2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ohh afiyet olsun size :) sonuçlarının iyi olmasına sevindim canım o dr biraz dengesz sanırım her hastasına bi rahatsızlıkmı uyduruyo napıyo bence siz özelede gidin derim farklı dr da baksın bu konularda tek dr la kalmayın derim :) umarım bayılmalarınında kötü bi sebebi yoktr

bugun sonuçlarımı gosterdgm doktor a sordum.sureklı takıp edılmelısın o zaman dedı.ama ben tabıkı tek dr la kalmcıam.iki saat sonra tekrar hastaneye gtces.ıgnemı vurulmak ıcın.kadır gecesı gecsın.galıba bu hafta olması lazım .ondan sonra ozele kendı dr umuza gtcez.gecen kı doktor sureklı poposundan elementmı uyduruor nedır anlamadm.omega 3 kullanayım mı bılemedım.bır fıkır verın aklım karıstı

bende çok kararsızdım deterjan konusunda bugün dalinin sıvı deterjanını aldım ama hala düşünmüyo değilim tozunuda mı alsam acaba :)

maşallah güzel haberlerle gelmişsin, beklediğin ne iğnesi ?
ben demir için ferplex fol kullanıyorum,folik asitli, şurup şeklinde olduğu için bol suyla içiyorum çok şükür mideme dokunmadı,
inşallah bayılmalarının nedenide sadece sıcaklardır ve gelir geçer

aman canım niye ağlıyorsun bebişide üzüyorsun yapma

ne kadar hormonlarımız kafayı yemıs olsada durup dururken ağlamıosun sen,bnce senın canını sıkan bısey olmuş.

Ya noldu neden ağlıyorsun ?

bilmiyorum ki, annemi çok sevdiğim aklıma geldi, dedimya hormonlar işte , artık iyice sıkıldım galiba evde aklımı dağıtacak birşeyler bulmam lazım,
bazen kendimi çok yalnız hissediyorum

saol canım hiç düşünmemiştim suyla karıştırıp koymayı çok mantıklı :) ben de öyle yaparım. israil malı diye hacışakir almıcam ben dalin v.s. alternatif bakıcam artık..

Canım şimdi araştırdım, birçok anne dalan roxy öneriyor, çift durulama ve üzerine ütü diyorlar :) ben de öyle yapacağım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun canım şekerinin temiz çıkmasına sevindim sen başka bir doktora daha görün baksana her bebeğe bir kusur bulmuş..
Bende ilaç yutamadığım için maltofer kullanıyorum miğde bulandırıyor ama ben hemen su içiyorum üzerine de bir lokma ekmek yiyorum tek lokmalık bastırıyor..

ins bnmde dokunmaz.en son care bnde surup denıycem.oda olmazsa bu demır konusu bnm ıcın kapanmıştır.kan uyusmazlgı ıgnesı cnm.vücudum cok sukur antıkor uretmemıs bebeğe,yanı mıkrop.bu haftada ıgne vurulmam gerek.test sonucu temız cıktgı ıcın ıgne vurulcam kı doğuma kadar bebeğe etkilesım yapmasın annenın antıkorları.bayılma hissi bnde 4 .aydan berı var cnm.ozellıkle kahvaltı sonrası oluor.annemın doktoruna sorduğumda onemsemedı normaldır dedı.sonra kendı kendıne gectı.yanı 5 ve 6 yı daha rahat gecrdm ama smdı daha agır bır sekılde gerı geldı.sadece histe dgl,gecen anlattgım uzere hastanede bayılmışım.bugunde kotu oluodum hemen hava almaya çıktım.seker yuklemesınden sonrada fena oluordum esımın dızıne uzandım.yanı nefesım daralıor hava alamıorum .o zamanda kotulesıorum.yanı sıcaklardanda olabılır ama bu bayılmalar yüzünden dışarı çıkmaya korkuorum.yuruyus yapıp cok gezen ben bu sıralar evde oturmaktan başka bsey yapamıorum.işin ılgıncı kotulesınce uzandgmda kolay atlatıorum.kan dolasımı dahamı ıyı saglanıor ne uzanınca.ıns su ıkı ayıda atlatsam gececegıne ınanıyorum..

bilmiyorum ki, annemi çok sevdiğim aklıma geldi, dedimya hormonlar işte , artık iyice sıkıldım galiba evde aklımı dağıtacak birşeyler bulmam lazım,
bazen kendimi çok yalnız hissediyorum

o yalnızlık hıssını ben cok ıyı bılırım cnm.ben hep yalnızım.tekım.aılem var mı yok mu anlamıorum.cunku bızde aıle dayanısmaası yok.gıdım kızımı goreyım destek olayım yok.aıle sevgısı gormedım ben.ama herseye rağmen aılemı sevıorum.esım ve aılesıse bırbırlerıne manyak derecede düşkün ve herkes etrafımızda otıuruor.görümceler falan.bnm aılemse taaaa karşı tarafta.esımle aılesının bağlılığını görünce kalbım burkuluor cunku ben aılemden hıc gormedım bunu.esımde gecım derdinden sureklı calısıor.hıc ızın yapmıor bellı zamanlar dışında.ama cok ıyı koca.napalım gecım derdındeyız zor hayatımız.o yüzden yalnızlığı ben cok ıyı bılırım..ama yapcak bsey yok kı.oyalamak zorundasın kendını.

maltoforu nasıl kullanıorsun cnm.sabah ac karnamı aksam yatarken mı?bırde doktor bana dil altı em dıe verdı ama eczacı kadın yut yada çiğne dedı.hangını yapcam ben.ayyy mıdem bulandgnda uc gun duzelmıor yada demır fecı mıde ağrısı yapıor bna.napcam ben ya böyle.bebek demırsız kalıor

cnm sezaryen olduk dıyelım.o yara ızı ne kadar zamanda tamamen gecıyor.eskı vücudun gbı herseyı rahatça yapabılıorsun?bırde görümcem ve bır arkadaşım dedı kı.sezaryanda aşırı derecede gaz sancısı oluormus ve ıkınmaman gerekıormus.ozaman ayıptır soylemesı wcnızı nasl yapıodun dedım.ay onu hıc sorma dikişler patlıor dedı.ya var mı böyle seyler.ben korktum oyle anlatınca onlar

ben lierac çatlak kremi kullanıyorum hiç çatlağım oluşmadı ki vücudum da çatlamaya çok müsait.
bende lierac kullanıyorum ama sanırım yanlardan catliyorum hafif hafif beyazladi oralar çizgi gibi.cildin çok kuru ben biraz da ona bağlıyorum.oyizden ayrıca saf zeytinyağında suruyorum ama yinede çatlatacak gibiyim(

bende aventin natural cam biberini var yenidoğan için ondan aldım onu önerdiler.büyük olarak da yine aventin policarbon galiba o plastik gibi olanlardan aldım.ben çok beğenerek aldım biber onları.bide orda biberon fırçası vardı sizce bu fırça gerekklimi kullanılırmış.zaten biberon el kadar bisi o yüzden almadim ama onunla daha mi hijyenik oluyor acaba:))

Canım bana en yakın kişi annem. Sezeryan oldu ve ikinci gün ayağa kalktığını söylüyor. Ama dikiş izleri hala gozukuyor. Onlar geçmiyor sanırım ama annem bembeyaz tenli birisi. O yüzden de olabilir bilmiyorum. Gaz sancısı falanda olmamış annemde ne kadar rahatlatır bilmiyorum senin için ama ben annemin bu rahatlığı sebebiyle sezeryan düşünüyorum

Ben biberonu biraz arastirdim.kolik ve gaz onleyici dr brown karar verdim. Cam sise bi de dogal akis yani anne memesi kadar siziyor..

Canım şimdi araştırdım, birçok anne dalan roxy öneriyor, çift durulama ve üzerine ütü diyorlar :) ben de öyle yapacağım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün markette gördüm. Bende onu alırım o zaman. Çok saol canım :)

Slm nasilsiniz arkdlslar....inslah hersey yolunda benim yarin yine misafirim va4 ...bu son davetim :)

benimkisi şurup gibi sabah aç karınla içiyorum ama üstüne hemen kahvaltı yapmamam lazım o yüzden sabah 5.30 - 06.00 artık kaçta kalkarsam içiyorum.Seninki hap şeklinde mi? benim kan değerlerime yeni bakıldı bir ay öncekine göre artmış tabii sadece ilaç mı etkili bilmiyorum..

şurup rahat bol suyla içince arada kaynıyor, kan uyuşmazlığı iğnesinide perşembe günü sorucam inşallah bizde de bi sorun çıkmaz,son bayılman hatırladığım kadarıyla sinirseldi doktorun terbiyesizliği sonucu inşallah bir daha olmaz, bende nefes almada zorlanıyorum, doktor hamileliğin sonuna doğru dahada zorlanacağımı söyledi, doğumdan sonrada burun ameliyatı olman gerekiyor dedi dediğin gibi şu günleri atlatalım iyileşiriz inşallah

benim sadece annem ve kardeşim var, bütün akrabalar memlekette ve annemle çok güzel bir ilişkimiz var çok şükür,
eşim sadece kendi ailesine düşkündür , ben bile kaçıncı sıradayım onun için bilmiyorum, maşallah senin eşinle aran iyiymiş, inşallah bebiş yuvanıza daha da çok mutluluk getirir, ben hamileliğin başından beri evde yatıyorum anneme çok ihtiyaç duyuyorum ama eşim surat yapıyor diye bize çağıramıyorum haftada bir gün geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…