2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben de oyle yuz ustu rahatim en cok hatta bazen uyaninca kendimj yuz üstü yatar vaziyette buluyorum ama gobek buyudukce mumkun olmayacak zaten :) hel sola yatmak da olmaz ki vucudun kabul etmez zaten. Sirt istu yatmak da cok saglikli degil hamilelikte bildigim kadraiyla izellikle son aylerda. Sol agirlikli ara ara saga dönerek yatcaz mecbur )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kr
Ayrica bacaklarima gecenin yarisinda kramp giriyo ve günlerce cekiyorum acisini

gunaydin arkadaslar benimde uykularim kramp acisi boluyo nasil aciyo varya kac gun suruyo acisi
ne yapmamiz lazim acaba dr ayin 19da gidcm sylrim...ruyamda oglumu emziriyodum ayy cok guzeldi ya siyh sacli erkek bebekti canim yaaa
annesinin kuzusu...

Çok süpermiş :) Teşekkür ederim verdiğin bilgilere,en kısa zamanda Özlem hanımla irtibata gecip egitim olayını görüşücem.Yoga icin de organize etmem lazım kendimi ,acıbademde oturuyorum...
Amin canım ,senin de :)

Gunaydin kizlar..gecelri nasil yatiyrsunuz??sol tarafim uyusmus bir sekilde agridan uyaniyrum surekli;( birde artik bol uykulu halimi uykusuzluk almaya basladi sizdede boylemi?

Günaydın...
Ben de geceleri uyuyamıyorum ya sıkıntılar basıyo üstüme 2-3 haftadır ve sabahın köründe 5-6 da kalkmaya başlıyorum.Sonra da gün içinde,iş yerinde hep uykusuz geziyorum tabi

Normalde egzersiz iyi
gelir yatmadan bacaklarinizi kremle ovalayin rahatlatir gerci ertesi gun agri varsa artio ama bole bole geçer insallah.
Ben de kizimi ruyamda gordum memel gibi uyuyodu allahim nasip etsin o gunleri gormeyu saglikla dogsunlar inslalah :)

ben de bepantholun çatlak kremini kullanıyorum aradada bebe yağı sürüyorum.Çatlak kreminden çok memnunum kaşıntılarım gitti.Ayrıca çok güzel nemlendiriyor ve her gün srmeme gerek kalmıyor.
aaa valla mi tam adini yazsana cnm ya bide kaca aldin? ben de koluma igne yapiom hergun nasil yaptiysam kocaman morarmis ve cok asiri aciyor canimdan can gidiyor.gece inlemekle geciyor.ne yapacagimi bilmez haldeyim
Ayrica bacaklarima gecenin yarisinda kramp giriyo ve günlerce cekiyorum acisini Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hemen magnezyuma basla cnm ictigin an gecio agrisi.bosuna cekme isterseniz adini verim cnm sola yatilmali nedeni su.sag tarafimizda buyuk damarlarimiz var sag tarafimzdan gecermis eger biz sola yatarsak damarlara baski olmaz ve bebege oksijen ve kan daha cok gider.ama suan rahmimiz o kadar cok buyumedi simdilik (28. Haftaya kadar )yüzüstü haric nasil rahatsak oyle yatabilirmisiz.hep ayni pozisyonda da yatmak iyi degil arada degistirmek gerek.zaten ilerde hep sola yaticaz.

krgunaydin arkadaslar benimde uykularim kramp acisi boluyo nasil aciyo varya kac gun suruyo acisine yapmamiz lazim acaba dr ayin 19da gidcm sylrim...ruyamda oglumu emziriyodum ayy cok guzeldi ya siyh sacli erkek bebekti canim yaaa annesinin kuzusu...
Sende hemen magnezyuma basla cnm hic dr.una gitneyi bekleme ben cektim cektim o agriyi sonra evde vaedi magnezyum basladim sonra telde sordum doktoruma o da basla dedi ben de basladim bile dedim :)

Selam kizlar biz 23 haftaligiz artık buyuduk karnimi açıp hareketlerini seyrediyorum disardan belli oluyo çok güzel ya bide böle göbek deligimin alt tarafinda toplaniomu napiyosa sepsert sisik duruo nerde oldugunu hissediorum :) ufak tefek biselerde aliyoruz artik hastane çıkışi, bebefon ,ateş ölçe,r havlu ve bebek cantamizi aldik başladık hazirlanmaya sizlerin nasil gidio hazirliklar ????

Cok gecmis olsun canim hayirdir ne ignesi?
Ben de ayni durumdayim midem fena yaniyor ve uyku halim yerini uykusuzluga birakti

Sana da cok gecmis olsun cnm, valla 7-8 aylikken napicaz bilmiyorum sicaklar da basacak Rabbim yardimcimiz olsun...

Magvital iciyorum her gun bitane 1 aydir cnm

Ben de onu dusunuyorum valla ustelik bnm riskli geçtiği icin ozellikle 6. Aydan sonra hep yatmak zorundayim yatarak o sicaklar nasil gecer hic bilmiyorum hayirlisi artık

Cok gecmis olsun canim hayirdir ne ignesi?

Sana da cok gecmis olsun cnm, valla 7-8 aylikken napicaz bilmiyorum sicaklar da basacak Rabbim yardimcimiz olsun...
kan sulandirici vuruyorum canim.

Magvital iciyorum her gun bitane 1 aydir cnm

ona ragmen kramp mi giriyorr off koc kotu o zmn iki tane icicen cnm demekki yeterli gelmiyor.

aynnı sorun bende de var ozellıkle de kramplar,ustelık kalsıyum destegı aldığım halde,mıde ıcın dr um rennıne yı onerdı

kan sulandirici vuruyorum canim.

ona ragmen kramp mi giriyorr off koc kotu o zmn iki tane icicen cnm demekki yeterli gelmiyor.
selam ben de bebeğimin gelişimine göre 19+5 im.adet günüme göre 19+0 ım.ben de kan sulandırıcı vuruyorum her gün.ayrıca gebeliğimi öğrendiğimden beri yatıyorum çünkü hem pkesantam aşağıdaymış hem de bundan önceki gebeliğimde rahim ağzımın erken açılmasından dolayı bebeklerimi kaybetmiştim.yani acayip riskliyim.tuvalet haricinde hep yatıyorum.hep sizi okuyorum ama çok yazamıyorum çünkü hep yatıyorum.burdaki herkesi takip ediyorum .Allah sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı zamanında doğum ve sağlıklı bebekler nasip etsin herkese.

Valla benim doktorum pek ilac verme taraftari degil, ama midem pek fena. Maden suyuyla geziyorum valla
canim bi kasik gaviscon icsen bu ilaci uretene dua edersin :) dene ustersen hamilelerr ve bebeklere ozel rahatlilla icebilirsin.

amin cnm insallah hepimize nasip etsin.isin cok zormus cnm ya az kaldi insallah az daha sabret oturdugun yerden de bize yaz vakit gecmez yoksa.
Yatmak da cok zor bilirim ben tup bebekde 12 zor yatmistim Allah yardimcin olsun.serklaj dusunmediler mi cnm ??
Kan sulandiriciyi sen nerene vuruyon ?
Hmm gecmis olsun canim benim, Allah yardimcin olsun
Saol cnm amin inşallah. ..

Bugun 21 haftama girdim kontrolum vardi ilk oglumu renkli gordum elini salliyordu cok duygulandim rabbim ne mucizeler yaratiyor tek hucre iken gittikce buyuyen canli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…