2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bebeginize ayakkabı olarak nasıl model giydiriyitsunyz. Kızımın ortopedik yumuşak bir ayakkabısi var ama dışarda yurutecegim zaman hava soğuk artık. Bugün Carrefoura gittim almak için alamadım bir türlü karar veremedim. Botlar var çok güzel ama şuan için giyemez diye düşünüyorum yürürken baktik bacakları açarak yürüyor. Ne yapsam spor mu alsam yarım ortopedikmiş . Yani karda kışda yürütecek değiliz daha spor alsam olur mu ay kafam karıştı karışık yazdım. Eşim ne istersen alalım karar ver diyor da ben kendime bile ayakkabı alırken bir türlü karar veremem. Yardiiiiiiim

Ben flo dan aldım canım. Cirtli rahat .yandan fermuarli aldık onda yanlara basarak yürüdü. foto ekleyebilirsem ekleyeyim çok rahat% 100deri

Ben flo dan aldım canım. Cirtli rahat .yandan fermuarli aldık onda yanlara basarak yürüdü. foto ekleyebilirsem ekleyeyim çok rahat% 100deri
Ben kızım daha 9 aylıkken pançodan aldım çok güzeldi daha sonra polaristen aldım bir tane ama sanki bununla içe basıyor. Şimdi kararsız kaldım. Peki ortopedik mi

Ben vicco dan aldım kızım zaten 3 gündür yürüyor ondan önce taytay gidiyordu yeni yeni tam olarak bizi bırakıp yürümeye başladı ama paytak eller havada ayaklar açık çok tatlı görünüyor zamanla düzelecektir diye düşünüyorum 18 aya kadar zamanı var iç ve dışa basma düzeltiyorum o zamana kadar

Nasıl bişey ben yurumeden almıştım aslında iyi değilmiş. Ben kalın yolda yürürken ayakları usumesin birde ortopedik olsun istiyorum. Ne bileyim düz taban olur diyorlar ya acaba ne zamana kadar böyle ortopedik giyecekker çünkü her çocuk ayakkabısı öyle olmuyor. Zaten yeni yeni yürürken çok tatlı oluyorlar zombi gibi gidiyorlar şimdi kızım koşuyor bile

Bizde ayakkabisiz kaldık bebek arabasinda otururken bir tanesi düşmüş sonradan fark ettik ama bulamadik öbür esinide attım. Daha da ayakkabı almadim panduf giyiniyor dışarda zaten arabayla gidiyoruz disarda da gezdimiz zaman bebek arabasinda oluyor. Daha bebek arabasindan inip yürümek istemiyor bende şuan almak istemiyorum biraz daha idare edeyim sonra alayım diyorum.

Ayrica bugün avmye gittik Deichmann da Nike ın spor ayakkabi sini giydirdim çok sertti yuruyemedi.adidasin yumuşak ti ve ayağında rahatta durdu onunla biraz daha iyi yürüdü ama tam değil çünkü daha hiç ayakkkabiyla dışarda yürümedi normal

Ben alışveriş merkezi icinde indiriyorum biraz geçen markete giderken hava güzel arabayi almayayim dedim çünkü hemen uyuyor az hava aldığını anlasın dedim o zaman farkettim başka bir ayakkabiya ihtiyacimiz olduğunu. Ev için giymeye panduf bulamamistim çorap şeklinde olanlardan almıştım ama ayağından çıkıyordu baktım Carrefourda var ondan aldım. Ayakkabı bakarken arabadan çıkardım anında raflardakileri indirmeye başladı dur bakayım zevki nasilmis dedim eşime nerde erkek ayakkabisı var onu aldı

İşte yumuşak olanlar ince ya üşür diyorum.

Bir tane ayakkabı beğendim çok sekerdi 260 dedi fiyatına markasını unuttum.

Foto ekledim ama oldu mu bilmiyorum. Bende bunu 11 aylıkken falan aldım doktor bize kendi kendine 5 adım atabilir hale gelince alın demişti vicco ortopedik tabanlı ama ortopedik ayakkabı değil ben araştırmistim tam ortopedik giymeleri gerekiyormuş sadece tabanı düz olmamali

Eklentiler

• 918-t-176-fusya-1435831520.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 28
Bebek arabasında duruyorsa ne güzel benim kızım hiç oturmak istemiyor ya yuricek ya da kucak da kucak. İdare edebilirseniz ne guzel çok çabuk ayakları büyüyor minnoslarin

Hahaha o da iyiymiş zevk meselesi annesi

Bebek arabasında duruyorsa ne güzel benim kızım hiç oturmak istemiyor ya yuricek ya da kucak da kucak. İdare edebilirseniz ne guzel çok çabuk ayakları büyüyor minnoslarin

Çok seviyor ne inmek istiyor nede kucak sadece yemek yerken masanın uzerindekini merak ediyor göremediği için kalkmak istiyor onun için bende şuanda tekrar almak istemedim ayakları çok çabuk büyüyor bugün avmde giydirdigimin biri 24 biride 25 numaraydi ben diğer ayakkabilarini 2 ay önce kaybettim onlar 22 numaraydi çok çabuk büyümüş ayakları

Oo maşallah kocaman ayakları erkek çocuğu işte :)

Ben kızım daha 9 aylıkken pançodan aldım çok güzeldi daha sonra polaristen aldım bir tane ama sanki bununla içe basıyor. Şimdi kararsız kaldım. Peki ortopedik mi
Canım benim aldığımda int.yaz flo diye polaris i seç ayak no 20 yazdım mor renkli yanlarında çiçekleri var foto yukleyemedim indirdim ama. 65 TL'ydi. Bi bak istersen biz çok memnunuz panduf bende aldım fermuarli o hiç iyi değildi hep içe bastı. Ama bu çok rahat ortopedik yazmıyor ama çok güzel bir daha alacam ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…