ohh afiyet olsun size :) sonuçlarının iyi olmasına sevindim canım o dr biraz dengesz sanırım her hastasına bi rahatsızlıkmı uyduruyo napıyo bence siz özelede gidin derim farklı dr da baksın bu konularda tek dr la kalmayın derim :) umarım bayılmalarınında kötü bi sebebi yoktrkızlar ben geldım.saat 3 gbı hastaneye tahlıl sonuçlarını almaya gıttım.seker yuklemesı normal cıktı.açlık 80 tokluk 97 cıktı.idrar tahlılı temız cıktı.indırek coombs cok sukur temız cıktı.ıgne ıcın başvurduk ama tam 1 saat bekledik ıgne gelmedı.artık kapalı ortamdan fenalaşmaya basladm.konuştuk aksam 8 gbı gıdıp ıgnemı olcam.o zamana kadar gelır dedıler ki inş gelmiş olur.bu sefer başka bır doktor vardı bu cok sekerdı.omega 3 u sordum.ben vermıorum dedı ısrarla gereksız dedı.ama ıstersen alabılırsın zararsız ama gereksız dedı.kızlar maltofer fol demır ılacı aldım.kullanan varmı aranızda.bana gano bıle yaramadı.buda ıstıfra ettırırse dıye korkmuor dglm hanı.:26: gecen seker yuklemesını beraber yaptrdgm kadınları gordum.senın kı kac haftalık dedıler.29a gırdık dedım.karnın hıc yok dıye sasrdılar.ama kızınkıde fazla yoktu onunda 29 bıtmıs.neyse sıze demıstım ya doktor bna bebegının bobregınde gensleme var dedı vs.bunu o kızlara soyledım sohbet arasında.demezlermı aynısını bızede dedı.bırıne demıskı senın bebegın bobregınde bır sorun var ama anlamam ıcın 1hafta sonra gene gel.dıer kadınada senın bebegın bacakları kısa demıs.daha once bısey demedı kımse.smdı bu böyle dedı cok moralımız bozuldu dedıler.dedım sızın mı benm mihepımıze aynısını demıs.bıde kız demıs bebegımın cınsıyetını solemıonuz.7ay bıttı soylemıceksenız ozele gtcem demıs.o zamanda kıza benzıor demıs.böyle saçma sapan seyler ıste.bugünkü doktordan çıktım esım bayılmalarını sordunmu dedı.unuttum deyınce haydaaa on dk zorla bekletıp benı tekrar doktora sok.doktora sordum.4.aydan berı ozellıkle bıseyler yedıkten sonra bayılma hissi gelıor,bazende bayılıorum normalmı dedım.normal dgl.kendını kardolojıye göster muayene ol dedıı.bu sıralar cok fenalasıorum.havalarda etkı yapıor galıba bılemıyorum kı! sekerden suphelenmıslerdı oda cok sukur temız cıktı:26: bugun kendıme tatlı zıyafetı vercem
ohh afiyet olsun size :) sonuçlarının iyi olmasına sevindim canım o dr biraz dengesz sanırım her hastasına bi rahatsızlıkmı uyduruyo napıyo bence siz özelede gidin derim farklı dr da baksın bu konularda tek dr la kalmayın derim :) umarım bayılmalarınında kötü bi sebebi yoktr
Aynen canım ben de izinli olduğumda inşallah daha çok yoğunlaşacağım bu işlere... Kıyafetleri yıkamayı falan da annemin gelişine erteledim, o da zaten benim iznimden bikaç gün önce gelecek.
Ben hacı şakir granül alacağım canım, suyla hafif karıştırıp koyarsan kalıntı bırakmıyormuş.. Sıvı deterjan almayı düşünmüyorum. Kullananlar hep sabun tozu öneriyor..
kızlar ben geldım.saat 3 gbı hastaneye tahlıl sonuçlarını almaya gıttım.seker yuklemesı normal cıktı.açlık 80 tokluk 97 cıktı.idrar tahlılı temız cıktı.indırek coombs cok sukur temız cıktı.ıgne ıcın başvurduk ama tam 1 saat bekledik ıgne gelmedı.artık kapalı ortamdan fenalaşmaya basladm.konuştuk aksam 8 gbı gıdıp ıgnemı olcam.o zamana kadar gelır dedıler ki inş gelmiş olur.bu sefer başka bır doktor vardı bu cok sekerdı.omega 3 u sordum.ben vermıorum dedı ısrarla gereksız dedı.ama ıstersen alabılırsın zararsız ama gereksız dedı.kızlar maltofer fol demır ılacı aldım.kullanan varmı aranızda.bana gano bıle yaramadı.buda ıstıfra ettırırse dıye korkmuor dglm hanı.:26: gecen seker yuklemesını beraber yaptrdgm kadınları gordum.senın kı kac haftalık dedıler.29a gırdık dedım.karnın hıc yok dıye sasrdılar.ama kızınkıde fazla yoktu onunda 29 bıtmıs.neyse sıze demıstım ya doktor bna bebegının bobregınde gensleme var dedı vs.bunu o kızlara soyledım sohbet arasında.demezlermı aynısını bızede dedı.bırıne demıskı senın bebegın bobregınde bır sorun var ama anlamam ıcın 1hafta sonra gene gel.dıer kadınada senın bebegın bacakları kısa demıs.daha once bısey demedı kımse.smdı bu böyle dedı cok moralımız bozuldu dedıler.dedım sızın mı benm mihepımıze aynısını demıs.bıde kız demıs bebegımın cınsıyetını solemıonuz.7ay bıttı soylemıceksenız ozele gtcem demıs.o zamanda kıza benzıor demıs.böyle saçma sapan seyler ıste.bugünkü doktordan çıktım esım bayılmalarını sordunmu dedı.unuttum deyınce haydaaa on dk zorla bekletıp benı tekrar doktora sok.doktora sordum.4.aydan berı ozellıkle bıseyler yedıkten sonra bayılma hissi gelıor,bazende bayılıorum normalmı dedım.normal dgl.kendını kardolojıye göster muayene ol dedıı.bu sıralar cok fenalasıorum.havalarda etkı yapıor galıba bılemıyorum kı! sekerden suphelenmıslerdı oda cok sukur temız cıktı:26: bugun kendıme tatlı zıyafetı vercem
benim hormonlar tavan yaptı galiba, sabahtan beri ağlayıp duruyorum
işlerde çok yoğun buraya gelip aklımıda dağıtamıyorum, hadi hayırlısı bakalım....
aman canım niye ağlıyorsun bebişide üzüyorsun yapma
ne kadar hormonlarımız kafayı yemıs olsada durup dururken ağlamıosun sen,bnce senın canını sıkan bısey olmuş.
Ya noldu neden ağlıyorsun ?
saol canım hiç düşünmemiştim suyla karıştırıp koymayı çok mantıklı :) ben de öyle yaparım. israil malı diye hacışakir almıcam ben dalin v.s. alternatif bakıcam artık..
kızlar ben geldım.saat 3 gbı hastaneye tahlıl sonuçlarını almaya gıttım.seker yuklemesı normal cıktı.açlık 80 tokluk 97 cıktı.idrar tahlılı temız cıktı.indırek coombs cok sukur temız cıktı.ıgne ıcın başvurduk ama tam 1 saat bekledik ıgne gelmedı.artık kapalı ortamdan fenalaşmaya basladm.konuştuk aksam 8 gbı gıdıp ıgnemı olcam.o zamana kadar gelır dedıler ki inş gelmiş olur.bu sefer başka bır doktor vardı bu cok sekerdı.omega 3 u sordum.ben vermıorum dedı ısrarla gereksız dedı.ama ıstersen alabılırsın zararsız ama gereksız dedı.kızlar maltofer fol demır ılacı aldım.kullanan varmı aranızda.bana gano bıle yaramadı.buda ıstıfra ettırırse dıye korkmuor dglm hanı.:26: gecen seker yuklemesını beraber yaptrdgm kadınları gordum.senın kı kac haftalık dedıler.29a gırdık dedım.karnın hıc yok dıye sasrdılar.ama kızınkıde fazla yoktu onunda 29 bıtmıs.neyse sıze demıstım ya doktor bna bebegının bobregınde gensleme var dedı vs.bunu o kızlara soyledım sohbet arasında.demezlermı aynısını bızede dedı.bırıne demıskı senın bebegın bobregınde bır sorun var ama anlamam ıcın 1hafta sonra gene gel.dıer kadınada senın bebegın bacakları kısa demıs.daha once bısey demedı kımse.smdı bu böyle dedı cok moralımız bozuldu dedıler.dedım sızın mı benm mihepımıze aynısını demıs.bıde kız demıs bebegımın cınsıyetını solemıonuz.7ay bıttı soylemıceksenız ozele gtcem demıs.o zamanda kıza benzıor demıs.böyle saçma sapan seyler ıste.bugünkü doktordan çıktım esım bayılmalarını sordunmu dedı.unuttum deyınce haydaaa on dk zorla bekletıp benı tekrar doktora sok.doktora sordum.4.aydan berı ozellıkle bıseyler yedıkten sonra bayılma hissi gelıor,bazende bayılıorum normalmı dedım.normal dgl.kendını kardolojıye göster muayene ol dedıı.bu sıralar cok fenalasıorum.havalarda etkı yapıor galıba bılemıyorum kı! sekerden suphelenmıslerdı oda cok sukur temız cıktı:26: bugun kendıme tatlı zıyafetı vercem
maşallah güzel haberlerle gelmişsin, beklediğin ne iğnesi ?
ben demir için ferplex fol kullanıyorum,folik asitli, şurup şeklinde olduğu için bol suyla içiyorum çok şükür mideme dokunmadı,
inşallah bayılmalarının nedenide sadece sıcaklardır ve gelir geçer
bilmiyorum ki, annemi çok sevdiğim aklıma geldi, dedimya hormonlar işte , artık iyice sıkıldım galiba evde aklımı dağıtacak birşeyler bulmam lazım,
bazen kendimi çok yalnız hissediyorum
Geçmiş olsun canım şekerinin temiz çıkmasına sevindim sen başka bir doktora daha görün baksana her bebeğe bir kusur bulmuş..
Bende ilaç yutamadığım için maltofer kullanıyorum miğde bulandırıyor ama ben hemen su içiyorum üzerine de bir lokma ekmek yiyorum tek lokmalık bastırıyor..
Canim iki sezeryanim oldu sadece hastanede yattigin sure yapmiyosun iki gece kaldiktan sonra taburcu oldugunda doktor sezeryan yerine sprey sikiyor seffaf bisey zaten. Evede geldiginde sicsk suyla banyo yapabiliyorsun ayrica sut gelmicek diye sakin korkmayin emzirdikce sut gelcektir ilk zamanlar gogus ucu yara bile oluyor ama tek cozumu emzirmek
bende lierac kullanıyorum ama sanırım yanlardan catliyorum hafif hafif beyazladi oralar çizgi gibi.cildin çok kuru ben biraz da ona bağlıyorum.oyizden ayrıca saf zeytinyağında suruyorum ama yinede çatlatacak gibiyimben lierac çatlak kremi kullanıyorum hiç çatlağım oluşmadı ki vücudum da çatlamaya çok müsait.
bende aventin natural cam biberini var yenidoğan için ondan aldım onu önerdiler.büyük olarak da yine aventin policarbon galiba o plastik gibi olanlardan aldım.ben çok beğenerek aldım biber onları.bide orda biberon fırçası vardı sizce bu fırça gerekklimi kullanılırmış.zaten biberon el kadar bisi o yüzden almadim ama onunla daha mi hijyenik oluyor acaba:))Ben avent aldım süt makinesini canım biberon konusunda da bende kararsızım ama onda da avent diyorlar bakalım cam alıcam küçük ve büyük boy alıcam butik bebe de indirime giriyor ordan alıyım diyorum 2 tane büyük 2 tane küçük
cnm sezaryen olduk dıyelım.o yara ızı ne kadar zamanda tamamen gecıyor.eskı vücudun gbı herseyı rahatça yapabılıorsun?bırde görümcem ve bır arkadaşım dedı kı.sezaryanda aşırı derecede gaz sancısı oluormus ve ıkınmaman gerekıormus.ozaman ayıptır soylemesı wcnızı nasl yapıodun dedım.ay onu hıc sorma dikişler patlıor dedı.ya var mı böyle seyler.ben korktum oyle anlatınca onlar
Ben avent aldım süt makinesini canım biberon konusunda da bende kararsızım ama onda da avent diyorlar bakalım cam alıcam küçük ve büyük boy alıcam butik bebe de indirime giriyor ordan alıyım diyorum 2 tane büyük 2 tane küçük
Canım şimdi araştırdım, birçok anne dalan roxy öneriyor, çift durulama ve üzerine ütü diyorlar :) ben de öyle yapacağım
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maltoforu nasıl kullanıorsun cnm.sabah ac karnamı aksam yatarken mı?bırde doktor bana dil altı em dıe verdı ama eczacı kadın yut yada çiğne dedı.hangını yapcam ben.ayyy mıdem bulandgnda uc gun duzelmıor yada demır fecı mıde ağrısı yapıor bna.napcam ben ya böyle.bebek demırsız kalıor
ins bnmde dokunmaz.en son care bnde surup denıycem.oda olmazsa bu demır konusu bnm ıcın kapanmıştır.kan uyusmazlgı ıgnesı cnm.vücudum cok sukur antıkor uretmemıs bebeğe,yanı mıkrop.bu haftada ıgne vurulmam gerek.test sonucu temız cıktgı ıcın ıgne vurulcam kı doğuma kadar bebeğe etkilesım yapmasın annenın antıkorları.bayılma hissi bnde 4 .aydan berı var cnm.ozellıkle kahvaltı sonrası oluor.annemın doktoruna sorduğumda onemsemedı normaldır dedı.sonra kendı kendıne gectı.yanı 5 ve 6 yı daha rahat gecrdm ama smdı daha agır bır sekılde gerı geldı.sadece histe dgl,gecen anlattgım uzere hastanede bayılmışım.bugunde kotu oluodum hemen hava almaya çıktım.seker yuklemesınden sonrada fena oluordum esımın dızıne uzandım.yanı nefesım daralıor hava alamıorum .o zamanda kotulesıorum.yanı sıcaklardanda olabılır ama bu bayılmalar yüzünden dışarı çıkmaya korkuorum.yuruyus yapıp cok gezen ben bu sıralar evde oturmaktan başka bsey yapamıorum.işin ılgıncı kotulesınce uzandgmda kolay atlatıorum.kan dolasımı dahamı ıyı saglanıor ne uzanınca.ıns su ıkı ayıda atlatsam gececegıne ınanıyorum..
o yalnızlık hıssını ben cok ıyı bılırım cnm.ben hep yalnızım.tekım.aılem var mı yok mu anlamıorum.cunku bızde aıle dayanısmaası yok.gıdım kızımı goreyım destek olayım yok.aıle sevgısı gormedım ben.ama herseye rağmen aılemı sevıorum.esım ve aılesıse bırbırlerıne manyak derecede düşkün ve herkes etrafımızda otıuruor.görümceler falan.bnm aılemse taaaa karşı tarafta.esımle aılesının bağlılığını görünce kalbım burkuluor cunku ben aılemden hıc gormedım bunu.esımde gecım derdinden sureklı calısıor.hıc ızın yapmıor bellı zamanlar dışında.ama cok ıyı koca.napalım gecım derdındeyız zor hayatımız.o yüzden yalnızlığı ben cok ıyı bılırım..ama yapcak bsey yok kı.oyalamak zorundasın kendını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?