu halimi uykusuzluk almaya basladi sizdede boylemi?

Ayni durumdayiz internette arastirdigimda da bj haftalar icin uykusuzluk cekebilirsiniz diyodu. Dun bir arkadasima doktoru saga yattigin icin bobregin buyumus demis.hamilelikte mumkun oldugunca sola yatmak daha saglikliymis. Bunu daha once de duydum bircok kisiden.

Canim iyi oldu soyledigin cunku solum uyusunca saga donuyordum ben.artik kangren sekilde solda uyurum) zatrm sagda yatmama prensesim pek izin vermiyor biraz solumu dinlendirip donuyrdum artik hep soldayim ozman) ben yuzustu yatmaya alisik biti oldugumdan tum pozisyonlarda zorlaniyorm aslinda.ama alistiticaz yapacak bisey yok sanirim;((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…