2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bende yapamadım resim yükleme. Aynı model ayakkabı kızımın da o tarz yani bence de o kadar para verilmez taş patlasa 100 diyorum çünkü çabuk büyüyor. Pançodan 90 sana almıştım polaristen 70 di sanırım. Snowdrop3 maşallah ya erkek adamın hali başka benim kızım 21 giyiyor

Bunun tabanı kalın mi sanırım ince

Tamam artık ben takarim ince tabanlı kalın tabanlı ortopedik mi değil mi ya söz konusu kızım olunca niyeyse hep bir yanlış yapmaktan korkuyorum. Bir arkadaşımin kızı sürekli bilgini burkuyirmus Dr demiş bu böyle devam eder. Arkadaşim biraz bilinçsiz ne bileyim ortopedik falan diyor Adidastan falan alıyordum ayakkabı diyor. Sanırım bu yuzdenmis

Adidas nike bunların tabanı düz oyüzden bu dönemde pek onermiyorlar

Peki ben ne alayım? Böyle bir havada yuruttugum zaman içim rahat etsin istiyorum. Bot için erken zaten karda yağmurda yürüme zamanları değil

Capretto diye bir marka buldum spor tam ortopedik 110 tl ama nerden bulacağım birde Çivile bakarım amaaaaan hiç sorun etmiyorum

Peki ben ne alayım? Böyle bir havada yuruttugum zaman içim rahat etsin istiyorum. Bot için erken zaten karda yağmurda yürüme zamanları değil
Bence ayakkabısı biraz büyükse içinden 2 3 kat çomar giydir yeter fazla kasmaya gerek yok zaten bu kışta saatlerce dışarda gezmicek ya o kadar üşümez

Kızlar daha öncede yazmıştım ben ortopedi teknisyeniyim.eger gerçek bir ortopedi ayakkabı istiyorsanız size onerim Kifidis Ortopedi ye bakın. Polaris vicco onlarda ortopedi diye satıyorlar ama tam ortopedik değil internet ten bi araştırın bir çok yerde de şubeleri var

Kizlar instagramda bir anne vardi japonyada yasiyordu esi japon yumuk gozlu kizini kaybetmis ishalden.3 gun icinde bugun sayfasina baktim bir video seyrettim isyerinde aglamaya basladim.oglumu bugun daha cok ozledim.allah yokluklari ile sinamasin.

Buarada oglumun disindeki beyazliklar hala gecmedi snowcum senin tavsiye ettigin gibi karbonatli su ile temizledim ama olmadi.

Kizlar instagramda bir anne vardi japonyada yasiyordu esi japon yumuk gozlu kizini kaybetmis ishalden.3 gun icinde bugun sayfasina baktim bir video seyrettim isyerinde aglamaya basladim.oglumu bugun daha cok ozledim.allah yokluklari ile sinamasin.
Ay Rabbim korusun evlatlarimizi.. elini bir yere carpsa benim canım yanıyor. Uyumadigi geceler sinurleniyorum uyudugu zaman kokusunu özlüyorum. Öyle zamanlarim oluyor ki o uyanmasa bile sırf koklamak için gidiyorum yanınaAllah sabır versin o anneye. Zehirli İshaldir sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…