2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydınlar herkese. Güzel bir pazar gününde biz ilk kahvaltımızı dışarda yaptık :) siz neler yapıyorsunuz keyifler nasıl? Bebişler nasıllar? En yakın kimin doğumu var?
Ooyyy maşallah darıaı başımıza:) ben bekliyorum canım ne zaman isterse paşam o zaman gelecek:) azure sezeryana girecek perşembe yada cuma günü. En yakın o galiba:)

oo sen bayağı erken alemlere akkmıssın bebısle ne güzel :))) smdı emzırmedende kaynaklı demır eksıklgn oluodur inş çabuk geçer cnm canını skma.Masallah çok çabuk toparlandın darısı basımıza ıns

Canım bence bi doktora görün belki yukarı cıkmamıştır ayaklarını hissediyormusun yukarıda ben ayaklarını hep hissediyorum mesela hıçkırıklığa göre belirleme canım

Kontrole gittm canim normal hersey dedi normal dogummu istiyosun dedi dedim evet kesinlikle. O zaman cati muayenesi yapmamiz lazm dedi. Dedim yapmasaniz olmazmi dedi eger dogumda benim yanima geleceksen ben bakmadan doguma alamam seni dedi. Oyle deyince dedim simdi bakin o zaman. Hic korkulacak biseyi yok biraz basta utaniyosun sonrasinda bisey yok 2 dakka bile surmedi hic bisey anladim bitti hemen ama kendini kasma rahat ol daha kolay olur. Catin dogum icin uygun dedi sukur dar falan demedi darisi senin ve diger anne adylarinin basina:))

Ay canım ya sen iyileştin de gezmeleremi gidiosun maşallah sana ya

Günaydınlar herkese. Güzel bir pazar gününde biz ilk kahvaltımızı dışarda yaptık :) siz neler yapıyorsunuz keyifler nasıl? Bebişler nasıllar? En yakın kimin doğumu var?

Maşallah annesi gezmelerde basladi valla burayı cok ihmal ediyorsun soylim jac gündür girmedin bir günde üç doğum oldu Sürmeli. Prensess ve Blueajasmina arkadaşımız doğum yaptı sırada azure var gibi duruyor ama bu bebeklerin nezaman geleceği belli olmuyor sende sık sık gir ihmal etme....

Ay canım bende bi kararsız kaldım valla ben seZeryan olucam da genel mi olsam acaba???
cnm ben sana arastrdklarımı ve bızzat gorduklerımı anlatayım.tabı kı karar senın.araastrıp duyduklarm ve okuduklarım dıorkı : kesınlıkle spınal yada epıdurel yapmayın.ben cahıldım blmıodum doktora ınandm yaptım.bır kere bilincın acık ve orda korkudan kotulesıosun,oluorum sanuosun o masada.doktorlarn konuşmalarına sahıt oluosun.acı hıssetmedm ama bugun hala neşterle kesıldıgımı hıssedıorum.hele cıkarırkenkı baskı sonrasında mıde bulantısı (hatrlarsan damlada aynısından yakındı) bağırmaktan öldüm.epıdurel ayrıca bel ağrısı yapılmış.yıllarca çekenler oluormus.ınan daha hıc kmseden epıdurel yapın dedıklerını duymadm spınalde.gorumcelerım 3ude sezeryan ve genel anestezıyle.sonrasında çok rahat etmısler.smdı sana ablamı anlatım.ablam zavallım belden uyusturmalı epıdurel oldu.Allahıoım sonrasnda ne cektı ne cektı.gunlerce boynu belı tutuldu donemedı kaldı öyle.agrısı ayrı.bn kürtaj olurken bile o masada öyle korktum kı bayılttılr oh mıs gbı uyumuşum.ve çok rahattıkı bu kürtaj basıt bsey düşün korkumu.tabukı herkste aynı şeyler ılcak dıe bse yol.bakarsıj sen çok rahat gecer.ama kendı adıma ben genel olcam sezeryan olursam.aman bebeğimıde sonra goreyım.damlada panik olmuştu ve bayıltmslardı hatrla.bebeğim ı gorcem dıe hem pıskoljmle oynayp hem yan etkı çekemem.sonra daha bebeğim le ılgılncm.sen ııce düşün arastr cnm

bnm göğüslermden sıvı gelıor galıba.bakıom body de sert bır ıslaklk.once bsey dokmusum sanem bugun gene olmus.gogusumun üstünde de sarı sarı kuruluklar oluor

yrn bnde doktora gtcem dua et herseym normal çıksın.endıselıyım

Kızlar bebişlerin biberon ve emziklerini kullanmadan steril etmek gerek ya siz nasıl yaptınız

Slm benimde tahmini dogum tarihim 2 ekim ama doktr erken gelebilir dedi...normal dogum olcak kismetse..yarin veya sali gunu birdaha gitcem doktr ..bakalim nedicek sen enson nezaman gittin

Kizlar sanci basladiginda sicak suyla dus aliniyorya sanci baslar baslamazmi gircez dusa..ve su dayanabilecek kadarmi sicak olmasi lazim..

Bugün nerelerdesiniz kızlar herkes pazarı fırsat bilip gezmeye kaçtı galiba benim eşim bugün calisiyor malesef evde kaldık gerçi evdede olsa dışarı çıkarmaz heralde doktorun yasağı var ve ben biraz yuruyunce karnim sertlesiyor inşallah çarşamba günü doktora gittiğimde progestani keser o ilacı ictigim gibi baş dönmesi. Sersemlik.uyku yapıyor artik bırakmam gerek çünkü yarın okullar açılıyor ve bdn kızımı okula götürmek zorundayım her nekadar dışarı yasak olsada kizimi götürmek zorundayım benim tempo başlıyor.

Ooyyy maşallah darıaı başımıza:) ben bekliyorum canım ne zaman isterse paşam o zaman gelecek:) azure sezeryana girecek perşembe yada cuma günü. En yakın o galiba:)
Ay hadi az kalmış darısı basına canım artık birsey kalmadı senin normale de heran gelebilir kuzun

Evet sadece 2 gün ciddi ağrım oldu şimdi çok cok iyim maşallah oluyordur heralde bilmiyorum ki yarın doktora gitcez bakalım kızımın sağlık durumu nasıl

Haklısın valla yeni hayatıma alışmaya çalışırken baya bocaladım buraları. Hala inanamıyorum anne olduğuma :) cok güzel bir duyguymus meğersem

cnm bnm esım haftanın 7gunu calısıor ,o yüzden ben hep yalnzm zaman gecmıor.bugun herkes güzel havanın tadını cıkarıor anlaşılan.keske bızde ckarablseydık kısmet dglmıs.pros ilaç bnada bas dönmesi yapıordu .ıns kon

ıns kontrolünde braktırırda rahat edersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…