- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
Bunun tabanı kalın mi sanırım inceFoto ekledim ama oldu mu bilmiyorum. Bende bunu 11 aylıkken falan aldım doktor bize kendi kendine 5 adım atabilir hale gelince alın demişti vicco ortopedik tabanlı ama ortopedik ayakkabı değil ben araştırmistim tam ortopedik giymeleri gerekiyormuş sadece tabanı düz olmamali
Çok kalın değil spor gibi ama ben bu kız bot tarzı bişey almayı düşünmüyorum dışarı çıkıyoruz ama yağmur kar yoksa sıkıntı olmaz zaten. Vicco da da Çok sık botlar var bakabilirsin. Bu ayakkabiyi 75 e aldikBunun tabanı kalın mi sanırım ince
Bu kış demek istedim canimÇok kalın değil spor gibi ama ben bu kız bot tarzı bişey almayı düşünmüyorum dışarı çıkıyoruz ama yağmur kar yoksa sıkıntı olmaz zaten. Vicco da da Çok sık botlar var bakabilirsin. Bu ayakkabiyi 75 e aldik
Adidas nike bunların tabanı düz oyüzden bu dönemde pek onermiyorlarTamam artık ben takarim ince tabanlı kalın tabanlı ortopedik mi değil miya söz konusu kızım olunca niyeyse hep bir yanlış yapmaktan korkuyorum. Bir arkadaşımin kızı sürekli bilgini burkuyirmus Dr demiş bu böyle devam eder. Arkadaşim biraz bilinçsiz ne bileyim ortopedik falan diyor Adidastan falan alıyordum ayakkabı diyor. Sanırım bu yuzdenmis
Bence ayakkabısı biraz büyükse içinden 2 3 kat çomar giydir yeter fazla kasmaya gerek yok zaten bu kışta saatlerce dışarda gezmicek ya o kadar üşümezPeki ben ne alayım? Böyle bir havada yuruttugum zaman içim rahat etsin istiyorum. Bot için erken zaten karda yağmurda yürüme zamanları değil
Aynen öyle yapayım. Denizyild yok ne yaptı acabaBence ayakkabısı biraz büyükse içinden 2 3 kat çomar giydir yeter fazla kasmaya gerek yok zaten bu kışta saatlerce dışarda gezmicek ya o kadar üşümez
Geceden beri kendimi pek iyi hissetmiorum.dinleniyorum.braz tansionum dusuk bugun.gecede pek iyo uyuyamadim o kaadar cok yer oldumki midem isyan bayragini cekti bozularajAynen öyle yapayım. Denizyild yok ne yaptı acaba
Bulantı mi başladı? Ne yaptın nişana gittin mıGeceden beri kendimi pek iyi hissetmiorum.dinleniyorum.braz tansionum dusuk bugun.gecede pek iyo uyuyamadim o kaadar cok yer oldumki midem isyan bayragini cekti bozularaj
Geceden beri kendimi pek iyi hissetmiorum.dinleniyorum.braz tansionum dusuk bugun.gecede pek iyo uyuyamadim o kaadar cok yer oldumki midem isyan bayragini cekti bozularaj
Selam canim ben kullaniyorum tum cekemcelerime aldim ayrica prizleri de kapattim simdi oglum diger odaya gittignde pesinden gitmiyorum .Kızlar çekmece ve dolap kilitlerinden kullanan varmı
Tatlim o ilac yapiyor olabilir.anlatmistim.beni de mahf etmisti o hap.dayan biraz daha az kaldi.Geceden beri kendimi pek iyi hissetmiorum.dinleniyorum.braz tansionum dusuk bugun.gecede pek iyo uyuyamadim o kaadar cok yer oldumki midem isyan bayragini cekti bozularaj
Ay Rabbim korusun evlatlarimizi.. elini bir yere carpsa benim canım yanıyor. Uyumadigi geceler sinurleniyorum uyudugu zaman kokusunu özlüyorum. Öyle zamanlarim oluyor ki o uyanmasa bile sırf koklamak için gidiyorum yanınaKizlar instagramda bir anne vardi japonyada yasiyordu esi japon yumuk gozlu kizini kaybetmis ishalden.3 gun icinde bugun sayfasina baktim bir video seyrettim isyerinde aglamaya basladim.oglumu bugun daha cok ozledim.allah yokluklari ile sinamasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?