2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Biz de ikea dan mobilya almak istiyoruz. Arastirmalarima gore İşbir yatakta 60x120 olculerde yatak var. Ikeada da var ama ben isbir yataktan alacagim. Sen mobilyalari hangi model aldin?

Burada English homedan nevresim alan arkadaşlar vardı uygun fiyata. Ne kadardı hatırlamıyorum ama internetten sipariş imkanı da var,
English home dan tavsanli nevresi takimindan aldim. Cok seker :) benim istedigim uyku seti. Icinde yatak kenar korumasi, yastik, yorgani vs. Olan buyuk set. Gerek var midir emin olamiyorum.

Kizlar sanci basladiginda sicak suyla dus aliniyorya sanci baslar baslamazmi gircez dusa..ve su dayanabilecek kadarmi sicak olmasi lazim..

Düzenli sancılar gelmeye başladığında dayanabilecek kadar sıcak su ile duş almak öneriliyor. Tabi sancı aralıkları önemli. 20 dk 1 30 dk 1 gibi düzenli sancılar başladığında böyle bir şey yapılabiliyor. Yoksa 10 dk içinde 2-3 sancı başlarsa acil en yakın hastaneye gitmeliyiz. Hele su falan gelirse sancı beklemeden gidilmeli.

Biz de ikea dan mobilya almak istiyoruz. Arastirmalarima gore İşbir yatakta 60x120 olculerde yatak var. Ikeada da var ama ben isbir yataktan alacagim. Sen mobilyalari hangi model aldin?
Yatak ve gardrobu 'hensvik' model aldım, şifonyer 3 çekmeceli 'malm' model canım .. daha uyguna geldi.. bu üçlü 630 lira gibi bişey tuttu .. bir de emzirirken kullanmak için yaylanan bi koltuk aldım işbir yatağa baksın o zaman eşim, evimize çok yakın bi mağazası var

cnm gördüm.sana bsey sorcm.bnm sol göğüsumden bayağı sıvı akıor smdı ıkıncı kere bodymı degscem.ya bu doğum yakınmı demek acaba.yaklastlca panık oluorum hazır dglm daha .

Yok canım dogumla alakası yok sakın sikma o ilk gelen sarı sıvı bebegin icin mucize bir vitamin gelmesi normal canım benim iki gebeligimdede doguma yakin geldi ama bunda henüz bisey yok inşallah bol sutlerimiz olur

Yok canım dogumla alakası yok sakın sikma o ilk gelen sarı sıvı bebegin icin mucize bir vitamin gelmesi normal canım benim iki gebeligimdede doguma yakin geldi ama bunda henüz bisey yok inşallah bol sutlerimiz olur
bnde 37ye gırınce acaba cokmu yakın dedım.bır kaç hafta daha dursunds işlerimi bıtırım ıstıorm.evı temizletmedm daha.perdelerm yıkancak,gecelıklerım utulencek.e birde hemeroıdle ugrasıom su sıralar.iltihap mı kapmıs ne aşırı yara olmuş.doktor la randuvum yarın.e bıde normal mi sezeryanmı olck bellı olmaması.bebege nasl bakcam,kaynanam 40gun bnde kalcakmıs stresı vs.anlıcagın ben bu sıralar böyle bır ruh halındeyım.hamılelık ne zormuş meger

Aynen canım makat geliş duruyor ve halen dönmediğini hissediyorum ayaklar kasıklarımda
Aynen bende hissediyorum ve dönmemiş zaten..İnatçı çıktılar yaramazlar:)

Canım bende internette okudum gerçekten dediğine benzer şey söyliyenler var ama riskli olur diye korkuyorum açıkçası ve doktorda yapabileceğin bişey yok dedi kendi isterse döner dedi.. bende cesaret edemedim.. bugün sabah sancım oldu çok kötü doktora gittik acile orada da bakıldı hala dönmemiş küçük bey.. doktorda nst ye bağladı sancın var alttan bakalım dedi ben istemedim tetikleyebilir diye.. hemen olmaz zaten doğum ama sıklaşırsa gel dedi sonra durdu ama fena oldum sabah..
Sana da oluyor mu arada sancılar ?

Kizlar ya kafami simdide agdaya taktim.bazi forumlarda dogumu tetikler felan demisler. 23 unde kontrolum var.yuksek ihtimal cati muayenesi yapilcak.gidip agdacida aldirsam mi yoksa jiletle mi alsam bilemedm.dogumu tetiklemesinden korkuyorum acikcasi.offf bi de agdaciya gitmek istemiyorm. Eve gelen biri olsa ne guzel olur.ama bulamam heralde oyle bi agdaci.

ben jıletle alıorum.agdaya hıc dayanamadm o bölge ıcın.dıer yerlerımıde makıneyle aluorum

Canım sancıların nasıl sancılar? Benim karnım sertleşiyor ve iki taraftan şişiyor böyle tuhaf bi hal alıyor karnım..

Allah yardimcin olsun canım ama niye 40 gün kalıyor cok degilmi kendi annen kalmicakmi galiba kv.sana uzakta onun icinmi okadar kalcak. Ben kv.le ayni sokaktayim dört ev var aramızda cagirmazsan gelmez habersizde öyle canı sikildiginda gelir bazen gündüz cocuklari ben alıp kv.gideriz kp.parka goturur doğumundada öğlen gelir akşam üstü gider yemegede kalmaz ancak ben ısrar edince aslinda bana faydalari bile oluyor bazen cocuklari birakiyorum esimle dışarı kaciyoruz yaklasik 20 gündür yoklar memlekete gittiler her aradigimda nezaman gelceksiniz diye soruyorum çok sukurki hafta içi gelceklermis

Canim normalde hep ağda yapardim ama hamilelikte zor oluyor kuaforede aldirmam cekinirim şuan için jilet kurtaricim oldu en azindan doguma kadar tekrar agdaya doneriz inşallah

yeni bebişlerimiz gelmiş hoş gelmiş =)) bakalm bzmkiler ne zmn gelecek?? doğum iznine ayrıldm artk evdeym ama hep uykm geliyor iş yapamıyorum bir de sürekli aa karnın inmiş yo yoo inmemiş diyenlerle uğraşıyorum cuma günü çatıya baktı doktor normal doğuma uygun dedi, Yaren imiz de 3 kg olmuş ( bu ay az kilo almş şaşırdık??) heralde 3 hafta daha beklersek 3,5 kg gibi doğar, sağlıkla inşallah..

canım ben ağda yaptrdm ama heryerim şişti, dikkat et o bölge bende çok hassaslaşmış demekki sıcağı yiyince davul gibi oldu.. ne yapacağımı bilemedm, neyseki 2 güne indi de doktora rezil olcaktm yoksa :/

bz de ikeadan yatak aldık, içini de yataş tan aldık 200küsür liraydı cnm

Slm benimde tahmini dogum tarihim 2 ekim ama doktr erken gelebilir dedi...normal dogum olcak kismetse..yarin veya sali gunu birdaha gitcem doktr ..bakalim nedicek sen enson nezaman gittin
Ben cuma gunu gittim haftaya dogurmazsan tekrar kontrole gel dedi demekki olabilir haftayada. Haftada bir kontrol olack iste ama bencede 40. Haftadan once dogum yapariz gibime geliyo hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…